19494
-
#18004 Tudom, hogy léteznek firefox alapú 64 bit-es böngészők. De 64 bit-es Fox nincsen. Ám, köszi! -
klezzz #18003 Sok firefox alapú 64bites változat van, waterfox-ot próbáltam régebben azzal voltak problémák.
Ami nagyon bevált és sok szempontból jobb mint az eredeti firefox: Palemoon , van belőle mindenféle verzió: 64bites, portable, de legjobb a kettő kombinációja :) -
#18002 Ez az új google keresőoldal, nem minden tld állt át még, de mindegyik át fog idővel.
Semmi köze a foxhoz. -
Anonymusx #18001 Egy pár napja a Firefoxon a Google átalakult, a bal oldali sáv felülre került, így elég rossz. Csak a Firefoxal néz így ki, más böngészővel a régi.
Csináltam róla egy képet:
http://www.kephost.com/images4/2012/11/18/a1_2012_11_18_w7qcfv2aku.jpg
Hogy lehetne visszacsinálni, vagy Firefoxon mindenkinek ilyen? -
#18000 Érdekes...nálam is kb így van. -
kl24h #17999 Nálam a gyorsítótárnál nincs is bekapcsolva, de ha be is kapcsolom (alap 1024 MB), akkor is ugyanez a helyzet. -
#17998 Gyorsítótár kiürítése se segít? -
kl24h #17997 Valaki találkozott már olyannal, hogy a Firefox a facebook kedvencek részben a képeket hibásan mutatja?
Az Internet Explorer 8 tökéletesen mutatja.
-
#17996 Elképzelhető hogy valaki már "jótékonykodik" a háttérben.A vírusirtóknál előfordul hogy újonc variánsokat nem detektálják viszont egyből felismeri ha egy olyan oldalra akar ugrani.Merem sejteni hogy azért firefox-al mert, az a alapértelmezett böngésződ.Ha nem, akkor lehet hogy az egyik bővítmény munkálkodik rajta.Malwarebytes mellett ajánlott kaspersky virus removal tool-t is lefuttatni,biztos ami biztos. -
#17995 És többnyire igazuk van.... -
#17994 Van is meg nem.
A neten rengeteg win x64-es firefox variánst lehet találni, mert a nightly státuszban létezik már nagyon régóta hivatalos fejlesztésben. Kiadásra nem kerül, mert vannak vele problémák, amiről konkrétat nem tudok, de kétlem, hogy hatalmas erőfeszítéseket tennének, hogy legyen win x64 (linux és mac van) hivatalosan kiadott verzió.
Ha egyszer elkezdenek elterjedni a WebGL-es, meg egyéb memóriaigényesebb dolgok, akkor már biztos jön stabil release chanelre is a win x64, mert akkor már muszáj lesz nekik. -
Bal0924 #17993 Köszi, de maradok a firefox-nál. Csak kíváncsi voltam, hogy van-e 64bit-es verzió. (amúgy valaki azt mondta hogy van...) -
#17992 Nincs(!) 64 bit-es firefox. Van olyan, hogy Waterfox (gúgli első találat) de az nem firefox. -
#17991 Hali
Hol tudom beállítani a hivatkozás mentése más névent egy adott könyvtárba?
Gondolom ez inkább windowsos beállítás nem FF. -
Bal0924 #17990 Valaki tudna adni egy linket ahonnan letudom tölteni a legújabb 64bit-es firefoxot? -
Bal0924 #17989 Milyen a 64bit-es firefox verzió?
Mi van benne valami különbség? -
Blum #17988 Malwarebytes Anti-Malware nevu programot toltsd le es futtass le egy scant. -
penczracing #17987 OK, de ezek olyan oldalak, amiket nem én próbálok megnyitni, magyarul a háttérben más lapokat nyit meg... magától... ezek valamelyike vírusos, ezért látom meg, egyébként nem is tudnék róla. -
#17986 hagyd figyelmen kívül. jellemző, hogy valamit nem ismer fel, és inkább letiltja, beriaszt. nincs jelentősége. beállításokban talán le lehet tiltani a figyelmeztetést. rakás dolgot fertőzöttnek ítélnek a vírusírtók. -
penczracing #17985 Sziasztok, az Avast szerint a Mozilla fertőzött oldalakat akar megnyitni, néha-néha, de olyanokat, amiket nem is próbálok megnyitni, nem is ismerem azokat. Átvizsgáltattam a gépet, de semmit nem talált az Avast.
