19494
-
gyonax #4957 ibrik nekem kiválóan működik az sg iso-8859-2-es kódolással :O -
#4956 #4938-ra valaki? -
#4955 esetleg próbáld meg about:configban az 'intl.charset.default'-ot értelemszerűen 'windows-1250-re' állítani -
#4954 Nem túl régóta használom a Firefox-ot és nagyon tetszik, be is állítottam alapértelmezett böngészőnek, de....
Bár már visszaolvasva találtam másik felhasználót, aki leírta egy régebbi verziónál is ezt a hibát, ami 2.0-nál is jelentkezik, de működő megoldást nem kapott.
Konkrétan arról van szó, hogy sok magyar oldalnál mindig a közép-európai ISO-8859-2 karakterkódolást használja a Firefox és ebből adódóan néhány karakter (pl. a kötőjelek) helyett egy kérdőjel jelenik meg egy sarkára állított fekete négyzetben. Csak a "Nézet"-ben a közép-európai windows-1250 karakterkódolásra átállítással jelenik meg minden karakter helyesen. És ezt mindannyiszor át kell állítani a "Nézet"-ben, ahányszor csak meglátogatom az adott oldalt (még itt az sg.hu-val is vannak problémái).
Ez így nagyon bosszantó...
Még mielőtt valaki az "Eszközök/Beállítások.../Tartalom/Betűk és színek - Haladó/Alapértelmezett karakterkódolás: Közép-európai (Windows-1250)"-re átállítását ajánlaná, közlöm, hogy az nem működik.
Még ezzel a beállítással is mindig az ISO-8859-2 karakterkódolási nézetet használja a Firefox.
Talált már valaki erre valami egyéb, TÉNYLEG működő megoldást? -
#4953 1. Ürítsd a Gyorsítótár tartalmát
ha ez nem segít, akkor:
2. Töröld az oldalról származó cookie-kat. -
#4952 miért van az hogy nem tudok Firefoxal bejeletntkezni ide sg re csak IE vel! -
moon21 #4951 köszi a válaszokat!
remélem ezt a hibát majd kijavitják! -
#4950 Azt hogy lehet beállítani, hogy úgy mint az IE-nél a könyvjelzőben, ha matatok és bemeek egy almappába, majd onnan kilépek és bemegyek máshova, akkor azt automatice becsukja! -
#4949 köszi szépen! -
#4948 Aha, sima formázásoknak tűnnek, valószínűleg valami BBCode-szerűség. Próbáld meg a BBCode (ebből van magyar is) vagy a BBCodeXtra kiterjesztést, ezek hasonlóak, csak a jobb egérgombos menühöz adják hozzá a formázásokat (és van lehetőség saját kódokat is megadni).
Ha meg nagyon ragaszkodsz ahhoz a szerkesztősávhoz, akkor nézd az oldalt kivételesen IE-motorral, ott van az IETab kiterjesztés. -
#4947 Ezért nem regisztrálok külön az Indexen... -
#4946 http://img01.picoodle.com/img/img01/6/11/19/f_7672b093a97c.jpg -
#4945 nemtudok mert ez a fattopó IE nem nyitja meg az indexet
próbáld meg hogy írsz egy kommentet mert most nem tudok semmivel... -
#4944 pill és rakok egy scrs.-t
-
#4943 Még gyorsabb lenne, ha beraknál egy screenshot-ot, hogy hogy is néz ki az a szerkesztőléc. De ha mondjuk BBCode-ot vagy valami hasonlót használ, arra van több BBCode-os kiterjesztés is. -
#4942 Bocsi hogy nem olvasok vissza de szerintem így is gyorsabb lesz.
Szóval azt szeretném kérdezni hogy az index.hu-un a hozzászólás írásakor van egy szerkesztőléc a hozzászólás box felett de csak az Internet Explorernél, de a Firefoxnál nincs ilyen. Nekem legalábbis nincs.
Nincs erre valami patch vagy plugin hogy ki lehessen bekkelni? -
#4941 Létezik olyan pug-in aminek segítségével egy mailcímet 1-2 kattintással be lehet tenni a thunderbirdös levelező címlistájába? -
#4940 Értem, köszi, gondolom előbb-utóbb jó lesz. -
#4939 Nem FF hiba, hanem a ThickBox nevű, az üzenetek elsötétülős megjelenítéséért felelős új scriptnek van egy ilyen bugja. Pl Opera alatt is, mellesleg. -
#4938 Haho! A SafeDownload plugin beállításainál megadom az antivirus scanner utvonalát, és a második sávba mit kell megadni? Mert nem vágom mire gondol az alkalmazott paraméterek címszó alatt. -
#4937 browser.tabs.closeButtons -
cooldoc #4936 De, én ott is (1.5.0.6. és 0.7) tapasztaltam. Csak a Joe által mondott qra célravezető: kikapcs, újraindít. -
moon21 #4935 köszi a válaszodat!
nem tud erre vki vmi megoldást? -
#4934 néha marad csak bennt a feladatkezelöbe -
moon21 #4933 és neked is ugyan ugy, ahogy én is leirtam? -
#4932 néha nekem is befagy ,akkor ujrainditom -
moon21 #4931 hello!
fentvan az új Firefox 2, és a következő a problémám vele:
internetezés közben egyszer csak nem akar behozni semmit, az oldalakat probálná betölteni, de nem tud továbbmenni, és nem hoz be semmit. bezárom az összes ablakot, és a Feladatkezelőben még ottvan egy firefox.exe, azt is bezárom, utána megint elinditom a Firefox-ot, akkor már behozza az oldalakat.
nem tudja valaki, hogy ezt miért csinálja?? az 1-es verzióban nem volt ilyen :( -
#4930 szeva drusza!
-
#4929 Igen, ez valami SG-bug szerintem. De végül is mindegy, mert új ablakban/ fülön működik a pm küldés. -
#4928 Úgy tettem, de eddig ez nem volt. Neked is ilyen egyébként? -
#4927 Nyisd meg új fülön, vagy ablakban. -
#4926 Másnál is jelentkezik ez privát üzenet küldése opciónál?
IE 7 alatt semmi gond, de FF 2-nél ez van.
Ki próbálná valaki?
Köszi.
Kép -
#4925 VLC Player lejátsza. -
#4924 Na de akkor jó áthidaló megoldásnak az Oldal adatainak megjelenítése, amit ProGabe írt, ahhoz nem kell kiterjesztés... -
#4923 pont a pluginokat szeretném elkerülni mert nagoyn lelassul miattuk a firefoxom...
a kiterjesztések közé kéne vhogy írni az flv kiterjesztést, de mivel az ismeretlen fájlformátum, ezért nincs ott, ha meg böngészöbe írom be, beolvasná mint egy txt fájt, én meg le akarom menteni:(
esetleg regyty módosítás? csak mit módosítsak?:S -
balcsi70 #4922 Köszönöm.Sikerült.
-
#4921 Mindegyik ingyenes. A könyvjelzők meg a többi személyes beállításod a profilodban vannak, nem a program mappájában, így még ha az egész mappáját törlöd is kézzel, megmaradnak. -
#4920 igen,igen -
balcsi70 #4919 köszönöm. és a 2.0-ás az ingyenes? ( :) )ha igen és letöltöm,és rátelepitem megmaradnak benne a könyvjelzö elmentett oldalai? -
#4918 Ne a useragentet nézd, elvileg közvetlenül a Firefox neve alatt írja a verziószámot. A useragent alapján ez 1.0.valami, azaz elég régi... Azóta volt már 1.5 (annak jövő tavasszal szűnik meg a támogatása), és a legújabb verzió most a 2.0.