Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Mert nincs rá szükségem, talán ezért. <#rolleyes>
Nem érdekel belõle a minden más. Amikor próbáltam:

1.) kb. dupla memóriát evett a Fox;
2.) fícsörök bug-osak voltak.

Teljesen jól elvagyok az addon nélkül. Amennyit Én fórumozok teljesen felesleges. Az AdBlock tökéletes megoldás.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Jakuza001
Mit szenvednek itt egyesek, mikor van kulon SG.hu add-on benne ezzel a funkcioval is es sok egyeb massal. 😛

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1308399664

[HUN]FaTaL
Én is elrejtem az üres dobozkát. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

KranaZoli
Igen, a kettõ együtt tökéletes. <#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Malakai
Én elrejteni azért szeretem, mert ezzel a fenti üres helyet, meg like-ot, új chat nyitást is eltüntetem, de mostmár ezt is hozzáadtam. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KranaZoli
Áhámm. Értem!
Köszi! <#worship>

[HUN]FaTaL
Adblock plus és szûröd az sg.hu/forumchat_engine.php*-t

Ez szûri is és nem csak rejti, mint az element hiding helper.

KranaZoli
Adobe Flash Player 11.2.202.233 (hivatalos letöltõ oldal)

KranaZoli
Lájkoltam. <#alien>
Nájsz, köszi! Pörfekt! <#worship>

Malakai
AdBlock Plus Element Hiding helperrel.

sg.hu##IFRAME,#center>TABLE:first-child+TABLE+TABLE>TBODY>TR>TD:last-child>BR,#center>TABLE:first-child+TABLE+TABLE>TBODY>TR>TD:last-child>CENTER>DIV.std0

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KranaZoli
Jelenleg nem használok.
Más módja nincs?! AdBlock vagy ilyesmi?!

Malakai
Ha használsz Stylisht, annó készítettem egy userstylet.
Hide Chat @ sg.hu

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KranaZoli
Hi!

SG fórum fõoldalán a chat eltüntetésere milyen megoldást ismertek?! <#worship>

Kössz!

Malakai
Maximalizálni szoktad az ablakot?
Mert ha igen, akkor próbáld ki egyszer úgy, hogy az elsõdleges monitoron nem maximalizálva, hanem kissebb ablak formában zárod be.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!

Hogy lehet rávenni a Firefoxot, hogy...
2 monitort használok, már 1 ideje mikor elindítom a Firefoxot a másodlagos monitoron nyitódik ki, és mindig vissza kell rakni a fõ monitorra.
Van megoldás, hogy ne a másikon hanem a fõ monitoron jelenjen meg?

Malakai
Meg, rendesen mûködik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jakuza001
Nektek megjegyzi az FF a lap poziciot, ha visszaleptek barmilyen azt mar meglatogatott oldalra ???
Mostanaban nem mukodik ez nalam, de az utolso verziokkal nem igazan akarja megjegyezni nalam oket.

Chamelia
Sziasztok,

A Box.com-hoz van firefox kiterjesztés? Ha igen, egy linket plz.

Köszi

Ki melyik RSS olvasót használja? A Brief fejlesztése úgy látom leállt.
Nem új lapon nyitja meg a linkeket, pedig ez volt beállítva.Föntrõl eltûntek a gombok -mint pl. az összes hír olvasottá tétele stb...
Tapasztalta ezt más is aki ezt használja?
Úgy tûnik a legutóbbi ff frissítés óta gajdult meg.
Most a Bamboo van fönt helyette.Nem lenne rossz ez sem, de valahogy nem az igazi.Nem tudom kitörölni a már olvasott híreket, nem lehet beállítani, hogy a régebbi hírek legyenek elöl...
Kéne valami faja olvasó, megjelenésben olyasmi mint a Brief.
Ötlet?

KranaZoli
Ezt soha nem használom. 😄
Mindig csak a fox jobb felsõ sarkában lévõ box-ot. 😊

Itt Nekem sem jó. Ergó, ha 1x beírom, hogy "Keresési elõzmény..."; majd újra elkezdeném beírni, akkor már nem hozza csak amiket a gúgli instant dob fel.