Valami ötletetek van erre? -
majonur #17984 Remek, sikerult.
Koszi szepen!
-
Blum #17983 1.about:config (megigered,hogy ovatos leszel)
2.Keresobe: browser.tabs.onTop
3.Dupla klikk a talalaton es kesz
-
majonur #17982 Udv!
Az elozo Firefoxban (15) volt egy olyan menupont az Nezet/eszkoztarakban, hogy a "fulek felul helyzezkednek el", ha innen kivettem a pipat, a megnyitott lapok fulei lejebb kerultek kozvetlen a weblap fele, sajna a Firefox 16 bol ez a lehetoseg eltunt.
Nincs valami megoldas? -
Mbenyo97 #17981 Ááááá már sikerült megoldottam ezt a problémát a reset firefox-al!!
Köszi a segítségeteket!! :) -
kisokka #17980 Akkor próbáld meg a reset-dolgot, amit a 17978-ban mondanak. Soha nem találkoztam még ilyennel, elvileg a Kezdőlapot beállítod és onnantól az lesz a keresőmotor is.
Vannak olyan programok, amiket ha telepítesz és nem figyelsz oda mik vannak bepipálva, akkor igencsak átrendezi a böngésződet. Pl. Daemon Tools-nál a saját keresőjét tenné be elsődlegesnek, de ez csak egy kipipa és meg van oldva a dolog. Ha mégis elnéznél egy ilyet, még akkor is működnie kéne a Kezdőlap beállításnak. Gyanítom feltelepítetted a Yahoo-t és az okozott egy ilyen problémát, nem figyeltél egy pipára(legalábbis én csak Yahoo mess telepítésénél találkoztam Yahoo-s keresőmotor telepítéssel).
Ask toolbar-al én is rendszeresen megszívtam még anno, de lazán vissza lehetett állítani. -
Harbinger #17979 Köszi!!! -
#17978 Még próbáld ki ezt: Reset Firefox preferences to troubleshoot and fix problems
-
Mbenyo97 #17977 Így érted mert még most se működik a google kereső motor hanem a yahoo megy!!
http://kep.ivpicture.hu/690678.N.jpg -
#17976 AdBlock Plus -
#17975 AdBlock
Mbenyo97: Klikkelj a jobb felső sarokban lévő google mezőn az ikonon lévő lefelé mutató nyílra, majd keresőszolgáltatók kezelése...
-
Harbinger #17974 Új Windowst tettem, de egyet elfelejtettem menteni: valaki megmondaná annak a kis és egyszerű plug-innak a nevét, ami a reklámokat blokkolja FF-ben? -
kisokka #17973 Jó helyen, ott van a Kezdőlap, az ne a Mozilla Firefox kezdőlap legyen(bár nem emlékszem, hogy az Yahoo-t használna, na mindegy), hanem google.hu. -
Mbenyo97 #17972 Nem értem!!
Jó helyen keresem?
http://kep.ivpicture.hu/690528.N.jpg
-
kisokka #17971 Pontosítok, mert alapból nem a Speciális van nyitva, hanem ami legutoljára nézve volt, a lényeg az Általános fül -
kisokka #17970 A Beállításokban az Általános fülön. Alapból a Speciális fül van nyitva, menj az elejére, ott megtalálod. -
Mbenyo97 #17969 Hali!
Az volna a kérdésem hogy a Firefoxnál hogyan lehet be állítani azt hogy ne a Yahoo! legyen a kereső motor hanem a Google??
Lehet hogy csak rosszul keresgélem a beállításokban!!
-
hihy #17968 mérete 82KB -
hihy #17967 Ehhez tartozik:
"ami egy application/json
forrás http://google.hu
Mit tegyen a Firefox ezzel a fájllal?" -
hihy #17966 search -
hihy #17965 Légyszi mondjátok meg hogy tudom letiltani a "serch" nevű ablakot a foxban?
Rohadtul idegesítő, hogy amikor beütök egy betűt a google-ben, nagyon sokszor előugrik, s kérdezi, hogy mentem-e vagy sem. Néha minden betűtést követi.
Hálás köszi!