19494
  • Cat 02 #4117
    wmp s eket nekem soha nem jácott le :S Opera , IE igen de ff nem :(
  • zserrbo
    Igen van olyan, amúgy a googlben most találtam 1 másik oldalt: http://members.aon.at/gfluch/free_erotic_4u.htm
    Ne gondolj rosszra, csak a péda kedvéért hozom fel. Ha ezt nem játsza le, akkor biztos van több is. Amúgy az IE simán viszi.
  • Aquir
    de akkor ezzel azt mondod hogy van olyan oldal amelyiken lejátssza? Mert akkor ha nem a másik oldallal van a gond akkor nemtom
  • Aquir
    érdekes, akkor nem tom mi baja lehet mert én még nem láttam olyat hogy ne hozna be firefoxban win Xp-n WMP-s videókat
  • zserrbo
    De így se játsza le mindegyik oldalon.
  • zserrbo
    Ha a WMP=Windows Media Player, akkor természetesen. Windows media plyar 10 van a gépen.
  • Aquir
    ugye van megfelelő WMP-d? =)
  • zserrbo
    Nekem friss XP van a gépemen, de azért letöltöm és megnézem
  • Aquir
    Ez akkor fordul elő nálam ha windows 98-t használok, a mediaplayerconnectivity kiterjesztést töltsd le
  • zserrbo
    Már feltettem a Firefox 1.5.0.6, de egyes weboldalokon nem játsza le a videót, a windows media player a weblapba "ágyazva".
    Mit tegyek?
  • Szonár
    Hi !
    Egyszer lefagyott a gépem, és azóta az FF indításkor mindig kirakja a könyvjelző eszköztárat és nem adja be rendesen a gyorskereső ablakot. Próbáltam már újratelepíteni is, frissítettem is, de semmi !
    Nincs valami ötletetek ?
  • ivjoe
    Igen, ezzel volt a gond, a felhasználói mappába telepítve, rezzenés nélkül feltelepül, ÉS MŰKÖDIK, gond nélkül hozza a flash tartalmakat. :)
  • ivjoe
    Igen. :D
    Nagyon, nagyon szépen köszönöm!

Bár most néztem, h nem minden gépre, de ez valszeg azért van, mert az egyikre a rendszergarázda tette fel az ffx-et a programfiles mappába, a másikra én a felhasználói mappába. És ugye a program files mappába nincs írási jogom, ellentétben a felhasználóival. :)
  • Sil78
    Mert xpi-vel lehet telepíteni?
    katt ide
  • ivjoe
    Fél országomat egy flash.xpi ért!!!
    :D
  • Garfield
    Nagyobb magyar városok viszonylatában az idokep.hu extensionje talán egy fokkal használhatóbb, mivel a valósághoz közelebb álló értékeket mutat - legalábbis szerintem.
  • Titan
    Ez nagyon zsír!!! Köszönöm szépen! Még, ha tudtok ilyen hasznos dolgokat, akkor jöhet még link!
  • ProGabe #4100
    nem csak hogy m.o. hanem "tudja" az összes nagyobbacska várost is forecastfox
  • Titan
    Ez az időjárás jelentés Magyarországra vonatkozik? Ha igen akkor kérek 1 linket az instalhoz! Mert volt nekem 1 idokep.hu de az nem akart működni.. :(
  • Szonár
    Hi !
    Egyszer lefagyott a gépem, és azóta az FF indításkor mindig kirakja a könyvjelző eszköztárat és nem adja be rendesen a gyorskereső ablakot. Próbáltam már újratelepíteni is, frissítettem is, de semmi ?
    Nincs valami ötletetek ?
    ui.: ezzel együtt el is szállt a windows classic témám, és sehogy se tudom viszahozni.
    segítségnek itt egy kép.
  • Cat 02 #4097
    jó kis találmány :) "mindjárt háromnegyed kilenc" xD
  • Dj Faustus #4096
    "Hogyan lehet megváltoztatni a firefoxban a gördítősáv színét vagy inkább, hogy maradjon az adott weblap beállításának megfelelően?"
    A görgetősáv szinezésére van egy IE specifikus mód a scrollbar-3dlight-color / scrollbar-arrow-color / scrollbar-base-color / scrollbar-darkshadow-color / scrollbar-face-color / scrollbar-highlight-color / scrollbar-shadow-color CSS-tulajdonságokkal. De mivel ez csak M$ találmány, nincs benne a W3C-szabványban a Firefox nem vette át.

