Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nem tudok képpel szolgálni, mert még(MÁR) nincs fent.
Más:
Most tettem fel a Win8 RP-t. 13-as Fox mûködik rajta rendesen?!
THX!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
(nagyon úgy tûnik hogy rossz a billentyûzetem, nem azt írja amit akartam...)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egyébként lövésem sincs hogy került oda, mivel soha nem engedélyezek ilyen szarságokat települni, akármit installálok. Nem hiszem, hogy vírus lenne, de biztos, hogy belepiszkál a böngészõbe(már csak a neve alapján is). Lehet valami addont keresne, ami már nincs, vagy nem is volt és ezért horrorálja le a tûzrókát.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Nem mindig, hanem mondjuk (most hasrautve mondok egy szamot) minden 30. alkalomnal.
Rakattintok az ikonjara es rengeteg idot "gondolkozik" ilyenkor elindulas elott.
Reinstall, uj profil addonok nelkul sem segit.
Van amikor napokig jo, de aztan jon megint a mar leirt hibajelenseg. Valakinek van erre valami otlete ?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Cikk róla itt:
Suspend background tabs
Kérnék egy kis segitséget, új telepítésû OS, új tel. FF12.0 és nem jegyzi meg a jelszavakat, holott ez be van állítva,miért??
Köszi!
* Scomcomputers the future of computing!*
Bocs, hogy ennyi baromságot írok, de elég bosszantó probléma.
Gyorsítótár kiürítésével meg ugyanott vagyok, mintha újratenném az egészet, sajna az sem segített :/
Nekem is kb ugyanez volt a problémám nemrég, letiltottam egy oda nem illõ add-ont, azóta megy rendesen. Nem 100%, de nézd meg, hátha.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Gyorsítótár kiürítése se segít?
Eszközök>beállítások>Haladó>hálózat fülön találod...
Mostanában olyan módon fagy meg Fox, ha nyitok egy új lapot, kb. 2 percig nem tudok vele semmit sem csinálni azon kívül, hogy a böngészõt átméretezem, vagy bezárjam az egészet. A kurzor villog, de semmit nem tudok kezdeni vele. Múlt héten csinálta ezt 2 napig, többszöri újratelepítés/csírájában kiirtás sem oldotta meg a problémát, de az egyik gépindulásom után megszûnt a probléma(semmit nem csináltam vele).
Tegnap és ma ismét csinálta a marhaságait(statisztikailag lassan megjavul). Sok grafikus megjelenítést sem támogat rendesen, elõfordul olyan is, hogy pár oldal rendesen szét van hullva Fox alatt(néha SG is). Flash-el nem volt gondom, más böngészõkkel nincs ilyen bajom.
Mi okozhatja ezt? Másnál is fordul elõ ilyesmi?
Ha újra telepítés is megvolt, akkor azt nézd meg más böngészõnél is van-e gond. Esetleg VGA drivert nem-e mostanság frissítettél/cseréltél.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Flasht tartalmazó oldalakon(legtöbbször youtube, ugye)az alábbi hibaüzenetet kapom:
Fireoxot, flash playert is újratelepítettem már, de semmi 😞
Van valami ötletetek?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ez a hibaüzenet nálam is elõjön, ha FF-ot bezárom és utána rögtön azonnal újra meg akarom nyitni. Várni kell néhány másodpercet, utána már nincs ilyen. Visszaemlékezve valamikor a kilences verzióktól kezdte ezt a "szokását" felvenni a FF.
[/img]
Gép újraindítás után ismétlõdik a hiba....
Ha INternet Explorert használok, azt többször is meg tudom nyitni, ellenben a második próbálkozás után a parancsikonok lefagynak.
Tudtok-e valami megoldást a gondomra???
Az InlineDisposition addon közvetetten ezt is javítja, az kényszeríti a foxot, hogy minden letöltést elõször próbáljon meg renderelni, ha nem megy, akkor program használat / letöltés.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
konkrétan az zavar, h nem tok zoomolni
vagy vmi addon
mert nem találok errõl semmit
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"explorer, chrome megy rendesen... toolbar nincs, add-on csak egy flashblock, meg van egy nasa night launch skinem, semmi más"
aztán itt elakadtam, mivan ha van más is... megnéztem add-onokat, és volt egy olyan, hogy browser companion helper legutóbb frissítve május 4. Na mondom ez wtf... letiltottam, most úgy néz ki megy rendesen. De tényleg, ez mi a franc?
Biztonságból a #17626-ban szereplõ víruskeresõket le kell futtatni.
A fölösleges Add-on/Toolbar-okat Uninstallni.
Olyat csinál a Firefoxom, hogy amikor elindítom, látszólag teljesen betölti a kezdõlapot, de valahogy mégsem, mert tölt folyamatosan (az a kis forgó bizbasz a fülön forog). Egyszerûen semmire nem reagál ilyenkor, csak bezárni tudom, meg letenni tálcára. Aztán úgy egy jó másfél perc után abbahagyja a "gondolkodást", utána egy darabig mûködik rendesen, aztán egyszercsak hirtelen megint ugyanezt csinálja. Nem tudok vele mit csinálni, próbáltam a gépet újraindítani, ff-t újrarakni, egy avirát meg egy spybotot is rászabadítottam a gépre, de semmi javulás. Leszedtem egy Google chrome-ot, de nem az igazi, nem ezt szoktam meg... valaki valami tipp?