19494
  • 404
    A 2-esre: Titelbar Tweaks itt van
    A 3-ra nincs ötletem, de mér zavar
  • neevous
    Köszi mindkettőtöknek!
    A 2-est és a hármast megkérdezem majd az aqua-soft.org-on. Hátha ők tudják:)
  • ivjoe
    1. Eltünteted a könyvjelző eszköztárat. Jobb katt valamelyik gombra, majd katt a könyvjelző eszköztárra.

De ennél van jobb ötletem: link Kicsit több a helyed így. :D
  • ProGabe #4434
    1:nézet,eszköztár,könyvjelző eszköztár elől pipa ki,vagy simán jobb-gomb rajta és ott ki-pipa :)
    2,3:passz
  • neevous
    törölt hozzászólás
  • cooldoc
    Vannak változások (többek közt a sütik kezelésében). Lázadnak is a felhasználók. Ha rákattintasz a szövegbeviteli mezőre akkor ki kell töltse az adatokat. Hacsak nem törlöd őket minden kilépésnél (privát adatok törlése). Érdemes letölteni a Safe Cookies-t, s definiálni benne a kivételeket, alapból meg tiltáson hagyni. Sokféleképpen be lehet állítani. Paranoidok előnyben.
  • Torzonborz
    no para nálam is ez a helyzet :)
  • Met
    Lenne egy problémám, kissé zavar.
    Felraktam az új FF-ot (2.0) és azóta ha bemegyek a Prohardver fórumra nem tölti ki autómatikusan a bejelentkezésnél a nevet és pass-t. Ha beírom a nevet és nyomok egy tab-ot, hogy a pass ablakba ugorjon a kurzor akkor kitölti a mezőt.
    Ugyan ez volt a vipmail-nél is, kitöröltem a sütiket és a mentett jelszót, restart, belép vipmailre jelszó megjegyeztet és azóta autómatikusan kitölti a mezőket. Ezt eljátszottam a PH-el is de ott nem működik.
    Az 1.6-os FF kitöltötte, a 2.0ás már nem.
  • Sil78
    Általában max. csak nyomkövető cookie-t szokott. Nézd meg, és ha ez a helyzet, a sütiknél (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik / Kivételek) tiltsd le azt a szervert, és akkor legközelebb nem enged be onnan cookie-t.
  • cooldoc
    Ezeket a legtöbb esetben inkompatibilis Java-kód okozza. Leszeded, ha tudod melyik, vagy a hibakereső algoritmussal végigmész. Ha semmi nem segíyt (ami valószínűtlen), akkor a profilodból ki kell menteni a fontos file-okat (jelzszavak, könyvjelzők, sütik stb.), s utána Profile Managerrel új profilt készítesz. Persze mindenek előtt törlöd a cache-t.
    (C:\Documents and Settings\XXXXX\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\64i4bchg.Alapértelmezett felhasználó\Cache)
  • petipetya
    A Tweak network Settings mit cvsinál? Amúgy hol kell beállítani?
  • petipetya
    Firefox menu buttons nevű kiterjesztést szedd le.
  • Cat 02 #4425
    hmmm
    Vírus írtó firefox profiles mappában talált vírust vagy nem tom mit :S
  • cooldoc
    vagy érvénytelenítsd őket (disable), és 3-as csoportokban újraélesítsd. Így gyorsabb. Kezdd az újonnan telepítettekkel, valószínűleg ott a baj.
    Ez a "Great Grey Bar"-effektus, mozillazine-en olvastam róla.
  • sekta
    Köszi a segitséget!
  • ivjoe
    Leszeded az összes kiterjesztést.
    Aztán egyenként felrakod őket újra.
  • Cat 02 #4421
    sztem vmi kiterjesztés csinálja
  • sekta
    Sziasztok!
    1 olyan gondom van a Firefox 2.0 versiot feltelepitettem de keretem alja 4cm vastag következő felirat látható:
    -----^<key id="key_openHelp
    Mi a teendő, hogy eltünjön a vastag keret, ill az üzenet?
  • littleNorbi
    És a témákra nincs ilyen megoldás?
  • cooldoc
    Ez nagyon régi, de műxik. Szerintem jobban jársz, ha a Fasterfox kiegészítőt letöltöd. Az is megváltoztatja a paramétereket, és még mást is (browser.cache.memory,capacity, browser.cache.disk.capacity stb.). Azonkívül van többféle lehetőséged: Normal, Optimized, Turbo stb.
    Ezek a beállítások egyenként is állíthatók az "about:config" - ban, vagy a pref.js-fileban, de ez bonyolultabb és nehézkesebb.
    A BonEcho-nál nem tapasztaltam lényeges gyorsulást, bár én itt a lehető legkevesebb tweak-et használom (hiába tettem őket kompatibilissé, jobb a békesség). Van még egy jó kis kiegészítő, ha a Fasterfox nem tetszik. "Tweak network Settings". Frappáns, egyszerű, gyors.
    remélem segíytzettem, a többiektől, akik már ezekezt ismerik, elnézést a hosszért!
  • urbijoe
    találltam egy ilyen beállitást a lapbetöltés gyorsitására

