Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lehet, hogy nem a ff-hez volt köze a felugró ablakoknak, hanem esetleg fleshget vagy vmi hasonló letöltés vezérlõ progi? Azok szoktak ilyeneket csinálni...
Linuxfórumon itt találtam Firefox gyorsító beállításokat. Ezt-azt kipróbálam belõle, de én nem nagyon vettem észre gyorsulást.
Neked mi a véleményed róluk?
XP alatt Firefox böngészõt használok.
2-3 alkalommal elõfordult ( többnyire serial vagy crack vadászat közben), hogy a lapokon kószálva minden elõzmény nélkül belépett az Internet Explorer 6 és vele együtt egy csomó trójai.
Van-e olyan opcionális lehetõség, hogy a Firefox használata idejére (vagy egyáltalán) az IE böngészõt letiltsam?
Üdvözlettel: gy?jt?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az americasarmy-n nekem sem megy a zene, valószínûleg mert a nem szabványos document.all-t használja a document.getElementById helyett (bár a Javascripthez abszolút nem értek).
A doom3 egy flash oldal, ott persze hogy megy a zene (ha van Flash plugined).
These are my friends, see how they glisten...
Nem értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Van még egy oldal, ahol a zenét a jobb felsõ részen lehet vezérelni:
America's Army
Említetted a BGSOUND teget, tehát ha hejette az EMBED teget használom akkor az mûködni fog IE alatt is és a Firefox alatt is?
A Minimaxnál pontosan hol kéne zenének lennie, pl melyik menüpontban?
Alsófertályi hangkinyílvánítgatások
Másik példa:
Minimax
Valószínûnek tartom, hogy te is Firefox-ot használsz, kérlek nézd meg hogy neked megy-e!
Köszi!
Miért nincs hangja a Firefox-nak? Ha olyan weboldalra tévedek ahol lenni kellene hangnak, a Firefox alatt nincs!
Miért?
Köszi!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Neteztem és 1x csak nem akart menni a görgõ az oldalakon.Firefox kikapcs, aztán bekapcs.Bejött 1 ablak, hogy válasszak profilt.Csak default profil volt, de azt nem engedte választani ezért csináltam 1 újat, de most meg alap lett a firefox.Nincsenek kedvencek és sütik is eltüntek.
Miért?
A dologban nem is a visszaállítás érdekel, hanem, hogy mi okozta.
Ha utána is elõfordul ez, akkor telepítsd a Menu Editor kiterjesztést, azzal ki lehet szedni további menüpontokat is.
A Firefox böngészõt használom. A kisunokám kedvéért idõnként bekapcsolom a mese TV-t (http://mese.tv/).
A fõoldalon "A mese tv bemutatkozó mûsora" képernyõn futni kellene a mûsornak.
Az oldal Súgója azt mondja, hogy a Nullsoft video plugin kell hozzá.
Dacára annak, hogy a gépemen telepítve van a Windows Media Player 10 és a Winamp 5.08 is, nem találom a keresett plugint (pedig ezek állítólag használják).
Áruljátok el, honnan lehet beszerezni és hová kell telepíteni vagy másolni?
Köszönöm.
Üdvözlettel: gy?jt?
Néha elõfordul, hogy a jobb-egérgombos menüm teteje nem láccik. Ez nem olyan nagy gon, mikor lejjebb lehet görgetni az oldalt, de van, hogy nem lehet,és akkor nem tudom használni a "kép megjelenítése" menüpontot(pl):
Van erre vmi megoldás(azon kívül, hogy nem nézem meg az adott képet)?
itt egy kép errõl a jelenségrõl:

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Újraindítottam a böngészõt, de nem jelenik meg a beépített keresõim között!!!<#help>#help><#wilting>#wilting>
(Megjegyzem, nekem eddig egyszer csinált ilyet a FF, pár napja, közvetlenül miután kipróbáltam az általad írt SG-s keresõplugineket. Konkrétan mind a kettõ telepítése után ez lett az eredmény, az elsõ után sikerült egy profilvisszaállítással helyreállítanom, de a második alkalommal kénytelen voltam új Profilt csinálni, mert a prefs.js elég rendesen elszállt.)
Jó az általad megadott feltétel is, az enyém csak valamivel tágabb nála: az blokkolja azokat is, amikor nem imgs2 az eleje a linknek, hanem mondjuk ad.adverticum.net, meg az adverticum.hu-s reklámokat is (mert olyan is van, nemcsak .net).
Én egyébként jelenleg nem saját szûrõfeltételeket használok az AdBlockhoz, hanem a Filterset G-t (pár kiegészítéssel, mert eredetileg nem magyar oldalakra tervezték). Ez nagyrészt regex-ekbõl (mintaillesztõ kifejezésekbõl) áll, úgy van megírva, hogy minél több reklámot kiszûrjön minél kevesebb feltétellel, lehetõleg hibák nékül.
http://imgs2.adverticum.net/*
Persze nem teljesen vagyok biztos benne, hogy ezzel mit csináltam(vagyis az biztos, hogy a problémás rész már nem jön elõ)!!
Vki, aki nagyon vágja az adblockot, segítsen nekem pls! Most visszaállítottam, hogy megjelenjen az adblock fülecske, és ezen az oldalon hiába blokkolok ott felül a megjelenõ adblock feliratra kattintva vmit, minden egyes újratöltésnél megjelenik, és amíg nem blokkolom, addig nem tudok semmire kattintani (teszem azt "KERESÉS")!! A kérdésem azt, hogy hogy hogyan lehetne végleg blokkolni azt a felsõ területet?? itt a kép:
[/img]