19494
-
cooldoc #4797 Amint választ kapok a fórumon, megosztom Veled. nekem a Google-mail letöltésénél csinált ilyet. Egész pontosan a "Docs and spredsheets"-nél. -
gyonax #4796 Nekem ezt sok helyen csinálja pl.: T-Online, Opera -
cooldoc #4795 Igen, ma megnézem a mozillazine-en, hogy mi ez. Végülis egy Alfáról van szó, szép teljesítmény, hogy csak egy crash volt:) Ráadásul Drop My Rights-cal fut, szexoldal volt, s lehet, hogy vmi kódot akart futtatni. Freeze még nem történt - 3 hete van fent. -
gyonax #4794 Nekem is tetszik de sokszor ilyeneket ír ki:
XML-feldolgozási hiba: nem definiált entitás
Hely: jar:file:///C:/Program%20Files/Minefield/firefox/chrome/toolkit.jar!/content/global/netError.xhtml
167. sor, 42. oszlop: <h1 id="et_contentEncodingError">&contentEncodingError.title;</h1>
-----------------------------------------^
Ez most már így lesz vagy lehet vele valamit kezdeni? -
cooldoc #4793 Én már rég felraktam, Zsolt. Nagyon jól működik, csak kompatibilissé kell tenni a Kiterjesztéseket. Ebben már az 1.9-es új Gecko motor van (Minefield 3.0a1). -
#4792 Hibás a weboldal. ISO-8859-2 karakterkódolást használ a szerver (Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2 fejlécet küldi el a böngészőnek), a lap UTF-8-as (<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">).
Az IE jobban elnéz az ilyen hibák felett, így nem veszi észre a hibákat. -
Garfield #4791 Ezt mintha egyszer már megkérdezted volna... -
XRV #4790 izé még 1 dolog lenne hogy lehet visszacsinálni anno hogy csak a sarokban legyen X hogy a lapokat bezárhassam? -
XRV #4789 nformáció, amikor szüksége van rá, egyenesen az asztalán
Ez miért így jelenik meg nekem a FF alatt? IE alatt jól jelenik meg.
A link: http://desktop.google.com/hu/?utm_campaign=hu&utm_source=hu-ha-emea-hu-google&utm_medium=ha&utm_term=google%20desktop%3A -
#4788 honnan lép ki? -
gyonax #4787 Jó, jó arra gondoltam... Minefield amúgy meg 3.0a1. -
#4786 Nincs 3.0, csak nightly-k. A legújabb "release" verzió a 2.0. -
gyonax #4785 Felraktam a 3.0-át, na majd meglátjuk... -
#4784 Nem találtam jónak tűnőt, úgyhogy inkább külön indítom.
Kösz -
#4783 ha mind2 akkor szerintem valami vírus,vagy csak simán haldoklik a win -
#4782 HELP! Mostanában az Internet explorer és a Firefox is folyton kilép egy idő után minden előzetes nélkül! Mi lehet a hiba?? -
#4781 Eszközök / Beállítások / Tartalom fül / Fájltípusok, Kezelés gomb. -
#4780 Menti pedig iwiw-en is. Próbáld meg törölni a Gyorsítótárat, az oldalról származó sütiket, meg a mentett űrlapadatokat és próbáld újra. -
cooldoc #4779 Kiterjesztés: Mail a neve, asszem... -
#4778 sziasztok!
Miért van az, hogy bizonyos oldalakon nem menti a FF(2.0) a jelszavakat? Pl iwiwen nem hajlandó felajánlani, pedig nincs azon a listán, amin azok az oldalak vannak, ahol sosem menti..nem tudok róla, hogy lenne olyan extem, ami a jelszavak kezelését is befolyásolja.. -
#4777 Szevasztok
Felraktam a 2.0-át, semmi gond de hogy lehetne levelező ikont (Outlook) biggyeszteni a menüsorba ami az 1.07-ben volt? -
#4776 Én a magyart várom... -
#4775 megnéztem. Beírom címsorba, letölti -
#4774 azt h csinálhatom meg h pl van egy valami.flv fájl, amit le szerenék tölteni, de ha beíroma címsorba hogy www.x.hu/valami.flv, akkor elkezdi betölteni a fájt, mintha nézőkével nézném.. és nem tölti le...
hogyan csináhatnám meg, h iylne kor kérdezze meg h letöltöm e , megnyitom, stb?
lehetőleg plugin nélkül.. -
#4773 Miért nem tiltjátok le azt a bannert? Ott az AdBlock... -
#4772 Már megjelent :P A biztonsági réssel együtt -
#4771 Sajna én is találok hibákat a Firefox-ba, sok dolgot nem tud normálisan megjeleníteni! De hát ez van, ezt kell szeretni! Majd jön az IE7 és akkor azt kell majd használni! -
gyonax #4770 Nem, nem azért mondtam, nekem is fennt van az IETab -
digital #4769 Szabvány ide vagy oda, mindenesetre az ilyen lapokat csak a törvényen kívüli IE-vel böngészem meg jól, mert azzal mégis csak hibátlan. :) De gondolom ezért nem kell leharapni a fejem.:) -
gyonax #4768 Amúgy ha nagyon idegesít van egy IETab nevű remek kiterjesztés... -
gyonax #4767 Mert az IE nem szabványokat támogat, olvass vissza! -
digital #4766 Szerinted? Vagy ez egy költői kérdés volt.:) -
#4765 pl, hogy rálóg a menüre a banner? :O -
#4764 mi bajod ezzel?
-
digital #4763 Ok én értem, de pl. az sg.hu alatt és más honlapok alatt sem sokkal kevesebb vagy jóval több a falied... Mellesleg csak azt nem értem, hogy akkor miét jók ezek a lapok az ezeréves IE-vel. -
gyonax #4762 Ez tanulságos lehet az oldallal kapcsolatban:
link -
digital #4761 Hát, pedig elég nagy portál. Na mindegy, a nem szabványos oldalaknál marad az öreg IE :) -
gyonax #4760 Nem szabványos az oldal -
digital #4759 http://www.stop.hu/ teljesen gányul jelenik meg nekem firefox alatt, ős kövület IE-vel meg jó... Meg néha a proci használat is 100%.. -
#4758 Igaz, csak nem szoktam sokat írni, de értem mire való. :)
Lehet, hasznát veszem majd.