19494
  • kl24h
    Én azt ajánlom, hogy töröld le (Uninstall) az egész Firefox-ot, utána, megkeresed az összes Mozilla Firefox mappát, azokat is törlöd, utána lefuttatod még egyszer a CCleaner-t (Registry takarítást). Mikor ezek megvoltak, akkor feltelepíted a legújabb Mozilla-t és akkor minden rendben kell legyen.
    Ha csak fennáll a probléma, akkor lehet vírus is a dologban. Ha vírus szórakozik, akkor többféle vírusellenőrző programot kell lefuttatnod, amiket majd megadok én.
  • Pales27
    Bőven van szabad helyem a ccleaneret már lefuttatam
  • videobaby
    megnézted, hogy van-e elég szabad helyed? lehet az a gond, és elég lenne mondjuk egy takarítás. esetleg ccleanerrel, és mellé pc bugdoctor. mindkettőt könnyű használni, és meglepő mennyi hibát találhatnak. ezt csak azért javaslom, mert foxi a leghelyigényesebb a böngészők közül.
  • Pales27
    Ha valaki tudná mi a megoldás arra, hogy youtube videók betöltése közben folyamatosan összeomlik a ff azt nagyon megköszönném.
    Azóta fordul elő mióta frissítettem 14.0.1re evidensnek tűnt hogy visszarakom a régit, de már azzal is ugyan ez a probléma. Flash playerekből a 10.3 11.2 11.3nál is ugyan az a hiba ff 13nál és 14.0.1nél is próbáltam mindet.17739 ezt is próbáltam de semmi eredmény.
    Más böngészővel nincs ilyen bajom, de hát mégis a ff a kedvencem.
  • f3lhasznaloinev
    Mozilla Firefox 14.0.1 magyar
  • janos1994
    Még egy kérdés a 3-4 oldal megnyitok akkor amikkor váltogatok az oldalak közt szagat meg görgetek a oldalon akkor is. Mi lehet a gond? a gépemis erös nem valami gagyi windows 7
  • Malakai
    Ha 3D Visiont nem használsz (nVidia 3D-s szemüveges techje), akkor nem, állítólag nViewhoz is mennie kell, de arról nem tudok.
  • janos1994
    Üdv!

Ezeknek a nvidia bővítménynek muszáj mennie ? Mert ki kapcsoltam és mint a gyorsabb lett volna a böngésző.
    kép: http://www.kephost.com/images4/2012/7/16/dreahrapkvd97rl1g02e.png
  • JoeFromHun
    Köszi!

Nem tudom miért nem találtam.. csak a PCForumos letöltés.. de mostmár megvan!

Köszönöm!

---
    Joe
  • Malakai
    Pl Mozillától?
    Letöltés
    FAQ
  • JoeFromHun
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja véletlen,hogy a Firefox ESR(Extended Support Release)-t honnan lehet letölteni ami tényleg az és nem fake?
    Köszi előre is!

---
    Joe
  • Jakuza001
    Na ma megint elkezdte.
    Az elso inditas 10secig tart. Semmi nem lett telepitve se kiegeszito se egyeb program a gepre. Csak ugy fogta magat es elszarodott.
  • KranaZoli #17792
    link1...

link2...

"Currently in BETA channel
    Moves to RELEASED on July 17, 2012"
  • JoeFromHun
    Most elég érdekesen számozzák a betakat .. akkor most hol is tartunk?
    2 Hét múlva jön a 14? Vagy mikor?
  • Orionk
    Sziasztok !
    Sziasztok !

Frissítettem, a Mozilla Firefox-ot, a legújabb verzióra.
    Az a problémám, hogy ha a neten lévő Flash-es játékokat játszottam, akkor mindig megjegyezte, hogy meddig jutottam el, és onnan tudtam folytatni.

A mostani frissítés óta viszont nem jegyzi meg. Mi lehetne erre a megoldás ?

köszi
  • Savmacska
    Kungen kiírása.....BEST DEMONHUNTER EU CLEARLY!!

WTF?!
  • Rotcsa
    Tudtok valami jó rss-addont mondani?
    Most a Feed Sidebar-t használom, de nem jön értesítés minden új feltöltött hír megjelenésekor pl. Ma vettem észre, hogy volt, amit nem jelenített meg.
    Ti mit használtok?
  • KranaZoli #17787
  • kisokka
    Hoppá, azon átfutottam
  • KranaZoli #17785
    Persze, hogy nem volt benne, ezt is írja a help. :)

"add the following line to your mms.cfg file"
  • kisokka
    Úgy tűnik ez a protected mód segített. Az is igaz, hogy abban a bizonyos cfg-fájlban nem volt a ProtectedMode beleírva, de úgy tűnik, ha beleírom, akkor működik. Kösz
  • KranaZoli #17783

2.) Vagy próbáld meg azt, hogy letiltod a protected mód funkciót. Én ez utóbbit tettem meg, mert 1x összeomlott. Azóta nem.

How do I troubleshoot Flash Player's protected mode for Firefox?

