19494
  • Shep
    kösz, közben megtaláltam én is :)
  • Dying Soul
    about:config
  • Shep
    Hogy is tudom előcsalogatni azt a rész ahol ezt át kell írni?
  • ProGabe #4834
    browser.tabs.closeButtons-t 0-ra ha minden igaz,emlékeim szerint Sil már leírta hogy melyik érték mit csinál
  • Shep
    Felraktam a 2-es verzitót, nem lehet valahogy a fülekről leszedni a bezárás gombot?
  • ZiP90
    Beállítottam FF2-t alapértelmezett böngészőnek, és TB-t alap. levelezőprogramnak, úgy ahogy te mondtad, de még mindig nem tesz semmit mikor 1 linkre kattintok...
    Pontosan nem tudom mióta van ez, de akkor lehet, hogy vmi másik program akadályozza az FF-t?
  • Sil78
    Vagy Eszközök / Személyes adatok törlése.
  • Sil78
    A Thunderbird topicban pár napja épp válaszoltam egy ilyenre. De akkor még egyszer:

Állítsd be itt is alapértelmezettnek:
    Start menü / Beállítások / Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése / baloldalt Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései.
  • Cat 02 #4829
    ctrl+shift+delete
  • ZiP90
    Hali!

Problémám lenne a FF 2.-es verziójával :S
    Eddig ezzel gond nem volt, de most ha kapok msnen vagy emailban (thunderbird) 1 linket, nem akarja megnyitni firefoxban, pedig az az alapértelmezett böngésző. Ilyenkor csak rányomok a linkre, de semmit nem csinál vele :( Nem tudjátok véletlen mi lehet a probléma?

Előre is köszi,
    ZiP
  • Aquir
    Tölts le :)
  • Met
    címsorba beírod és enter
  • fery02
    ja, meg gyorsítótár. ez is, hol van? :D
  • fery02
    about: config, ezt hol találom amúgy? Bocs az amatőr kérdésért :D
  • fery02
    Köszi, ezeket majd megnézem, mondjuk nem életbevágóan fontos a dolog, mert végülis más baj nincs vele.
  • Sil78
    Pl tűzfal meg hasonlók blokkolhatják (tartalomszűrés), de akkor az IE-ben is jelentkezne valószínűleg. Szóval a standard hibamegoldó lépések: ürítsd a Gyorsítótárat, töröld az oldalról származó sütiket. És ha még mindig nem megy, nézd meg az about:config-ban, nincs-e átállítva az image.animation_mode kulcs (normal kellene, hogy legyen).
  • fery02
    Mitől lehet,hogy itt az SG fórumon, IE 6-os böngészővel mozognak a smiley-ek rendesen, viszont Firefox 2-ben nem mozdulnak meg?
  • Cat 02 #4820
    nekem is a thunderbird -öm :D
  • Doomista
    firetune programoz használjátok hozzá?
    nem rossz program ! nekem bevált.
  • Doma #4818
    Köszi szépen!
    about:config-os megoldás lett a nyerő
  • Sil78
    Tedd át a böngésző ablakát nem-teljesméretűre, és húzd szét a képernyő széléig. Utána visszarakhatod teljes méretűre. Ha ez nem segít, van az about:config-ban egy dom.disable_window_open_feature.resizable nevű kulcs, ha ezt true-ra állítod, mindig át tudod majd méretezni az ablakokat.
  • Doma #4816
    Sziasztok.

Az a gondom hogy ezen az oldalon ha dátumot akarok változtatni akkor csupán ennyi jelenik meg az ablakból. Méretét pedig nem tudom változtatni.
    Próbáltam már mindent, kiterjesztések letiltása, pop up beállítások ki be kapcsolása. De sajnos nem jövök rá hogy miért csak ekkora ablak ugrik elő :(

Ha van valami ötletetek szívesen meghallgatom!

Köszi előre is!
  • XRV
    Eddig 1.5.0.7-es firefoxom volt és most szólt, hogy frissül és érdekes módon nem 2.0-ra hanem 1.5.0.8-ra frissült.
  • ivjoe
    Mondjuk egy telepítéshez mit szólsz?
    Vagy kitallózod a local installal, vagy simán behúzod a róka ablakába. :D
  • ivjoe
    Azt ugyanúgy nem tudná haszálni? :D
  • gyonax
    Mér nem töltöd le a fasterfox 2.0-át?
  • ffxi
    Üdv!
    Letöltöttem egy ilyen fájlt: fasterfox-1.0.3-fx.FIXED.xpi
    Hova kell bemásolni?
  • shrek82
    nincs esetleg vmi beállítási lehetőség about:configban?
  • akyyy
    de flv-hez ninc semmi:S:S
  • newil
    Kösz ez volt a baj.
  • shrek82
    Szia Sil!

Nem akarja még így sem menteni, pedig mindent kitöröltem, amit írtál, de még íígy sem, nem értem, hogy miért pont ott nem akarja, mikor máshol viszont normálisan felajánlja..Nem tudsz vmi kiterjesztést ajánlani, amivel helyettesíthetem a böngésző saját jelszókezelőjét? akkor azt meg kikapcsolnám!
  • gyonax
    thx
  • Aquir
    hm. most látom lefagy a firefox ha safe módba többször megnézem a beállításokat
  • cooldoc
    FlashGot-kiterjesztés. Ami a Letöltőket illeti, én az IDM-et használom (persze tiltom neki a kimenő forgalmat a honlapjára, mert azonnal levág), és a Free Download Managert. Esetleg próbáld ki a "DownThemAll!" kiterjesztést, Firefox-ra optimalizált, helyes kis letöltő progi. Csak vigyázz, mert átállít(hat)ja a Max Connection Per Server- és a "Max Persistent Connection Per Server" paramétereket. Ezt nem mindenhol díjazzák, ha letöltesz.:)
  • Sil78
    Eszközök / Beállítások / Tartalom fül / Képek automatikus betöltése / Kivételek ?
  • Aquir
    Beállítások - Főlap - Letöltések- Letöltés párbeszédpanel megjelenítése
  • newil
    Nem,egyszerüen jobb egérgomb-háttérkép megjelenítése-képek tiltása a <{*}>.hu helyről.Visszahozni meg nemtudom.
  • gyonax
    Még egy problémám lenne de ez mindegyik firefox-szal felraktam a DownloadManagerTweak kiterjesztést, nem tetszett és letöröltem. viszont ha mostmár le akarok valamit tölteni akkor rákattintok a fájlra és elkezdi tölteni. Nem jelenik meg a letöltés ablakcsak ha megnyitom az eszközök menüből. Van erre megoldás?
  • Sil78
    Attól függ, mivel tiltottad le. Ha AdBlock-kal, akkor Eszközök / AdBlock / Beállítások, és ott törlöd a szűrőt, amivel letiltottad.
  • newil
    Hello,a gondom az lenne,hogy az egyik honlapról "sikerűlt" letiltanom a háttérképet.Ezt,hogy lehet visszaállítani eredeti formájába, Firefox 1.5.0.7-et használok.