19494
  • balcsi70
    Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.7.12) Gecko/20050915 ezt irja. Melyik a legujabb? és érdemes rá kicserélni? ha igen és letöltöm,és rátelepitem megmaradnak benne a könyvjelzö elmentett oldalai?
  • ProGabe #4916
    súgó/névjegy
  • balcsi70
    Ja,bocsi. :)Mozilla Firefoxom van azt látom. de hol nézem meg hogy hányas ???
  • Sil78
    Ugrál? Nézd meg, nem üres-e a Könyvjelző Eszköztárad. Ha az, rakj bele legalább 1 könyvjelzőt, vagy rejtsd el (Nézet menü).
  • Hegi90
    "nos leszedtem ezt"= uninstalláltam a smiley centralt. Bocsi!
  • Hegi90
    Hello kéne 1 kis segitség! A láma tesóm leszedte azta szar smily central toolbart ami engem nagyon idegesitett mer tele volt az asztal ilyen spam ikonokkal... Nos leszedtem ezt, és azóta a firefoxszal megnyitott honlapok ugrálnak kb másodpercenként ami engem nagyon idegesít! próbáltam újra telepíteni és más verziiot is probáltam de nem megy... Kérlek segitsetek mert más böngészőben nem bízok!
  • Sil78
    1. Ha jól emlékszem, simán uninstallálható a Kiterjesztéskezelőből (Eszközk / Kiegészítők). De nem is muszáj feltenni, telepítéskor választható, hogy ne rakja fel.
    2. Jobb egérgomb a parancsikonján, Tulajdonságok / Parancsikon / Futtatás?
  • Sil78
    Rendesen lejátssza, szóval ezúttal nem az oldalban van a hiba szerintem. Próbáld meg feltenni innen.
  • Sil78
    1.7.12? Ez valami Mozilla-verziónak hangzik, nem Firefoxnak. Szóval "rá" nem is tudod telepíteni, maximum mellé. Importálni meg tud belőle, persze.
  • Faterx
    Nálam (Xp) kontrolaltdel ki kellett lőnöm a böngit mert nem tudtam bezárni...
  • balcsi70
    Sziasztok.ha rátelepitem a 2.0-ás firefoxot az 1.7.12 -re attol még bennemaradnak a könyvjelzömbe az oldalak? vagy elvesztödik? kösszi a választ.
  • Amse
    nm ;)
  • MeoH #4905
    Thx a villamvalaszt
  • Amse
    gyorsírótár törlés ^^
  • MeoH #4903
    Udv! Ez lenne a problemam:

Ugye latszik, hogy mi nem latszik. Lovesem sincs mi tortent delelott meg minden rendben volt. Operaval jo az oldal, frissites, ujratelepites nem igazan segitett. Vmi 5let
  • Harly18
    Ezt a Mozilla Quality izét hogy lehet megszüntetni? Van, hogy 5 percenként megjelenik, s be kell zárni minden oldalt. A másik, hogy nem tudomm miért, de nem teljes képernyőn jelenik meg. Ezt hol lehetne beállítani?
  • ProGabe #4901
    jobb gomb -> oldal adatainak megjelnítése -> média,ott megkeresed és mentés másként,de biztosabb a videodownloader pluginnal
  • jozsfm
    Biztos? Több ilyen oldallal is találkoztam már.
  • Faterx
    A hiba az oldalban van.
  • akyyy
    nem tud valaki segíteni?
  • jozsfm
    Emberek, segítsen valaki!!! Vista alatt firefox 2.0-val nem tudom lejátszani a weboldalon levö mediaplayer videókat, kiirja hogy kattintson ide a bövitmény letöltéséhez, de nem ismeri fel azt. Pl ezen az oldalon: http://www.unoriginal.co.uk/footage126_1.html
    Köszi szépen!
  • Newyorker
    Yes, yes :)
  • cooldoc
    Kísérletezz, változtatgass - mindőnk így sajátította el csekély tudásunk zömét. Na me ne feledd: Google is Ya' friend!:)
  • Newyorker
    Köszönöm szépen!
  • Sil78
    Az IE-nél igazán nem nehéz jobbnak lenni, de az Operánál is jobb, természetesen. Legalábbis nekünk. Attól függ, neked mire van szükséged, milyen igényeid vannak egy büngészővel szemben, meg amúgy is kinek a pap, kinek a papné. ;-) Ha használat közben felmerülnek olyan kérdéseid, hogy ezt vagy azt hogy lehetne megoldani Firefoxban, tedd fel nyugodtan, ez a böngésző teljesen testreszabható. Csak el kell gondolnod, hogy mit is szeretnél elérni, és általában van megoldás.
  • Newyorker
    Köszönök mindenkinek mindent!
    Remélem megszeretem eme böngészőt!
    Az Operánál jobb, mert az IEnél gondolom igen?
  • via_mala
    Felinstallálás: ráböksz az egérrel az .xpi file linkjére és elindul az installer, esetleg engedélyezned kell a weboldalt. Ha már lementetted az .xpi-t, akkor "drag-and-drop"-pal bedobod a kiegészítések ablakába.

