19494
-
XRV #4677 Témákat hol találom a firefoxban? feltettem a 2.0 át és azóta nem találom meg őket. -
#4676 A Mentett űrlapok és keresési előzmények sor az inaktív -
#4675 Eszközök / Személyes adatok törlése -
#4674 ok, majd megnézem -
#4673 azt hol találom? -
#4672 Akkor rakd fel a ChromEdit kiterjesztést, és csinálj azzal. Bónuszként ki is írja alul, hogy hova menti a fájlt, így megtalálhatod a profilodat.
Vagy pl ha jól emlékszem, a Mr Tech Local Installnak is van egy olyan menüpontja (Eszközök / Konfigurációs fájlok...), ahol meg lehet nyitni a Profil mappáját. -
#4671 De enélkül el tud indulni a Firefox, nem? (Mivel legalábbis nem találom) -
#4670 nyugi, mindenhogy megnéztem :) -
#4669 Nem, az nem lehet. Valahol csak van profilod. Várj, nézek valamit, csak ahhoz be kell csuknom. Mindjárt jövök. -
#4668 Akkor mi van? A rejtett mappákat látod? (Bár ez szerintem nem az.) -
#4667 2.0-ást feltelepítette ugy hogy nem is volt ilyen könyvtár. Akkor?
Végülis ugy látszik nem nagyon zavarja ez a Fajafoxot... -
#4666 És űrlapadatokat? -
#4665 ismétlem nincs :) -
#4664 mint a #4430-ben írtam, töröltem jelszót és sütit, a vipmailnél megoldotta a dolgot, a PH-nál nem -
#4663 Ha Win98, akkor persze C:\Windows\Application Data\stb... Ott kell lennie. (Most még nekem is Win98, de jövő héten végre lesz vadiúj gépem, alig várom... :P ) -
#4662 Hmm, megnéztem, de sajnos nem tudtam reprodukálni a hibát, nekem ugyanúgy kitölti, mint eddig. Úgyhogy nem tudok rá megoldást mondani, de esetleg meg lehet próbálkozni az adott mentett jelszó törlésével és újra megjegyeztetésével, vagy az adott oldalról származó cookie-k, vagy esetleg a mentett űrlapadatok törlésével is, hátha. -
#4661 win98. De az Application data mappába nincs is mozilla könyvtár -
#4660 Akkor csinálsz. Egy sima szöveges fájl, csak a neve legyen userChrome.css, és abba a mappába tedd, amit írtam. (Van is ott egy mintafájl hozzá, ha kell.) De az említett kiterjesztéssel is lehet. -
#4659 hm.. és ha nem találok ilyen fájlt? :D -
#4658 htx. én tényleg nem tom mié vették ki a léptetést -
#4657 #4613 -
#4656 Meg ha írni kezdek előtűnik a gyorskeresés.. de nem tudok lépni a következő találatra csak ha megnyomom a ctrl f-t, ez csak a 2.0-nál van így ugye? na ezt nem lehet visszaállítani? :P Azér kéne a léptetés. -
#4655 thx, nem nagyon láttam mert itt most több száz üzenetem volt elolvasatlan :) -
cooldoc #4654 Már ezerszer elhangzott: MrTech Local Install. Make compatible. Mindegyik működik. Olvass vissza, megtalálod. Sok sikert, és ne bánkódj.:) -
#4653 Én azt a pár kiterjesztést sajnálom amit kilökött magából a 2.0 mert nincs rájuk frissítés még. -
#4652 azért mert a Prohardvernél nem jegyzi meg a 2-es FF
#4430 -
#4651 A felhasználónevet és jelszót alapból is meg lehet vele jegyeztetni, minek ahhoz kiterjesztés? -
#4650 Hol lehet megadni a tab mix plus 0.3.49.061028 as verzióban, hogy az oldalon levő linkeket is új lapon nyissa meg? -
#4649 Vagy ott a jó öreg text/plain, Plain Text Links, meg hasonlók. -
#4648 AI roboform -
#4647 nincs valami ext ami kitölti a felhasználó nevet és jelszót egyes oldalaknál?
nemtudom milyen néven keressem -
#4646 Köszi! -
cooldoc #4645 Még itt nézz körül:
Copy URL -
cooldoc #4644 Szerintem erre gondolsz:
URL Link -
#4643 Srácok, melyik az a kiterjesztés, amivel ha kijelölök egy linket, ami nem linkként van beszúrva és jobb gombbal rákattintok, akkor valami hasonlót láthatok, mint az Operában alapesetben: Go To URL? (2.0-hoz) -
#4642 sikerült!
nagyon szépen köszönöm!! -
#4641 köszi. megpróbálom -
#4640 A userChrome.css szerkesztésére alapvetően kétféle módszer van:
1. Becsukod a böngészőt. Megkeresed a profilodban a userChrome.css fájlt (XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\chrome mappában találod), és megnyitod tetszőleges szövegszerkesztővel. Beleírod mondjuk a végére a módosítást, és elmented. Megnyitod a böngészőt.
2. Feltelepíted a ChromEdit nevű kiterjesztést és újraindítod a böngészőt. Az Eszközök menüből kiválasztod az Edit User Files menüpontot, azon belül a userChrome.css-t (ez a legelső fül), és szintén hozzáírod a szükséges dolgokat, majd elmented alul a Save gombbal. Újraindítod a böngészőt. -
#4639 köszi de én láma vagyok. bárhova írom semmi nem változik. biztos én csinálok valamit rosszul, csak azt nemtudom mit :( -
#4638 ja hogy a ctrl+k az!én hülye meg persze a legtávolabbi billel kezdtem próbálgatni