De ebben Nekem semmi újdonság nincs, hogy ez így nem jó - mert ahogy írtam szinte mindig fox keresõmotorból keresek. Nekem itt fel sem tûnt volna. Soha nem keresek úgy, hogy www.google.hu ...

Jakuza001
Joember a google oldalon talalhato keresobox.

Tudod ez.

lck
Az is mûködik nálam is, ugyanúgy mint KranaZolee-nál.
KranaZoli
Nekem megjegyzi a keresõ mezõ az elõzményeket.

Soha nem volt gondom vele.

[HUN]FaTaL

LordVenom
Köszönöm,akkor nem próbálkozok vele. Pedig tetszetõs a fekete google külsõ. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Jakuza001
Azzal se megy, szinte az osszes bongeszot kiprobaltam. Szerintem inkabb a belso szarjuk fele akarnak terelni, de akkor elmehetnek a sohivatalba es keresot valtok.

Eloszor az opciok kozul eltavolitottak az autokomplete fukciojuk kikapcsolasi lehetoseget. Azert voltam kenytelen az adott cimet hasznalni, mert nekem ne adjon tanacsot, amikor nem akarok tanacsot.
Aztan betettek a menus szarjukat, amit scriptelni kellett a regi felulethez, persze gyorsan megoldottak, hogy azt se lehessen hasznalni. Most kikapcsoltak az elozmenyek gyors kivalasztasanak a lehetoseget es mindent be kell gepelni minden egyes alkalommal.
Egy vicc amit csinalnak mar egy eve. Persze van nekik belso historyjuk, ami szarra nem jo.

[HUN]FaTaL
A google nem lesz fekete, sem a rendszer, mert köze nincs a témához.

A képeken az XP fekete, mert arra is egy olyan témát tett. A googlehoz meg valószínû vagy valamilyen user css van fent neki, vagy másik linkkel fekete.

LordVenom
Öööö...témákat nem használtok a firefox-on? Hátha van ötletetek az én problémámra...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

[HUN]FaTaL
Ha máshol mûködik, akkor Google.

Biztos terelnek a Chrome felé, Opera alatt már évek óta tiltogatják a funkciókat, mert szerintük nem elég modern, lol, persze maszkolod FF-nek vagy IE-nek és azonnal mûködik.

Jakuza001
Jo hat magyarazd meg, miutan semelyik bongeszovel nem mukodik, mikor egy napja mukodott es semmilyen frissitest nem tettem fel egyik bongeszore se, es mashol tovabbra is mukodik, mint peldaul ezen az oldalon, vagy a Bing
-en.

Ez tuti a google sara mert ok szoktak kikapcsolni a bongeszo funkcioit az oldalukon.

[HUN]FaTaL
Ennek semmi köze a googlehöz, az a böngészõ autocomplete funkciója. Más oldalon mûködik?

Jakuza001
Nem, nem arragondolok, az amit linkeltel a Google autocomplete resze, ami a gepeles alapjan beszurja a lehetseges talalatokat, Ez nalam ki volt kapcsolva, pontosabban a "https://www.google.com/webhp?complete=0" oldal volt a kezdolapom, mert ugyebar a szaros google azt a beallitasi verziot is kivette, hogy kilehessen kapcsolni,igy trukkozni kellett. Nekem viszont az kellene, ami eddig mukodott az oldalon, hogy a searchboxba begepelt szotoredekeknel, megjelenitette legordulomenuben, a historyban megjegyzett, a mar egyszer a searchboxba begepelt szavakat.

Probald ki itt a felso menuben talalhato Keresés a fórumban: searchboxot, hogy megertsd mirol beszelek.

Ird be hogy Firefox es nyomj entert. Majd amikor masodszor is elkezded gepelni, akkor legordulo menuben az elso begepelt F betunel, megjelenik a historyban tarolt szoveg.

Na ez kellene nekem, vagy valami extension,greasemonkey script vagy anyamfule, mert mar vagy 4 oraja keresek valami megoldast, de nem talalok semmit.

