19494
  • gyonax
    Lehet, nem tom. Mindegy nekem jó a 2.0 final.
  • cooldoc
    Én a BonEco-ból zip-elek (hordozható, nem kell telepíteni), a Firefox 2.0 egy stabil verzió. Nem értem abból hogy jöhet ki új branch, ez nem logikus. Nem lehet, hogy csak a trunk-ból jön a Nightly (3.0)? Na, ezt jól megaszondta, ez nem volt túl kölcseys...:)
  • gyonax
    Cooldoc, most itt van ez a firefox 2 de a bon echok-ból meg jönnek ki a nightly-k! Most akkor a nightly a jobb vagy a végleges?
  • KeKKSZike
    1. open firefox_vista-1.5-fx.jar with WinRAR
    2. open install.rdf and find maxVersion, change write 1.5.0.* to 2.0 ; save.
    3. install firefox_vista-1.5-fx.jar to FF2.0
    4. Restart FF2.0 You can use FireFox Vista Theme.

olvastam egy ilyet, hogyan lehetne kompatibilissá tenni, de sajna nem ment. Winrar-al kitömörítettem a JAR filet, kaptam egy csomó mappát, meg minden. Megtaláltam azt a sort az install.rdf-be, átírtam 2.0-ra! csak nem tudok mivel tömöríteni JAR-t! Winrar-al csak rar-t meg ZIP-t lehet. Próbáltam, hogy rar-t átnevezem JAR-ra és behúzom a Kiegészítők/Témák közé, de semmi... :(
  • ProGabe #4513
    óóóóójeeeee,és már fenn is van :)

tetszik az alap-skin is(nem néztem betakat,nem akartam lelőni a poént sem erre vonatkozóan,sem másra :))

kérdés:melyik beállítás az,hogy pl a könyvjelzőknél ha rámegyek egy mappára akkor milyen gyorsan nyissa ki?gondolom/remélem az about:configban van,már kipróbáltam egy-két szóra a szűrést,de nem találom
  • KeKKSZike
    Mindjárt visszarakom a régi Firefox-t! :D
  • Aspyrin
    Skinek.
  • KeKKSZike
    OKs! Azért köszi! Akkor várok!! Ez az egyetlen egy Theme, ami tetszik nekem!
  • Newfronter
    Először is tedd fel ezt, utána indítsd újra a FF-t!
    Majd amit fel akarsz rakni, "maczilla_graphite-1.01.2-fx.jar" -t másold be, a FF könyvtárában, azon belül is az "extensions mappába", indítsd újra az FF-t!

De úgy látom ez egy skin, úgyhogy nem lehet, mert még a készítő nem csinálta meg FF 2.0 kompatibilissá. Várnod kell.. :(
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Van egy téma, ami nekem nagyon tetszik, de sajnos nem megy a 2.0-n! Segítenétek nekem? Találtam egy leírást, de egyszerűen nem tudom megcsinálni, hogy működjön!
    Innen le lehet tölteni
    Megtenné nekem valaki, hogy megcsinálja nekem és feltölti vhova, hogy tudjam használni 2.0-n is? Ez az egyetlen egy kérésem lenne, köszönöm!
  • cooldoc
    Én már 2 hónapja BonEchot használok (Nightly) napi frissítéssel, így nem nagy újdonság. Mindenesetre megint az ismerős ikon lesz,a kék BE-ikon helyett:)
  • DjDano
    Én már fel is raktam és szerintem egyértelműen gyorsabb lett mint az 1.5, az újítások is tetszenek
  • cooldoc
    Pld: softex.meganet.lt
    Mozilla FTP-szerver: 63.245.208.138
  • KeKKSZike
    Thx a linket, már használom! :)
  • cooldoc
    Megelőztél:)
  • DjDano
    mondjuk így: :) http://winportal.net/?id=537
  • KeKKSZike
    Ezeket te hogy találod meg? Amikor a Firefox se magyar, se külföldi lapján nincs is róla szó, hogy kész lenne! Ez biztos, hogy az?
  • DjDano
    Megjelent a végleges 2.0-ás verzió!!