Nekem ezek vannak fent:
    - Adblock Plus 0.7.2.2
    - Add Bookmark Here 0.5.5
    - Colorful Tabs 1.7
    - Copy Links 0.1.4
    - CustomizeGoogle 0.54
    - Download Statusbar 0.9.4.5
    - FlashGot 0.5.97.01
    - Hungarian Dictionary 1.1.3
    - IE Tab 1.2.0.20061113
    - Linkification 1.3.0
    - Locate in Bookmark Folders 0.2.5
    - MR Tech Local Install 5.3.1.1
    - NoScript 1.1.4.5.061030
    - PDF Download 0.7.6
    - Redirect Remover 1.1.1
    - sztakidict 0.3
    - Tab Mix Plus 0.3.5

Az otthoni gépen még a Fasterfox is fent van, bár nem tudom mennyire hatékony.
  • cooldoc
    Ez meg a magyar:
    Magyar kiterjesztések
    Happy Browsin'!
  • cooldoc
    Ez az összes:
    Add-Ons
  • Newyorker
    NA már sikeredett az installgatás! :)
    Már csak az a kérdésem, hogy milyen kiegészítőket érdemes feltenni a 2.0ra és honnan szeditek le?
  • Newyorker
    THX
  • via_mala
    Nézet->Eszköztár->Könyvjelző eszköztár
  • Newyorker
    Én még új firefoxosnak számítok és még az lenne a kérdésem, hogy milyen kiegészítőket érdemes feltenni a 2.0ra?

http://firefox.hu/kiterjesztesek/firefox
    Itt néztem párat, de egyébként ezeket hogyan lehet felinstallálni?
    Melyikeket ajánljátok?

THX a válaszokért!
  • Newyorker
    A 2.0ban felül a böngésző sáv alatt van egy felesleges üres sávom!
    Ezt hogyan tudom kitörölni?
  • via_mala
    nincs mit :)
  • zvaragabor
    Király ez a Tab Mix Plus! Nagyon jó, teccik! Elég részletesen tudom konfigurálni. Kösz még1x!
  • zvaragabor
    Köszi szépp! ezaz
  • via_mala
    A Tab Mix Plus 0.3.5 kell neked.
    Én már az FF1.5-ben is ezt használtam, kismillió beállítása van, tökéletesen bevált. Ebben beállíthatod, hogy a tab-okat egy sorban, vagy több sorban, és pontosan hányban mutassa.
  • zvaragabor
    Hali! Lehet ojat csinálni firefox 2.0-val hogy a megnyitott lapokat, ha már sok van belőle, akkor egy újabb sorba teszi, tehát mintha a tálcát felhúznám 2-3 sor méretűre, és ott van egymás alatt mellett a sok program, a firefox esetében a lapfülek.
  • Mikilaci
    Köszi Sil !
    Igazad volt !