19494
-
balcsi70 #4917 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.7.12) Gecko/20050915 ezt irja. Melyik a legujabb? és érdemes rá kicserélni? ha igen és letöltöm,és rátelepitem megmaradnak benne a könyvjelzö elmentett oldalai? -
#4916 súgó/névjegy -
balcsi70 #4915 Ja,bocsi. :)Mozilla Firefoxom van azt látom. de hol nézem meg hogy hányas ??? -
#4914 Ugrál? Nézd meg, nem üres-e a Könyvjelző Eszköztárad. Ha az, rakj bele legalább 1 könyvjelzőt, vagy rejtsd el (Nézet menü). -
#4913 "nos leszedtem ezt"= uninstalláltam a smiley centralt. Bocsi! -
#4912 Hello kéne 1 kis segitség! A láma tesóm leszedte azta szar smily central toolbart ami engem nagyon idegesitett mer tele volt az asztal ilyen spam ikonokkal... Nos leszedtem ezt, és azóta a firefoxszal megnyitott honlapok ugrálnak kb másodpercenként ami engem nagyon idegesít! próbáltam újra telepíteni és más verziiot is probáltam de nem megy... Kérlek segitsetek mert más böngészőben nem bízok! -
#4911 1. Ha jól emlékszem, simán uninstallálható a Kiterjesztéskezelőből (Eszközk / Kiegészítők). De nem is muszáj feltenni, telepítéskor választható, hogy ne rakja fel.
2. Jobb egérgomb a parancsikonján, Tulajdonságok / Parancsikon / Futtatás? -
#4910 Rendesen lejátssza, szóval ezúttal nem az oldalban van a hiba szerintem. Próbáld meg feltenni innen. -
#4909 1.7.12? Ez valami Mozilla-verziónak hangzik, nem Firefoxnak. Szóval "rá" nem is tudod telepíteni, maximum mellé. Importálni meg tud belőle, persze. -
#4908 Nálam (Xp) kontrolaltdel ki kellett lőnöm a böngit mert nem tudtam bezárni... -
balcsi70 #4907 Sziasztok.ha rátelepitem a 2.0-ás firefoxot az 1.7.12 -re attol még bennemaradnak a könyvjelzömbe az oldalak? vagy elvesztödik? kösszi a választ. -
#4906 nm ;) -
#4905 Thx a villamvalaszt -
#4904 gyorsírótár törlés ^^ -
#4903 Udv! Ez lenne a problemam:
Ugye latszik, hogy mi nem latszik. Lovesem sincs mi tortent delelott meg minden rendben volt. Operaval jo az oldal, frissites, ujratelepites nem igazan segitett. Vmi 5let -
#4902 Ezt a Mozilla Quality izét hogy lehet megszüntetni? Van, hogy 5 percenként megjelenik, s be kell zárni minden oldalt. A másik, hogy nem tudomm miért, de nem teljes képernyőn jelenik meg. Ezt hol lehetne beállítani? -
#4901 jobb gomb -> oldal adatainak megjelnítése -> média,ott megkeresed és mentés másként,de biztosabb a videodownloader pluginnal -
jozsfm #4900 Biztos? Több ilyen oldallal is találkoztam már. -
#4899 A hiba az oldalban van. -
#4898 nem tud valaki segíteni? -
jozsfm #4897 Emberek, segítsen valaki!!! Vista alatt firefox 2.0-val nem tudom lejátszani a weboldalon levö mediaplayer videókat, kiirja hogy kattintson ide a bövitmény letöltéséhez, de nem ismeri fel azt. Pl ezen az oldalon: http://www.unoriginal.co.uk/footage126_1.html
Köszi szépen! -
#4896 Yes, yes :) -
cooldoc #4895 Kísérletezz, változtatgass - mindőnk így sajátította el csekély tudásunk zömét. Na me ne feledd: Google is Ya' friend!:) -
#4894 Köszönöm szépen! -
#4893 Az IE-nél igazán nem nehéz jobbnak lenni, de az Operánál is jobb, természetesen. Legalábbis nekünk. Attól függ, neked mire van szükséged, milyen igényeid vannak egy büngészővel szemben, meg amúgy is kinek a pap, kinek a papné. ;-) Ha használat közben felmerülnek olyan kérdéseid, hogy ezt vagy azt hogy lehetne megoldani Firefoxban, tedd fel nyugodtan, ez a böngésző teljesen testreszabható. Csak el kell gondolnod, hogy mit is szeretnél elérni, és általában van megoldás. -
#4892 Köszönök mindenkinek mindent!
Remélem megszeretem eme böngészőt!
Az Operánál jobb, mert az IEnél gondolom igen? -
#4891 Felinstallálás: ráböksz az egérrel az .xpi file linkjére és elindul az installer, esetleg engedélyezned kell a weboldalt. Ha már lementetted az .xpi-t, akkor "drag-and-drop"-pal bedobod a kiegészítések ablakába.
Nekem ezek vannak fent:
- Adblock Plus 0.7.2.2
- Add Bookmark Here 0.5.5
- Colorful Tabs 1.7
- Copy Links 0.1.4
- CustomizeGoogle 0.54
- Download Statusbar 0.9.4.5
- FlashGot 0.5.97.01
- Hungarian Dictionary 1.1.3
- IE Tab 1.2.0.20061113
- Linkification 1.3.0
- Locate in Bookmark Folders 0.2.5
- MR Tech Local Install 5.3.1.1
- NoScript 1.1.4.5.061030
- PDF Download 0.7.6
- Redirect Remover 1.1.1
- sztakidict 0.3
- Tab Mix Plus 0.3.5
Az otthoni gépen még a Fasterfox is fent van, bár nem tudom mennyire hatékony. -
cooldoc #4890 Ez meg a magyar:
Magyar kiterjesztések
Happy Browsin'! -
cooldoc #4889 Ez az összes:
Add-Ons -
#4888 NA már sikeredett az installgatás! :)
Már csak az a kérdésem, hogy milyen kiegészítőket érdemes feltenni a 2.0ra és honnan szeditek le?
-
#4887 THX -
#4886 Nézet->Eszköztár->Könyvjelző eszköztár -
#4885 Én még új firefoxosnak számítok és még az lenne a kérdésem, hogy milyen kiegészítőket érdemes feltenni a 2.0ra?
http://firefox.hu/kiterjesztesek/firefox
Itt néztem párat, de egyébként ezeket hogyan lehet felinstallálni?
Melyikeket ajánljátok?
THX a válaszokért! -
#4884 A 2.0ban felül a böngésző sáv alatt van egy felesleges üres sávom!
Ezt hogyan tudom kitörölni? -
#4883 nincs mit :) -
#4882 Király ez a Tab Mix Plus! Nagyon jó, teccik! Elég részletesen tudom konfigurálni. Kösz még1x! -
#4881 Köszi szépp! ezaz -
#4880 A Tab Mix Plus 0.3.5 kell neked.
Én már az FF1.5-ben is ezt használtam, kismillió beállítása van, tökéletesen bevált. Ebben beállíthatod, hogy a tab-okat egy sorban, vagy több sorban, és pontosan hányban mutassa. -
#4879 Hali! Lehet ojat csinálni firefox 2.0-val hogy a megnyitott lapokat, ha már sok van belőle, akkor egy újabb sorba teszi, tehát mintha a tálcát felhúznám 2-3 sor méretűre, és ott van egymás alatt mellett a sok program, a firefox esetében a lapfülek. -
Mikilaci #4878 Köszi Sil !
Igazad volt !