19494
  • tototto
    Sziasztok valakinek nincs tippje hogy lehetne megoldani hogy a füleknél az oldal neveket írja ki felül ne azt mindenhova hogy "Csatlakozás..." rohadt idegesítő, pár napja befrissült, és hiába rakom újra firefoxot ilyen szar marad? kép
  • gergely1991
    Újratelepítés netán frissítés?
  • RoboKutya78
    srácok adjatok ötletet adobe flash problémára.
    facebokos játékról van szó
    belassul lehal minden amit fel lehet sorolni probléma bejön rajta. Ötleteket kérek mit lehet kezdeni vele
    A 11,4,402,265-ös verzió van fent
    Próbálkoztam sütik törlésével egy ideig jó ötletnek látszott de most már nem az.
  • KranaZoli #17881
    Csak egy rövid korrigálás Saját hsz-emre. Most olvastam mit írtam:

"gyári Flash js megjelenése."
    (ezt, hogy hoztam össze?)

De fáradt voltam. Akartam mondani helyesen -> beépített PDF reader js.

• Malakai
    Memória kezelésen még dolgoztak és még fognak is, tehát az jobb.
    Web app támogatás bekerül, akinek új, igen Mozilla is mindent le szeretne idővel fedni, így lesznek (vannak) asztali alkalmazások és később Mozilla OS is. Juppi?
    Meg fejlesztői újdonságok főleg.
  • KranaZoli #17879
    Zárjuk a témát.

Lehet tudni arról vmit, hogy 16-osban jön-e vmi újdonság?!

Pl. 15-ösben: Addon-ok memória kezelésének javítása; "Webszerkesztői" nézet; gyári Flash js megjelenése.

• gergely1991
    Egyébként jobb lett volna ha inkább az utolsó mondatomra fókuszálsz.:)

EGYÉB:

16.0 beta1 még friss keddi kiadás....valamennyire
  • gergely1991
    könyvjelzőket...
  • KranaZoli #17876
    "Nekem csak egysoros az egész, a többi legördülő listán jelenik meg."

Baszki, Te most csak játszod a hülyét?!

Ha jelen idő, akkor mint látod Nekem is. Nekem is 1 soros, sőt még legördülő listám sincs.

Mit gyűjtesz?
  • gergely1991
    Nem is csináltam semmit.
    2.1(vagy 3.0) óta gyűjtöm őket de ilyesmivel még nem találkoztam(de nem is szeretnék).
  • KranaZoli #17874
    Gergely!

Ne csináld már.
    Volt 2db régi kép, a noti akkori állapotáról amikor még 3.6.13 volt rajta. Ez már qrva rég volt. Azóta ez a noti csak állt... Hétvégén vettem elő, mert csináltam a notiból egy Win8 teszt telepítést, de gondotam előbb megnézem mi is van ezen a jószágon.....

És volt egy 3. kép is, az lenne a most:

Nekem még legördülő listám sincs.
    Ok?!?!
  • gergely1991
    Nekem csak egysoros az egész, a többi legördülő listán jelenik meg.
  • Malakai
    Szerintem ez még 3-as volt, főleg userstyleal, meg kiegekkel volt "összehekkelve" az a kinézet. :)
    Én spec mindig is allergiás voltam, ha túl sok minden van kint egyszerre, viszont gyorsan el lehessen érni ha kell, a második képen is csak a screenshot kedvéért nyitottam meg mindent egyszerre.
  • KranaZoli #17871
    No, problem.
  • [HUN]FaTaL
    Ja könyvjelző. Én fáradok :D
  • KranaZoli #17869
    Már fáradok. ???
    Tab Mix Plus-ban van több soros könyvjelző sor lehetőség?
  • [HUN]FaTaL
    "Emléxem, Nekem azért kellett megválnom a több soros könyvjelző sortól mert nem működött jól a 4-es verzióval és sokáig nem is jött ki új verzió"

Emlékeim szerint már a bétához is volt tabmix plus.
  • KranaZoli #17867
    Wáow! Mint egy űrhajó!

