Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Ha eltávolítod és újratelepíted a kiterjesztést, akkor se mûxik?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások / Felugró ablakok tiltása (ott mellette jobboldalt van egy gomb, azt nyomd meg)... Egyébként Freemailhez nem kell engedélyezni a felugró ablakokat, a "kért" popupokat (ami nem magától ugrik fel, csak ha rákattintasz egy adott linkre) alapból úgyse tiltja.

ivjoe
Pontosan az, csak nem végzi a dolgát sajnos!
Régen, emléxem, mûxött!
akyyy
help...firefoxomba, régen mikor beléptem a freemailba, és nemtom már mit csináltam, de engedélyeznem kellet a felugro ablakokat a freemail.hu-nál...de vissza szeretném csinálni mert idegesít a reklám...ezt hol lehet???

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sil78
Konkrétan semmilyen hibaüzenetet nem írt ki, csak bezáródott? Melyik verziót használod? (Véletlenül nem csak olyankor csinálja, ha úgy gépelsz be a címsorba valamit, és entert nyomsz?)

Sil78
A Disable Targets for Downloads-ra gondolsz? Mert annál be is kell állítanod, hogy milyen fájlkiterjesztéseknél ne nyisson új lapot...

ivjoe
Mi annak az EXT-nek a neve, ami letiltja az új lap megjelenítését a letöltésekkor???
Ugyanis nekem fent van, csak nem végzi a dolgát.
Neked mondom keeper2.És miért nem a magyar Firefox 1.03-asat használod nekem
is az van.

Tészt@ X

Érdekes nekem mûködik rendesen.

Tészt@ X

én ugyan nem próbáltam, de nekem meg telejesen véletlenszerû idõközönként záródik be a fox. Pl. ma az elsõ elinditás után, épp az elsõ cimet gépeltem be, és már záródott is, csak a tûzfal szólt, hogy a hiba moduljának a futását engedélyezem-e?
Mellesleg, a behatolás, popup és efféle teszteken elég jól teljesít, bár, van egy java teszt, amivel ki lehet fagyasztani az összes futó firefox ablakot.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Felfedező
Valaki esetleg szokott a jójáték.hu-n játszani? Mert nekem a Firefox valahogy nem
komálja, játék közben kifagy, vagy pl a ranglistát megnéztem és amikor bezártam,
szintén kifagyott... valamikor meg hibaüzenet nélkül kilép a firefoxból!

cookie és cache ürítés sajnos nem segített..

ááh, kösszii!
ilyenekrõl nem is tudtam!

De úgy néz ki mûkszik!
thx
ivjoe
MAgyar verzió rúlz!
Na, mostmár tényleg firefoxom van, 1.0.3 angol, a borwser.xil az tényleg frankón mûködik, ellenben csak nálam van, hogy idõnként bevág egy hibát, és bezárja az összes ablakot? Ilyet az ie utoljára pár éve csinált. És hol van a popup control? A mozilla tools menüpontjában ottvan, itt is kell lennie valahol.
Valamint: Az egerem szoftvere úgy van beállítva, hogy ha scrollozok, akkor nem az atív ablakban scrollozik, hanem ami felett a kurzor épp áll. Ez az ie-ben jól mûködik is, ellentétben, a firefoxban nem, ott mindig az aktiv ablak scrollozik, akárhol is állok, ez engem nagyon zavar. Ezt hol tudnám átállítani?

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

ivjoe
TÉK!
ivjoe
NEm ngyon!
A Rúlz nickname?

Üdvözlettel: gy?jt?

ivjoe
MAgyar adblock kiterjesztés Rúlz!
Leírás? Annyira azért nem bonyolult.
Hello Sil!

A Firefox 1.0.3 verzióját használom. Több más (általad is több helyen javasolt kiterjesztés mellett) az AdBlock kiterjesztést csak most telepítettem fel elõször.
A program-kiterjesztés finomhangolásához szeretném, ha valami magyar nyelvû leírást találnék.
Ha tudsz, segíts ebben.

Elõre is köszönöm az információt.

Üdvözlettel: gy?jt?

ivjoe
VAn infolisterem, de az se mûxik!<#idiota>
Áhh, most rögtön újrarakom az EXT-ket.
Sil78
1. Passz, de miért nem rendezed õket mondjuk mappákba? Mappákat is ki lehet rakni a Könyvjelzõ Eszköztárra...
2. Húzd vissza teljesképernyõsre...

Sil78
Kiterjesztésekrõl gyorsan listát lehet csinálni a ListZilla vagy az InfoLister kiterjesztéssel. Ezek azt is mutatják, melyik kiterjesztés van letiltva.

ivjoe
NEm, ezt írta ki indításkor egy ablakba. A helyzet az, hogy egy EXT sem mûxik.
Sil78
Azt mondtad, letiltotta az összeset, nem? Akkor most mit is tiltott le? <#nemtudom>

ivjoe
Igen! van vagy negyven EXT-m ábécérendben kéred?

