Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Én is frissítettem a Firefoxom és nekem sem volt vele semmi problémám... Nem is uninstalálltam a régi, csak feltettem az újat és minden ext.em megmaradt...No para..
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
These are my friends, see how they glisten...
azért mondom mert ugy emlékszem volt valami flashget szerû cucc ffx-hez is, talán abban is van.
de majd sil megmondja a tutit :d
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Olyat lehet valahogy csinálni,hogy 1 adott oldalról az összes képet egyszerre,teljes méretben letölteni?Pl van fönt 10 kiskép amire kattintva bejön az eredeti.Az kéne nekem hogy ne kelljen az összeset megnyitni a letöltéshez.<#conf>#conf>
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Figyeljétek meg, alig telik bele kis idõ és saját extet ír, aztán már meg sem áll a saját böngészõig <#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
Tökéletesen mûködik. A Fórum saját keresõjével egyezõ adatokat hoz be.
Üdvözlettel: gy?jt?
shit happens
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mostanába vettem észre, hogy ha firefoxon belül akarok letölteni, a file nagysága arányába akad be a firefox és telljesen lelassítja a gépet...de annyira, hogy csak a ctrl-alt-del segít(az se mindig)....az update elött nemvolt ilyen de ahhoz meg túl sokminden van a bookmarkjaim közt, hogy kitöröljem aztán újratelepítsem az egészet..van erre vmi megoldás?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A "felszívódás" valószínûleg egy profilcsere eredménye, pl nem telepítetted újra közben a Windows-t?
Régebben pedig a beépült kiterjesztések egyik nap meg csak úgy felszívódtak, most tök üres a izé.
Vki? <#idiota>#idiota>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Feter: Én simán felraktam a régire, és nincsen semmi baja, minden ext mûködik...
faszom ápdét mértnem tud úgy mûködni mint rendes programoknál? xp-n a sp-k nem okoznak ekkora gondot.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
(Régebben említette valaki a FireTweaker nevû, hasonló programot is, akkor is mondtam, hogy külsõ program helyett jobb lett volna kiterjesztés formájában megcsinálni azt is.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
hello! Láttam firefox polokat külföldi oldalakon és arra gondoltam ti is árulhatnátok...jo lenne
Nos, nem Artbeat volt az elsõ, akinek ez eszébe jutott, így hát szavazásra bocsátom a kérdést. Legyen Mozilla Firefox poló a tomcatpolo.hu-n? Aki szeretne, írjon egy üzenetet, és fejtse ki, hogy igen, õ tényleg. Köszönöm.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]