19494
  • Blum
    Eszkozok-->Beallitasok-->Altalanos ful alatt beallitasz egy masik kezdolapot.
  • huncsik
    Sziasztok!

Pár napja mikor rákattintok a böngészőre, akkor előtte feljön egy kis ablak hogy a firefox frissítése, és ellenőri a kiegészítőket meg minden, és úgy jön majd be a kezdőlap egy egy ilyen sárga firefoxos oldal, hogy töltsem le androidra a firefox-ot, ezt ki lehet valahogy kapcsolni, mert régen nem volt ilyen.
  • xxx007
    Köszi!
  • hzsolt
    én soha nem bízom a böngésző jelszó megjegyzésében, erre inkább külső programot használok.

Xmarks - könyvjelzőre
    LastPass - jelszavakra
  • xxx007
    Sziasztok,létezik olyan megoldás a Firefox-ra mint a Chromra,hogy újratelepítés után visszaállítja a kedvenceket,jelszavakkal együtt?
  • Wreck86
    Oks, köszi! Akkor várunka frissítésre, hátha megoldják.
  • kl24h
    A Firefox kellene frissítse a kiegészítőket is (ha be van kapcsolva, alapbeállításban be van kapcsolva), de ez nem biztos. Mivel itt a JAVA-ról van szó, ezért azt a JAVA frissítő komponense végzi, persze ez is ha be van kapcsolva (Control Panel > JAVA, ha ez létezik, mert újabban nincs).
  • Wreck86
    Köszi a válaszokat!
    Ez nekem csak azért furcsa, mert eddig, még ha nem is volt biztonságos a firefox nyugodtan használta, de mostanság van olyan oldal, ahol kérdezi, hogy engedélyezem e, mielőtt az aktuális alkalmazás használná a java-t.

Egyébként automatikusan tölteni kéne a javítást java-hoz a firefoxnak?
  • kl24h
    Nálam is pont ezt írja. Kell várni, amíg kiadnak valami újabb frissítést a JAVA-nak.
  • hzsolt
    ja, igen tényleg,
    csak rövid ideig tartott a java biztonsága, a napokban kiderült, hogy az U11 sem biztonságos. Azóta még nem adtak ki javítást. :(
    Tehát ha most U11-et látsz, és afölött is ott van, hogy nem biztonságos, az a normális működés. :)
  • Wreck86
    Full leszedtem,újraraktam U11 végű, de még mindig sebezhetőnek írja ...
  • Wreck86
    Akkor viszont nem értem.
    Így van installálva a vezérlőpultban.
    Nem értem most ezt a java-t. :)
  • hzsolt
    a legújabb az U11 végű...
  • Wreck86
    Sziasztok! A legújabb java verzió van installálva mégis ezt írja ki a kiegészítőkezelő/bővítmények ablakban a java-nál : klikk

Másnál is így van? Van erre megoldás?

Köszi!
  • gergely1991
    Ha nem privát módban,vagy nincs beállítva úgy hogy zárás után törölje a sütiket,nem jelentkeztél ki,akkor még visszamehetsz.Jelszót nem tárol az user beleegyezése nélkül(semmiképpen se).
  • huncsik
    értem, csak arra lettem volna kíváncsi hogy ha egy gépen már beléptem egy e-mailel meg egy jelszóval valahova, akkor az e-mail cím ott marad, de a jelszó nem mivel nem jegyeztettem meg, de arra lettem volna kíváncsi hogy ennek ellenére előlehet e valahonnan szedni a progi-ból elvégre egyszer beléptem vele már.
  • gergely1991
    Ha adtál meg e-mailcímet akkor kérheted hogy küldjön egy helyreigazítást e-mailen,vagy általában van ez a biztonsági kérdés megválaszolása.
    A fent soroltakat az "elfelejtett jelszó" lehetőségél előturkálhatod.Elmenteni inkább egy papírlapra érdemes amit jobb ha magadnál tartasz(vagy a fejedbe).Jelszót a user beleegyezése nélkül nem menti el....
  • videobaby
    átlag felhasználónak sehogy.
  • huncsik
    értem, és miképp leehtne elérni,
  • videobaby
    ez nem egészen így van, de azt nem tudod elérni. jobb emlékeztetőt kérni:)
  • huncsik
    értem, ezek szerint ideiglenesen sem tárolja el sehova, csak ha én tárolom.
  • videobaby
    nem. de kérhetsz új jelszót.
  • huncsik

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni ha egy e-mail címmel be jelentkeztem valahova, de a jelszót nem mentettem el a firefoxal, az a jelszót meg lehet valahol nézni, tárolja valahol a program, attól hogy nem jegyeztettem meg vele?
  • ForzaInter
    olyan problémám lenne, hogy néha belassul a firefox. ez a probléma mostanában keződötött, mitől van ez? a legújabb verzio van fent. most pl kibaszoptt lassú
  • Willenbrock
    Az Ant video downloader nem tölti le a videókat,korábban működött.Az az üzenet,hogy "Letöltési hiba,Java script alkalmazás". Az Ant-t újratelepítettem ,a Java frissítve van,mi lehet a gond?
  • Wreck86
    Utánanéztem és azt ajánlották kapcsoljam ki a "Hardveres gyorsítás használatát" és tényleg jobb anélkül, gördülékenyebb minden!
  • Wreck86
    Köszi!

