19494
  • baajos
    Ha a Firefox az alapértelmezett böngésződ,akkor az Internet Explorerben is tiltsd le őket. Ha nem az, akkor is, mert ezek a szarságok motorérzékenyek sajnos és az IE minden gépen ott van. Ha nem látható akkor is.
  • biomage
    mármint F11nél?
    eszköztár elrejtése :), ezt a scrollbar egy üres részére jobb egér gombbal tudod állítani :)
  • Jaffa 2843
    Sziasztok!

Tudtok valami megoldást arra hogyan lehet fullscreen-ben eltűntetni a scrollbar-t?
  • adam46
    Felraktam őket, köszönöm. :)
  • Blum
    Udv!

Adblock Plus Pop-up Addon 0.4

Eloszor viszont telepitsd fel az AdBlockot
  • adam46
    Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne blokkolni előugró ablakokat? Beállításokba be van állítva blokkolás, de sajnos ezek az ablakok random ugrálnak fel, ha bármelyik oldal rákattintok egy linkre. Ezeket szeretném valahogy likvidálni, de hogyan? Egyiknek a neve valamilyen adserver.com
  • kl24h
    Akkor azt ajánlom, hogy ha már rég volt telepítve hogy töröld le (Uninstall) az egész Firefox-ot, utána, megkeresed az összes Mozilla Firefox mappát, azokat is törlöd, utána lefuttatod még egyszer a CCleaner-t (Registry takarítást). Ha vannak könyvjelzők, akkor azokat lehet exportálni fájlba, hogy mikor újratelepíted, akkor ne veszítsd el őket. Mikor ezek megvoltak, akkor feltelepíted ezt a legújabb Mozilla-t és akkor minden rendben kell legyen.
  • Mayorpapa
    igen, mindent jól csináltam, megadom az új mentési helyet, leokézom, és amikor később (vagy másnap) újra indítom a foxot, nem az a letöltési hely, amit megadtam, hanem eggyel korábbi, és mindig azt állítja be, akár mit csinálok, mintha megjegyezte volna azt, és mást nem hajlandó elfogadni mentési helynek, azaz nem menti el az új beállítást, makacsul ragaszkodik egy régebbi beállításhoz
  • kl24h
    Miután újraindítottad a Firefox-ot és megint betekintsz a beállításokhoz ("Tools > Options > General > Save files to" itt gondolom megadtad, hogy hova mentse le), a beállítások hogy hova mentse le, megmaradott és úgy bejelölve maradott?
  • Mayorpapa
    a 17941. sz. hozzászólásomban leírt problémára nem tudja valaki a megoldást? fontos lenne, mert megőrülök tőle :(
  • pube
    Azt hogy lehet megoldani, hogy ki van kapcsolva az előzmények, nem akarom, hogy a webhwlywk kövessenek, viszont amikor fagyás után újraindítom a FF-ot, akkor ajánlja fel a fagyás előtt nyitva lévő oldalak visszaállítását?
  • Puhos
    Köszi a segítséget. Nem akarom elkiabálni a dolgot de most úgy néz ki jól megy. Visszatérve az OTP oldalára, a bejelentkezési résznél ahol a számlaszámot stb. kell megadni ott nem volt kurzor amit adott mezőbe tudtam volna vinni. A kiegészítőket nem szoktam cserélgetni ami jelenleg van az eddig is volt. Se több se kevesebb. A bővítmények naprakészek.
    Azért köszi a segítséget.
  • kl24h
    Nálam nincsenek ilyen gondok, sőt megnéztem az OTP oldalát, de semmit különöst nem észleltem.
    Én azt ajánlom, hogy ha már rég volt telepítve hogy töröld le (Uninstall) az egész Firefox-ot, utána, megkeresed az összes Mozilla Firefox mappát, azokat is törlöd, utána lefuttatod még egyszer a CCleaner-t (Registry takarítást). Ha vannak könyvjelzők, akkor azokat lehet exportálni fájlba, hogy mikor újratelepíted, akkor ne veszítsd el őket. Mikor ezek megvoltak, akkor feltelepíted ezt a legújabb Mozilla-t és akkor minden rendben kell legyen.
    Az is megtörténhet, hogy valamelyik Add-on vagy Plugin miatt van ez a probléma. Az is lehet, hogy van feltelepítve egy/több olyan Toolbar, ami ezeket a fagyásokat okozza ebbe az új verzióban (itt gondolok kompatibilitási problémákra, ezért is jó megnézni, hogy minden kiegészítő kompatibilis-e ezzel az új verzióval).
  • Puhos
    Oké majd meglátom, hogy a mi lett a fejlemény. Köszi a segítséget!
  • Blum
    Igy gondoltam :)
  • Puhos
    Köszi! Kikapcsoltam, újraindítottam, majd pedig visszakapcsoltam a hardveres gyorsítást. Így gondoltad? Vagy hagyjam kikapcsolva?
  • Blum
    Ez nalam is fentallt regebbi verziokkal. 15.0.1-re frissites ota nincs ilyen gondom,ugyhogy nalam most nincs az az Isten,hogy frissitsek :D

Regen ugy oldottam ezt meg,hogy kikapcsoltam a hardveres gyorsitast,FF ujraindit es vissza. Ugyanilyen problemam volt,egy probat meger nalad is.
  • Puhos
    Hali!

