Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos IE5 alatt nem jelenik meg a betûválasztó menü. Netscape6 alatt pedig egyáltalán nem mûködik.
http://lazarus.elte.hu/moterkep/indul.htm
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
83%-nál írt 7600 képet 😊
shit happens
ezt az oldalt sem szereti: Mo. térkép
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Azért írtam a gépet, hogy egy viszonyítási alapként mindenki aszerint várjon, hogy neki ehhez képest milyen van.
Nálam egy 3200+-os Athlon 1 giga DDR400-as RAM-mal majd három percig nyitotta meg a több, mint 1 megás HTML-t. Közben tényleg úgy nézett ki, mintha megfagyna, de végül behozta.
These are my friends, see how they glisten...
-ablakok elõre, hátrahelyezése
-elõreugró menük tiltása, cseréje
-képek megváltoztatása
Ilyenkor az ablak mérete fix, akkora, amekkorának azt megálmodták, de a tartalma valamiért elcsúszott, innentõl kezdve pedig vagy nem tudtam minden mezõt kitölteni, vagy az "OK" gombot nem tudtam elérni, mert sehol egy görgetõsáv, sehol egy átméretezési lehetõség.
Olyan is volt, hogy ilyen felpattanó ablak után (általában a javascriptesek voltak ilyenek) "megjegyezte" az adott ablak méretét, majd utána az összes többi, ilyen javascriptes ablak abban a méretben jött elõ, csak hát se görgetõsáv, se átméretezés.
Ésszerû magyarázatot és megoldást nem találtam rá, FF-reinstall lett a vége.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az a gondom, hogy pl rányomok a privát üzenet küldésére itt az Sg-n és megnyílik új ablakban, de nem jó a mérete.Kicsi és nem látom az ok gombot.semmivel sem tudok lemenni az aljára.Mitõl lehet?
Drag&Drop tab-átrendezést a Mini T-vel lehet csinálni, a legalsó verzió az, ami csak erre szolgál (a többiben vannak plusz funkciók is).
Pref: Expert
Automatic
pipa .... Prev State
pipa ...
Manual Access
pipa ...
pipa ...
nem pipa ...
nem pipa ...
nem pipa ...
Indítás után pár percig mükszik a cucc, beleértve, hogy linken visszafele jövet megtartja a poziciót az oldalon és hogy bezárásnál megjegyzi a megnyitott füleket. Kis netezés után az elõbbi egyáltalán nem müxik még az utobbi vagy mûködik vagy nem.
A fülekrõl jut eszembe, nincs vmi kis ext ami engedi drag&drop szerûen rendezni a fülek sorrendjét (mint operában)?
edit: még írtam az a kis szösszenetet jobb katra kifagyott a cucc, már nem elösszõr..., do most legalább vissza állt (még idõben fagyott ki 😉)
(Egyébként nemcsak az IE-nek vannak saját cuccai, amik nem szabványosak, hanem a Mozillának és a Firefoxnak is vannak ilyenek, csak nem olyan sok.)
Pontosan melyik Session Saver van nálad telepítve (melyik verzió), és hogy nem mûködik, mit csinál és mit nem csinál? A beállításait nézted már?
//más
van az session saver cucc. szal marhára nem mükszik, max csak elvétle
valami ötlet?
A szöveg igazítása meg úgy nézem, megy, nincs vele gond.
itt egy link
bár nem Firefoxba érdemes megnézni hanem vmi másban....de a leírássuk ott van
szöveget sem lehet igazítani
A mai nap is érdemes volt felkelni. <#vigyor1>#vigyor1>
Valószínüleg azért van mert aki sg-t olvas egy kicsit többet foglalkozik a gépével és számítástechnikával az átlagnál. Másoknak az Internet maga az Internet Explorer.
Az a 90% csak átlag. Ott van pl. az SG Képtár amit még régebben csináltam. Firefox alá terveztem, mint mindent mióta átálltam a Firefoxra a 0.8-as verziónál. Pont úgy néz ki ffx és ie alatt, csak opera alatt más (de ott nagyon).
De konkrét adatokkat is tudok mondani, havonta átlagosan ~250ezer találat van a tagok.sg.hu-ra, ennek kicsit több mint 25%-a!!!! mozillás. Vagyis Mozilla vagy Firefox. Azért ez nem 5 ember a 100ból...
shit happens
Ha nem használsz IE-t (azaz inkább nem netezel vele), akkor azon keresztül valószínûleg nem kapsz kémprogramot, csak más forrásokból (nemcsak böngészés közben lehet ilyeneket kapni, de úgy a legkönnyebb, fõleg IE esetén).
