Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Annyit mondhatok, hogy nincs semmi problémám vele. Utóbbi usite.hu-s finale frissítések bit-re megegyeztek azzal, amik pár napra rá kikerültek a hivatalos oldalra is. Mivel már 7db Béta verzión túl van a 11-es, szerintem ez lesz a végleges is. De majd úgyis kiderül pár nap múlva max.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Malakai
Az about nem mutatja a különbséget, az RC is release channelen van.

Pontosabban az update channelen nem pusjolják, csak alapból a release channelre van állítva, ezért írja ki azt, ahol pedig úgy látja, hogy nincs újabb nála, mert õ maga újabb. Ugyanezt csinálja egy aurora is, stb, ha te magad átállítod.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Malakai
RC gondolom, csak mert release még nincs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gergely1991
Egyik orvosság erre, a dupla kattintás visszával.:/

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Nos ezt általában a kereséseknél dobja ki nálam.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Malakai
Ez valójában fícsör, nem bug, véd attól is pl, hogy újraküldj véletlen adatokat a szerverre. A webfejlesztõkön múlna, hogy esetleg máshogy kezeljék.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

scomcomputers
<#wilting><#sir><#worship><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

KranaZoli
Tudtommal sehogy. Más fórumon is felmerült már (PH) ott sem tudtak ellene orvosságot a Fox guru-k. 😞

Én agyam is fel tudja néha qrni ez a dolog.

scomcomputers
Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy ezt:

hogyan lehet letiltani,mert egyes oldalakon , ha vissza akarok lépni ezt dobja ki és már idegesít hogy egy kattintás(vissza) helyett össze-vissza kattingatnom kell ebben a fosban!
Azt szeretném, ha kattintok a visszára akkor rögtön lépjen vissza!
Köszi elõre is a segítséget!!

* Scomcomputers the future of computing!*

Jakuza001
Hat nekem nem, mert blokkolva vannak az ilyen helyek, vagy scriptek mint facebook,google +1,googleanalytics,OpenX es hasonlo fimonsagok.

Airbus A380
Azért ennyire kényes nem vagyok erre, de fenn van ez a kieg. érdekes , hogy pl 1 port.hu vagy sg.hu megnyitással mennyi helyre küldi szét a dolgaimat.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

illetve van e ilyen plugin amivel felügyelni lehet hova mennyit szemetel a firefox
üdv
szeretném kikapcsolni a firefox lemezre írását, azaz, hogy csak a ramot használja a cache-hez

a következõket csináltam:
about:config
browser.cache.disk.enable;false
network.http.use-cache;false

ezt meg így hagytam:
browser.cache.disk.capacity;1048576

frankó? vagy hogyan másképp érhetném el a fenti állapotot anélkül, hogy lemezre írna?
Jakuza001
Noscript,Ghostery.
Ha mas nincs akkor a Tor hasznalata, bar a proxyk mogul sajnos sokkal lassabb a netezes.

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Malakai
Windows mappában, lehet rejtett.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bokafix2
Az XP default fonts-ot töltsem le? Mert ilyet találtam a neten... és hová kell bemásolni... hol a font mappa?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Malakai
Valami program lecserélt betûtípust a font mappádban, találd meg melyik (arial pl) és azt rakd fel újra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bokafix2
Üdv

Megváltozott a betûtípus a firefox-ban és nem tudom visszaállítani... de nemcsak ott hanem az aztali ikonok alatt is mások a betûk? Hogy lehetne visszaállítani? Rendszer visszaállítás nem válik be... amúgy XP-m van.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Hello!

Pontos helyet tudna valaki mondani, hogy hol tárolja (melyik fájlba tárolja) a jelszavakat?
és az elõzményeket?

JocoHun
Hali. Tud valaki segíteni? Az a gondom hogy a Firefox nem menti el a webhelyjelszavakat pedig a beállításokba be van pipálva és mégsem menti el a jelszavaimat.Mi lehet a gond? Köszönöm.
Malakai
Nem, mivel ez nem valószínû, hogy egy alap foxos probléma.
Toolbarokat a kiegészítõknél tudod megnézni, Add-ons\Extensions.
Telepíthette valami szoftver is, amit telepítettél, habár újabb fox erre rákérdez indításkor, hogy engedélyezed-e, tehát lehet már régóta fent van, csak most romlott el.
Ha ott tényleg nincs semmi, akkor próbálkozz meg azért egy malware söprögetõ szoftverrel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A kiegészítõk között nincs ilyen, és hasonló se. Mostanában nem telepítettem plussz kiegészítõt,csak a régebbiek frissültek. A toolbar dolgokat hol tudom megnézni? A firefox beállításai között nem lehet valahogy kikapcsolni, vagy blokkolni?
Jakuza001
Biztos feltettel valami google search vagy valamilyen plugint.
Nezd at a kiegeszitoket es ami valami hasonlo azt szedd le.
De az is lehet valami toolbar hulyeseget telepitettel a gepedre. Ez inkabb user hibanak tunik, mint a Firefoxenak.