1 észrevétel: amióta 18 asra frissült a firefox, olyan darabos lett, pl amikor új lap megnyitására megyek máskor szépen megnyitott egy újat és a fejlécben simán előjött,most olyan darabosan "nyúlik ki".
  • kl24h
    Free YouTube To MP3 Converter, ez ingyenes program, a fizetéses verzió csak abban különbözik, hogy gyorsabban elvégzi a konvertálást, de ez a free verzió is elég gyors.
    Valamit feltelepít a böngészők kiegészítőjébe, de én nem használtam azt (különösképpen én nem terhelem a böngészőket kiegészítőkkel!), majd meglátod (vagy a jobb klikkes ablakocskába tesz be valamit, amivel direkt konvertálhatod), mert kiegészítő nélkül is könnyű használni.
    Többféle *.mp3 fájlra lehet konvertálni.
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Tudnátok egy olyan kiegészítőt adni Firefox-hoz, amivel youtube-ról jó minőségben tudok mp3-at kreálni és letölteni (számotokra is megfelelő)?
    Köszönöm!
  • kl24h
    Az about:config-ban csak egy dolgot állítottam, ami nem tetszett nálam, hogy a Tab-ok a címsor felett vannak és megfordítottam, hogy legyenek alatta browser.tabs.onTop Status: userset, Type: boolean, Value: false.
    A többi állítást (pl. a lementés megkérdezése, az Előzményekkel kapcsolatos dolgok, jelszavak), azt az Eszközök > Opciókban állítottam.
  • pett3rson
    na ez meg a másik ami nem jutott eszembe, hiába, nem heggesztem minden nap a foxomat. régebben itt érdemes volt átállítani pár dolgot, például hogy hány letöltési szál legyen meg ilyesmi, ezt még mindig érdemes buherálni vagy felelseges?
    Te szoktál valamit átkonfigurálni?
  • kl24h
    Az "about:config"-ban ha beírod hogy keresse a "search", akkor a kiadott listában ott lesz a "browser.search.defaultenginename" Status: default, Type: string, Value: Google.
    Az about:config-gal is meg lehet oldani a problémákat, csak kell érteni hozzá. A Resetelés visszaállítja alapbeállításba, így legalább nem tudja elrontani az ember.
  • pett3rson
    mint már mondtam mindent eltávolítottam ami ask-ról szól, ezzel kezdtem, ennyire nem vagyok kezdő :) de kösz a tippet.

természetesen beindultak a kerekek és beírtam a Google keresőjébe a problémát és kidobott egy blogot vagy mit, amin azt ajánlották, hogy indítsam újra a firefox-ot kiegészítők nélkül. Ekkor felajánlja, hogy reseteli a foxot, amivel sikerült elérni, hogy megint a google legyen az alapértelmezett kezdőoldali kereső.

köszi azért a tippet, ez működik a fenti keresőnél, de itt a kezdőoldal volt rossz.
  • kl24h
  • pett3rson
    Sziasztok.

Sikerült felrakni az Ask.com kiegészítőjét a firefox-omra. Azt hiszem egy torrent frissítéssel együtt jött. A nyitóoldalam az alapbeállítás, a Firefox kezdőoldala. Eddig ha ide beírtam valamit, akkor a google keresője kezdett dolgozni, de most már nem ez, hanem az ask keresője jön be. Leszedtem a plugint és midnen egyébb olyan dolgot amiben ask volt, de még mindig az ask-ot dobja fel mint elsődleges kereső. Hol tudom végleg kiiktatni ezt a szart??
  • gergely1991
    hmmmm...ebből következtetve:Algoritmusom azt sugallja hogy mégse.:D
  • magyarkolega01
    Kösz sokat seítettél :D
  • gergely1991
    Ha a keresőt akarod üzembe állítani akkor az about:config
    Keyword.URL és ezt tedd be: http://www.google.com/webhp?hl=hu#sclient=psy&hl=hu&site=webhp&q=
  • magyarkolega01
    Annyit tudok hogy "about:config"-nál van valami el állítva.
  • magyarkolega01
    Erröl lenne szó.