19494
-
Cat 02 #4117 wmp s eket nekem soha nem jácott le :S Opera , IE igen de ff nem :( -
zserrbo #4116 Igen van olyan, amúgy a googlben most találtam 1 másik oldalt: http://members.aon.at/gfluch/free_erotic_4u.htm
Ne gondolj rosszra, csak a péda kedvéért hozom fel. Ha ezt nem játsza le, akkor biztos van több is. Amúgy az IE simán viszi.
-
#4115 de akkor ezzel azt mondod hogy van olyan oldal amelyiken lejátssza? Mert akkor ha nem a másik oldallal van a gond akkor nemtom -
#4114 érdekes, akkor nem tom mi baja lehet mert én még nem láttam olyat hogy ne hozna be firefoxban win Xp-n WMP-s videókat -
zserrbo #4113 De így se játsza le mindegyik oldalon. -
zserrbo #4112 Ha a WMP=Windows Media Player, akkor természetesen. Windows media plyar 10 van a gépen. -
#4111 ugye van megfelelő WMP-d? =) -
zserrbo #4110 Nekem friss XP van a gépemen, de azért letöltöm és megnézem -
#4109 Ez akkor fordul elő nálam ha windows 98-t használok, a mediaplayerconnectivity kiterjesztést töltsd le -
zserrbo #4108 Már feltettem a Firefox 1.5.0.6, de egyes weboldalokon nem játsza le a videót, a windows media player a weblapba "ágyazva".
Mit tegyek? -
Szonár #4107 Hi !
Egyszer lefagyott a gépem, és azóta az FF indításkor mindig kirakja a könyvjelző eszköztárat és nem adja be rendesen a gyorskereső ablakot. Próbáltam már újratelepíteni is, frissítettem is, de semmi !
Nincs valami ötletetek ?
-
#4106 Igen, ezzel volt a gond, a felhasználói mappába telepítve, rezzenés nélkül feltelepül, ÉS MŰKÖDIK, gond nélkül hozza a flash tartalmakat. :) -
#4105 Igen. :D
Nagyon, nagyon szépen köszönöm!
Bár most néztem, h nem minden gépre, de ez valszeg azért van, mert az egyikre a rendszergarázda tette fel az ffx-et a programfiles mappába, a másikra én a felhasználói mappába. És ugye a program files mappába nincs írási jogom, ellentétben a felhasználóival. :) -
#4104 Mert xpi-vel lehet telepíteni?
katt ide -
#4103 Fél országomat egy flash.xpi ért!!!
:D -
Garfield #4102 Nagyobb magyar városok viszonylatában az idokep.hu extensionje talán egy fokkal használhatóbb, mivel a valósághoz közelebb álló értékeket mutat - legalábbis szerintem. -
#4101 Ez nagyon zsír!!! Köszönöm szépen! Még, ha tudtok ilyen hasznos dolgokat, akkor jöhet még link! -
#4100 nem csak hogy m.o. hanem "tudja" az összes nagyobbacska várost is forecastfox -
#4099 Ez az időjárás jelentés Magyarországra vonatkozik? Ha igen akkor kérek 1 linket az instalhoz! Mert volt nekem 1 idokep.hu de az nem akart működni.. :( -
Szonár #4098 Hi !
Egyszer lefagyott a gépem, és azóta az FF indításkor mindig kirakja a könyvjelző eszköztárat és nem adja be rendesen a gyorskereső ablakot. Próbáltam már újratelepíteni is, frissítettem is, de semmi ?
Nincs valami ötletetek ?
ui.: ezzel együtt el is szállt a windows classic témám, és sehogy se tudom viszahozni.
segítségnek itt egy kép.
-
Cat 02 #4097 jó kis találmány :) "mindjárt háromnegyed kilenc" xD -
#4096 "Hogyan lehet megváltoztatni a firefoxban a gördítősáv színét vagy inkább, hogy maradjon az adott weblap beállításának megfelelően?"