Ja Sil, kierjesztésekre jobb gomb és mi a vicces? Ott a nagy büdös letiltás gomb! Tehát nincs letiltva. Vagy egyet letiltott és az bekavar?
Milyen ext-ek, pontosan hányas verziószámmal?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sil78
Akkor tiltja õket le, ha a Firefoxod verziószáma nagyobb, mint a kiterjesztésben megadott maxverziószám. De ez az 1.0.3 esetében ugyanaz, mint az 1.0 esetén volt, mûködniük kéne (nem értem, miért tiltotta le). Próbáld meg újra engedélyezni: a kiterjesztésen jobb egérgomb, engedélyezés, és újraindítod a Firefoxot. Vagy próbáld meg frissíteni / újratelepíteni a kiterjesztéseket.

Sil78

ivjoe
Nagyon xar, hogy nem tom hazsnálni az EXT-ket, itt az Sg-n is mindig bejön a chat!
CarajoEsp
Két kérdésem lenne.
1:Hogy lehet megnövelni a Kedvencek eszköztár területét. Van vagy harminc oldal kiválasztva, de a fele eltünik, mert csak egy sorba lehetnek kirakva. Nem lehet valahogy megnövelni?
2:Valamiért ha új ablkaot nyitok, akkor a fele kilóg ,mert kb:két napja félrehúztam a Firefox ablakát. Meg lehet valahogy oldani, hogy mindíg teljes szélességben nyíljon megb és ne nekem kelljen nyomogatni a jobb felsõ sarokban a gombot?
Elõre is thx.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ivjoe
Mi blokkolja õket? Lehet, hogy én vagyok a láma, de a kiterjesztések engedélyezésével még nem találkoztam.
sziasztok!
yahoo! mailem van, de a firefoxban nem tudok állítgatni olyanokat, mint betûtípus, betûméret, vastagság, aláhúzás, smiley-k... szal amit explorerben tudok amúgy.
remélem van megoldás, mert naggyon fasza ez a böngészõ!
Sil78
Ha csak simán újra engedélyezed õket, úgy nem mûködik?

ivjoe
Fingom sincs, hogy mit csinált! Letöltöttem a frissítést! De nem telepítettem fel, vártam, hogy valakinek problémái legyenek vele! Aztán tegnap felajánlotta, hogy frissíti 1.0.3-ra. Na jó, belementem a játékba, és elbaxta! Fingom sincs, hogy miért, épp ezért írtam be, mert a legtöbb problémát meg tudom oldani.

Valószínûleg az lenne a megoldás, hogy fogom és letörlöm az összes EXT-t és újrarakom õket! De mint tudjuk, a lustaság nagy úr!
Nagy úr ám a lustaság.
Tud arról valaki, hogy az ieview-t lehet valahogy úgy használni, hogy a toolbaron levõ gombra rábökve hozza be IE-ben, nem pepig "jobb klikk -> View this page in IE"?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mikor frissítetted az extension-öket utoljára? Mert nálam az update-et használva egyetlen pluginnel sem volt bajom.

Sil78
Ezt hogy csináltad? Nem lett a módosítva a maxverziószám, nem kellett volna letiltania õket... Ha megpróbálod õket újra engedélyezni, akkor se mûködnek?

ivjoe
NA én is rászántam magam az 1.03-ra. Tudtam, hogy valami gikszer lesz. Be is jött! Indítom, ablak, write'Az összes kiterjesztés letiltva!' És az egyik sem mûxik! SUX!!! BIG SUX!!!
Sil78
A Text/Plain kiterjesztéssel kapcsolatban lásd a #948-as hozzászólást.

ivjoe
ha a collapse blocked elements az emg nekemalapból be volt kapcsolva már rögtön az adblock isntallja után is

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hm, érdekes mert nekem amugy sincs 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

malefic
Sziasztok!

Frissítettem a Firefox-omat 1.03-ra.
Meglepõdve tapasztaltam, hogy a "jobb-gomb" menüben
ott maradt az eredeti "Open selection, open selection in New tab"
sorok (persze nem mûködnek), és ott vannak a magyar
fordítások is amik szerencsére viszont mûködnek.
Az lenne a kérdésem, hogy el lehet-e ezeket a sorokat
valahogy távolítani?

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

ivjoe
Ok! belemész az Adblock beállításaiba, majd van még 1 beállítás gomb. Itt van az összevonás, amit ha bekapcsolsz, akkor elvileg nem veszed észre, hogy a progi blokkolta a cuccot! Nem zavar be!!! Pl nem lesz a chat helyén nagy büdös üres hely!
ivjoe
Én azt használom!
?? mi az az "összevonás" ?

Sil78
Nem olyan lassú az, próbáld ki.

ivjoe
JA, bocs!
ivjoe
Összevonás(lassú)!
Sil78
Ha a forumchat.php-t tiltottad le, akkor ki kellene szednie... Nézd meg az AdBlock beállításainál, be van-e jelölve, hogy összevonja (collapse) a blokkolt cuccokat.