Sziasztok! Olyan idegesítõ problémám lenne a firefox-al, hogy mikor a google keresõbe elkezdem beírni a szavakat, állandóan megjelenik egy ablak, hogy töltsem le a SEARCH fájlt. Letöltöttem elõször, ez egy pár száz kilobájtos fájl, kiterjesztés nélkül. megnyitni nem lehet, és tippem sincs, hogy mi ez. De mindig le akarja töltetni velem. Csak firefox-nál van így, használom a google chromet is, annál nincsenek ilyen problémák. Elõre is köszi, tewe15
Jakuza001
Adblock Plus

Malakai
Options\Content\Block pop-up windows

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Marci0115
melyik bõvítménnyel tudnám blokkolni a felugró ablakokat?

Most üt meg a guta de rögtön. Felraktam harmadszorra is, de azzal a szándékkal hogy ez az utolsó próbálkozás aztán leszedem végleg ha most sem lesz jó. Feltettem mint ahogy eddig mindig, Pluginek is felmentek és most egybõl be tudtam állítani a gmail-t. PopTray Hát ezt nem értem.

Köszi a segítséget.<#worship>

Jakuza001
Nalam is neha elofordul a programmal, hogy elszall es nullazza az ini filet.
Ezert szoktam elmenteni az init es ha gaz van visszamasolom a mentettet.
Szerintem nalad is ilyen lehetett.

Viszont az lehetettlen, hogy ne lehessen atirni kezzel egy szovegszerkesztovel a poptray.ini filejet a konyvtaraban.
Mondjuk nem artana kilonnod a futo programok kozul a poptrayt, amikor szerkeszted. 😄

Amugy a poptray.ini fajlban a plugin szekcio alatt mi szerepel ?

Ez van nalam:

Count=2
PluginName1=IMAP4
PluginDLLName1=ProtocolIMAP4.dll
PluginEnabled1=0
PluginType1=1
PluginName2=POP3 with SSL or APOP
PluginDLLName2=ProtocolPOP3SSL.dll
PluginEnabled2=1
PluginType2=1
PluginName3=Keyboard Lights
PluginDLLName3=NotifyKeyboardLights.dll
PluginEnabled3=0
PluginType3=0
PluginName4=Hotmail
PluginDLLName4=Hotmail.dll
PluginEnabled4=0
PluginType4=1

Valami nem kerek itt az már tuti de majd csak kitörpölöm mi lehet a hiba.(Egy windows újrahúzás talán? <#vigyor>)
A Port-nál ott gen, ott tudok beírni, de a Protokollnál nem. Csak ezt az átkozott POP3-at engedi. Más nincs is. Oda beírni sem tudok. Már kétszer leszedtem ezt a nyûves POPTrayt meg feltettem, a Pluginjaival együtt, de valamiért szívat hogy rohadna meg.

Azért köszi, hogy próbáltál segíteni.

Jakuza001
Akkor probald meg a poptray iniben atirni azt az account bejegyzest kezzel, amivel a gmailra kapcsolodsz.
A port es a Protocol bejegyzest ird at.

Port=995
Protocol=POP3 SSL

Elolvastam, de ez mind megvan és fel is volt telepítve. Ezzel kezdtem az ellenõrzést, hogy megnézzem, de ezek eddig is fent voltak. És mégis. Különben nem kértem volna segítséget.
Nem baj.
A gmail-re (jobb nem lévén) felteszem most a Gmail Notifier-t aztán annyi. Csak az meg csak egy fiókot kezel ha jól tudom.

Jakuza001
Miert nem olvasod el, amit irtam a 17448as hozzaszolasban?

Na hát éppen ez gondom. Gondoltam, hogy ez lehet a bibi. Hiába írom be a Kiszolgálóhoz azt, hogy pop.gmail.com, mert ha ezt írom be akkor következõ lépésnél a Protokollnál csak a POP3 van. A legördülõ menüben sem ajánl fel mást. Lehet, hogy nem jó amit a Kiszolgálóhoz írok?

