Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero

Ez általános? Mármint feltettem FlashGot-ot és ennyi :|

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Cicero
Köszi! Hálám üldözni fog 😄DDD

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

dardevil
Próbáltátok már ?

FireTune 1.0.3

shrek82
Honnan próbáltad? mármint leszedni? Mer nekem innen van és tökéletesen mûxik! <#nemtudom>

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Cicero
Leszedtem egy Flashgotot de nemtom mi van, hibás meg telepakolja az eszközök menüt üres opciókkal! Valaki tudna andi egy jó Flashgot kiterjesztést? <#help>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Felfedező
A legújabb verziót használom, uninstall is megvolt elötte, cache ürítés ugyszintén... a java ikon Hide-ra volt állítva eddig..., na mindegy azért kösz a tanácsokat..

Sil78
Hányas verziót használsz a Java-ból? Mielõtt feltelepítetted, uninstalláltad a korábbi Java verziót? Próbáltad már üríteni a Java cache-ét (Vezérlõpult / Java / General / Temporary Internet Files)? Kikapcsoltad a Java konzolt meg a Java ikonjának megjelenítését a tálcán (Vezérlõpult / Java / Advanced - igaz, ez csak gyorsít rajta elvileg, hogy a fagyáson segíthet-e, passz...)?

These are my friends, see how they glisten...

Felfedező
Valaki tudna ajánlani esetleg a Sun java helyett valami másikat, ami mûködik Firefox alatt, mert a jójáték.hu oldal gyakran kifagyogat és szerintem itt a java-val van valami probléma...

Cicero
htx!!4

nekem annyi a bajom vele hogy kruva nehézkes az egész, ff bejön 3 mp alatt netscape meg a ocsa indulo képernyõt mutogatja pár percig is akár :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil78

Cicero
Azthiszem, hogy akkor IVJOE-tól nem fogadok el semmi fájlt <#hehe><#vigyor5>

Cicero
Itt kerestem, de nem találtam! Tudsz adni linket? <#help>

Ciceró: láttam én már olyan pfc-s (ami a túlfesz. védelmi áramkört jelenti) tápot, aminél megpróbálták a floppy kábelt forditva rádugni, és a kábel végétõl a tápig teljesen egybeolvadt az egész vezeték, benn a tápban pedig szép kis eldurrant alkatrészek keletkeztek.
Jó, persze, amit joe leírt, az kb annyira valószerû probléma, mint az a vírus, a terjedéséhez a felhasználó segítségét kéri. Közli, hogy még csak kezdõ programozó írta, ezért megkéri, hogy a levelet megkapót, hogy küldje el az összes ismerõsének, és ezután formatálja meg a vinyóját, csapja kétszer földhöz, a videókártyát és procit húzza fel annyira, amennyire csak a beállítások engedik, majd küldjön túlfeszültséget a gépére, végezetül az összes cd és dvd lemezét karcolja össze egy körzõvel. Bár, kis segítséggel, de ez a vírus képes a legnagyobb kárt okozni 😊)))

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Felfedező
Hát nemtudom... Nálam 2 percenként kifagyott valamilyen hibaüzenettel... de hogy már a kilépésnél is kifaggyon egy progi az kicsit sok...

cSuwwi
Nembaj, kis reklám nem árt a neccképnek, régen szerettem (bár az jó régen volt, 6-7 éve)
A firefoxos dolgai miatt már szeretjük 😊

Egyszerûbb 1 kattintással váltani, mint IE viewelni, sztem

shit happens

Sil78
Volt cikk, persze, kb 2 napja. Meg már a 8.0.1-es is megjelent, ugyanis képesek voltak eredetileg úgy piacra dobni, hogy az 1.0.4-ben javított sebezhetõségek még benne voltak. A váltást meg a Firefox is tudja (lásd IEView kiterjesztés, még meg is tudja jegyezni), csak nem az IE motorját használja, hanem simán megnyitja az IE-t.

