19494
  • XRV
    Témákat hol találom a firefoxban? feltettem a 2.0 át és azóta nem találom meg őket.
  • Met
    A Mentett űrlapok és keresési előzmények sor az inaktív
  • Sil78
    Eszközök / Személyes adatok törlése
  • Aquir
    ok, majd megnézem
  • Met
    azt hol találom?
  • Sil78
    Akkor rakd fel a ChromEdit kiterjesztést, és csinálj azzal. Bónuszként ki is írja alul, hogy hova menti a fájlt, így megtalálhatod a profilodat.

Vagy pl ha jól emlékszem, a Mr Tech Local Installnak is van egy olyan menüpontja (Eszközök / Konfigurációs fájlok...), ahol meg lehet nyitni a Profil mappáját.
  • Aquir
    De enélkül el tud indulni a Firefox, nem? (Mivel legalábbis nem találom)
  • Aquir
    nyugi, mindenhogy megnéztem :)
  • Sil78
    Nem, az nem lehet. Valahol csak van profilod. Várj, nézek valamit, csak ahhoz be kell csuknom. Mindjárt jövök.
  • Sil78
    Akkor mi van? A rejtett mappákat látod? (Bár ez szerintem nem az.)
  • Aquir
    2.0-ást feltelepítette ugy hogy nem is volt ilyen könyvtár. Akkor?

Végülis ugy látszik nem nagyon zavarja ez a Fajafoxot...
  • Sil78
    És űrlapadatokat?
  • Aquir
    ismétlem nincs :)
  • Met
    mint a #4430-ben írtam, töröltem jelszót és sütit, a vipmailnél megoldotta a dolgot, a PH-nál nem
  • Sil78
    Ha Win98, akkor persze C:\Windows\Application Data\stb... Ott kell lennie. (Most még nekem is Win98, de jövő héten végre lesz vadiúj gépem, alig várom... :P )
  • Sil78
    Hmm, megnéztem, de sajnos nem tudtam reprodukálni a hibát, nekem ugyanúgy kitölti, mint eddig. Úgyhogy nem tudok rá megoldást mondani, de esetleg meg lehet próbálkozni az adott mentett jelszó törlésével és újra megjegyeztetésével, vagy az adott oldalról származó cookie-k, vagy esetleg a mentett űrlapadatok törlésével is, hátha.
  • Aquir
    win98. De az Application data mappába nincs is mozilla könyvtár
  • Sil78
    Akkor csinálsz. Egy sima szöveges fájl, csak a neve legyen userChrome.css, és abba a mappába tedd, amit írtam. (Van is ott egy mintafájl hozzá, ha kell.) De az említett kiterjesztéssel is lehet.
  • Aquir
    hm.. és ha nem találok ilyen fájlt? :D
  • Aquir
    htx. én tényleg nem tom mié vették ki a léptetést
  • ProGabe #4657
  • Aquir
    Meg ha írni kezdek előtűnik a gyorskeresés.. de nem tudok lépni a következő találatra csak ha megnyomom a ctrl f-t, ez csak a 2.0-nál van így ugye? na ezt nem lehet visszaállítani? :P Azér kéne a léptetés.
  • Aquir
    thx, nem nagyon láttam mert itt most több száz üzenetem volt elolvasatlan :)
  • cooldoc
    Már ezerszer elhangzott: MrTech Local Install. Make compatible. Mindegyik működik. Olvass vissza, megtalálod. Sok sikert, és ne bánkódj.:)
  • Aquir
    Én azt a pár kiterjesztést sajnálom amit kilökött magából a 2.0 mert nincs rájuk frissítés még.
  • Met
    azért mert a Prohardvernél nem jegyzi meg a 2-es FF
  • Sil78
    A felhasználónevet és jelszót alapból is meg lehet vele jegyeztetni, minek ahhoz kiterjesztés?
  • LoDMaSt
    Hol lehet megadni a tab mix plus 0.3.49.061028 as verzióban, hogy az oldalon levő linkeket is új lapon nyissa meg?
  • Sil78
    Vagy ott a jó öreg text/plain, Plain Text Links, meg hasonlók.
  • bala_
    AI roboform
  • Met
    nincs valami ext ami kitölti a felhasználó nevet és jelszót egyes oldalaknál?
    nemtudom milyen néven keressem
  • Dying Soul
    Köszi!
  • cooldoc
    Még itt nézz körül:
    Copy URL
  • cooldoc
    Szerintem erre gondolsz:
    URL Link
  • Dying Soul
    Srácok, melyik az a kiterjesztés, amivel ha kijelölök egy linket, ami nem linkként van beszúrva és jobb gombbal rákattintok, akkor valami hasonlót láthatok, mint az Operában alapesetben: Go To URL? (2.0-hoz)
  • Shortstop
    sikerült!

nagyon szépen köszönöm!!
  • Shortstop
    köszi. megpróbálom
  • Sil78
    A userChrome.css szerkesztésére alapvetően kétféle módszer van:

1. Becsukod a böngészőt. Megkeresed a profilodban a userChrome.css fájlt (XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\chrome mappában találod), és megnyitod tetszőleges szövegszerkesztővel. Beleírod mondjuk a végére a módosítást, és elmented. Megnyitod a böngészőt.

2. Feltelepíted a ChromEdit nevű kiterjesztést és újraindítod a böngészőt. Az Eszközök menüből kiválasztod az Edit User Files menüpontot, azon belül a userChrome.css-t (ez a legelső fül), és szintén hozzáírod a szükséges dolgokat, majd elmented alul a Save gombbal. Újraindítod a böngészőt.
  • Shortstop
    köszi de én láma vagyok. bárhova írom semmi nem változik. biztos én csinálok valamit rosszul, csak azt nemtudom mit :(
  • ProGabe #4638
    ja hogy a ctrl+k az!én hülye meg persze a legtávolabbi billel kezdtem próbálgatni