Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shrek82
próbáld meg a kézi telepítést! Hivatkozás mentése más néven... aztán meg egyszerûen ráhúzod a firefoxra az xpi fájlt!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

dardevil
Engedélyezve volt, de semmi változás. Egyszerûen nem akar telepíteni az oldalról semmit.
Más ötletet esetleg ?

Sil78
Engedélyezve van az oldal? Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások / Szoftvertelepítés engedélyezése a webhelyeknek...

These are my friends, see how they glisten...

dardevil
Miért nem tudom telepíteni innen:
Firefox Extension a progikat?
Rákatt - Install Now - Szoftvertelepítés - Engedélyt kér ... - Telepítés most
és nem történik semmi.
Mit kell még állítani v. mit állítottam el, mert korábban mûködött.

Köszi !

Sil78
Vagy esetleg egy nem kompatibilis skin? Safe Mode-ban is csinálja?

Sil78
A Könyvjelzõ Eszköztár nem üres véletlenül?

ivjoe
Viroid? Minden oldalnál csinálja?
Csúnya IE nemremeg, de nem akarok visszaváltani😞

Na, egy fontos kérdés.
Mitõl lehet az h remeg az egész ablak FireFoxban?
Eddig jó volt, aztán ma délutántól némelyik ablak (úgy a megnyitottak 90%-a + kedvencek) elkezd remegni/rezegni/ugrálni és baromi idegesítõ, nameg a szemet is rongálja.
Gép újraindítás, FireFox újraindítás sem segít...vírust meg nemtaláltam a gépen.

Na erre válaszoljon vki..

shrek82
nm

Cicero
Thx! <#worship>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

shrek82
Ezzel a kiterjesztéssel bármit meg lehet csinálni a könyvjelzõkkel! Nagyon jó!

Cicero
Még egy kérdés:
A könyvjelzõket abc sorrend szerint akarom használni, de ha úgy teszem be, akkor az elválasztó leugrik és mozgatni se tudom! Ezt hogyan lehet megoldani? Jah meg én oldalsávban használom a könyvjelzõket, de maradt egy mappa hogy "Könyvjelzõk eszköztár mappája", ezzel mit lehet csinálni? <#confused>

Cicero
Ez nagyon ügyes! <#taps><#eljen><#eljen><#eljen> Egyébként pont Letöltés mappának kerestem ikont 😊))

Sil78
Amúgy nálam épp ilyen a Firefox ikonja, ez a kedvencem. De pl ez se rossz...

Cicero
Meghajlok tudásod elõtt!

Sil78
Pl innen. Ezek alapból a Firefox ablakaihoz vannak, de a parancsikonokat is ki lehet rájuk cserélni, ha telepíted és utána megkeresed a Firefox mappáján belül a chrome/icons/default mappában.

Cicero
Olyan internetoldalt nemtudsz, ahonnan Firefoxos ikonokat lehet leszedni? <#idiota><#worship>

Cicero
Kezdek félni tõled! <#eljen><#eljen><#eplus2> Köszi 😉

Sil78
Innen próbáld.

Cicero
iCandy Junior 2.5FX

Sil78
Melyik skin? Hátha van belõle máshol kompatibilis verzió is...

Cicero
Köszi 😊))

Hát ezt beszoptam, mert a skin csak Firefox 0.9 alatt kompatibilis 😞((

Sil78
Ezt a topicot olvasgasd, fõleg az eleje felé.

A skinek telepítése hasonlóképp mûködik a kiterjesztésekéhez: ráhúzod az egérrel a letöltött .jar fájlt a Firefox ablakára (vagy talán az Eszközök / Témák ablakra, régen csináltam, szóval nem biztos). Illetve van egy Local Install nevû kiterjesztés, ami hozzáad egy-egy Telepítés gombot a Kiterjesztések és a Témák ablakához (meg pl Alt+X ill. Alt+M billentyûkombinációkkal is mûködik).

Cicero
Jah, meg milyen "kiterjesztéseket" angolul extensions-okat érdemes letölteni? <#fejvakaras>

Cicero
Hova kell másolni a letöltött skin file-át, hogy megtudjam nyitni? <#fejvakaras>

Szia Garfield!

Köszönöm a segítséget.
A hivatkozott hozzászólás szerint elvégeztem a Firefox böngészõ Könyvjelzõk menüpontjának expotálását az IE Explorer Kedvencek menüpontjába.
A dolog sikerült is, de azóta a Firefox a benne megnyitott oldalak bezárásakor üzenetet küld az alábbi szöveggel:
" Cancelled Cleaning up because the selected folder is not one of the Favorites folders"
Az üzenetre kattintva sikerül az oldal zárása.
Tudnál segíteni, mi lehet a probléma?
Ráadásul azt sem értem, hogy az üzenet akkor is megjelenik, amikor a Kedvencekben is szereplõ könyvtár tartalmát akarom becsukni.
Egyáltalán miért foglalkozik a rendszer Firefoxban az IE Explorerben levõ Kedvencekkel?

