19494
-
#4477 flashnél amikor betölt egy oldal akkor kiirja hogy szabálytalan müvelet
azt kilép -
#4476 az Adblock szüröknél a *doubleclick* mit tilt? -
Cat 02 #4475 Shockwave vagy mi ujratelepítés ? -
#4474 Shockwave hibát ir ki gondolom annál -
Cat 02 #4473 hol fagy ?
flashnél ? -
#4472 mindig fagy a firefoxom és Shockwave hibát ir ki :C ujra raktam
és még mindig mitől lehet? -
#4471 Két kiterjesztés kell hozzá:
1. Compact menu Ez egy gomb alá teszi a menüt, így azt megspóroljuk.
2. Autohide Vele beállítható, h F11 lenyomására mik tűnjenek el, mik maradjanak, ill. hogy a firefox így is induljon. -
XRV #4470 Szia!
Hogyan is csináltad ezt /ezeket?
"De ennél van jobb ötletem: link Kicsit több a helyed így. :D" -
#4469 nm!
amúgy jól tudom hogy a megjelenési dátuma a 2.0-nak 24-e??mer' az mindjárt itt van -
#4468 THX!! -
#4467 mint minden foxot getfirefox.com -
#4466 Ennek az english verziót hol találhatom? -
#4465 pda-ra...
[olyanja van] -
#4464 [URL=http://www.mozilla.org/projects/minimo/]Minimo! ^^[/URL] -
#4463 Az az igazság, hogy nem tom -
cooldoc #4462 örülök neki! melyik volt a "culprit"? -
#4461 Köszönöm 3nap mulva végre sikeredet többszöri neki futásra.
Örök hálám üldözni fog -
#4460 hali!
létezik olyan bővítmény,ami engedélyezi a lapváltást akkor is,ha feljön egy popup ablak?(pl smswebnél amikor megkell adni a jelszót) -
#4459 de a t-online -os oldalam sem tölti be csak 2 perc mulva
eddig jo volt -
zserrbo #4458 Nekem is voltak és problémáim a freemail oldalával vagyis inkább mikor fiókot akarok váltani, de csak külsőleg. Arrébb csúszott elég rendes az a rész, ahová beírom a felhasználó nevet és jelszót, de még be lehett írni.
Ennyi belefér. -
Thanatos #4457 nekem erről hirtelen csak annyi ugrik be hogy hazsnálj normális mail-t, pl gmail :D -
#4456 mért van az ,hogy a freemail és a axeleros levelezöoldalt nagyon nehezen nyitja meg?
az exproler-el simán 1 másodperc -
#4455 bookmarks.html-re... A böngésző persze ne fusson, amikor a profilban matatsz...
És már egy párszor elmondtam, de új, nem végleges verzió telepítése előtt érdemes biztonsági mentést csinálni a profilról. És használjátok a Bookmark Backup nevű kiterjesztést, ami automatikusan csinál minden nap biztonsági mentést a fontosabb cuccokról, amit csak megadsz neki a beállításainál. -
#4454 Sajna nem segített, azért THX!! -
#4453 Simán csak átnevezed bookmark.html-re. :C -
#4452 Meg van a .bak fájl, mit kell csinálni vele? Mivel kell megnyitni? -
#4451 igen, de attól függetlenül, hogy azt állítom be, hogy az oldalt új ablakban, vagy új lapon nyissa meg, mindig felülírja, ha a címsorba írom be a címet és úgy nyitom meg. ha vmi linkre kattintok ami alapba új ablakban nyílna meg, akkor működik, és csak egy kis fület kapok. viszont attól függetlenül, hogy azt állítom be, hogy egyből ráugorjon az új ablakra vagy sem, mindig ráugrik. AMúgy ezaz RC 3asom van. -
#4450 XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve -
#4449 Azt hol találom? -
#4448 bookmark.bak megvan? Az elvileg egy backup a könyvjelzőidről. -
#4447 HELP!!!
Hirtelen minden könyvjelzőm eltűnt, hogyan lehet visszahozni?
-
#4446 Szóval egy install e végre, csak telepíteni és semmi más nem kell csinálni(frísííti magától, java-t, flash stb...) -
cooldoc #4445 Telepítője. Az RC-ket csak telepítős változatban adják. A BonEcho-ból van .zip-változat, én azt használom (nem kell telepíteni, csak kicsomagolod, s működik). -
#4444 Ez maga a böngésző? -
Newfronter #4443 Firefox 2.0 RC3 magyar -
#4442 Eszközök --> beállítások, --> füles böngészés --> innentől értelemszerűen beállítod.
Vagy a középső egérgombbal katt a linkre. -
#4441 háj!
hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha új oldalt nyitok meg, akkor ne az előzőt írja felül, hanem egy új fülben jelenjen meg?
köszi -
#4440 Help!!!
Hogy hogy eltűnt az összes könyjelzőim? Pedig nem csináltam semmit. -
#4439 3: Persze, ha jól emlékszem (még az 1.0-s időkből), a C:\Program Files\Mozilla Firefox\chrome\icons\default mappába kell rakni az új ikonokat. A bal felső sarokban levő asszem speciel a main-window.ico nevű fájl.
2: Ott a jó öreg Mr Tech Local Install kiterjesztés, tedd kompatibilissé a segítségével, hátha úgy megy. -
#4438 törölt hozzászólás