Így a Firefox alatt a görgetősáv átszinezése maximum egy saját téma elkészítésével lehetséges.
  • zserrbo
    Hogyan lehet megváltoztatni a firefoxban a gördítősáv színét vagy inkább, hogy maradjon az adott weblap beállításának megfelelően?
  • petipetya
    http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/fuzzy_time/fuzzy_time-1.7-fx.xpi

Egy vicces kis bovitmeny, amely szavakkal kiirja az idot:

• ivjoe
    Dejó, h valaki szokta figyelni a szülinaposokat is. :D

HBD Sil!
  • Amse
    Boldog születésnapot Syl!
  • ivjoe
    Az IE nem szabványosan jelenít meg. A FF de. Szóval, amit a FF mutat, elvileg olyannak kellene, h kinézzen egy szabványos oldal.
    Nem jó a viszonyítási alapod. :C
  • zserrbo
    1.5.0.6 van remélem ez jó lesz. Nem tudja valaki hol lehet beállítni a firefox megjelenítését: #4079 és #4078 .
    Nem az zavar, hogy vastagabb, hanem máshol máson is változtat. Hol lehetne testreszabni, hogy olyan legyen, mint az IE vagy bármilyen, amilyet akarok.
  • cooldoc
    1.5.0.6 -nak le kéne. Azért adták ki viharos gyorsasággal az 1.5.0.5 után. Vagy töltsd le a 2.0 Béta 2-t(magyarul). Nálam tökéletes, egyszer sem fagyott le, és nem omlott össze. A kiterjesztések mind működnek! (MRTech Local Install, vagy Nightly Tester Tool)
  • zserrbo
    A firefox nem játsza le a videókat a weben. Eddig az IE-nél a media plyaer jött be a weboldalba ágyazva, de most nem.
    Mit tegyek, hogy ez működjön firefoxnál is.
  • Cat 02 #4087
    Noia 2.0 extreme
  • [Jakuza]
    Pssszt , de mar leirrta hogyan kell.
    Cooldoc nagy guru, nem kell neki ilyenben segitseg.

"MRTech Local Install-lal, vagy NightlyTester Tool-lal. Végül is, csak a MaxVersion-t kell megváltoztatni a chrome-ban. Azonkívül az "about:config"-ba be lehet ütni, hogy ne vizsgálja a kompatibilitsásokat. Egy logikai string. Ha érdekel, leírom."
  • Ch_Slater
    jó nagy...

és nem Noia a neve?
  • petipetya
    Nekem a legjobban a Nokia 2.0 (eXtreme) tema jott be:

• petipetya
    Ha meg nem az, privibe megadod a kiterjesztes linkjet es a firefoxod verzioszamat, es kompatibilissa teszem.
  • zserrbo
    Ezzel a vastagsággal még nem lenne annyira bajom, de másnál zavaró hatása van.
    Hol lehet az ilyen, megjelenítés jellegű beállításokat megtalálni?
  • Cat 02 #4081
    vastagabban szebb :)
  • zserrbo
    Az vastagabb a Firefoxé, míg a másik az IE-é.
  • zserrbo
    Ó a másik képet nem töltötte fel, akkor most:
  • zserrbo
    Ma feltelepítettem a Firefox-ot, egyelőre csak anniy bajom van vele, hogy másképp jeleníti meg a weblapokat.
    Íme 1 péda:

[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2006_09/Firefox.GIF[/IMG

Ez nem egyedi eset, pl. a hódító nevű online játékot is másképp jeleníti meg.
    Mit tegyek, hogy olyan legyen mit az IE vagy akár másabb, de én szabjam testre?