Valahol olvastam, hogy az általad is kedvelt és használt Firefox böngészõn kívül kényszerûségbõl a gépeden maradt az Internet Explorer is.
Kicsit naív a kérdésem, de felteszem: ha nem használom az IE böngészõt, csak a Firefox-ot, akkor kémprogramok az Internet Explorer-en keresztül nem is kerülhetnek a gépre?
Üdvözlettel: gy?jt?
Ha így folytatom, a segítségeddel a végén még megismerem a Firefox böngészõ lelkivilágát. Megéri, mert nagyon jó a védelmi rendszere.
Köszönöm a sokadik segítséged.
Tehát amikor csatlakozom az Internetre, ezeket az adatokat kell megadni.
Az az érdekes az általam leírt problémában, hogy élõ Internet kapcsolat mellett a Firefox böngészõ behozza a keresett oldalakat (ahogy az normális!),de amikor a www.hírcenter.hu oldalra akarok lépni úgy jelzi a gép, mintha megszakadna az Internet kapcsolat, és kéri a kapcsolódáshoz szükséges azonosítókat. Ugyanakkor ebbõl az ablakból visszalépve láthatom, hogy az Internet kapcsolat rendben van és él.
A Cookie-kat kitakarítottam, a Gyorsítótár fogalmát ugyan ismerem, de nem tudom, hogyan lehet elérni. Ebben segíthetnél.
Próbáltad már törölni a Gyorsítótár tartalmát és a Cookie-kat?
Bocs
A Firefox a jelenleg beállított kezdõlap (www.hírcenter.hu)megnyitásakor kéri a belépési IP azonosítóimat( Felhasználói név; jelszó), és amikor megadom és belépek, a megjelenõ oldalon az alábbi hibaüzenetet jeleníti meg:
"Failed to perform specified action...
Error: Internal system error
Copyright © 2001-2003 Siemens, Inc. All rights reserved."
Az új tûzfalam beállításánál az Áttekintés menüpontban a programok között nem szerepelt a Firefox.
Miközben az üzenetem írásánál ide értem, eszembe jutott, hogy másik kezdõlapot állítok be. Lássál csodát!:Sikerült a belépés!! A tûzfal beállításai között is megjelent a Firefox. Ezután ismét visszaállítottam a problematikus kezdõlapot(www.hírcenter.hu) és ismét elõjött a hiba.
Más kezdõlapokat is kipróbáltam és mûködött a rendszer. Most már csak azt nem tudom, miért finnyás a fenti kezdõlapra, de ez már csak kiváncsiság.
A SlimBrowserrel kapcsolatos véleményeddel egyetértek. Le is teszteltem.
Egy spayware nagytakarítás után a SlimBrowserrel meglátogattam 2-3 ártalmatlan oldalt és 10-15 spyware-t sikerült összegyûjteni.
Sajnos a neveket nem jegyeztem, de fajtájukat tekintve 1-2 fajta volt.
Köszönöm a címet. Remélem az onnan leszedett programok segítenek az aktív védelemben.
Üdvözöllek:
-Mit csináljak hogy az SG-chat bejöljön?
-ööö....más most nincs is 😛
Úgy tudom, a Slim Browser is IE alapú, és használ ActiveX-et, így azzal is szépen össze lehet szedni a spyware-eket. De kaphattál spyware-t emailben is, vagy pl üzenõprogramokon, vagy különbözõ programok feltelepítésekor... A tûzfalon kívül más programot nem telepítettél az utóbbi idõben? Pontosan mi az, amit az Ad-aware talál?
Az elmúlt hetekben - Sil78 aktív segítségével- sikerült feléleszteni a Firefox 1.0 böngészõt.
A használata során azt tapasztaltam, hogy lényegesen kevesebb "szemét" jött be a gépemre, mint az IE 6.0 használatával.
Ez az áldott állapot valami oknál fogva a közelmúltban megszûnt. Az Ad-awer SE Personal 1.05-ös program tucatnyi kémprogramot szed le 1-2 naponta a géprõl és ma eljutottam oda, hogy a böngészõbe sem tudok belépni (IP azonosító és/vagy jelszó hibát jelez).Ha megadom, akkor sem fogadja el.
Más böngészõbe (IE;SlimBrowser) simán be tudok lépni és a levelezésem is mûködik.
A közelmúltban annyi történt, hogy felraktam a Kerio Personal Firewall 4 tûzfalat (igaz, hogy ezidáig még nem állítottam be).
Van ötletetek, mi történt?
érdeklõdõ
most éjjel tanulok, reggel megírok egy fontos gyakUV-t, és aztán ki is szedem 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.