19494
-
Noodlee #17924 Sziasztok!
Minden megnyitott ablakban, a bal alsó sarokban mindig megjelenik egy hirdetés, és nem tudom, hogy miképpen tudnám eltüntetni. -
Sunset #17923 Sziasztok.
A Fox keresőszolgáltatásainál már évek óta a google van beállítva.
A rokonok hazajöttek Hollandiából és valamit elállítottak!
Most a találati listán minden hollandul jelenik meg és a holland találatokat helyezi előre.Hol tudnám visszaállítani a magyar nyelvet ?
Előre is köszönöm! -
#17922 A ninite.com egy olyan szolgáltatás ami a weboldalukon kiválasztott ingyenes programok legújabb verzióját telepíti fel felhasználói beavatkozás és felesleges toolbarok, szemét nélkül. De a weboldaukon minden le van írva, hogy pontosan mi is ez és hogyan működik.
Az alábbi link esetében ahogyan a nevében is benne van a Flash Playereket frissíti a legújabb verziókra. -
#17921 Mi akar lennie ez a ninite flashplayer ? -
#17920 mozilla.com oldalról töltsd le a legújabb verziót és telepítsd rá a jelenlegire. Frissítsd a Flash Playert ha nem oldaná meg akkor nézd meg csökkentett módban (Sugó/Újraindítás letiltott kiegészítőkkel), hogy úgy mit csinál a böngésző. Ha úgy jó akkor próbáld meg megkeresni, hogy melyik okozhatja a hibát.
Legvégső esetben állítsd vissza a böngésződet alapbeállításokra a Sugó/Hibakeresési információ/A Firefox alaphelyzetbe állítása menüvel. Kiegészítőket újra kell majd tenned, személyes dolgaid megmaradnak. -
dregnarr1 #17919 Tegnap este óta nagyon gyakran összeomlik a böngésző, másnál nem jött elő? Esetleg megint valami flash-frissítésből adódó glitch? -
kisokka #17918 Ha használsz vírusirtót, akkor nézd meg azt is, hátha az kavar be. -
Bal0924 #17917 Sziasztok
A FF 15.0.1 használom.
Időnként nem akarja betölteni a flash lejátszókat.
A youtube videókkal semmi baja, de a más oldalon lévő videóknál időnként kiírja hogy nem tudja betölteni és csak a program ki és bekapcsolása után hajlandó betölteni.
1-2böngészős játéknál is hasonló, elkezdi betölteni, és nem jeleníti meg amit kellene.
Van valami megoldás? (vagy váltsak más böngészőre mert ez már nagyon idegesít.) -
wright #17916 Sziasztok.Van 1 olyan bajom,hogy naprakész-re frissítettem a win 7-et és azóta bizonyos oldalak betöltési ideje nagyon megnőtt vagy be sem tölti.Konkurenciákat is próbáltam ott is ez a helyzet...Találkozott valaki ilyen jelenséggel? -
#17915 Címsorba írd be: about:config ... -
#17914 nekem jott be...
-
#17913 Comodo IceDragon-based on Firefox 15.0.1
Hmmm?
Ez mi akarna lenni? Tud valaki valami bővebbet .. mert nekem ez új -
#17912 Nálam is így van, mert itt a 13-as Firefox fut, de most telepítettem egy ügyfelem gépét, arra a legújabb, 15.0.1 verzió került, és azon már hiányzik ez az opció. -
Blum #17911 Nalam meg mindig ottvan a funkcio,hogy hol legyen elhelyezve. A menusorral egyvonalban jobb klikk es ott lehet allitani. (15.0.1) -
#17910 Azt be lehet állítani, hogy a böngészés előzményét megjegyezze, de a letöltését ne? (Régen még külön volt, már nem.) -
#17909 Eltűnt a legújabb rókából a "Felül elhelyezett fülek" opció, és már csak felül lehetnek a fülek. Hogy lehet megcsinálni, hogy mégis alul legyenek a fülek, hiszen úgy logikus és megszokott? -
#17908 Hirdetésblokkoló addon nincs feltelepítve(ha igen addig kapcsold ki)?
Ctrl+F5 lenyomása se segít? -
#17907 a kereset oldal megtalálva :), nem volt 1x
bb -
#17906 Firefox Setup 16.0 beta 2 (bevállalod? :D) -
#17905 Pontosabban:Könyvjelzők>Minden könyvjelző megjelenítése>Importálás és mentés>mentés.
Valamiért a könyvjelzők kezelése ugrott be... -
#17904 *importálni=exportálni -
#17903 Egy rendszer-visszaállítást javasolnék ha nagyon ragaszkodsz hozzá.Utána ha visszakapod akkor pedig rögtön lemented(könyvjelzők>könyvjelzők kezelése>fent a mentés és importálás>mentés). -
#17902 Fura,nekem nem csinált ilyet egyszer sem,nem véletlenül állítják hogy fontos dokumentumainkról csináljunk egy biztonsági másolatot(importálni kell őket),hogy te miket látogatsz/töltesz le azok után nem csodálom. -
#17901 15.0.1
Annak aki nem tud várni a hivatalos kiadásig. ( pl.: én ) -
#17900 "Én is régóta használom, de ilyen gondjaim nem voltak. Az ilyen gondokat okozhatja: vírus (vagy a vírus általi hibás beállítás), fölösleges program (vagy valamilyen Toolbar, Add-on) vagy egyszerűen a Firefoxban van valami beállítva." -
kl24h #17899 Először is egy pár dolgot meg kell jegyezni.
