19494
-
#4757 vazzze,hát ez valami k.rvajó dolog
pl itt is a cikkeknél kicsi a box,bár nekem sokszor ez is :) -
#4756 hosszú szöveget írsz nemkell fel-le görgetni mit írtál az elején -
#4755 De annak nem sok értelme van, vagy igen? -
#4754 Még egypár :)
-
XRV #4753 hát de nem marad úgy, szal mit is kell csinálnom? :-) -
XRV #4752 öhöm, megvan karakterkódolás középeurópai windowson volt... áttettem UTF-8 ra. -
XRV #4751 Információ, amikor szüksége van rá, egyenesen az asztalán
Ez miért így jelenik meg nekem a FF alatt? IE alatt jól jelenik meg.
A link: http://desktop.google.com/hu/?utm_campaign=hu&utm_source=hu-ha-emea-hu-google&utm_medium=ha&utm_term=google%20desktop%3A -
#4750 Firefox Ruulez :) -
#4749 Nem, azt nem is lehet. Ez csak a doboz méretét növeli, azaz több látszik egyszerre a beírt szövegből. -
#4748 Ez a felhasználható karakterek számát növeli meg? -
#4747 Új kiterjesztés:
A jó öreg Resizable Textarea kiterjesztésnek van egy továbbfejlesztése, Resizable Form Fields néven. Ezzel többféle mezőt is át lehet méretezni, nemcsak a sima szövegdobozokat. Jól jöhet, ha egy fórumon sokat akarsz írni és kicsi a hozzászólásoknak szánt doboz. -
#4746 most egyik pillanatról a másikra jó lett.4 órába telt neki míg helyreállt -
#4745 Márminthogy az a bajod, hogy visszaálltak az alapra az eszköztárak? Ha módosítasz rajta, azt megjegyzi vagy nem? Szerintem a localstore.rdf sérülhetett, próbáld meg törölni és utána állítgasd be újra. -
#4744 jajó :D ez ha jól tudom csak angolul van meg, legalábbis magyart nem láttam, de mivel ugyis angolt tanultam ez jó gyakorlás:) -
#4743 ennek örülök, de én angol-magyar szótárbővítményről beszélek :D
Dictionary tootip a neve -
#4742 #4713-ból a két fájlt a legujabb verzióból kitömöríted a firefox/dictionaries könyvtárba (ha nincs, akkor létrehozod)
ennyi :)
azán firefox szövegmezőben jobbgomb egy beírt szövegre - helyesírásellenőrzés- nyelvek -
#4741 na akkor kezdjük az elejétől, mert ebbe enyhén elkavarodtam...
honnan tölsek le-mit-és mit csináljak fele... -
#4740 mi nem jó? ottvan a mozilla firefoxban a dictionaries könyvtárban a 2 letöltött anyag kicsomagolva, és a beírt szövegre jobbkatt, és nem látod a helyesírás ellenőrzőt? -
#4739 nekem még mindig nem megy ez a szótáras bővítmény...
valaki? -
#4738 most már én is,szintén köszönöm -
gyonax #4737 mÁSKOR IS:))) -
#4736 kosz :) -
#4735 bingo
mukszik, vagyis ki tudom már választani őket :) -
#4734 Beírsz egy szót, például ide ebbe a szövegdobozba, teljesen mindegy, mit, majd jobb katt rajta és Languages. -
#4733 nekem sincs dictionaries könyvtár,viszont van components/myspell és ott van a .dic meg az .aff
viszont hol lehet váltani,mármint most ugyebár van egy hu_hu meg egy hu_hu_u8,és már írta valaki hogy ki lehet választani melyiket használja,na én ezt sehol nem találom -
gyonax #4732 nem, a két mappában található fájlokat ja és igen a firefox könyvtárában egy dictionaries mappát -
#4731 a fajafox könyvtárban? a kettő kicsomagolása után két külön könyvtár lett, ezeket tegyem a dictionaries-ba? -
gyonax #4730 Akkor hozz létre egy mappát, nem tudom. Nekem van -
#4729 már telepítettem -.- -
gyonax #4728 nem tom nekem van dictionaries de ha neked nincs szerintem töltsd le a magyar szótárat az addons.mozilla.oeg-ról szerintem az hozza létre.
ha lesz majd olyan mappád akkor belerakod a fájlokat kicsomagolod és kész. -
#4727 wow. sütik és gyorsítótárat törölj, egyébként nemtom. -
#4726 iylen szar lett egyik pillanatról amásikra.Mi a teendő?:)Előre is köszi
http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=225dsaasdsasdasds.JPG -
#4725 na érdekes most már megy, multkor hibaüzenetet irt ki :c
Magyar Ispell 1.1.1 /
hu_HU-1.1.1.tar.gz
magyarispell-1.1.1.tar.gz
Ezeket hová kéne? minegyiket a Mozilla Firefox/dictionaries -be? mert ilyen nincs, vagyis létre kell hozni a dictionaries könyvtárat és beletenni mindet? :)
-
gyonax #4724 Winrar van? melyiket töltötted le? -
#4723 Ispellt berakom Firefox alá:
1. letöltöttem a fáljt
2. nem tudom kicsomagolni :C -
gyonax #4722 Ispell berakása Firefox alá:
1.töltsd le a fájlt
2.kicsomagolod, és a fájlokat bemásolod a Firefox telepítési mappa/dictionaries mappába. Most már ki lehet a nyelvet választani a helyesírás-ellenőrzésnél( 2 új is van én a hu-HU-t használom) -
#4721 Köszönöm Shortstop! -
#4720 thx a helpet Sil87, mrgoldódott a problémám, s igy siman felment a FF 2.0. :)
+ a TB-s helpet is köszike -
#4719 És hogyan lehet benyomni FF alá? -
#4718 ezt hogy kő?