Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
"Nekem a 10 el kompatibilitási problémáim vannak a letöltés vezérlõmhöz speciel nem jó."

Ergó, a 10-es Fox-al (Magával a Fox-al) semmi probléma sincs. Rövidebben ennyit jelent amiket(amit) írtál.

Ui.: Melyik letöltés vezérlõ az 1ébként?!

Nekem ez a kettõ van fenn már nagyon régóta:

Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
Download Statusbar (v0.9.10) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Optimus Prime
Az Adobe Flash Playernél néha nem tárt törölni az elõzõ verziót, restart és úgy fel az újat.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nekem a 10 el kompatibilitási problémáim vannak a letöltés vezérlõmhöz speciel nem jó. A firefox 3.6.25 teljesen stabilan fut nincs rá panasz a kiegészítõk se panaszkodnak frissítésnél akár firefox akár kiegészítõ. Az új flash playert próbáltam you tube on kidobott valami errort több videó után egyik videónál, a régi meg teljesen jó szóval még várok nem kockáztatok. Minden stabilan fut semmi gond ha lesz újabb és ugyan ilyen stabil akkor csere addig várok. A link mint mondtam megbízható firefoxtól lett minden letöltve illetve a flashplayertõl és ezt én garantálom. Akinek kel kipróbált stabil ha nem válik be neki a 10 próbálja meg ezt nálam kifogástalanul mûködik.De aki 3.6-ot használ ráfrissített a 26-27 re nem vette észre a videó búgot de nincs meg neki a 25 annak is jól jön.

Dj Faustus
Konstatáltam, kösz.

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dj Faustus
Amúgy mi a manónak a Firefox 3..6.25-öt propagálni, ha biztonsági sérülékenységeket tartalmaz?

Szóval akkor inkább:
- Firefox 10.0.2, Windows 32 bit, magyar lokalizációval - [url=]http, ftp
- Adobe Flash 11.1.102.62 - innen

Dj Faustus
1. Mi biztosítja, hogy az általad megosztott forrásból elérhetõ "valami" megbízható forrásból származik?
2. 3.6-os széria elvault. A legfrissebb stabil kiadás a 10.0.2 (nálam Ubuntu alatt, Firefox 10.0.2 és Adobe Flash 11.1.102.62 használatával "tekerhetõek" a videók).

Sziasztok akinek kell stabil firefox az az alsó magnet url el torrentel letudja tölteni csak adja hozzá magnet url ként. A 3.6.26-27 nál a videókat valamiért nem lehet normálisan tekerni az újabbaknál is sok a panasz akinek nincs stabil verziója próbálja meg.Nálam teljesen stabil semmi gond vele 1 hónapja használom remélem segít másnak is természetesen 100% eredeti megbízható forrásból 100%magyar remélem segít másnak is csak légyszi seedeljétek akinek megvan hogy le lehessen tölteni.

magnet:?xt=urn:btih:1F064F3580C526C0873179FD2CB376EE7BFF6658

Nem igazán tudom mi lehetett a baj, de 10.0.1 már az elsõ képnél szinte, átment pihibe. Ez a mostani, 10.0.2, amit már kb 6 órája nyaggatok, frankón teszi a dolgát.
Pedig mát kezdtem a Chrome-t is szeretni.

Walk the Talk.

Nekem is volt egy kis gondom az egyik mostani frissebb verzióval (#17283), ezért is úgy néha ajánlott letörölni egészen és újratelepíteni.
Ilyen fagyásos, blokkolós problémáim azt mondhatom, hogy nem voltak. Egyszer a sok böngészés közben tapasztaltam egy blokkolást, de az még a 3-az verziónál volt, azóta nem volt.
Lehet, hogy olvassák a Fireoxos fiúk is a fórumot, de és azt mondhatom hogy majdnem tökéletes. Két dolog nem tetszik benne, amit még mai napig nem oldottak meg: az új TAB felnyitásakor a billentyûzet nyelve legyen alapnyelv (mint az Internet Explorer-ben) és hogy a plugin-container.exe ne használja annyira a processzort videók nézésénél. Mint RAM használat úgy áll mint az Internet Explorer.

Az ilyen akadást, blokkolást, még minsig azt mondom, hogy a számítógépben kell keresni. Valami nem stimmel és szeretném tudni, hogy mi lehet másoknál a gond, hogy ilyen dolgokkal küszködnek.
Felraktam a 10.0.2-es FOX-ot, s ez akadás nélkül megy. Egyenlõre még fagyott le.
Lehet, hogy a fox-os fiúk is olvasták a fórumokat?

