Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az adblock plugin nem valami jól mûködik nálam. Pl. a vipmailnak van az a reklámablaka, ami a bejelentkezési adatok felé telepszik, de úgy általánosságban is, bármi, amit blokkolok, eltûnik, mégis, legközelebb ott lesz a reklám, sokszor pont ugyanaz, csak lehet, hogy a hosszú névazonosítóban változott valami, és az okozza.
A showip plugin egyszer szépen kijelezte az adott weblap ip cimét alul, de azóta csak a showip szöveg van ott, ami a menüt hozza fel. Nekem az jól jönne, ha továbbra is az ip lenne ott.
A disable target downloads: felraktam, és bár megvan a listája, hogy milyen oldalaknál zárja automatice a cél lapot, ez nem mindig mûködik. Ráadásul, egy ideje, miután letöltötte az összes letöltendõjét, a downloads ablak ottmarad, üresen megnyitva, sõt, az ablak címében úgy jelzi, mintha még töltés alatt lenne egy file (xx % download...) Bár, lehet ,hogy a download statusbar csinálja.
Dictionary search: hogy lehet megadni, hogy ne értelmezõszótárként mûködjön, hanem fordítson magyarra?
Mellesleg, átkutattam a hivatalos plugin oldalt, és megpróbáltam leszedni az egér vezérlõ plugineket, de egyikkel sem lehet azt megoldani, hogy ha pl. az aktív ez az ablak, ahova írok most, akkor anélkül, hogy kikattintanék ezen hozzászólás író ablakon kívülre, úgy tudjak scrollozni, megnézni a korábbi hozzászólásokat. Pedig, ie-ben csak egyszerûen a beíró-ablakon kívülre megyek az egérrel és scrollozok.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Van itt vki akinek gondjai akadtak firefox vs java virtualis geppel es megoldotta valahogy? Akad applet ami nem akar rendesen mukodni(pl flyordie.com sakk kliens), elhalnak a szovegbeviteli mezok, idonkent az egesz applet kikapcsol, kilep.. Internet explorer alol ugyanaz az applet szabalyszeruen mukodik.
ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://sg.hu/forum.php
The following error was encountered:
* Access Denied.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
Your cache administrator is root.
Generated Fri, 29 Apr 2005 18:59:38 GMT by p (squid/2.5.STABLE3)
Üdvözlettel: gy?jt?
Lenne egy kérdésem. Tegnapelõtt leszedtem egy kiterjesztést (MediaPlayerConnectivity_0.3.0.xpi) ami a filmekhez van. Ezutánaz FF qrva lassan töltõdött be. Megfigyeltem, hogy csak akkor lassult be, fagyott ki (nem válaszolt, majd 2 perc múlva minden ok) ha új ablakot nyitott meg a böngészõ. Pl.:Itt az Sg-n is a jelszó beírásánál. A lapok megnyitásánál semmi gond nem volt. Azóta már egy újratelepítés megoldotta a problémát de, szeretném tudni, hogy mit kavart be az az EXT.
Az operációs rendszerem újratelepítése után (Windows XP SP2) felraktam a Firefox 1.0.3 verzióját.
A kiterjesztések közül a Minimize to Tray kiterjesztést hiába telepítettem, a funkciója nem érvényesül. A FF eszközök fõmenüben külön menüpontként kell megjeleni a kiterjesztésnek vagy csak a Kiterjesztések között? Nekem csak ott jelenik meg.
Ugyanígy nem sikerült életre kelteni ezt a kiterjesztést a Thunderbird levelezõ programban.
Pedig ezt a témát e fórumpontban a 10. oldalon (a lap alsó harmadában)már egyszer kiragoztuk és úgy érzem megértettem a telepítést ( nem bonyolult).
Mi lehet a hiba?
Üdvözlettel: gy?jt?
Tészt@ X
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
De ez már nem a Firefox gondja, szerintem torrent kliens ügyben érdeklõdj az illetékes topikban.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mert nálam az Azureus van fent.
Ilyenkor rákattintva egy torrentre megnyílik, hogy mit akarok vele csinálni (megnyit, elment). Ha rányomok a "megnyit"-re akkor letöltés után azonnal az Azureus már kezeli is.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ACER Aspire 5738ZG
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a Firefox a flash-eket ne a quicktime-al akarja megjeleníteni?
ACER Aspire 5738ZG
<#vigyor4>#vigyor4>
Tészt@ X
http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.3&os=win&lang=hu-HU
Tészt@ X
Egyébként a Firefox a könyvjelzõket egy bookmarks.html nevû fájlban tárolja, a Profilodban (ahol minden más beállításodat is). Hogy ez hol van, az az operációs rendszeredtõl függ, Windows XP esetén pl C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Egyébként úgy emlékszem, nem csak amikor begépelek, akkor hibázik, hanem linkeken mászkáláskor is néha, sõt, egyszer éppencsak elkezdtem begépelni a cimet, 2 karaktert irtam, és már zárt is. Persze a nem ir hibaüzenetet úgy kell érteni, hogy az xp azért feldobná az ablakot, hogy a progrma hibát okozott, és bezáródik, majd a drwatson..., csak a tûzfalam ezen ablak feldobásáról értesít, és általánan nem vagyok rá kiváncsi. Persze, azt hozzá kell tennem, hogy mostanság felraktam mozillát, leszedtem, fel fox, le, vissza mozilla.... Szóval, rendszeresen vissza szoktam rakni egy stabil állapotot ghost-ból, talán majd azután megoldódik ez a probléma.
Felfedezõ: van egy újfajta metódus, pie a neve (nem tudom, már üzemel-e, vagy még csak tesztüzemben van), a flash-es oldalakon terjed, a lényege, hogy õ tárolja a cookie-kat, és ha az oldalra lépsz, õ visszarakja az eredetit, mégha törölted is. A dolog poénja, hogy ez a pie viszont elég jól védett, csak speciális programokkal törölhetõ. => itt a válasz arra, hogy a cégek megunták, hogy a kémkedõ cookie-kat kicsináljuk, és nem tudnak igy adatot lopni a géprõl.
De továbbra is, ami a legjobban idegesít, hogy nem tudok megfelelõen scrollozni, mint pl. ie-ben. Pl. ha ide gépelek be, ahhoz, hogy a külsõ ablakot scrollozzal, elösször ki kell kattintanom ebbõl az ablakból, és csak aztán megy. Ez nagggggyon idegesít engem. Ha az ie meg tudta csinálni, lefogadom, hogy a fox is meg tudja.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!