Malakai

Óóóóó, Ti már akkoriban ilyen minimalista fanatikusok voltatok?! Én épp azt kedveltem ha minden olyan, mint a matyóhímzés. ;) Azért ez már legalább 4-es volt. Akkor persze az ember elkezdett pofozgatni a régi beállításokon. Emléxem, Nekem azért kellett megválnom a több soros könyvjelző sortól mert nem működött jól a 4-es verzióval és sokáig nem is jött ki új verzió - talán most már van úgy néztem kieg-ek között, de már nem érdekelne. Szóval, Nekem kényszer miatt kellett átszoknom az 1 soros verzióra, először anyáztam miatta rendesen. Most meg több lenne, azon sírnék, hogy kisebb lett a kép.
  • lck
    Nekem ilyen is volt. Egész jól mutat nem ?
    Igaz ez éppenséggel talán Palemoon.
  • Malakai
    Ezen felbuzdulva próbáltam kikeresni nekem akkoriban, hogy nézett ki a fox, de hirtelen csak ezt találtam, kicsit korábban. #14187 :)
  • KranaZoli #17864
    Szerinted mikor használtam Én a 2.6.13-as verziót?! Akkor azt találtam jónak.

Ezért is írtam azt Én is, hogy beteg. (voltam)
    :)

1ébként 23"-on nem volt ennyi sor, csak notin. ;) Oda meg csak importáltam az asztali beállításaim.
  • gergely1991
    Ha eszköztár ha nem,de akkor is,milyen már?
  • KranaZoli #17862
    Szerintem arra gondolt, csak elírta.
  • RelakS
    milyen eszköztár?

Azok csak kedvencek
  • Flamer
    #17858: thx> az lett volna a kovetkezo de elobb megneztem ezt: #17855 es mukodott! :)

#17855: thx. es most igy belegondolva a masik ff profilba azert mukodott a letoltes mert folyton privatbongeszesen van. szoval toroltem a cookiekat a masikba es minden ok.
    thx megegyszer mindenkinek amugy,. :)
  • Jakuza001
    Nem akarok en IE Tabbal szorakozni.
  • gergely1991
    Nálam megy minden úgy ahogy...
    Telepítsd újra a FF-et lehet hogy a kiterjesztésnek valami nem tetszik.
  • KranaZoli #17857
    Beteg volt annyi szent.
  • gergely1991
    Ennyi eszköztárral igazán büszke lehetsz magadra.
  • Digidroid
    Töröld a youtube cookie-kat
  • Flamer
    thx az otleteket, de a vicces az hogy masik ff profilba ugyanaz a verzioju dolog meg megy. ezert probalkoztam a reinstallal de semmi.

copy link? -> egy egyszeru yuotube dolog lenne.. de egyiketse menti mar le.. :o

• KranaZoli #17853
    Áááááá, ezt ide is bepósztolom, most kommenteltem PH-ra is:

[URL=http://prohardver.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_27952-27952.html]"akkor és most"[/URL] by me...

:DDDDDDD
  • Klon
    éppenséggel válthattál volna html5-re is... sztem jobb!
  • Jakuza001
    En meg azt vettem eszre nem olyan regen a legujabb 13 feletti Flash verzioszam utan, hogy a youtubes videok nem eegyszer nem indulnak el, pontosabban csak feher lap latszodik az embeded videok helyen es csak a refresh utan latszodik a video a lapon.

Nagyon idegesito igy visszatettem 13 alati flasht amivel jo, de annal meg ott van a security sebezhetoseg.
  • garferi
    Easy YouTube Video Downloader
  • N o N a m e
    használj flashget-et
  • gergely1991
    copy link?
  • Flamer
    egy ideje eszrevettem hogy a download helper nem szedi le a videokat.. ma ujraraktam a kiegeszitot de semmi valtozas.
    konkretan berakja a listaba, elis kezdi aztan egybol "letoltes kesz" a listaba 0 byte- ot ir de a fajl amugymeg nem jelenik meg.
    egyik naprol a masikra romlott el, nem kontarkodtam bele es semmi nem megy.. hiaba irom at a nevet akkor se.
    talalkozott valaki ezze? netan otlet?
  • Willenbrock
    Köszi a tanácsot a malwarebytes most 133 fertőzött objektumot talált.Nem értem hogy lehet,pár napja is lefuttattam akkor semmit nem talált.Remélem most megszűnik az összeomlás.
  • garferi
    Csinálj egy teljes ellenőrzést a Malwarebytes-al. Esetleg próbáld meg a következőeket is: #17828