Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ugyanis nekem fent van, csak nem végzi a dolgát.
is az van.
Tészt@ X
Tészt@ X
Mellesleg, a behatolás, popup és efféle teszteken elég jól teljesít, bár, van egy java teszt, amivel ki lehet fagyasztani az összes futó firefox ablakot.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
komálja, játék közben kifagy, vagy pl a ranglistát megnéztem és amikor bezártam,
szintén kifagyott... valamikor meg hibaüzenet nélkül kilép a firefoxból!
cookie és cache ürítés sajnos nem segített..
ilyenekrõl nem is tudtam!
De úgy néz ki mûkszik!
thx
Valamint: Az egerem szoftvere úgy van beállítva, hogy ha scrollozok, akkor nem az atív ablakban scrollozik, hanem ami felett a kurzor épp áll. Ez az ie-ben jól mûködik is, ellentétben, a firefoxban nem, ott mindig az aktiv ablak scrollozik, akárhol is állok, ez engem nagyon zavar. Ezt hol tudnám átállítani?
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Üdvözlettel: gy?jt?
A Firefox 1.0.3 verzióját használom. Több más (általad is több helyen javasolt kiterjesztés mellett) az AdBlock kiterjesztést csak most telepítettem fel elõször.
A program-kiterjesztés finomhangolásához szeretném, ha valami magyar nyelvû leírást találnék.
Ha tudsz, segíts ebben.
Elõre is köszönöm az információt.
Üdvözlettel: gy?jt?
2. Húzd vissza teljesképernyõsre...
Ja Sil, kierjesztésekre jobb gomb és mi a vicces? Ott a nagy büdös letiltás gomb! Tehát nincs letiltva. Vagy egyet letiltott és az bekavar?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
1:Hogy lehet megnövelni a Kedvencek eszköztár területét. Van vagy harminc oldal kiválasztva, de a fele eltünik, mert csak egy sorba lehetnek kirakva. Nem lehet valahogy megnövelni?
2:Valamiért ha új ablkaot nyitok, akkor a fele kilóg ,mert kb:két napja félrehúztam a Firefox ablakát. Meg lehet valahogy oldani, hogy mindíg teljes szélességben nyíljon megb és ne nekem kelljen nyomogatni a jobb felsõ sarokban a gombot?
Elõre is thx.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
yahoo! mailem van, de a firefoxban nem tudok állítgatni olyanokat, mint betûtípus, betûméret, vastagság, aláhúzás, smiley-k... szal amit explorerben tudok amúgy.
remélem van megoldás, mert naggyon fasza ez a böngészõ!
Valószínûleg az lenne a megoldás, hogy fogom és letörlöm az összes EXT-t és újrarakom õket!
Tud arról valaki, hogy az ieview-t lehet valahogy úgy használni, hogy a toolbaron levõ gombra rábökve hozza be IE-ben, nem pepig "jobb klikk -> View this page in IE"?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Frissítettem a Firefox-omat 1.03-ra.
Meglepõdve tapasztaltam, hogy a "jobb-gomb" menüben
ott maradt az eredeti "Open selection, open selection in New tab"
sorok (persze nem mûködnek), és ott vannak a magyar
fordítások is amik szerencsére viszont mûködnek.
Az lenne a kérdésem, hogy el lehet-e ezeket a sorokat
valahogy távolítani?
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)