Walk the Talk.

Jakuza001
Azert mert nem szimplan kifejezesben puritan szar a Chrome, raadasul az user hata mogott is probal tevekenykedni, mint telepiteni a szaros foldgombjuket es probal csatlakozni a google halozatahoz peldaul.

Hat ne probaljon engem megkerulni egy bongeszo sem.

Nálam nincs ilyen gond, pedig a legújabb verzióm van. Annyit javasolnék, hogy ha már rég frissíted a Mozillát, akkor töröld le egészen és ezek után minden Mozilla Firefox mappát törölj, majd telepítsd fel a legújabb verziót.
Az új verziónál miért van az, hogy ugyanazt az oldalt nem lehet két különbözõ lapon megnyitni?? Amikor másodjára is meg akarom nyitni, nem nyitja meg, hanem visszaugrik a már megnyitott oldalra... Az elõzõ verzióknál nem volt ilyen... annyiszor nyitottam meg egy adott oldalt, ahányszor akartam.
Milyen hülyeség már ez? Nekem a munkámhoz szükségem lenne erre a lehetõségre. És a beállításoknál sem találtam semmit amivel meg lehetne oldani ezt a problémát. Valami ötlet?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Látható az is, hogy milyen "gyenge gépem" van nekem, most sokkal gyorsabbak, stb. ezért a hardver rész miatt nem kellene legyenek problémák. Mondjuk antivírus okozhat lassulásokat még blokkolást is, de nekem nem volt idõm kitapasztalni.
Én nem hinném, hogy Firefox-ék nem tesztelték volna le a különbözõ rendszereken és csak úgy kiadták volna a frissítést vagy frissítéseket.
Én is kíváncsi lennék, hogy egyeseknél miért van ez az akadási, blokkolási gond.
Az igaz, hogy egyes esetekben mikor kijöttek a frissítések egyes Add-ons nem megy, amíg az illetõ cég nem frissítette a programjukat.
Jelenleg nálam mindegyik plugin aktív, nincs egy sem, ami inkompatibilis lenne.
Nem használok Chrome-t, mert két böngészõ elég és a másik dolog, hogy az Internet Explorer úgyis be van épülve a Windows-ba, de mivel gyorsabb a böngészés a Firefox-ban, ezért Firefoxot használok. videónézésre legtöbbször Internet Explorer-t. pl. az Internet Explorer is leblokkol, de magától helyrejön egy pár másodpercre, de persze csak különleges oldalakon.

Csak ötletek támadtak, hogy mik lehetnek az okok, amit le is írtam egyik hozzászólásomban, de a problémát szerintem csak a szoftver részben kell keresni.
Optimus Prime
Néha nálam is vacakolnak a videók. Nem mindenhol, átlag YouTube-on oké, de pl. GameTrailers-en nem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ProGabe
ezzel az egésszel az a gond, hogy egy tök átlagos felhasználó mit érzékel? róka: akadnak videók. chrome: röccenésmentesen mennek, mindegy mit csinál közben

1.0-ás felhasználó nem szarozik: chrome-ot használ. én meg hetekig babráltam a rókát (friss gép-install, friss böngészõ, stb): szar, akad. sokáig mondtam, hogy az adobe a ludas, de összeszedte magát az a cég is (pontosabban a flash részleg, a többivel nem volt gond) és mindegyik másik böngészõben hibamentes a flash

na mindegy, nem vitatkozom, -favolni jöttem csak a topikot. de nem igaz, hogy nem tûnik fel: egyre többeknek nagy gondjai vannak az FF-el, amire nem az a válasz, hogy "nálam minden rendben vele"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
nálad nincsenek hibák =/= mindenkinek tökéletes az FF

én nagyon sokáig nagyon sok embernek segítettem FF ügyben net-szerte. egy idõben ebben a topikban is: nem vagyok hülye hozzá, sõt. de amit ez a program mûvel, az már tényleg vicces. jó régen én is hozzátartoztam a "keresztesekhez", irtottuk az explorert, ahol értük. nagyon szeretem a testre szabhatóságát, de csak az hiszi azt, hogy ebben még mindig elöl jár a róka, akinek még fenn van a szemellenzõje. puritán szar lenne? miért? az FF szûzen mit tartalmaz? nem az 1.0-ás chrome-ot kéne alapul venni

a chrome-ot jelenleg pont ugyanúgy használom, mint a rókát. fenn van minden kieg., a könyvjelzõket, jelszavakat is áthoztam. oké, nincs about:config, de van flags és tényleg mindent meg lehet oldani. pl. a youtube ext. for chrome kieg olyan szintû beállításokat hoz elõ, amit FF-ben egy kieggel és greasemonkey-val is csak nehezen tud belõni az ember

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gergely1991
És ha rákattint a böngészõ címsorába ott meg is jelenik hogy https vagy csak szimplán http-t használ.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jakuza001
Nalam sincsenek hibak, csak par add-on nem mukodik, mint pl az Exch.

