Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Pontosabban az update channelen nem pusjolják, csak alapból a release channelre van állítva, ezért írja ki azt, ahol pedig úgy látja, hogy nincs újabb nála, mert õ maga újabb. Ugyanezt csinálja egy aurora is, stb, ha te magad átállítod.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
* Scomcomputers the future of computing!*
Én agyam is fel tudja néha qrni ez a dolog.
Azt kérdezném, hogy ezt:
hogyan lehet letiltani,mert egyes oldalakon , ha vissza akarok lépni ezt dobja ki és már idegesít hogy egy kattintás(vissza) helyett össze-vissza kattingatnom kell ebben a fosban!
Azt szeretném, ha kattintok a visszára akkor rögtön lépjen vissza!
Köszi elõre is a segítséget!!
* Scomcomputers the future of computing!*
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
szeretném kikapcsolni a firefox lemezre írását, azaz, hogy csak a ramot használja a cache-hez
a következõket csináltam:
about:config
browser.cache.disk.enable;false
network.http.use-cache;false
ezt meg így hagytam:
browser.cache.disk.capacity;1048576
frankó? vagy hogyan másképp érhetném el a fenti állapotot anélkül, hogy lemezre írna?
Ha mas nincs akkor a Tor hasznalata, bar a proxyk mogul sajnos sokkal lassabb a netezes.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Megváltozott a betûtípus a firefox-ban és nem tudom visszaállítani... de nemcsak ott hanem az aztali ikonok alatt is mások a betûk? Hogy lehetne visszaállítani? Rendszer visszaállítás nem válik be... amúgy XP-m van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Pontos helyet tudna valaki mondani, hogy hol tárolja (melyik fájlba tárolja) a jelszavakat?
és az elõzményeket?
Toolbarokat a kiegészítõknél tudod megnézni, Add-ons\Extensions.
Telepíthette valami szoftver is, amit telepítettél, habár újabb fox erre rákérdez indításkor, hogy engedélyezed-e, tehát lehet már régóta fent van, csak most romlott el.
Ha ott tényleg nincs semmi, akkor próbálkozz meg azért egy malware söprögetõ szoftverrel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nezd at a kiegeszitoket es ami valami hasonlo azt szedd le.
De az is lehet valami toolbar hulyeseget telepitettel a gepedre. Ez inkabb user hibanak tunik, mint a Firefoxenak.
Köszi a segítséget.<#worship>#worship>
Ezert szoktam elmenteni az init es ha gaz van visszamasolom a mentettet.
Szerintem nalad is ilyen lehetett.
Viszont az lehetettlen, hogy ne lehessen atirni kezzel egy szovegszerkesztovel a poptray.ini filejet a konyvtaraban.
Mondjuk nem artana kilonnod a futo programok kozul a poptrayt, amikor szerkeszted. 😄
Amugy a poptray.ini fajlban a plugin szekcio alatt mi szerepel ?
Ez van nalam:
Count=2
PluginName1=IMAP4
PluginDLLName1=ProtocolIMAP4.dll
PluginEnabled1=0
PluginType1=1
PluginName2=POP3 with SSL or APOP
PluginDLLName2=ProtocolPOP3SSL.dll
PluginEnabled2=1
PluginType2=1
PluginName3=Keyboard Lights
PluginDLLName3=NotifyKeyboardLights.dll
PluginEnabled3=0
PluginType3=0
PluginName4=Hotmail
PluginDLLName4=Hotmail.dll
PluginEnabled4=0
PluginType4=1
A Port-nál ott gen, ott tudok beírni, de a Protokollnál nem. Csak ezt az átkozott POP3-at engedi. Más nincs is. Oda beírni sem tudok. Már kétszer leszedtem ezt a nyûves POPTrayt meg feltettem, a Pluginjaival együtt, de valamiért szívat hogy rohadna meg.
Azért köszi, hogy próbáltál segíteni.
A port es a Protocol bejegyzest ird at.
Port=995
Protocol=POP3 SSL
Nem baj.
A gmail-re (jobb nem lévén) felteszem most a Gmail Notifier-t aztán annyi. Csak az meg csak egy fiókot kezel ha jól tudom.
Itt megtalalhato, hogy mit kell leszedni es hogyan kell aktivalni, ha nem lenne mar felteve alapbol.
Gmailnek mas protokol kell. Allitsd be neki a Pop3 SSL-t es a 995-s portot.
Raadasul a felhasznalonevhez nem kell a gmail.com csak a felhasznaloneved.
Segítsetek mert kezdek megõrülni. Használom már pár éve a PopTray nevû segédprogramot de eddig semmi baja nem volt. Ha valaki ismeri/használja segítsen. Két napja a gmail-es fiókommal van baja. Állandóan hibaüzenetet dobál és nem tud belépni. Itt egy kép, mit kell beírni a kiszolgálóhoz? PopTray
A freemail-be, az upcmail-be, meg a többi fiókjaimba be tud lépni csak a gmail-lel van baja.
A protokollhoz és a porthoz nem is enged mást beírni. Eddig is így volt beállítva, a jelszavam is jó mert a gmail-be be tudok lépni egyébként. Csak ez kis gyagya nem tud belépni és dobálja a hibaüzeneteket 5 percenként amikor bejövõ leveleket vizsgál.
Ilyen peldaul a Noscript ahol kezzel kell engedelyezni az oldalakon a futtathato scriptetket, koztuk a flasht is.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A telepített programok között ott van a Flash plugin.
kattints ide firefox böngészõvel.
Ha így történt akkor még ide kattintsd majd utána a html5 elhagyása linkre.
A chrome-ra azért nem panaszkodik mert(számomra érdekes módon) már alapból benne van a flash.
A Flash plugin létezését (telepítés után) még ellenõrizd a telepített programok listájában.
Két napja a Firefox ezt az üzenet dobja ki amikor a youtube-on meg akarok nézni egy videót: "A böngészõd jelenleg nem ismer fel egyetlen elérhetõ videóformátumot sem"
Az az érdekes hogy az Opernál, meg az Internet Explorernél is ezt írja , de a Chrome-nál meg nem.
Szerintem az Advanced SystemCare5 törölhetett ki valamit, mert csináltam egy rendszertisztítást. Azért csináltam géppucolást mert ezelõtt meg a youtube-on a videó helyén csak egy fekete háttérkép volt, semmi több.
Egyébként rengetegszer próbálkoztam a flash fel, le telepítésével, de sajnos nem lett eredménye. Meg még a Firefoxot is letöröltem, aztán újra fel tettem hogy hátha az újratelepítése megoldja a problémát.
Egyébként a 10.0.2 Firefox vann fennt, és a Flash player 11.1 és 11.2 verziókkal próbálkoztam.