19494
  • KaBuTo666
    Valahogy mégis eljutott ide, hogy ezt beírja.
  • Blum
    Ha azt irod be a cimsorba,ami a kepen is lathato,akkor nem csoda,hogy a cim ervenytelen :D
  • magyarkolega01
    Sziasztok!Az alábbi problémám lenne, tudnátok segíteni?
    Kép a problémámról.
  • KranaZoli #18041
    Alapból nincs. Régen volt egy olyan addon, hogy multirow bookmark. Ha kompatibilis és korrektül működik akkor az épp erre lenne való.

Multirow Bookmarks Toolbar 5.0.1

Rég használtam, aztán 4-es Fox alatt bug-os lett azóta leszoktam róla. Csekkold le, azóta frissítették.
  • grebber
    Arra nincs valami megoldás hogy a címsor alatti részbe "behúzható" weboldalak "ikonjainak" a sora 2 vagy több soros legyen?

• kl24h
    Valószínűleg a script miatt van, nálam is későbbre töltődik be és ha lassúbb az internet, akkor még későbbre (startlap: kép).
    Ez a probléma csak most jelentkezett? Az is lehet, hogy valami gond van a script betöltődésévél (esetleg valami blokkolja vagy meghibásodtak/átállította valami a Mozilla Firefox script-tel kapcsolatos beállításait).
  • GImre70
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene.
    Ha elindítom Firefoxot - és nekem a startlap van beállítva kezdőlapnak,betöltéskor álladóan töltöget tehát egy zöld színű karika körbe-körbe jár. Ez mitől lehet.
    Van erre megoldás.
    Előre is köszönöm
  • kl24h
    Fel kell telepíteni a Babylon Toolbar-t és utána Uninstall-ni. Az is megtörténhet, hogy már a telepítő program detektálni fogja és akkor lesz lehetőség lesz Unistall-ni. ha nem, akkor majd kell legye egy Uninstall lehetőség telepítés után.
  • StephenKing
    Sziasztok! Ha a Firefox-ban új lapot nyitok meg akkor valami Babilon kereső nyilik meg, kerestem de nem találtam sehol hogy lehetne ezt letörölni van valakinek valami ötlet hogy honnan tudnám ezt törölni?
  • Malakai
    browser.cache.check_doc_frequency
  • davidka003
    Az megoldható, hogy ha a vissza gombra kattintok akkor a cache-ből töltse be az oldalt ne kezdje el megint tölteni?
  • WinStar
    nincs semmilyen bővítmény telepítve.Csak az alapok amik ugyebár alapból települnek a böngészővel együtt!
    Vagy az alapokat is töröljem?
  • gergely1991
    Indítsd el csökkentett módban: a start menü>Firefox -ra helyi menü(jobb egérgomb) csökkentett mód
    Majd szépen sorjában letiltod a bővítményeket.
  • videobaby
    valszeg nem töltöttél le valami fontos frissítést. jó hír, hogy ezt pótolni sem tudod. telepíts másikat, vagy használj másik böngészőt.
  • WinStar
    Sziasztok.Az mitől lehetséges hogy állandóan összeomlik a firefox? :S
  • Ferenc4
    köszi. a dátummal volt a baj,november.8-kára volt beállítva
  • Harbinger
    Hasonló már nekem is volt, nem ezen oldalaknál, de olyannál, amiről tudom, hogy biztonságos. :S
  • lck
    Dátum jól van beállítva a gépeden ?
  • Ferenc4
    Mozilla Firefox mai nap ezzel idegesített,youtube.com vagy gmail.com nem birtam bejelentkezni.

• Airbus A380
    köszi
  • kl24h
    Ha vírusmentes a gép, akkor a következőt kell tenned: letörölni egészen a Mozilla Firefox-ot, minden mappát törölni, ami a Firefoxal kapcsolatos és utána elegendő a CCleaner-rel egy regisztertisztítást végezni. Ezek után jöhet az új Mozilla Firefox telepítése.

Mielőtt letörölnéd a Firefoxot, ha vannak könyvjelzők (Bookmarks), azokat tudod exportálni fájlba, hogy mikor újratelepítetted, akkor csak egy-két kattintással tudd visszatenni.
  • Airbus A380
    Mérne működne? Azér ennyire amatőr nem vagyok.....

Nem viszi akkor se ha a beírt cím melletti nyílra nyomok, tehát tuti hogy valami az Fx-el van.
  • kl24h
    Működik az Enter gomb? Próbáld a másik Enter gombbal, amelyik a számoknál van.
    Még lehet egy tesztet csinálni, hogy használod a virtuális billentyűzetet és ott is megpróbálhatód az Enter-t.
  • Airbus A380
    Üdv segítsetek léccy a címsorba beírom a címet, majd enter, de semmise történik. Ez miért van? Eléggé idegesítő mindig külön a google-be keresni. köszi,.
  • MiGeo
    igen többször is, és szerencsére megoldódott, bár nem a kuki törlése hanem egy alapos "pucolás" által, egy jó vírusirtó néha csodákra képes, csak ezt hajlamos vagyok elfelejteni :)
  • biomage
    törölted a cookiekat?
  • MiGeo
    üdv! az lenne a problémám, hogy a gmail bejelentkezésnél nem enged be mert: "Böngészőjében a cookie funkció ki van kapcsolva. Kérjük, kapcsolja be. " annak ellenére hogy az adatvédelemnél minden jó van beállítva, hogyan tudnám "működésre" bírni?
  • biomage
    Ezt nem hiszem el, mi a franc baj van a FFel ><, az még oké volt hogy 500MB memóriát fogyasztott, de most 1.2GB nyit
  • Airbus A380
    köszi
  • Malakai
    Evernote Clearly pl.
  • Airbus A380
    Üdv, olyan kieget, linkelnétek nekem ami a weboldalon a szöveget leválasztja, ergó könnyebbé teszi az olvasást? köszi.
  • Harbinger
    Tényleg, azt hiszem elsőre nem tűnt fel. Eddig meg még sose használtam ezen funkcióját.
  • gergely1991
    dupla kattintás rá
  • Harbinger
    OK, megvan, de hogy kell átírni?
  • Harbinger
    Áh, kösz. Így már értem miért olyan pacás.
    Mint a Steam/GFWL/Origin overlay felülete, ha FXAA-t bekapcsoltam.
  • ibrik
    Ez a clear type gyakorlatilag a betűk élsimítása megjelenítéskor.
    Windows 7-ben ez volt az egyik feature, amit az elsők között kikapcsoltam (vagy kikapcsolva hagytam - fene sem emlékszik már rá).
    A Firefox viszont ezt figyelmen kívül hagyja, abban külön kell kikapcsolni.
    Firefoxban nyisd meg a következő oldalt: about:config (ez hasonló része a Firefox-nak, mint a Windows regedit-je).
    Keresd meg a gfx.direct2d.disable értéket és állítsd át "true"-ra.
  • Harbinger
    Mi a cleary type? Nekem most frissült és azt vettem észre, hogy a betűk olyan.. furcsák. Más típus vagy formátum lehet.
  • kl24h
    A #17997 probléma megoldva!
    gergely1991 >>>>> A megoldást/szabályt te is tudod: letörölni egészen a Mozilla Firefox-ot, minden mappát törölni, ami a Firefoxal kapcsolatos és utána elegendő a CCleaner-rel egy regisztertisztítást végezni. Ezek után jöhet az új Mozilla Firefox telepítése.
  • ibrik
    Bocs, megtaláltam, mégis működik, csak pontra emlékeztem a kettőspont helyett az "about:config"-ban.

Az a furcsa, hogy még egy régebbi verziónál kikapcsoltam, aztán ez az utóbbi ezer meg egy frissítés alkalmával (kivéve a legutóbbit) ez így is maradt. Meg is feledkeztem róla.
    Aztán most ebben a 17.0 frissítésben ismét be van kapcsolva...
  • ibrik
    Meg tudná valaki mondani, hogy az újabb Firefox-okban - konkrétan most a legújabb 17.0-ban - hogyan lehet kikapcsolni a clear type megjelenítést?
    (Ugye az utóbbiakban már nincs "about.config" rész...)