Istvan neked meg minek a sarga lakat, amikor a cimsor elejen latod, hogy secure oldalon vagy es ha oda rakanttintasz akkor ki is irja, hogy ki ellenorizte az oldalt.

lck
Nálam sincsenek semmilyen hibák Win7 alatt sem.
YT videókkal ugyan az a helyzet mint nálad. 1 magos proc.
Talán félévente 1x ha kilép. Pedig van fenn vagy 20 kieg is.
Hál istennek nem is értem a lenti kínokat 😊
Legjobb böngészõ: gyors - testre szabható - stabil 😊
Nálam Windows XP Professional Version 2002 SP3 (SP2-rõl lett frissítve SP3-ra) a rendszer. Frissített a Firefox nálam is 10.0.2 van, de ilyen hibák nincsenek.
Arra kérném meg a kedves fórumozókat, hogy akiknél csak Windows XP SP3 van és állandóan blokkol, fagy, stb. (privát üzenetben is lehet), hogy adjanak meg olyan oldalakat, amelyeknél blokkol.
Windows 7-em nincs, de szerintem ott még annyira sem kellene ilyen hiba legyen.
Még egy fontos információ: Intel Celeron 3.06 GHz a processzor, 512MB + 1024 MB a RAM, 128 MB ATI RADEON 9200 a videokártya, ASUS alaplap. Az antivírus rendszer (ez is fontos a terhelés szempontjából): AVG Internet Security 2012 (ez elég keményen terheli a processzort).

Egy kicsit nekem gyanús, hogy annyinál van ilyen hiba és nálam nincs. Egy probléma van nálam is, de az a processzor gyengesége, hogy a videók akadozva mennek fõleg ha nem töltötte be egészen (ez azért az Internet Explorer-nél is megvan, csak nem ekkora mértékben), de teljes képernyõn simán mennek.

Javaslatom: 17346 és hogy ne legyen vírussal befertõzve.
Malakai
Én rég nem láttam, szerintem a 4.0 megjelenésével került ki.
Egyébként az identity gomb is könnyen megszokható, sõt szerintem jobban látszik is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Köszi a választ. Amúgy a 10.0.2-es Firefox esetén lehetetlen alul (Állapotsorban) megjeleníteni a lakatot?

Japep

Köszi, megpróbálom akkor. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Malakai
Mozillánál is el lehet érni az összes verziót, habár külön oldalt csak a 3.x kap a biztonsági frissítések miatt, ahol viszont bármit lekaphatsz 2.0-tól legújabb nightlyig az ftp-jük:
releases.mozilla.org

A https-t mostmár ugye a cím mellett az ikonnál jelzi, hogyha szeretnéd a lakatot van rá kiegészítõ: Padlock

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gondolom Neked is a 10.0.2-es van. Elõbbi verzióra visszatérni, ami még megjeleníti esetleg? A Mozilla hivatalos oldalán csak a legfrissebb érhetõ el belõle. Más hivatalos oldal esetleg, ahol elérhetõ a 10.0.2 elõtti (amiben látszik az Állapotsorban a lakat is)?

Akkor passz.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Sajnos nem. Egyébként a régebbi Firefoxokban a neve annak a sávnak: állapotsor. De a 10.0.2-es verzióban nem tudom megjeleníteni a lakatot.

Kiegészítõsáv?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

És az én problémámra esetleg valami? :-)

Jah a nagy rohanás eredménye, egyre szarabb lesz ahogy a verziószámokkal haladnak elõre. Próbáld meg újra rakni.

Én nem tapasztaltam még. De az viszont érdekelne, hogy hogyan lehet a jobb alsó sarokba a kis sárga lakatot megjeleníteni https esetén!

Japep

Hello.
Mással is elõfordul mostanában, hogy idõközönként (sajnos elég gyakran) összeomlik a FF?
Bejön egy kis ablak, hogy küldjem el a FF-nak a hibát és visszaállítom-e a munkamenetet... :S
A 10.0.2-es van fent, ez verzióhiba, vagy csak tegyem újra?

