19494
  • cooldoc
    Amint választ kapok a fórumon, megosztom Veled. nekem a Google-mail letöltésénél csinált ilyet. Egész pontosan a "Docs and spredsheets"-nél.
  • gyonax
    Nekem ezt sok helyen csinálja pl.: T-Online, Opera
  • cooldoc
    Igen, ma megnézem a mozillazine-en, hogy mi ez. Végülis egy Alfáról van szó, szép teljesítmény, hogy csak egy crash volt:) Ráadásul Drop My Rights-cal fut, szexoldal volt, s lehet, hogy vmi kódot akart futtatni. Freeze még nem történt - 3 hete van fent.
  • gyonax
    Nekem is tetszik de sokszor ilyeneket ír ki:
    XML-feldolgozási hiba: nem definiált entitás
    Hely: jar:file:///C:/Program%20Files/Minefield/firefox/chrome/toolkit.jar!/content/global/netError.xhtml
    167. sor, 42. oszlop: <h1 id="et_contentEncodingError">&contentEncodingError.title;</h1>
    -----------------------------------------^
    Ez most már így lesz vagy lehet vele valamit kezdeni?
  • cooldoc
    Én már rég felraktam, Zsolt. Nagyon jól működik, csak kompatibilissé kell tenni a Kiterjesztéseket. Ebben már az 1.9-es új Gecko motor van (Minefield 3.0a1).
  • Dj Faustus #4792
    Hibás a weboldal. ISO-8859-2 karakterkódolást használ a szerver (Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2 fejlécet küldi el a böngészőnek), a lap UTF-8-as (<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">).
    Az IE jobban elnéz az ilyen hibák felett, így nem veszi észre a hibákat.
  • Garfield
    Ezt mintha egyszer már megkérdezted volna...
  • XRV
    izé még 1 dolog lenne hogy lehet visszacsinálni anno hogy csak a sarokban legyen X hogy a lapokat bezárhassam?
  • XRV
    nformáció, amikor szüksége van rá, egyenesen az asztalán

Ez miért így jelenik meg nekem a FF alatt? IE alatt jól jelenik meg.

A link: http://desktop.google.com/hu/?utm_campaign=hu&utm_source=hu-ha-emea-hu-google&utm_medium=ha&utm_term=google%20desktop%3A
  • Amse
    honnan lép ki?
  • gyonax
    Jó, jó arra gondoltam... Minefield amúgy meg 3.0a1.
  • Sil78
    Nincs 3.0, csak nightly-k. A legújabb "release" verzió a 2.0.
  • gyonax
    Felraktam a 3.0-át, na majd meglátjuk...
  • Faterx
    Nem találtam jónak tűnőt, úgyhogy inkább külön indítom.
    Kösz
  • ProGabe #4783
    ha mind2 akkor szerintem valami vírus,vagy csak simán haldoklik a win
  • Scholes18
    HELP! Mostanában az Internet explorer és a Firefox is folyton kilép egy idő után minden előzetes nélkül! Mi lehet a hiba??
  • Sil78
    Eszközök / Beállítások / Tartalom fül / Fájltípusok, Kezelés gomb.
  • Sil78
    Menti pedig iwiw-en is. Próbáld meg törölni a Gyorsítótárat, az oldalról származó sütiket, meg a mentett űrlapadatokat és próbáld újra.
  • cooldoc
    Kiterjesztés: Mail a neve, asszem...
  • shrek82
    sziasztok!
    Miért van az, hogy bizonyos oldalakon nem menti a FF(2.0) a jelszavakat? Pl iwiwen nem hajlandó felajánlani, pedig nincs azon a listán, amin azok az oldalak vannak, ahol sosem menti..nem tudok róla, hogy lenne olyan extem, ami a jelszavak kezelését is befolyásolja..
  • Faterx
    Szevasztok
    Felraktam a 2.0-át, semmi gond de hogy lehetne levelező ikont (Outlook) biggyeszteni a menüsorba ami az 1.07-ben volt?
  • KeKKSZike
    Én a magyart várom...
  • Aquir
    megnéztem. Beírom címsorba, letölti
  • akyyy
    azt h csinálhatom meg h pl van egy valami.flv fájl, amit le szerenék tölteni, de ha beíroma címsorba hogy www.x.hu/valami.flv, akkor elkezdi betölteni a fájt, mintha nézőkével nézném.. és nem tölti le...

hogyan csináhatnám meg, h iylne kor kérdezze meg h letöltöm e , megnyitom, stb?

lehetőleg plugin nélkül..
  • Sil78
    Miért nem tiltjátok le azt a bannert? Ott az AdBlock...
  • Aquir
    Már megjelent :P A biztonsági réssel együtt
  • KeKKSZike
    Sajna én is találok hibákat a Firefox-ba, sok dolgot nem tud normálisan megjeleníteni! De hát ez van, ezt kell szeretni! Majd jön az IE7 és akkor azt kell majd használni!
  • gyonax
    Nem, nem azért mondtam, nekem is fennt van az IETab
  • digital
    Szabvány ide vagy oda, mindenesetre az ilyen lapokat csak a törvényen kívüli IE-vel böngészem meg jól, mert azzal mégis csak hibátlan. :) De gondolom ezért nem kell leharapni a fejem.:)
  • gyonax
    Amúgy ha nagyon idegesít van egy IETab nevű remek kiterjesztés...
  • gyonax
    Mert az IE nem szabványokat támogat, olvass vissza!
  • digital
    Szerinted? Vagy ez egy költői kérdés volt.:)
  • Amse
    pl, hogy rálóg a menüre a banner? :O
  • urbijoe
    mi bajod ezzel?

• digital
    Ok én értem, de pl. az sg.hu alatt és más honlapok alatt sem sokkal kevesebb vagy jóval több a falied... Mellesleg csak azt nem értem, hogy akkor miét jók ezek a lapok az ezeréves IE-vel.
  • gyonax
    Ez tanulságos lehet az oldallal kapcsolatban:
    link
  • digital
    Hát, pedig elég nagy portál. Na mindegy, a nem szabványos oldalaknál marad az öreg IE :)
  • gyonax
    Nem szabványos az oldal
  • digital
    http://www.stop.hu/ teljesen gányul jelenik meg nekem firefox alatt, ős kövület IE-vel meg jó... Meg néha a proci használat is 100%..
  • Dying Soul
    Igaz, csak nem szoktam sokat írni, de értem mire való. :)
    Lehet, hasznát veszem majd.