A görgetősáv szinezésére van egy IE specifikus mód a scrollbar-3dlight-color / scrollbar-arrow-color / scrollbar-base-color / scrollbar-darkshadow-color / scrollbar-face-color / scrollbar-highlight-color / scrollbar-shadow-color CSS-tulajdonságokkal. De mivel ez csak M$ találmány, nincs benne a W3C-szabványban a Firefox nem vette át.
Így a Firefox alatt a görgetősáv átszinezése maximum egy saját téma elkészítésével lehetséges. -
zserrbo #4095 Hogyan lehet megváltoztatni a firefoxban a gördítősáv színét vagy inkább, hogy maradjon az adott weblap beállításának megfelelően? -
#4094 http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/fuzzy_time/fuzzy_time-1.7-fx.xpi
Egy vicces kis bovitmeny, amely szavakkal kiirja az idot:
-
#4093 Dejó, h valaki szokta figyelni a szülinaposokat is. :D
HBD Sil! -
#4092 Boldog születésnapot Syl! -
#4091 Az IE nem szabványosan jelenít meg. A FF de. Szóval, amit a FF mutat, elvileg olyannak kellene, h kinézzen egy szabványos oldal.
Nem jó a viszonyítási alapod. :C -
zserrbo #4090 1.5.0.6 van remélem ez jó lesz. Nem tudja valaki hol lehet beállítni a firefox megjelenítését: #4079 és #4078 .
Nem az zavar, hogy vastagabb, hanem máshol máson is változtat. Hol lehetne testreszabni, hogy olyan legyen, mint az IE vagy bármilyen, amilyet akarok. -
cooldoc #4089 1.5.0.6 -nak le kéne. Azért adták ki viharos gyorsasággal az 1.5.0.5 után. Vagy töltsd le a 2.0 Béta 2-t(magyarul). Nálam tökéletes, egyszer sem fagyott le, és nem omlott össze. A kiterjesztések mind működnek! (MRTech Local Install, vagy Nightly Tester Tool) -
zserrbo #4088 A firefox nem játsza le a videókat a weben. Eddig az IE-nél a media plyaer jött be a weboldalba ágyazva, de most nem.
Mit tegyek, hogy ez működjön firefoxnál is. -
Cat 02 #4087 Noia 2.0 extreme -
#4086 Pssszt , de mar leirrta hogyan kell.
Cooldoc nagy guru, nem kell neki ilyenben segitseg.
"MRTech Local Install-lal, vagy NightlyTester Tool-lal. Végül is, csak a MaxVersion-t kell megváltoztatni a chrome-ban. Azonkívül az "about:config"-ba be lehet ütni, hogy ne vizsgálja a kompatibilitsásokat. Egy logikai string. Ha érdekel, leírom." -
#4085 jó nagy...
és nem Noia a neve? -
#4084 Nekem a legjobban a Nokia 2.0 (eXtreme) tema jott be:
-
#4083 Ha meg nem az, privibe megadod a kiterjesztes linkjet es a firefoxod verzioszamat, es kompatibilissa teszem. -
zserrbo #4082 Ezzel a vastagsággal még nem lenne annyira bajom, de másnál zavaró hatása van.
Hol lehet az ilyen, megjelenítés jellegű beállításokat megtalálni? -
Cat 02 #4081 vastagabban szebb :) -
zserrbo #4080 Az vastagabb a Firefoxé, míg a másik az IE-é. -
zserrbo #4079 Ó a másik képet nem töltötte fel, akkor most:
-
zserrbo #4078 Ma feltelepítettem a Firefox-ot, egyelőre csak anniy bajom van vele, hogy másképp jeleníti meg a weblapokat.
Íme 1 péda:
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2006_09/Firefox.GIF[/IMG
Ez nem egyedi eset, pl. a hódító nevű online játékot is másképp jeleníti meg.
Mit tegyek, hogy olyan legyen mit az IE vagy akár másabb, de én szabjam testre?