Nem tudom, hogy csak nálam van baj a rókával vagy másnál is jelen van a hiba, amit röviden leírnék. Amióta megtörtént a 16.0.1-re a frissítés azóta néha "lefagy" a böngésző. Ha több lap van megnyitva akkor a lap bezárását szolgáló "x" jel nem aktív, ugyanígy a jobb sarokban lévő gombok sem azok. Ezt csak úgy tudom orvosolni, hogy a feladatkezelőben zárom be. Van olyan, hogy kódokat kéne beírnom pl. OTP oldala és nem jelenik meg a kurzor az adott mezőben. A gép tiszta (vírus és spyware mentes)!
  • Picar77
    vicces a számozás :\
  • Stockbauer33 #17945
    1601
  • Máté94
    Csak az a vicces, hogy működött. Másnap ellenben már nem. :D
  • KranaZoli #17943
    "Nem tudom, hogy a Win8 és/vagy a korai AMD driver e a baja"

De legalább már tudod, hogy mi a hiba. :)
  • Máté94
    Hibakeresési információban azt írja, hogy ezzel a kártyával nem támogatott az együtt működés. Írja, hogy frissítsek drivert, de a legfrissebb van fenn. Nem hiszem, hogy tudnának rá mást mondani.
  • Mayorpapa
    sziasztok! olyan gondom van, hogy nekem nem jegyzi meg a beállításoknál a fájlok mentésének a helyét, hiába állítom át, amikor bezárom a foxot és újraindítom, mindig az előző mentési helyet hozza be és oda menti le a dolgokat. Segítene valaki?
  • KranaZoli #17940
    Kérdezd meg Radeon topic-ban. Itt semmi probléma.
  • Máté94
    És... még mindig nem működik az új verzióval sem a hardveres gyorsítás. Nem tudom, hogy a Win8 és/vagy a korai AMD driver e a baja, de egyik napról a másikra; volt nincs gyorsítás. Hihetetlen...
  • garferi
    Vagy esetleg frissítsd az elavult bővítményeket! :)
  • Blum
    Címsorba: about:config

plugins.hide_infobar_for_outdated_plugin

Kihoz egy talalatot,azon jobb klikk es kikapcsolod.
  • Bokafix2
    Mostanában minden böngésző indításnál megjelenik felül egy kis szürke csík amibe az van írva hogy "Az oldal által használt egyes bővítmények elavultak" és felajánlja h frissítsem, de én nem akarok minden bővítményt frissíteni, mert legutóbb is problémáim voltak néhánynál a legújabb verzióval... így viszont állandóan ott a csík, hogy lehet ezt kikapcsolni hogy ne jelenjen meg ott fenn?
  • GPx8
    Köszönöm!
  • garferi
    Nyisd meg EZT a linket és iratkozz rá fel.
  • garferi
    Ctrl+B
  • magzimilian
    üdv
    nemrég lett újratelepítve a windows 7, és a gond az, hogy a firefox v15.0.1-ben a könyvjelző eszköztárnál nincs ott a "friss hírek" gomb. már legelső indításkor sem volt, reinstallálás sem segített. hogy lehetne előhozni azt a gombot? választ előre is köszönöm, ha tudja valaki
  • GPx8
    Sziasztok!
    Meg lehet oldani, hogy a konyvjelzősáv állandóan látszódjon az egyik oldalon, mint az IE-ben???
  • Noodlee
    Csak egy kieg. van telepítve, amit ezer éve használok, és a spybot sem talált semmit, ezért kértem tanácsot.
  • Malakai
    Ismeretlen kiegészítőket, plugineket távolíts el, spyware/adware írtókt futtass le.
  • Noodlee
    Erre valaki?
  • KranaZoli #17927
  • Sunset
    Ez segített!
    Köszönöm!
  • KranaZoli #17925
    Ilyen már Velem is történt. Az nem oldja meg, hogy:

http://www.google.hu
    jobb felső sarokban belépsz a google fiókba (fiókbeállítások)
    bal oldalt a menüben nyelv -> magyar