To disable Protected Mode, add the following line to your mms.cfg file located in:

Windows 32bit: C:\windows\system32\macromed\flash
    Windows 64bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash

ProtectedMode=0

If the mms.cfg file does not exist, create one using any standard text editor (e.g.. notepad)

Talán segít. Én is tapasztaltam ezt, főképp YT-on.
  • kisokka
    Azt elfelejtettem írni, hogy ezek a problémák más böngészővel nincsenek jelen.
  • kisokka
    Üdv!

Van egy bizonyos oldal, ahová rendszeresen járok és ott van 1-2 furcsa hiba.
    Ez egy video/képmegosztó oldal, ahol az esetek 100%-ában, ha lefelé görgetek egy videóról a hozzászólásokhoz, akkor az oldal komplett teteje belemászik a videóba.
    A másik gebasz, ha egy postban lévő video játszása közben belekattintok a videoba(vagy akárhová), onnantól nem működik az egeremen a görgő(!). Nem vicc, nem megy a görgő se le, se fel. Persze ismerek erre más megoldásokat is, hogy lefelé menjek egy bizonyos postban, node kérem...
    Sokan sírtak itt az új Flash miatt, de ezzel nekem sehol máshol nincs bajom, csak ezen az egy bizonyos oldalon.
    Legújabb driverek vannak, gond nincs a pc-vel, a bizonyos oldalon lévő rendszergazda ismerős és írtam is neki, hogy valami nem oké.
    Azért, ha valaki felismeri ezeket a problémákat, megírhatná, hogy mi lehet az, mert csak ott okoz gondot. Előre is kösz.
  • Peetboy
    Köszi. Megtaláltam a gombot. A "Hide the new tab page". Remélem igy is marad.
  • garferi
    Legyél szíves és olvass vissza kettő hozzászólást...
  • Peetboy
    Hogyan lehet ki iktatni az ÚJ LAP kocka előzményeket?

Azóta már nincsenek fagyások nálam. A Win XP pedig teljesen jó, nekem követem a divatot a Win 7-el, főleg egy régebbi gépen.
  • tundeb987
    Igen, szeretném használni. Köszi, sikerült is helyre hozni :)
  • garferi
    Ha nem használod az új "új lap oldalt" akkor simán kapcsold ki. Ott a gomb jobb felül az oldalon.
    Ha még is használnád akkor majd újra magától bele fogja pakolgatni a leggyakrabban látogatott oldalakat, csak kell egy kis idő hozzá vagy pedig te is rájuk tudod húzni a könyvjelzőket, címeket, fogd és vidd módszerrel.
    Az előnézeti képeket a cache tárolja, szóval ha azt törlöd akkor a képek is törlődnek addig amíg újra meg nem nyitod az adott oldalt.
  • tundeb987
    Sziasztok,

nekem Firefox 13.0.1 van, és nagyon idegesített, hogy az új lapon megjelennek a már megnyitott oldalak kicsiben, ezért mindet szépen egyesével kitöröltem. Mosst az új lapon csak a keretek jelennek meg, kép nélkül. Ezt viszont még rosszabb, így szeretném visszaállítani a kis képeket is. Tudtok segíteni?

Előr is köszi!
    T.
  • JoeFromHun
    14-ben debütál az új felület és az új downloadmanger?
    Vagy továbbra is tolják még?
  • Bal0924
    Nem szóltam.
    letiltottam, és vissza.. agy most nem csinálja.
  • Bal0924
    Hello

Miért csinálja azt a firefox hogy, ha lenyomom a "home", "end", "page up - down" gombokat, a google fordító megpróbálja lefordítani az oldalt?
    Vagy van más oldal fordító kiegészítő a Firefoxhoz?
  • lck
    about:config, majd enter. Keress rá az browser.newtab.url változóra, és állítsd át about:blank -ra duplakattal az értékét. Természetesen bmilyen más oldalt is beállíthatsz, hogy új lapként azt nyissa meg.
  • kisokka
    Kerestem én is, de olyat nem találtam. Mondjuk engem nem zavar, egészen megszokható.
  • suba53
    Köszönöm, megtaláltam.

Bár jobban szerettem volna, ha a beállítások között véglegesen kikapcsolhatnám ezt az opciót.
  • lagos01
    A MozBackup nevezető program megoldja a kérdésedet:
    KLIKK

Más:
    Az új 13-as verzió azt csinája nálam hogy egy linkre ha kattintok akkort azt beteszi a böngésző sorba ahol a többi márt beírt oldalak vannak.Azt hogyan lehet kikapcsolni hogy ilyen linkre kattintáskort ne tegye be magátol?
  • kisokka
    Amikor nyitsz egy új lapot, a lapon belül a jobb felső sarokban van egy kis négyzet, ami fölé ha odaviszed az egeret "Hide the new tab page" feliratot dob ki, arra katt.
  • suba53
    Sziasztok.

A 13-as verzióval jött ez az új opció, hogy az új lap megnyitása után az új lapon látszanak a nyitott oldalak a divatos csempenézetben.

Hogy a fenébe lehet kikapcsolni azt a számomra felesleges, sőt egyenesen bosszantó funkciót?
  • Bal0924
    Köszi