Üdvözlettel: gy?jt?

Sil78
Nézd meg a FlashGot beállításait.

õõõ hogy is van a modnoka: a hiba az ön készülékében 😊
nekem tökéletesen tölt a flashget is 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Minden rendben mûködik.
Köszönöm Sil!

Egy kérdésem lenne:
A Firefoxban felépített Könyvjelzõket át lehet-e másolni az IE Explorerbe (itt Kedvencek néven fut)? Ha igen,hogyan?

Az miért van, hogy a FlashGet nem tölt Firefox alatt?
Feltettem a FlashGot-ot, addig még jó is, hogy a letöltendõ cumót beleteszi a FlashGet-be, de aztán nem tölt. De ugyanezt a cumót a Firefox letöltöje simán leszedi.
(Viszont jó lenne, ha mûködne a FlashGet, mert azzal több dolgot lehet tölteni.)

Sztorno, már mûködik 😛

Leszedtem a FlashGot-ot, fel is telepítettem, ottvan a jobbgomb menüben, de nincs olyan opció h "minden letöltése" (angolul persze) de sztem az lehet a hiba h nem ismeri fel a FlashGet-et, az optionsban nem tudom beállítani a rublikában.
Vmi ötlet?

Köszi.
Próbálok áttérni a Firefox-ra, mert hihetetlen h az IE-en keresztül mennyi vírus jön tûzfal+írtóval együtt...

Sil78
1. Tweak Network kiterjesztés. De van egy hasonló célt szolgáló program is, a FireTune.
2. Persze, a FlashGot kiterjesztéssel.

Hi
Mi a neve annak a pluginnak ami meggyorsítja a böngészést?
A FlashGet-et h lehet bebiggyeszteni a jobbklikkbe? (tehát a 100 fájlt akarok leszedni, akkor a "Letöltés mind FlashGet-tel" opciót h lehet beletenni?

Aquir
igen, megy vele minden 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Big Daddy
Hogyha rárakom az 1.04-et az 1.03-ra megmaradnak a kiterjesztések,beállítások,stb?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Cicero
Vagyis a "szoftvertelepítés engedélyezése a weblapnak" funkciót? <#vigyor2><#idiota>

Sil78
Pl a Translate kiterjesztéssel...

ivjoe
Megelõzté! Grrr... 😄DDDDDDDDD
ivjoe
Fórumozó keresõ! Ott lesz a neve mellett a privát "gomb". A fórumozó keresõt megtalálod a fórum fõoldalán jobbra fennt! A fórumkeresõ alattt!
Fórum fõoldal-forumozó keresõ (jobboldalt felül a keresés alatt), beirod a nevét majd enter. Ha megtaláltad a neve mellett lesz a privát üzenet.

shrek82
<#help>

Sziasztok! Ez most nagyon off, de hogy tudok írni egy regisztrált felhasználónak itt a fórumban, ha csak a nevét tudom?? Mert kaptam egy privát üzit tõle, de mikor a "válasz a feladónak"-ra kattintok,akkor nem csinál semmit(IEben sem)??? <#nemtudom>

Szervusztok!

Nem jövök rá, hol találkoztam azzal a megoldással, hogy egy teljes weblapot lehet pl. angol nyelvrõl németre fordítani.
Nem tudom, hogy ez egy Firefox kiterjesztés volt, esetleg agy egy másik (IE-re épülõ) böngészõben láttam.
Ha valaki találkozott már vele, segítsen.

Sil78
Használd a *-ot jokernek a szûrõkben, ha látod, hogy a reklám linkjében vannak változó részek (pl a ? utáni rész szokott ilyen lenni, vagy ahol sok szám van a linkben)... Én egyébként nem használom az AdBlock fülecskéket (ki is kapcsoltam õket), simán a jobb egérgombos menübõl szoktam blokkolni a reklámokat vagy az oldal blokkolható elemeinek listájáról (az Állapotsorban az AdBlock feliratra kattintva).

KoJin Mekre
Sil78:

Nekem is tudnál segíteni pls? <#nemtudom>

Sil78
Töröld az oldalról származó cookie-kat (esetleg ürítsd a Gyorsítótárat is).

shrek82
Sziasztok!
Nem tudom, hogy firefox miatt van-e a problémám, ami az, hogy nem tudok belépni a teszvesz.hu -n! Hiába regeltem mégegyszer, nem megy.. Miután beirom a nevem és a jelszót, egy ideig tölt, de aztán megint ugyan ez a bejelentkezõ oldal töltõdik be, üres mezõkkel.. Cookiek nincsenek letiltva, és explorerrel is ugyanez!! Más be tud lépni? Nincs vmi 5lete vkinek, h mi lehet??? thx..