Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tökön is szúrom magam mindjárt bánatomban...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CarajoEsp
Engem az érdekelne, hogy Thunderbird alatt, hogy tudom azt megoldani ,hogy ne csak a kapott leveleket töltse le, hanem mindet. Ugyanis a Vipmailes címemen csináltam egy Tárolás mappát, abban van vagy 100levél,de nem tudom letölteni😞

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Aquir
kicsit elcsúszva, de bejön 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

éjjenéjjen, olvasd sokat

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

peteragoston
ez is egy oldal, ami nem jon be firefox alatt itt

Sil78
Ehhez nem kell külön progi, mentsd le az egész Profilodat. XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\ mappa teljes tartalmát (van benne egy Profiles nevû almappa meg 2-3 fájl), és ha a Windows újratelepítése után, de még a Firefox telepítése elõtt ezt visszarakod ugyanoda, akkor minden beállításod megmarad, még a kiterjesztések is.

These are my friends, see how they glisten...

Sziasztok!

Nekem egy olyan progira lenne szükségem, amivel le tudom menteni a Firefox beállításait, mert ha újra kell telepíteni a gépet, ne kelljen vele órákat foglalatoskodni, hogy beállítsam a pluginokat.
Tudtok nekem ilyet ajánlani??
Nagyon-nagyon fontos lenne.

Elõre is THX.

Erron

Sil78
Azt hagyd, az csak akkor kell, ha a keyconfig kiterjesztést is használod.

shrek82
nem segített.. Feltegyem az extek listáját?(hogy nem vmelyik másik ext zavar-e be)

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

shrek82
Sztem nem, de leszedtem a session savert, és felteszem újból, hátha ez segít, de az extmirroron van vmi szöveg alatta, azzal mit kell csinálni?
egész pontosan erre gondolok:

Gondoltam, hogy Chrome Editorral beírom prefs.js-be, de nem tuttam! Mit csináljak vele?

Sil78
Hmm... Menu Editorral nem tüntetted el véletlenül?

shrek82
mielõtt csináltam a screenshotot, direkt megnyitottam, aztán bezártam, 2-3 böngészõlapot(persze mindegyikben mást)! De Semmi...

shrek82

shrek82
Igen, megvan! Nem lehet vhogy kitenni a böngészõ eszköztárra?

Sil78
A SessionSaver része, igen. Nézd meg a SessionSaver beállításait.

shrek82
Sziasztok!
Volt régen egy olyan extem, amivel vissza tuttam hozni egy-egy lapot, ha mondjuk véletlenül bezártam! A menüben a SessionSaver menüpont alatt helyezkedett el, és vmi SnapTabBack volt odaírva, de nem találtam ilyen neevû extet az ext.mirroron! Az is lehet, hogy ez régen a SessionSaver kiterjesztés része volt, de a frissítések után eltûnt..Tud vki ajánlani egy hasonló extet?

Nos, itt van akkor egy kép a quicktimeos problémámról. Bocsi a gagyi összeszerkesztgetésért. Remélem nincs itt a fórumban valami határ, hogy mekkora felbontású képet szúrhatok ide be. Szóval, felül látszik, mit mutat az adott oldalon a fox, alatta pedig, hogy mit az explorer, és a jobb alsó sarokban pedig amit akkor ír ki, amikor a hiányzó bõvítmények telepítésére megyek. Pedig a 6.52-es van fent. Ellenben kicsit korrigálnom kell: utánanéztem, és pl. mov fájlokat remekül lejátszik a netrõl. Ezt az oldalt is megvizslattam kicsit, szóval eme oldal lényege: ha rákattintok azokra a képekre, amiket a fox nem jelenít meg, csak az ie, akkor átmegy a következõ oldalra, és egy kis mp3 formátumú hangfájlt játszik közben le. (próbáltam úgy is, hogy az mp3 a quicktime-hoz van társítva, de úgy sem jobb) Amúgy, hogy írja, további bõvítmény kell: van real media 10, flash, shockwave, java telepítve, mind a foxxal kapcsolatos oldalakról, de csak ezt nem játssza le.
A fox kilépési hibájáról pontosat most nem tudok mondani, azóta nem csinálta, és hajlamos vagyok rögtön leokézni, mikor meglátom. De csak valami olyan van mindössze benne, hogy a fox hibát okozott és ezért leáll (pár éve az ie-ben volt jellemzõ, hogy az is pont ugyanezt csinálta, csak késöbb ezt ott kijavították)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Sil78
Egy kis nemhivatalos, ám meglehetõsen részletes changelog, hogy milyen újdonságok, javítások, stb kerültek bele és próbálhatók már ki a legújabb nightly buildekben.

Sil78
Pontosan mi az a hibaüzenet? Uninstall és tiszta reinstall nem segít?

Az about:plugins -ban mit ír a QuickTime pluginedrõl? Amikor szól, hogy nem tudja lejátszani, arról tudnál adni valami screenshotot, vagy legalább egy példaoldalat?