Marci0115
srácok az miért van hogy keresek valamit a google-ban és ha rámegyek egy találatra akkor valami abnow.com címen keresztül probálná megnyitni az oldalt de csak fehérség van, mi a franc ez?

Jakuza001
Amit elfelejtettem leirni, lehet , hogy installalni kell hozza plugint.
Itt megtalalhato, hogy mit kell leszedni es hogyan kell aktivalni, ha nem lenne mar felteve alapbol.

Jakuza001
Hat igy nem nagyon lehetett eddig se jo.
Gmailnek mas protokol kell. Allitsd be neki a Pop3 SSL-t es a 995-s portot.
Raadasul a felhasznalonevhez nem kell a gmail.com csak a felhasznaloneved.

Hali!

Segítsetek mert kezdek megõrülni. Használom már pár éve a PopTray nevû segédprogramot de eddig semmi baja nem volt. Ha valaki ismeri/használja segítsen. Két napja a gmail-es fiókommal van baja. Állandóan hibaüzenetet dobál és nem tud belépni. Itt egy kép, mit kell beírni a kiszolgálóhoz? PopTray
A freemail-be, az upcmail-be, meg a többi fiókjaimba be tud lépni csak a gmail-lel van baja.
A protokollhoz és a porthoz nem is enged mást beírni. Eddig is így volt beállítva, a jelszavam is jó mert a gmail-be be tudok lépni egyébként. Csak ez kis gyagya nem tud belépni és dobálja a hibaüzeneteket 5 percenként amikor bejövõ leveleket vizsgál.

JocoHun
Sziasztok.Kérdésem az hogy lehet a Mozilla Firefox -ba képet berakni ami középen jelenik meg és bármilyen oldalra lépek az ott marad olyasmi háttérképként gondolom.
Jakuza001
Nincs felteve valamilyen addon ami blokkolja a scriptes tartalmak futasat ?
Ilyen peldaul a Noscript ahol kezzel kell engedelyezni az oldalakon a futtathato scriptetket, koztuk a flasht is.

Jakuza001
Lehet a regi profilok megmaradtak. Azokat kulon tarolja mashol a szoftver. Probald meg azokat is torolni.

Optimus Prime
Újra telepítettem a Firefoxot, töröltem a könyvtárát is. De hiába. mikor megnyitom és gyorsan a könyvjelzõkre kattintok vagy 10-15 mp-re lefagy, de úgy mintha a "mindig felül" funkcióval mûködne, ergo a könyvjelzõk takarnak mindent. Csak Adminként töröltem a programot, de ez töröli máshonnan is, nem? Úgy értem a használt fiókomban ennek ellenére megmaradt a téma, az összes könyvjelzõ és a hiba. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ahogyan leírtad a lépéseket, úgy nálam is jó lett, de az a baj, hogy amikor újraindítom a gépet, akkor mindig azt írja ki a Firefox hogy hiányzó bõvítmények telepítése...
A telepített programok között ott van a Flash plugin.
gergely1991
Mégiscsak flash hiányra hivatkozik(flash plugin)
kattints ide firefox böngészõvel.
Ha így történt akkor még ide kattintsd majd utána a html5 elhagyása linkre.
A chrome-ra azért nem panaszkodik mert(számomra érdekes módon) már alapból benne van a flash.
A Flash plugin létezését (telepítés után) még ellenõrizd a telepített programok listájában.

Üdv
Két napja a Firefox ezt az üzenet dobja ki amikor a youtube-on meg akarok nézni egy videót: "A böngészõd jelenleg nem ismer fel egyetlen elérhetõ videóformátumot sem"

Az az érdekes hogy az Opernál, meg az Internet Explorernél is ezt írja , de a Chrome-nál meg nem.
Szerintem az Advanced SystemCare5 törölhetett ki valamit, mert csináltam egy rendszertisztítást. Azért csináltam géppucolást mert ezelõtt meg a youtube-on a videó helyén csak egy fekete háttérkép volt, semmi több.
Egyébként rengetegszer próbálkoztam a flash fel, le telepítésével, de sajnos nem lett eredménye. Meg még a Firefoxot is letöröltem, aztán újra fel tettem hogy hátha az újratelepítése megoldja a problémát.
Egyébként a 10.0.2 Firefox vann fennt, és a Flash player 11.1 és 11.2 verziókkal próbálkoztam.
Egyszerûbben meg lehetne oldani, ha létrehoznál neki is egy felhasználói fiókot és letiltod az írást megfelelõképpen. A te fiókodnak adsz más jelszót, ha volt eddig, hogy ne tudjon belépni.