Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta már volt 5.is!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
+ Sandboxiet akkor használok ha "olyan" oldalra megyek, de legfõképpen az eszemet használom.
Meg folyamatosan olvasom az informatika híreket, de azon belül fõként a vírusokról, hálózatbiztonságról, stb hogy tisztában legyek milyen vírus terjed hogy, mi módon, miképp lehetne eltávolítani ha esetleg beszedném, és hogy elõzzem meg. PL adobe readert se használok, helyette foxit reader. Nincs rá exploit. Még annyi, hogy ha interneten intézek pénzügyi jellegû dolgot, akkor viszont privát böngészést használok. <#hawaii>#hawaii><#vigyor1>#vigyor1><#nezze>#nezze>
#17531: Köszönöm szépen, ismerem már. <#pias>#pias><#wave>#wave>
Mondjuk nem lesz gyors a bongeszes vele szerintem, de adott alkalmakkor jo, ha nem akarod, hogy lassak az IPdet es a geped inkognitoban legyen.
The Matrix has you...
Na de ha most nem akarod használni ingyen,majd késõbb használhatod 55 dolcsiért.
Próbáld meg a beállításoknál>általános lapon.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én szeretnék letölteni egy fájlt - teszem azt torrentet - ott eddig felugrott mindig egy ablak, hogy mit szeretnék vele, megnyitni vagy elmenteni? ebben az ablakban volt egy pipa amivel ki tudtam jelölni, hogy ilyen fájloknál mindig ezt csinálja. na most úgy néz ki ez mentésre lett állítva és nem megnyitásra. ezt szeretném visszakapni. amit Te mondtál kipróbáltam, de továbbra sem jön elõ a kis ablak.
The Matrix has you...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom "visszarakni" a felugró ablakot letöltendõ fájlok esetében?
van pár dolog amit jobb lenne, ha megnyitna és nem mentene, de így most minden csak lementõdik, plusz munkát adva.
köszi elõre is.
The Matrix has you...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
fuck mmo's..i.,
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
places.sqlite
pws:
key3.db
signons.sqlite
xp / win7? bar vegulis..
c, documents && settings -> user -> application data -> mozilla -> firefox -> profiles -> ott megtalalod valahol a profilodba.
http://loal.atw.hu
Pontos helyet tudna valaki mondani, hogy hol tárolja a FireFox (melyik fájlba tárolja) a jelszavakat?
és az elõzményeket?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ezt nem tudjatok miert csinalja? tegnap meg nem, de ma ha uj tabot nyitok vagy pl most is ahogy irok vegig ottvan.. :o
(\__/) ( X.x) ( } . { )
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ha ez az RC, legyen. Az RC-t honnan lehet letölteni hivatalos oldalról. Mert azt nem leltem idáig. A Béta; Aurora; Nightly build-eket tudom. Azt nem értem Én ebben az RC-s dologban, hogy a Béta-kat annak rendje és módja szerint publikálják a hivatalos letöltõ oldalon. De ugyanide illene kitenni az RC build-et is (ha ez valóban az). Gondolom Én(!) a Béta build-eket azért teszik ki, amiért Béta verziókat ki szoktak pakolni. De ugyanígy ki kellene tenni az RC-ket is.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Megint túllihegitek... Nem lett oda írva, hogy RC, ami pedig tény, ennyi.
Utána erre be lett rakva egy about, mintha arra lenne bizonyíték, hogy nem az, emiatt gondoltam felvilágosítalak, hogy az RC nem is írja ki magáról, hogy õ RC.
Az azutániakra nem is reagálok, mert az már a felesleges szájtépés kategória. Bár valószinüleg a saját magam magyarázása is az... :/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
2= Akkor nem kapod meg az e havi fizetésed.
A Fõnököd
2.) És ha nem várom meg?!
Légyszíves várd meg, míg kint lesz hivatalos letöltõ oldalon.
NE trollkodj.
1.) megjelenik Mozilla HTTP letöltõ oldalán
2.) frissíti Magát a szoftver
Viszont amire kíváncsi lennék, mit tennének ha:
1.) huzamosabb ideig hiba miatt nem érhetõ el a site;
2.) hibás a frissítés és baxik lefrissítenie Magát.
😄
PS:
De Nekem aztán teljesen mind1, hogy ki honnan tölti le; mikor és hogyan frissíti és 1általán használja-e a Fox-ot, vagy sem. 😊
(nem Én link-eltem. Én csak szokás szerint felraktam)
Már elég régóta (ha jól emléxem 8-as óta...) nincs semmi különösebb problémám a Fox-al. Béta-kkal sem szokott lenni.
Ill. mostanában divat, hogy kijönnek a hivatalos verziók és pár napra, hétre rá a 0.1; 0.2-es verziók.
Ergó, annyira gyakoriak már a verzió szám frissítések, hogy szinte bármelyik rilíz lehet "végleges", ami meg hivatalosan is végleges rövidesen kap majd vmi tapaszt.