Aquir
nekem vagy fenn volt már a 6.5.2, vagy ha nem hát biztos kérte, de ezzel nem volt lyen gondom...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Na, frissitettem az 104-es foxra, ellenben, van pár gondom: az utóbbi idõben az 103-nál már megszûnt az, hogy egy hibaüzenetet dob fel, és bezárja az összes fox ablakot, na az 104-ben ez megint elõjött. De olyan 6-7 óra alatt kb 2x a sûrûsége. A lényegesebb dolog: quicktime tartalmat nem tudok lejátszani. Anno mozillában próbáltam még, csak felraktam a quicktimeot és ment a dolog. Most rákattintok a quicktime tartalomra, bejön a telepítõ, és szól, hogy a 6.51-es verziót fel kell rakni, de csak kézzel lehet. Felmegyek az apple oldalra, ott kiderül, hogy a 6.51-ben is súlyos biztonsági rés van, és már csak 6.52-es van. Ráadásul csak itunes-el együtt, ami a fenének sem kell. Felrakom, de nem változik. Leszedem, letöltöm máshonnan a quicktime 6.52-t, feltelepítem, de továbbra is, az ilyen tartalomnál csak szól, hogy nem tudja megjeleníteni, és telepítsem a quicktime 6.51-et.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

akyyy
na, kiürítettem, most már jó, köszi

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
igen, te látod jól, mert ott képek lennének, ilyne kicsik...nem értem hogy miért nem tölti be de megnézem amiket mondasz

csak a freemailnél, (legalább is ott vettem észre)

Sil78
Várj, most, hogy így elnézem, nem is a betûméretekkel van gond, hanem nyilván nem töltötte be a stíluslapot. Más oldalaknál is ezt csinálja? CSS nincs letiltva (pl a Web Developer eszköztárral)? A Gyorsítótárat próbáltad már üríteni?

firefox -> beállítások -> általános bállítások/betûk és színek..... -> kódolás közép-európai

Ha nem ez akkor maradjon ezen és a képernyõfelbontás 96dpi méret(képpont) = 13

Remélem ezen kiigazodsz.

http://darkghost.uw.hu

akyyy
igen, olyan ra kéne visszacsinálni, és nem akarok Thunderbirdet használni, én továbbra is ezt, csak valaki mondja meg, hogy mivel csinálom vissza

Cicero
Vagy használj Thunderbirdet! Az a legjobb megoldás! <#eljen><#eljen><#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

A második kép jó nem?
Nem arra sikerült visszaállítani?

Cicero
Nézet > Szöveg mérete > ....
"Eszközök / Beállítások / Általános / Betûk és színek..." <#vigyor4>

Cicero
Betütípus + betüméretet változtasd 😊)) (CTRL+0)

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát nem értem.
Nekem a CTRL+ Num+;Num- -al mindíg megy.
Nincs vírus vagy féreg a gépeden?

akyyy
hát, egyik se olyan, mint az igazi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sil78
Eszközök / Beállítások / Általános / Betûk és színek...

próbáld meg azt hogy a Ctrl+görgõvel változtatsz.
vagy a Ctrl+Num(+;-) al.

akyyy
nagyok a betûk, és ez még csak a login, a postafiok katasztrófális!

Mi a bajod ezzel?

akyyy

Egy kis help kellene. Adva vagyon egy weboldal pl. "www.pixel.hu" ha IE ben ráviszem az egér mutatóját, a "Termékek" -re akkor egy menü jönn be ami egy javascript, FF be nem jön be semmi sem, a konzolba írja hogy mi a baja, de én nem értek a java programozáshoz. A beállításoknál engedélyezve van a Javascript futtatása a verziószáma a FF nek 1.0.4 Valaki tud valami okosat mondani ?

Deikath

Cicero
Nekem ez a "lapos" megoldás nagyon tetszik! Nem kell újra megnyitni, hogy eltévedjek egy másik oldara IS <#eljen><#eljen><#eljen><#nyes>

Helló!
Tud valaki olyan progit amivel egyszerre több weblapot lehet lementeni?

REAL MADRID

shrek82
Teljesen igazad van! A két böngészõ ég (FF) és föld-alatt jópár méter-(IE)! FF testreszabhatósága és kényelmem érdekében feltehetõ extek annyira kényelmes, nyugodt és könnyû böngészést eredményeznek, hogy IE-nek nagyon kéne pedáloznia ahhoz, valaha is utoljére FF-ot! Persze ez az én véleményem(és gondolom sokan mások is hasonlóan gondolkoznak)!!

Sil78

Cicero
Kicsit nehéz átszokni IE után, ordít a külömbség a pozitív irány felé 😄D .Jaja, ezt a tripla kilkkelést ismerem 😊)) BB Code kiterjesztés? Linket tudsz adni? <#idiota><#worship>

Sil78
Bizony hogy van, ez Firefox... <#kacsint> A linkelgetéshez/képbeszúráshoz meg utána ott a jó öreg BBCode kiterjesztés... (Egyébként ha valamit úgy akarsz kijelölni, hogy az egész sor ki legyen jelölve, de nem látszik az egész, akkor próbálj meg triplán ráklikkelni, úgy a legegyszerûbb.)

Cicero
lál 😄 van ilyen is? <#idiota> thx <#worship><#wilting>

Aquir
nálam nem huzza össze mivel mindig kicsi 😊), ami nem baj, mert jobbklikk: van kép másolása és kép címének másolása is. s ez lõn alap 😊

Cicero
Mindig amikor le akarom kérni egy kép adatát, összehúzza az ablakot kicsire, és amikor hotlinkelni akarok, akkor szarakodhatok azzal, hogy kinyûjtsam, majd kijelöljem. Nincs valami kiterjesztés ehhez a "problémához"? <#worship>

Aquir
montam vmit ez ellen? 😊 Odaadtam hogy korlátolt témában (másra ugyse használnád) nyugodtan használhatod. De várjá, itt egy kicsit másképp 😉)

Cicero