A Firefox kiterjesztéseket fel lehet rá tenni, csak elég macerás (át kell írni kicsit a telepítõcsomagban az install.rdf-et, mert eredetileg ugye nincs benne a Netscape). Ha érdekel, megkereshetem, hogy pontosan mit kell csinálni velük (gyakorlatilag kicsomagolni az .xpi fájlt, az install.rdf-be beírni pár sort, visszacsomagolni és telepíteni).

cSuwwi
Végre megjött a 8.0-s Netscape 😊
Elsõ benyomások:

+ FFx motor megszokott minõség 😊
+ 1 kattintás az IE/FFx váltás (trusted site alapból IE, a többinek FFx)

- Az FFx pluginok még nem mennek (FlashGot legalábbis nem akart felmászni)

Érdemes kipróbálni 😊

HWSW-n fõoldalon a cikk&link, de reggelre sztem az sg-n is kintlesz

shit happens

Sil78
A Testreszabásnál bejelölöd a Kis ikonok használatát. Ha használod a Toolbar Enhancements kiterjesztést, ezt akár eszköztáranként külön-külön is beállíthatod, ha Testreszabás közben a jobb egérgombbal kattintasz az eszköztárra.

Cicero
Hogy lehet beállítani, hogy az eszköztár ne 24x24-es, hanem 16x16-os ikon méretben jelenjen meg? <#fejvakaras>

Cicero
CTRL+D 😊)))

Cicero
<#idiota> Heh! Kár hogy van biztosíték 😄D Igaz a tápot védi, szal a tápom nem nyulladna ki!!4 <#eplus2>

dardevil
Most találtam lehet, hogy már volt.

Egy kis nitro a Firefox-ba !

dardevil
Sikerült !

dardevil
A könyvjelzõket hogyan lehet kimenteni ?
Az IE-ben megtaláltam, de a Firefox-ban még nem.

shrek82
Ez igen apám... Könyvet nem tervezel?? <#taps><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

ivjoe
plugin=plugin Beszteszt! 😄DD
Sil78
Extension = kiterjesztés, plugin = plugin (vagy bõvítmény). Nem keverendõ egymással.

ivjoe
Az extension az egy Firefox disztribúciónak álcázott kód, mely backdoor-ként mûködik és a 666-os porton hozzáférési lehetõséget ad a gépedhez. Persze csak a megfelelõ klienssel... Majd a következõ újraindításkor beleír az alaplapi CMOS chipbe, ezzel tönkretéve a BIOS-t. (Beírja magát a BIOS-ba.) Majd megemeli a GPU magfezültségét, ezzel tönkretéve a videókártyádat. Ezután egyidejûleg megemeli a CPU magfeszültségét, a HDD tápfeszültségét, a memória órajelét, majd az északi hídat terheli túl és végül a tápot nyírja ki egy hatalmas feszültséglökettel, melytõl ki is gyulladhat a tápod. <#idiota><#idiota><#idiota>
Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

cement
😄DDDDDD áz!

respect to the man in the ice cream van

ejjpaszmek

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Cicero
És a "extension" az mitet csinál ezzel a bámulatos programmal? <#idiota><#conf>

ivjoe
Igen!
Big Daddy
"Az is idegesít, hogy a gépemen van!"<#zavart2>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Aquir
ja ok, ott is oroszul van a szöveg, translate meg nem túl jól érti az oroszt 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
Nem, az oldal megy angolul is! 😛PP Sarokban katt a zászlóra, következõleg már ugyanott english leszö!
Aquir
? translate v mi? 😊

ivjoe
A ciril betûsnél nekem is. Bár én nem néztem IE-ben. Hozzá nem nyúlok ahhoz a sz@rhoz. Az is idegesít, hogy a gépemen van! Az english verziót nézted?
Aquir
nekem az a kék csík ami explorerbe alul van, az ff-ben középen van, + középen egymást takarja néhány sor 😊

ivjoe
NEkem tökéletesen bejön!
CarajoEsp
Köszönöm.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sil78
Van neki külön topicja. Egyébként POP3-mon keresztül szerintem sehogy, azzal csak a Beérkezett mappát lehet, a többihez IMAP elérés kéne (ami meg ingyenes szolgáltatóknál nem jellemzõ, hogy lenne). Esetleg továbbítsd azokat a leveleket saját magadnak.

plugin: Flash Player, Shockwave Player.

Ha pedig extension kell, akkor #258, #261.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Cicero
Mondjatok hasznos kiterjesztéseket (pluginokat)!!! <#worship><#confused>

Egyébként meg fogod az IEView-t, beállítod neki, hogy ezt az oldalt IE alatt akarod nézni és kész: amint rákattintasz a könyvjelzõk közt vagy beírod a címsorba, azonnal nyitja IE-ben.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Van új IEView plugin, tessék tölteni. (Az oldalon 1.0-t említenek, feltelepítve meg 1.2 )

1000 köszönet.

Aquir
megnéztem ezen a translate-t, oroszon kicsit darabosan megy, jobb francián 😊

Van külön topikja.