Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Lene egy új kérdésem: hogy tudom beállítani azt, hogy rákérdezzen, mielõtt bezár egy olyan ablakot, amin több fül nyitva van? eddig úgy volt, és rá is kérdezett, de most nem teszi, hanem egybõl bezárja!!
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
These are my friends, see how they glisten...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az lenne a kérdésem, hogy az adblock-kal lehet flash-eket is blokkolni vmilyen módon?? mert mikor jobb gombbal rájuk klikkelek, akkor nem ajánlja fel, hogy adblock 'xyz', csak ilyeneket, hogy "zoom in" "show all" "about macromedia flash player 7" stb..
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Elõre is köszi!<#worship>#worship>
Ja, és az elõzõ problémám megoldódott..
Mit kell hogy beállítani, ha azt akarom, hogy ha beírok egy címet, vagy az oldalpn rákattintok egy linkre, akkor ne ugyanazon a lpon nyissa meg, hanem egy új LAPon!!most szmájlit sem tudok beilleszteni, mert ha rákattintok, akkor azt is ugyanebben az ablakba, ugyanezen a lapon nyitja meg!!
Remélem érthetõ voltam!
mindössze 1 link lett átírva, ráadásul ez majdnem egy sablon (az alap searchext-ek is ilyenek, csak az url és esetleg a hidden mezõk mások. na no off 😊
ettõl még hasznos... 😊
shit happens
átírtad sil scriptjében a linket. kész programozó vagy, hogy scripteket írsz <#hehe>#hehe>
(bocsi, ezt nem állhattam meg) 😄D
shit happens
az adblock bizonyos linkek alapján szûri az elemeket, a rip meg bármire amin kattintasz leveszi az oldalról, pl ha nyomok egy jobb kattot a kommenteden akkor eltünteti mintha sose lett volna ott és refresre sem jön elõ, van undo last RIP, meg a beállításoknál ki lehet venni a törölt elemeket. Lehet reklámok eltüntetésére is használni, de nem arra való.
poénnak is jó, de én inkáb weblap debuggolásra szoktam használni.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2. kb mint a text/plain csak máshonnan közelít, a firefox pluginos topikban beszéltünk Sil-lel errõl
3. az állapotsorba kiírja az url ip címét ha IPv4-es akkor piarosan ha 6-os akkor zöld. az IP az internet protokol 6os a legújabb 5ös nem volt, a 6os támogatja a nemzeti karaktereket, tehát www.öüóõúáûí.hu egy elfogatható cím. 4esnél csak a latin karakterek mûködnek
Daddy, meg lehet nézni a sütik tartalmát, meg menedzselni lehet, szabályozni stb.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
generic url creator
IPv6 indentification tool
ez a 3 pontosan mit csinál??
open long url
FLST (focus last selected tab)
all in one gestures
web developer
tab clicking options
editCss
flashgot
switchproxy tool
rss editor
minimize to tray
inread tabs
generic url creator
resize search box
miniT (drag+indicator)
sessionSaver
javascript debugger
jsLib Lite
tweak Network
menu editor
text/plain
IPv6 indentification tool
RIP (remove it permanently)
-----amiket leszedtem----
adaware
egy java editor már nem emlékszem
egy cookie piszkáló
van még fent pár egyszerû plugin meg search engine
Az viszont érdekelne, hogy neked mi van fennt! <ötletet akar meríteni>ötletet akar meríteni>
(btw, 1.0nál volt fenn több is,de a mûködás érdekében leírtottam õket, de FF is sokat letiltott belõlük, meg volt amire találtam kombósat)
elmúlt a popup behalós cucc, kiváncsi lennék mi baja volt...ha nem hagy ki az emlékezetem semmit nem állítottam azóta