19494
  • gyonax
    Ez engem is érdekelne!
  • gyonax
    Rájöttem
  • fifi
    betettem a Dictionary Tooltip 0.9-et
    honnan, és hogyan tudok ehez betölteni magyar szótárat, hogy angolról magyarra nyomja nekem a kis textbox?

előre is köszi
  • gyonax
    Hogy?
  • Garfield
    Nem mindig a méret számít.

Az Ispell helyesírás-szótárát be lehet nyomni Firefox alá. A legújabbat innen lehet letölteni.
  • Shortstop
    nemhiszem. max annyit hogy a másik hálókártyával meg egy cross kábellel összekötöttem a laptopot. ennyi... meg írtam az oldalra egy dícsérő kommentet
  • Aquir
    Beállítások - Haladó - Hálózat

egyébként személyes adatok törlése azt csá

FasterFox kiterjesztés jelzi a betöltődés idejét azonkívül hogy gyorsítani próbál:)

firefox.hu, egyébként a beállításokban ott van Magyarul hogy mi mit jelent, állítsd be ;) kiterjesztések meg le vannak írva ha máshogy nem is de angolul hogy mit csinálnak :)

A kiterjesztések ablakban és a témák ablakban stb. oda van téve a megfelelő letöltő oldal linkje ha mindegyikből le akarsz tölteni
  • fifi
    "1. Gyorsítótár (cache) tartalmának törlése"

ezt hol kell a FF-ban?
    és még egy kérdés. Egy gépen anno egy régebbi munkahelyemen láttam, hogy mérte az oldal betöltődésének sebességét. Ezt hogyan lehet megjeleníteni?
    Különben létezik vmi alapvető FAQ az egészhez? Bocs, hogy lámulok itt, de elég új ez nekem és /pláne IE után kicsit szélesebbek a lehetőségek mint gondoltam/ szeretnék belemélyedni...

Köszi előre is!
  • Aquir
    csináltál valamit az alatt az egyik napról a másikra alatt? :)
  • Shortstop
    ezek voltak az elsők.
    csináltam egy tracert és úgy a 13. ponton van a hiba.. csak nemtudom ez ügyben én mit tehetnék...
  • Sil78
    És az alapvető problémamegoldó lépések sem segítettek? Azaz:
    1. Gyorsítótár (cache) tartalmának törlése
    2. ha ez nem segít, akkor az oldalról származó sütik (cookie-k) törlése.
  • Shortstop
    ezért nem értem hogy mi lehet a gáz... mert ezek szerint az oldal megy, engem nem bannolhattak, így marad a gépem...
  • Dying Soul
    Nekem behozza Firefoxxal.
  • Shortstop
    bocsi hogy ide írom de hátha van valami köze a FF-hoz...

szóval van a photosig.com nevű oldal ahová képeket lehet feltölteni (olyan mint a fotozz.hu) és egyik napról a másikra nem hozza nekem be.. MSN-en kérdezgettem hogy kinél megy és kinél nem és volt mind2.
    Nemtilthattam le véletlen? A Firefox nem is hozza be, másik böngésző a Maxthon meg 17%-nál timeoutot ír ki... vagy a FF-ban engedélyezni neki hogy hosszabb ideig csinálja azt hol lehet. Előre is köszi
  • urbijoe
    eszközök-beállitások-biztonság-figyelmeztetések

ott szedd kim az összes pipát
  • fifi
    pontosabbann nem kérdez, hanem kijelent...
  • fifi
    Sziasztok!

Ma tettem fel életemben először a Firefoxot, eddig évekig IE-t használtam. Sok beállítás megvan az IE-t ismerve, viszont ami zavar: pl itt a fórumba beírkáláskor is kérdezi minden kommentnél, hogy nem titkosítva fog menni az adat stb...
    Ennek mi a jelentősége? vagy hol lehet kikapcsolni magát az üzenetet?
  • Aquir
    Neköm a Firefoxhoz kéne majd egy jobb, addig ha nagyon zavar letiltom
  • Dj Faustus #4699
    Nálam nem.

Ok: a Thunderbird-höz kiadott magyar szótárt használom, aminek a szótárállománya 5131017 bájt - ellentétben a Firefox-hoz kiadottal, ami 2169072 bájt.
  • Dying Soul
    Igen, nálam például a beír szót is aláhúzza. És az aláhúzzát is. :D
    Igekötőket nem ismeri.
  • me and a monkey
    A szótárat úgy fogd fel mint egy induló lépést, 2-3 év múlva már igazi segítség lesz.
  • Aquir
    htx.!4 Profiles-könyvtárban mélyebben bújt el amit kerestem a Windows könyvtárban :) létrehoztam az említett fáljt és benne a parancssort, műkszik:)

De minek kell visszarondítani a dolgokat mikor jó volt..

egyébként a magyar szótárral a hibajavító elég érdekesen műkszik, sok normális szót alápontoz pirossal, úgy meg nem sok értelme van :O
  • Shortstop
    szerintem nem fontos...ha neked az hibátlan akkor én a helyedbe nem váltanék...
  • DemonX
    Csak egy puritán kérdés. Érdemes már most váltani a FFox 2-re, vagy egyelőre érdemesebb az 1.5.0.7?
  • Shortstop
    engedélyezve van, csak a hiba még mindig fenáll.
  • ProGabe #4692
    beállítások->tartalom->javascript eng.
  • Shortstop
    újabb problémám van. a feliratok.hu-ról nem tudok feliratot leszedni mert mikor rákattintanák a film címére az akkor felbukkanó ablak nem jelenik meg. a hivatkozás címe a javascript szóval kezdődik szóval gondolom hogy a java-val van valami baj csak lövésem sincs hogy hol keressem... előre is köszi
  • neevous
    Köszi mindkettőtöknek:)
  • Aspyrin
    Megfogod és belehúzod a témafájlt abba az ablakba amit linkeltél :)
  • Sil78
    Hmm, akkor valami kiterjesztés lehet, bocs... Leginkább a Mr Tech Local Install-ra tippelnék, az tud egy csomó hasonlót.

Egyébként az a módszer, hogy simán csak ráhúzod a .jar fájlt a Témák ablakra, nem működik nálad?
  • neevous
    törölt hozzászólás
  • DeadManWalking
    Oh,ezer köszönet:)
  • Sil78
    #4608, browser.tabs.tabMinWidth
  • DeadManWalking
    Sziasztok!
    A 2.0-ban ha új lapokat nyitok,akkor csak 4-5 fület sorakoztat egymás mellé,van rá megoldás hogy a füleket kisebbre vegye,és így több kiférjen?
    Köszi
  • Sil78
    Az Eszközök / Kiegészítőknél van egy Témák fül, Telepítés gombbal ellátva.
  • neevous
    Sziasztok!
    A 2.0-ban hogyan tudok telepíteni témákat, mármint merevlemezről?
  • gyonax
    Töltsd le a 2.0-át!
  • modellmaker
    Hali!

Ma történt egy kis baj a rókámmal (1.5.0.7). Ahogy elindítom, a CPU használat felugrik 30-40%-ra. Nem elég, hogy zabál még az oldalakat is iszonyatosan lassan jeleníti meg. Mitől van ez? És mi rá a gyógymód?
  • XRV
    hááhh. köszii! :-)
  • Aquir
    Eszközök/kiegészítők/ lásd meg a Témák feliratot :)