user_pref("network.http.pipelining", true);
    user_pref("network.http.pipelining.firstrequest", true);
    user_pref("network.http.pipelining.maxrequests", 8);
    user_pref("nglayout.initialpaint.delay", 0);

ezzel jobb lesz vagy ne szarakodjak vele?
  • littleNorbi
    na ez bejött !
  • littleNorbi
    A Nézet,Oldalsáv-nál nincs az, hogy kiterjesztések a RC2-esben !!!
  • Met
    lehet kell hozzá az MR Tech Local Install ext
  • Amse
    nekem sincs. én úgy csináltam ahogy a #3689 -ben leítra petya
  • KeKKSZike
    Nekem nincsen olyan a NÉZET/Oldalsáv-nál, hogy kiterjesztések...
  • Met
    pl. #3690
  • littleNorbi
    Azt hogy csinálod meg?
  • Sil78
    :egyetért:
  • cooldoc
    Kicsit legyetek már innovatívak...Másoknak megy, nyilván nem egyedi inkompatibilitás a rendszeretekkel (ha előkezeled).
  • cooldoc
    Egy mozdulat az MrTechLocalInstal-lal. Vagy Nightly tester tool. Vagy átírod a telepítő foldarjéban a maxversiont. Miért rinyáltok ciklikusan ugyanarról? Ez már rég megoldott. Meg aztán utána is olvashatnátok a lámáskodás helyett.:) Hajrá!
  • Amse
    nekem minden kiterjesztés megy, ha átírom az install részben a max versiont 2.0-ra...
  • Cat 02 #4405
    nem engedik fejlesztők :)
    ismerősnek van FF kiterjesztése de FF 2 re megcsinálta de nem engedi felrakni
  • ProGabe #4404
    tényleg milyen szar már hogy azt a jópárszáz(bár inkább ezer) extet még nem csinálták meg a készítőik egy betára...
  • littleNorbi
    Hát elég sz*r, hogy a RC2-esel elég sok kiterjesztés nem kompatibilis !
  • urbijoe
    azthittem alapbol benne van
  • me and a monkey
    Ez fent van? link
  • SASboy
    Nem tudja valaki miért remeg a kép ff-ben? csak akkor jó ha frissítek :s
  • urbijoe
    ez be van állitva akkor mért nem müködik a helyesirás ellenörzö?
  • Dj Faustus #4398
    "Hallottam az utóbbi napokban valami Firefox hibát, nem tudom, hogy igaz-e?!"
    Melyikre gondolsz?
    Ha erre a sebezhetőségre gondolsz, itt a cáfolat.

A valóban felfedezett bizonsági hibákról itt olvashatsz.

"És hogy most feltehetem-e az RC-2t, vagy ebben van a hiba? "
    A Firefox 2.0 (Bon Echo) jelenleg Release Candidate állapotban (ez a bétanál már nagyobb, de a végleges kiadásnál kisebb készültségi szint). Mivel még nem "stabil" kiadás, ezért lehetnek benne hibák (no meg tökéletesen hibamentes szoftver nincs - hisz a programozók is emberek, tévedhetnek), használata csak saját felelősségre.

Update Channel Changer kiterjesztés elérhető innen.