LordVenom
Ja,elfelejtettem írni,hogy 11-es firefox verzión futtatom,de 10-essel is próbáltam,úgy sem mûködött rendesen...

LordVenom
Hali!
Hátha tud valaki segíteni.
Felnyomtam a böngészõre egy témát. (nasa night launch) A firefox kiegészítõk honlapjáról töltöttem fel rá. De nem tudom miért nem "feketedik" be a google is,és minden más,csak a keret. Elméletileg ennek a témának be kellene épülnie az op.rendszerbe.

Hálás lennék,ha egy nálam hozzá értõbb segítene. 😉

Itt a téma linkje:

nasa night launch

Jakuza001
Hat azt ketlem, mert 3 bongeszovel is kiprobaltam es nem megy, ellenben a Bing -nel mukodik a history ha beirom a searchboxba egybol lenyillik a gordulomenuben a gepeles karaktereivel megegyezo talalatok.

nekem megy
Jakuza001
Masnak se mukodik a googleben a keresesi elozmeny ?
Tegnap meg jo volt, ma meg felmegyek a googlere, hogy keressek valamit es a search szovegmezoben nem jelennek meg az elozmenyeim. Most az FF-el van gaz, vagy mar megint a google szarta el a dolgokat ?

Köszönöm ! 😊
Malakai
Bookmarks > Show All Bookmarks > Import and Backup > Import Data from Another Browser...
Ha valamiért így nem oké, akkor elõbb chromeban kell exportálni.
Chrome: Bookmarks > Bookmark manager > Organise > Export bookmarks to HTML file...
Firefox: Bookmarks > Show All Bookmarks > Import and Backup > Import Bookmarks from HTML...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lehet google chromeból könyvjelzõt átteni mozzilába?(összes könyvjelzõt átteni oda) Help ! 😊
Dj Faustus
Nem egy elegáns megoldás, de: Abduction! kiegészítõvel csinálsz a kijelölt területbõl képet és azt nyomtatod ki?

KranaZoli
Adobe Flash Player 11.2.202.228 Firefox, Opera 64bit (8.73M😎

Akinek meg hivatalos forrásból kell az klikk-eljen a házikó ikonra az oldalon.

RelakS
Hogyan lehet Firefoxból kijelölt területet nyomtatni?

A kijelölt terület nyomtatása parancsra, csak a fejlécet és a láblécet nyomtatja

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dj Faustus
Ja és pár hír:
- 2012. április 24-el megszûnik a Fiirefox 3.6 támogatása, a legutolsó verzió a Firefox 3.6.28 lesz.
- A Firefox 13-mal megváltozik a minimum követelmény a Windowst illetõen: Windows 2000-rõl Windows XP SP2-re.

Dj Faustus
Willenbrock, piamania: Firefox, Flash verziója; feltelepített kiterjesztések?

Nálam (Ubuntu 11.04, Firefox 11) 697160 kByte virtuális/299336 kByte rezidens nenóriát foglal a Firefox; és 188516 kByte virtuális/36000 kByte rezidens memóriát a plugin container. Persze ez eléggé sok (10) megnyitott böngészõfül, és feltelepített böngészõbõvítmény (14) mellett...

Hello!
Az mitõl lehet, hogy mostanában böngészés közben szinte mindig összeomlik az Adobe Flash Player bõvítmény?
Willenbrock
Az mitõl lehet hogy az AVG jelzése szerint 280,300 mb memóriát köt le a firefox? Gyakran megy a plugin konténer is,akkor is ha nem töltök seemit le,ilyenkor hallatszik is hogy valamin dolgozik a gép.A frissítés sincs pedig automatikusra állítva.

Malakai
Nekem nincs bajom az új kép megjelenítéssel, jobban hasonlít arra, ahogy pl egy képnézegetõ megjelenítené. Csak legfeljebb szokatlan egy böngészõben.
A háttér egyébként sötét szürke, ha feketének látszik, állítani érdemes a monitoron. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )