19494
-
KaBuTo666 #18044 Valahogy mégis eljutott ide, hogy ezt beírja. -
Blum #18043 Ha azt irod be a cimsorba,ami a kepen is lathato,akkor nem csoda,hogy a cim ervenytelen :D -
#18042 Sziasztok!Az alábbi problémám lenne, tudnátok segíteni?
Kép a problémámról. -
#18041 Alapból nincs. Régen volt egy olyan addon, hogy multirow bookmark. Ha kompatibilis és korrektül működik akkor az épp erre lenne való.
Multirow Bookmarks Toolbar 5.0.1
Rég használtam, aztán 4-es Fox alatt bug-os lett azóta leszoktam róla. Csekkold le, azóta frissítették. -
#18040 Arra nincs valami megoldás hogy a címsor alatti részbe "behúzható" weboldalak "ikonjainak" a sora 2 vagy több soros legyen?
-
kl24h #18039 Valószínűleg a script miatt van, nálam is későbbre töltődik be és ha lassúbb az internet, akkor még későbbre (startlap: kép).
Ez a probléma csak most jelentkezett? Az is lehet, hogy valami gond van a script betöltődésévél (esetleg valami blokkolja vagy meghibásodtak/átállította valami a Mozilla Firefox script-tel kapcsolatos beállításait).
-
GImre70 #18038 Sziasztok! Egy kis segítség kellene.
Ha elindítom Firefoxot - és nekem a startlap van beállítva kezdőlapnak,betöltéskor álladóan töltöget tehát egy zöld színű karika körbe-körbe jár. Ez mitől lehet.
Van erre megoldás.
Előre is köszönöm
-
kl24h #18037 Fel kell telepíteni a Babylon Toolbar-t és utána Uninstall-ni. Az is megtörténhet, hogy már a telepítő program detektálni fogja és akkor lesz lehetőség lesz Unistall-ni. ha nem, akkor majd kell legye egy Uninstall lehetőség telepítés után. -
#18036 Sziasztok! Ha a Firefox-ban új lapot nyitok meg akkor valami Babilon kereső nyilik meg, kerestem de nem találtam sehol hogy lehetne ezt letörölni van valakinek valami ötlet hogy honnan tudnám ezt törölni? -
#18035 browser.cache.check_doc_frequency -
#18034 Az megoldható, hogy ha a vissza gombra kattintok akkor a cache-ből töltse be az oldalt ne kezdje el megint tölteni? -
WinStar #18033 nincs semmilyen bővítmény telepítve.Csak az alapok amik ugyebár alapból települnek a böngészővel együtt!
Vagy az alapokat is töröljem? -
#18032 Indítsd el csökkentett módban: a start menü>Firefox -ra helyi menü(jobb egérgomb) csökkentett mód
Majd szépen sorjában letiltod a bővítményeket. -
#18031 valszeg nem töltöttél le valami fontos frissítést. jó hír, hogy ezt pótolni sem tudod. telepíts másikat, vagy használj másik böngészőt. -
WinStar #18030 Sziasztok.Az mitől lehetséges hogy állandóan összeomlik a firefox? :S -
Ferenc4 #18029 köszi. a dátummal volt a baj,november.8-kára volt beállítva -
Harbinger #18028 Hasonló már nekem is volt, nem ezen oldalaknál, de olyannál, amiről tudom, hogy biztonságos. :S -
#18027 Dátum jól van beállítva a gépeden ? -
Ferenc4 #18026 Mozilla Firefox mai nap ezzel idegesített,youtube.com vagy gmail.com nem birtam bejelentkezni.
-
#18025 köszi -
kl24h #18024 Ha vírusmentes a gép, akkor a következőt kell tenned: letörölni egészen a Mozilla Firefox-ot, minden mappát törölni, ami a Firefoxal kapcsolatos és utána elegendő a CCleaner-rel egy regisztertisztítást végezni. Ezek után jöhet az új Mozilla Firefox telepítése.
Mielőtt letörölnéd a Firefoxot, ha vannak könyvjelzők (Bookmarks), azokat tudod exportálni fájlba, hogy mikor újratelepítetted, akkor csak egy-két kattintással tudd visszatenni. -
#18023 Mérne működne? Azér ennyire amatőr nem vagyok.....
Nem viszi akkor se ha a beírt cím melletti nyílra nyomok, tehát tuti hogy valami az Fx-el van. -
kl24h #18022 Működik az Enter gomb? Próbáld a másik Enter gombbal, amelyik a számoknál van.
Még lehet egy tesztet csinálni, hogy használod a virtuális billentyűzetet és ott is megpróbálhatód az Enter-t. -
#18021 Üdv segítsetek léccy a címsorba beírom a címet, majd enter, de semmise történik. Ez miért van? Eléggé idegesítő mindig külön a google-be keresni. köszi,. -
MiGeo #18020 igen többször is, és szerencsére megoldódott, bár nem a kuki törlése hanem egy alapos "pucolás" által, egy jó vírusirtó néha csodákra képes, csak ezt hajlamos vagyok elfelejteni :) -
#18019 törölted a cookiekat? -
MiGeo #18018 üdv! az lenne a problémám, hogy a gmail bejelentkezésnél nem enged be mert: "Böngészőjében a cookie funkció ki van kapcsolva. Kérjük, kapcsolja be. " annak ellenére hogy az adatvédelemnél minden jó van beállítva, hogyan tudnám "működésre" bírni? -
#18017 Ezt nem hiszem el, mi a franc baj van a FFel ><, az még oké volt hogy 500MB memóriát fogyasztott, de most 1.2GB nyit -
#18016 köszi -
#18015 Evernote Clearly pl. -
#18014 Üdv, olyan kieget, linkelnétek nekem ami a weboldalon a szöveget leválasztja, ergó könnyebbé teszi az olvasást? köszi. -
Harbinger #18013 Tényleg, azt hiszem elsőre nem tűnt fel. Eddig meg még sose használtam ezen funkcióját. -
#18012 dupla kattintás rá -
Harbinger #18011 OK, megvan, de hogy kell átírni? -
Harbinger #18010 Áh, kösz. Így már értem miért olyan pacás.
Mint a Steam/GFWL/Origin overlay felülete, ha FXAA-t bekapcsoltam. -
#18009 Ez a clear type gyakorlatilag a betűk élsimítása megjelenítéskor.
Windows 7-ben ez volt az egyik feature, amit az elsők között kikapcsoltam (vagy kikapcsolva hagytam - fene sem emlékszik már rá).
A Firefox viszont ezt figyelmen kívül hagyja, abban külön kell kikapcsolni.
Firefoxban nyisd meg a következő oldalt: about:config (ez hasonló része a Firefox-nak, mint a Windows regedit-je).
Keresd meg a gfx.direct2d.disable értéket és állítsd át "true"-ra. -
Harbinger #18008 Mi a cleary type? Nekem most frissült és azt vettem észre, hogy a betűk olyan.. furcsák. Más típus vagy formátum lehet. -
kl24h #18007 A #17997 probléma megoldva!
gergely1991 >>>>> A megoldást/szabályt te is tudod: letörölni egészen a Mozilla Firefox-ot, minden mappát törölni, ami a Firefoxal kapcsolatos és utána elegendő a CCleaner-rel egy regisztertisztítást végezni. Ezek után jöhet az új Mozilla Firefox telepítése.
-
#18006 Bocs, megtaláltam, mégis működik, csak pontra emlékeztem a kettőspont helyett az "about:config"-ban.
Az a furcsa, hogy még egy régebbi verziónál kikapcsoltam, aztán ez az utóbbi ezer meg egy frissítés alkalmával (kivéve a legutóbbit) ez így is maradt. Meg is feledkeztem róla.
Aztán most ebben a 17.0 frissítésben ismét be van kapcsolva... -
#18005 Meg tudná valaki mondani, hogy az újabb Firefox-okban - konkrétan most a legújabb 17.0-ban - hogyan lehet kikapcsolni a clear type megjelenítést?
(Ugye az utóbbiakban már nincs "about.config" rész...)