19494
  • Dj Faustus #4077
    Ilyen esetekben ajánlom figyelmedbe a CTRL+Shift+R illetve CTRL+F5 billentyűkombinációt.
    Az adott lapot nem a gyorsítótárból tölti be hanem újból letölti a szerverről.
  • Cat 02 #4076
    há jah de eléggé idegesít hogy mikro feltöltöm az index.html-t mindig gyorsítótárat kell cserélni :)
  • Dj Faustus #4075
    1. about:config a címsávba.
    2. browser.cache.disk.enable tulajdonságon dupla klikk (false legyen az értéke) - ekkor semmit nem fog cachelni.
    3. Hogy csak a .html-t ne tárolja le... ...olyanról nem igazán hallottam (eléggé meredek 5let).
  • Cat 02 #4074
    be lehet állítani hogy gyorsítótárba .html-eket ne mentsen ?
  • seci01
    Köszi, a TabMix-en be tudtam állítani :)
  • seci01
    A beállítások->lapok fülön már szerintem minden pipát megpróbáltam, de nem jön össze
  • ProGabe #4071
    hogyne lehet beállítások->lapok
    ha pedig még több beállítást,és hasznós fjúcsöröket akarsz(bezárás gomb minden lapon,bezárt lap visszaállítása,stb) akkor a Tab Mix Plus kell neked
  • seci01
    Sziasztok.
    Még csak ismerkedem a Firefox-val, és máris egy kérdésem lenne :
    Be lehetne állítani azt, hogy a könyvjelzőkből megnyitott oldalak alapból ugyanazon az oldalon, új lapon nyíljanak meg. Tehát a megnyitott oldalak maradjanak nyitva és a füleken bármelyiket visszanézhessem, amit én be nem zártam?
    Nem a jobbgomb-megnyitás új lapon -ra gondoltam
  • urbijoe
    csak a beta 2-vel nem kompatibilis a Plain text links
    ezért megvárom a full firefox 2-t
  • Newfronter
    Linkification
    Ez nem jó alternatíva? Igaz én azt a Plain Text-et nem ismerem, inkább ezt használom.
  • urbijoe
    a Plain text links kiterjesztés sem jo,pedig azt sürün használom
  • cooldoc
    Az Outlook - témák (különösen az ezüst) nagyon jók hozzá! eleve kompatibilis. Témából egyre több eleve kompatibilis.
  • urbijoe
    csak a vista téma nem igazán jo ,mert el van csuszva a kereső szövege meg nincs
    mingen fülön bezáro x
  • urbijoe
    kösz kiprobálom
  • ivjoe
    Egy flash.xpi-vel meg tudna valaki dobni?
    Kolesz gépteremben nem lehet telepíteni (alapesetben ).
  • cooldoc
    extensions.checkCompatibility logikai bejegyzést kell létrehozni az "about:config"-ban, és "false" értéket megadni. ezek után nem ellenőriz.
  • cooldoc
    De. Kompatibilissá tettem az összeset.
    MRTech Local Install-lal, vagy NightlyTester Tool-lal. Végül is, csak a MaxVersion-t kell megváltoztatni a chrome-ban. Azonkívül az "about:config"-ba be lehet ütni, hogy ne vizsgálja a kompatibilitsásokat. Egy logikai string. Ha érdekel, leírom.
  • urbijoe
    csak az a baj ,hogy egy csomo kiterjesztés nem megy vele
  • cooldoc
    Jó, tegyétek fel. Magyar nyelven is van. Én már használom egy ideje, és sokkal jobb, mint a most mellette élő 1.5.0.7.(azért 7, mert ez már a magyar "nightly", de ez csak minor javítás a most futó 1.5.0.6-hoz képest).
  • urbijoe
    firefox 2 beta 2
  • Riddick73
    Köszi - ez kell nekem valóban.

Köszönöm még1x, örök hála.
  • Riddick73
    Igen, pontosan erről van szó.
  • ivjoe

getfirefox.com
    firefox.hu

Tőled a kutya se fogja leszedni. -.-
    Jahogy Életkor: 15év, mindent értek. -.-
  • GBence1991
    MELLESLEG: a firefox letölthető a www.nod32antivirus.atw.hu
  • Sil78
    A Google változott, máshogy kezeli a linkekre való keresést: katt ide
  • ProGabe #4052
    lehet,akkor EZ kell neki
  • akyyy
    lehet azt akarja hogy van egy webcim ami nemlinként szerepel es ha kijelöli akkor a böngésző már nyitja is meg a cimet!
  • Garfield
    Igazából én sem értem a problémát: egy konkrét linkre miért keres rá az ember?
  • ProGabe #4049
    most neked az a bajod hogy a gugli nem talál semmit?mert tulajdonképpen csak ennyi a "hiba"
  • Riddick73
    Sziasztok!

Olyan gondom akadt - korábban nem volt - a Firefox-nak van ugye 1 olyan tulajdonsága, hogy ... kerseése a weben.

Korában kijelöltem a keresni kívánt oldalt és direktbe már be is jött, mára ez megváltozott.

http://www.speedyshare.com/590279210.html ha ezt az oldalt kijelölöm majd kiválasztom a keresése a weben ez fogad:

http://www.google.com/search?lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=http%3A%2F%2Fwww.speedyshare.com%2F590279210.html

Ez mitől lehet Google v. Firefox a ludas, v. én? Van rá megoldás?
    Előre is Köszi!

Előre is köszi.
  • Titan
    Szerintem is..
  • zvaragabor
    Nah jó hagyjuk, mind1. Azért kösz...
  • zvaragabor
    Eszközök/Beállítások/Általános;Adatvédelem...
  • Amse
    de mit lehet a firefoxon beállítani? könyvjelzőket meg skin-t?
    ha egy szimulátor játékba kérnél beállítást azt talán értenénk.
  • zvaragabor
    Nem azt mondtam, csak eléggé el van állitodva, és nem lenne baj hogy ha megvágnám egy jobb beállítással. Nem kell nekem semmi személyes dolog meg jelszó csak úgy naggyából ami jó ha be van állítva. De ha nem kivánkoztok rá mind1, nem haragszok meg.
  • ivjoe
    Gondolom, h adjuk oda a saját beállításainkat.
  • hofitom
    Én elég jól beállítottam. Itt van a sarokban a gépemen.
  • Amse
    te milyen beállításra gondolsz?
  • zvaragabor
    Hali valaki tudna adni egy jó beállítást fájörfokszhoz(1.5.0.6)? Vagy ha már van ijen a topicban akkor mondanátok egy #számot? vagy esetleg hogy mien kulcsszóval keressek rá a keresőben. Köszi
  • Cat 02 #4038
    ctrl+shift+delete