Ha többször volt frissítve a Firefox, akkor ajánlatos teljesen letöröli, utána minden mappát, ami a Firefox-al kapcsolatos kitörölni, ezek után egy CCleaner Registry tisztítást elvégezni és mikor ezek megvoltak, utána lehet telepíteni a legújabb Firefox-ot.
A legújabb Firefox, addig nincs kiadva, amíg nem tesztelték volna le minden rendszeren. Én is régóta használom, de ilyen gondjaim nem voltak. Az ilyen gondokat okozhatja: vírus (vagy a vírus általi hibás beállítás), fölösleges program (vagy valamilyen Toolbar, Add-on) vagy egyszerűen a Firefoxban van valami beállítva. Ezért is ajánlom a legelején leírtakat, mert megtörténhetett, hogy valamikor egy vírus csinált egy hibás beállítást, és utána mint frissítheted a Firefoxot, mert a beállításokat hagyja.
Sokmindent kell tudni és nem lehet megítélni egy adott böngészőt, csak azért mert "nálam nem megy". -
Neila #17898 Kedves ManuEmiManu!
A firefoxos problémák nálam egymást követték a könyvjelzőket illetően.
A gyakran használt weblapokat elmentettem, de miután háromszor is eltűntek nem foglalkoztam ezzel.
A furcsább eset nekem is az volt, hogy olyan lap szerepelt a könyvjelzőim között, amit nem is ismertem.
Nem tudtam hová tenni a dolgot, de inkább hagytam a firefoxot. Tudom ajánlani neked is a google chromot. Avval még nem volt problémám.
Puszi,
Nóra -
ManuEmiManu #17897 Sziasztok!
Egyszer már írtam a könyvjelzős problémámról!
Nektek már volt olyan, hogy a könyvelzők közé a firefox saját maga tett be vmilyen oldalt? -
#17896 Szép estét :)
Adott egy hatalmas előzménylista, és keresek egy galériát ebben, a weblap amin keresek van minimum 2000 találat, hogy tudnám felgyorsítani a megnézését? ha kijelölöm és nyomok "mindegyik megnyitása külön lapra" nem jó mert a weblapon van ip ban ha sokat akarnák megnyitni 1xre. -
MauroN #17895 Hellósztok!
Nálam nem hozza be a freemail-t. Csak a felső hirdetés sor látszik. Így nem tudok belépni. Mi lehet a baja? -
#17894 A személyes adatokat tartalmazó oldalak kis képei nem jelennek meg, aminek nincs köze a cache-hez. Facebook, google calendar többek között ezért nem jelenik meg. De engem is idegesít nagyon. Ocsmány így... -
#17893 ezt már én is próbáltam, egyedül a google.com-ot hajlandó megtartani a többi fehér marad.
ha már másoltak a Chrome-bol legalább jól csinálták volna :\ -
#17892 A kis képeket a cacheben tárolja, ha azt törlöd akkor a képek is törlődnek és addig üresek lesznek amíg legalább egyszer rájuk nem kattintasz. -
#17891 Csak külső kieggel oldható meg. Azokat nem annyira ismerem. (SpeedDial; New Tab King) A Fox-ban lévő az ilyen. Patkolni sem lehet rajta. Ez van. -
#17890 Hello !
Arra van valami megoldás hogy "Új fül lap"-on az ablakoknak képei is legyenek ne csak egy fehér keretes kockák legyenek ?
(a 9-ből 2-nek van a többi hófehér) -
#17889 Persze minden elképzelhető, de ilyen dolgok Velem soha nem történtek. :o
(nagyon sok éves Fox használat közben; asztali gépen; notin...) Én az ilyen misztikus dolgok hátterében inkább vmi trójai cuccost tudok elképzelni. Ez olyan, mintha véletlen csak úgy lefutna egy script. Törli a könyvjelzőket, majd betesz 1-et?! Érted?! (még akkor is furcsa lenne, ha nem 1et, hanem 20db-ot tenne be) -
ManuEmiManu #17888 Sziasztok!
Nekem a promlémám az a mozillámmal, hogy a könyvjelzők amiket beállítottam, egyszer csak eltűntek... majd be rakott saját maga egyet... olyan honlapot, melyre talán egyszer mentem rá, 5 másodpercre!(és kb 2 hónapja)
Valakinek volt hasonló problémája?
Köszi előre is a választ(okat)=)
-
#17887 Valószínűleg igen. -
#17886 Nem müködik sg-n a gomb nálam, ami megmutatná, hogy mire válaszoltak a kommentelők.
Kép:
http://awesomescreenshot.com/07fes4fde
Fent van az SG+ kieg. is, lehet azzal függ össze?
-
#17885 na nem akartam de végül hirtelen felindulásból mindenestől töröltem ezt a fost, és újra raktam, persze most mindent előlről kell kezdeni felhasználó/pass kombókat de mire rájöttem volna a megoldásra végzek ezzel.. :)