Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Más ötletet esetleg ?
These are my friends, see how they glisten...
Firefox Extension a progikat?
Rákatt - Install Now - Szoftvertelepítés - Engedélyt kér ... - Telepítés most
és nem történik semmi.
Mit kell még állítani v. mit állítottam el, mert korábban mûködött.
Köszi !
Mitõl lehet az h remeg az egész ablak FireFoxban?
Eddig jó volt, aztán ma délutántól némelyik ablak (úgy a megnyitottak 90%-a + kedvencek) elkezd remegni/rezegni/ugrálni és baromi idegesítõ, nameg a szemet is rongálja.
Gép újraindítás, FireFox újraindítás sem segít...vírust meg nemtaláltam a gépen.
Na erre válaszoljon vki..
A könyvjelzõket abc sorrend szerint akarom használni, de ha úgy teszem be, akkor az elválasztó leugrik és mozgatni se tudom! Ezt hogyan lehet megoldani? Jah meg én oldalsávban használom a könyvjelzõket, de maradt egy mappa hogy "Könyvjelzõk eszköztár mappája", ezzel mit lehet csinálni? <#confused>#confused>
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Hát ezt beszoptam, mert a skin csak Firefox 0.9 alatt kompatibilis 😞((
A skinek telepítése hasonlóképp mûködik a kiterjesztésekéhez: ráhúzod az egérrel a letöltött .jar fájlt a Firefox ablakára (vagy talán az Eszközök / Témák ablakra, régen csináltam, szóval nem biztos). Illetve van egy Local Install nevû kiterjesztés, ami hozzáad egy-egy Telepítés gombot a Kiterjesztések és a Témák ablakához (meg pl Alt+X ill. Alt+M billentyûkombinációkkal is mûködik).
Szia Garfield!
Köszönöm a segítséget.
A hivatkozott hozzászólás szerint elvégeztem a Firefox böngészõ Könyvjelzõk menüpontjának expotálását az IE Explorer Kedvencek menüpontjába.
A dolog sikerült is, de azóta a Firefox a benne megnyitott oldalak bezárásakor üzenetet küld az alábbi szöveggel:
" Cancelled Cleaning up because the selected folder is not one of the Favorites folders"
Az üzenetre kattintva sikerül az oldal zárása.
Tudnál segíteni, mi lehet a probléma?
Ráadásul azt sem értem, hogy az üzenet akkor is megjelenik, amikor a Kedvencekben is szereplõ könyvtár tartalmát akarom becsukni.
Egyáltalán miért foglalkozik a rendszer Firefoxban az IE Explorerben levõ Kedvencekkel?
Üdvözlettel: gy?jt?
nekem tökéletesen tölt a flashget is 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Köszönöm Sil!
Egy kérdésem lenne:
A Firefoxban felépített Könyvjelzõket át lehet-e másolni az IE Explorerbe (itt Kedvencek néven fut)? Ha igen,hogyan?
Feltettem a FlashGot-ot, addig még jó is, hogy a letöltendõ cumót beleteszi a FlashGet-be, de aztán nem tölt. De ugyanezt a cumót a Firefox letöltöje simán leszedi.
(Viszont jó lenne, ha mûködne a FlashGet, mert azzal több dolgot lehet tölteni.)
Vmi ötlet?
Próbálok áttérni a Firefox-ra, mert hihetetlen h az IE-en keresztül mennyi vírus jön tûzfal+írtóval együtt...
2. Persze, a FlashGot kiterjesztéssel.
Mi a neve annak a pluginnak ami meggyorsítja a böngészést?
A FlashGet-et h lehet bebiggyeszteni a jobbklikkbe? (tehát a 100 fájlt akarok leszedni, akkor a "Letöltés mind FlashGet-tel" opciót h lehet beletenni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Sziasztok! Ez most nagyon off, de hogy tudok írni egy regisztrált felhasználónak itt a fórumban, ha csak a nevét tudom?? Mert kaptam egy privát üzit tõle, de mikor a "válasz a feladónak"-ra kattintok,akkor nem csinál semmit(IEben sem)??? <#nemtudom>#nemtudom>
Nem jövök rá, hol találkoztam azzal a megoldással, hogy egy teljes weblapot lehet pl. angol nyelvrõl németre fordítani.
Nem tudom, hogy ez egy Firefox kiterjesztés volt, esetleg agy egy másik (IE-re épülõ) böngészõben láttam.
Ha valaki találkozott már vele, segítsen.
Nem tudom, hogy firefox miatt van-e a problémám, ami az, hogy nem tudok belépni a teszvesz.hu -n! Hiába regeltem mégegyszer, nem megy.. Miután beirom a nevem és a jelszót, egy ideig tölt, de aztán megint ugyan ez a bejelentkezõ oldal töltõdik be, üres mezõkkel.. Cookiek nincsenek letiltva, és explorerrel is ugyanez!! Más be tud lépni? Nincs vmi 5lete vkinek, h mi lehet??? thx..