Köszi elõre is. Üdv. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sziasztok!

A Firefox (legújabb) 10.0.2-es verziójában nem jelenik meg alul az állapotsorban (a jobb alsó sarokban) a kis sárga zárt lakat https esetén. Hogyan lehetne azt is megjeleníteni, ugyanúgy mint a korábbi Firefox verziókban?

A választ elõre is köszi!
István

PLaci
A pár perces lefagyásokat pont ugyan úgy képes a króm is produkálni.
Szvsz a flash okozza.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

lck
<#eljen><#taps><#nevetes1>
Jakuza001
Na az holt zicher, hogy arra a puritan szarra nem fogok atterni.

Optimus Prime
Üdv!
Másnak is akadnak problémái mostanság a Firefox-szal? A legújabb van fent, de pl. a Dark Horse oldala kiírja: nem használok naprakész böngészõt - érdekes mód ez az üzi se IE8-al, se Chrome-mal nem jön elõ. Az ÉMÁSZ internetes oldalára se tudok vele belépni, mert bármelyik menüpontra lépve valami szerver hibát ír ki. Meg valahogy lassú és elsõ indításnál vagy 20 mp-ig lefagy. Lehet a ZA-s toolbar lehet más. Viszont a Chrome-nak nincs pár olyan tulajdonsága, mint az FF-nek.

ProGabe
én tegnaptól chrome felhasználó vagyok, pedig azt szoktam mondogatni, hogy akkor lesz vége a rókának, ha én is váltok. kényelmes számomra a fox, pontosabban kényelmes VOLT

eléggé jól megtanultam a buherálását, kiismertem a motorját, mindig, mindent meg tudtam oldani, bármirõl is legyen szó. de mostanra elegem lett abból, hogy az egyik gépen szaggatnak a flash videók (safe módban, reinstall után, buherálás után is), a másikon folyton összeomlik, a harmadikon minden egyes alkalommal 2 percre (szó szerint) lefagy, amikor háttérben fut 5 percig, stbstb, még tényleg tudnám sorolni

a fenti dolgokkal nem tudtam mit csinálni, egyszerûen nem szerette az adott konfigot, ill. tudom, hogy pár kieggel volt a gond. namost, ezek az extensionok mind-mind megtalálhatók chrome-ban is -> váltottam, és 10000000000000000000000000000000x jobb, minden szenvedésem megszûnt! (na jó, kivéve az, hogy nincs "open file" és a jobb oldalon van a könyvjelzõ gombja, na bumm)

RelakS
Az ilyen fagyogatós felhasználóknál érdekes lenne átnézni, milyen programok, bõvítmények, renszer, stb van felrakva, és ami mindenkinél megvan, azokat közelebbrõl megnézni.

Nem azt mondom, hogy nálam atomstabil a róka, meg soha nem kell rá várni, de anyám gépén, az itthoni gépemen, a melós gépen mindhármon általában teljesen jól megy.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Elõtte utána nekem is jó volt.Azért is volt furcsa,hogy pár percen keresztül ez fogadott.AdBlock nincs fenn.Ja,próbáltam akkor úgy is,hogy ürítettem a cache-t,akkor is ez volt.

Malakai
Tökéletesen megy a belépés, talán AdBlock frissült és tiltja le valamiért azt, vagy valamilyen egyéb szoftver, ami szûri neked a dolgokat. Érdemes lehet cache (gyorsítótár) ürítést is megpróbálni, hátha corrupted a file.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ma frissített a FF a 10.0.2-es verzióra.Próbáltam belépni vele az Ipon oldalára.Egy kis ablakban ezt írja ki"this page requires AC_RunActiveContent.js".Ez mi a bánatot jelent,mi a baja,Délelõtt még nem volt semmi baja.a többi oldalnál nem írja ezt...<#fejvakaras>

Lehet, hogy azt teszem, de már a Chrome elvette a Fox helyét.
Nagyon sokáig a róka volt az etalon nálam.

Walk the Talk.

Jakuza001
De akkor miert szenvedsz es miert nem teszel vissza egy regi verziot, ami rendesen mukodott ?

Csak egyszer úgy😊

Walk the Talk.

Meg ha vírusom is lenne, miért csak a Fox-ot fogja, a többit miért nem.
A Chrome úgy úgy muzsikál ahogy illik.

Walk the Talk.

Kori
igen sajna a fox lett nagyon beteg
ha így folytatják elég sok embert fognak veszteni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!