Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Megnyomod Print Screen-t, aztán vmi grafikus programban beilleszted a képet, majd elmented jpg-ként, utána felmész oda és betallózás után feltöltöd! Ennyi.
Remélem segítettem!<#vigyor2>#vigyor2>
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Kiterjesztéseknél pedig vagy engedélyezed elõtte az oldalnak a programok telepítését (katt a figyelmeztetõsávra, ami ilyenkor megjelenik az oldal tetején, vagy Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások), vagy letöltöd a fájlt és ráhúzod a Firefox ablakára.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
én a számot mutatnám, nem a nyelvet (csak monta h angolul nézte) 😊
az ott egyébként egy topiccím 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

IEview?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Egyébként, poént, mennyire másként néznek a tesztelõk a programra, mint a programozók. Pl. egy volt kollégám a hivatalos tesztelõje volt nexus:jupiter incidentnek, és õ is említette ezt. De ami igazán durva: olvastam a fable-rõl, hogy ott a programozók kitalálták, hogy a városok olyan zónák, ahol nem lehet gyilkolni, lévén, ott vannak a gyerekek, és milyen dolog lenne, ha a játékos legyilkolhatná a gyerekeket. Erre a tesztelõk kimentek a város szélére, és onnét lenyilazták a gyerekeket.
Egyébként, egy "hülye" kérdés: nem lehet megoldani valahogy, hogy a foxos bookmark fájlt átkonvertáljuk exploreressé? Ugyanis, ha szükség van rá, akkor szoktam még továbbra is használni azt, lévén, pár oldal nem jön be foxban, és én úgy szoktam menteni is, ellenben kézzel átrakosgatni fárasztó lenne. Tehát, foxba könnyû konvertálni, de foxból...???
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Jó, akkor mi van a forráskód 1024. sorában?
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
bookmarks.html - könyvjelzõk
cookies.txt - cookie-k
hostperm.1 - cookie-kkal és popupokkal kapcsolatos engedélyek
stb, stb...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azért abba az 50 millió letöltésbe számoljuk bele, hogy én 2 gépen töltöttem le, sõt, az egyiken magyarul és ánglisul is. Szóval, így már mindjárt jóval alacsonyabb lett a letöltések száma 😊

Amikor rámegyek a képre/linkre, csak egy ici-pici kocka nyílik le, az elõre beállított könyvtárnevek helyett...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."