Mozilla Firefox 2.0 magyar
  • sekta
    következő:több nap egér kat>BEÁLITÁSO>kat
    Távolabb előrejelzés >fent az előre jelzés napot beálitod én 4napra az kényelmessen elfér.
    Beálitások>Általános Elhelyezkedés ESZKÖZTÁR:>"main-menubar"
  • cooldoc
    Elment, gmail-ről.
  • cooldoc
    Tőlem kérded? Ha igen, akkor persze!
  • Sil78
    Az nem reklámszerver, hanem elvileg az oldalak látogatottságát méri, a statisztikákhoz kell. Én is ki szoktam lőni az ilyeneket, sokszor csak lassítja az oldalak betöltését.
  • gyonax
    Nekem elküldenéd a configodat?
  • cooldoc
    Mert egy személyre szabható, light böngészőt (nyílt forráskód!) akart csinálni a Mozilla. Amit mki úgy bővíthet és olyannak, ahogy a kedve tarja. ha karod, elküldöm a config-om-. nagyon sok alap extension-t futtatok, és mindet kényszerítettem a kompatibilitásra(muszáj volt, hiszen naponta a legújabb BonEchora frissülök). Úgy működik, mint egy svájci óra!
  • urbijoe
    alapbol mért nincs benne a firefox-ban pl: az Adblock?
    mert ha valaki nem vágja a kérdést,és nem tudja hogy egy csomo kiterjesztés van hozzá,akkor azthiszi,hogy nem is jobb a z exproler-nél
  • Thanatos
    az semmit, az egy reklám szerver..., vagy szolgáltató vagy mi a tököm...
    az a léyneg hogy sg is nagy hódolója :D nekem amikor kivágtam újra rögtön nem töltött sg a végtelenségig :P
  • urbijoe
    amugy az audit.median mit blokkol?
  • urbijoe
    már kipucoltam a registry-t és jo lett
    de szerintem attol volt ,hogy variálltam az adblock plus-al ,és mikor letöröltem biztos nem törölte le a listát rendesen ,hogy mit blokkoljon és mit nem
  • Thanatos
    nekem is csinálta ezt ma de csak sg-nél..., csak az audit.median-t kellet kilőni adblockal és ahogy megszünt "áldásos" tevékenysége rögtön megoldódott... :) igaz nekem eddigis kivolt lőve mint midnen ehez hasonlo szar nemtom hogy került le a tiltolostámról :P
  • urbijoe
    eddig semmi baja nem volt a firefox-nak ,de délután ota nem tölti be az oldalakat rendesen
    mindig a töltés végén megáll
    már 10 szer ujraraktam
    mi lehet a gond?
  • Attiska
    A forecastfox-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Hogy lehet azt beállítani, hogy ne csak az aktuális és az utánajövő két napra adjon előrejelzést? Szeretném, ha egy hétre előre adná az infót, de sajnos én nem találtam ilyen beállítási lehetőséget. Ami esetleg fontos lehet, a panel a böngésző legörsülő menüsorában van.
  • TRibor
    [#nemtudom} Így sem megy! De azért kösz az infót! :)
  • cooldoc
    Ez magyarra van szabva, nagyon jó: ajnasz.hu
  • Sil78
    Eszközök / Személyes adatok törlése... Vagy Ctrl+Shift+Delete... Legalább a gyorsítótárat érdemes még törölni a sütik mellett ilyenkor.
  • Sil78
    Ez nem sok (ad.jpg? lol... ehhez ki kellett kapcsolnom az AdBlock-ot, hogy meg tudjam nézni). Magyar oldalaknál érdemes még az adverticum-ot meg pl a sher.index.hu-t hozzávenni. Én AdBlock Plus-t használok Filterset.G-vel (ez egy előre beállított szűrőlista) + pár saját szabállyal, meg persze a Filterset.G Updaterrel, hogy frissüljön is a listám.
  • TRibor
    Sziasztok!
    Az a problémám hogy az egy fórumot a frissítése után nem tudok elérni. Valószínűleg mert a böngészőm még a gépemen tárol valami hibás infót a régi fórumról. Ezeket hogy lehet ne eltüntetni. A sütiket már töröltem de nem használt.
    Előre is kösz!
  • urbijoe
    köszi
    amugy nekem ezek vannak beállitva
    a hivatalos oldalon néztem
  • Sil78
    Minden olyan oldalat, aminek a nevében szerepel a doubleclick szó (nem kellenek amúgy a szűrőbe a csillagok, mert szótöredékekre is tud szűrni), így pl a doubleclick.net és .com nevű ismert, főleg külföldi oldalaknál nagyon gyakran használt reklámszervereket (ezek amúgy nyomkövető cookie-kat is el szoktak helyezni a gépen, szóval a sütiknél is érdemes őket tiltólistára tenni). Kb mint a magyar oldalaknál az adverticum.
  • Mr Csé
    mos ujra raktam a shockwave-t de a fullos telepitőjével és ugytünik megjavult
  • Cat 02 #4478
    akkor rakd ujra flash playert vagy azt a Sochwave vagy mit :F