19494
-
#4997 nagyon jo angol kiterjesztés a torrentbar.
sajnos az a bajom vele,hogy belelog a honlapfülekbe.vagyis ott van maga a kereső,ahol a többi honlapfület lehet megnyitni.zavaró:(
pl a google ott jobb oldalt felül jo helyen vagy nagyon. ezért ezt sajnos lekaptam.kár hogy nem lehet ide oda mozgatni ezeket...pl hogy itt beállitod hogy most hol helyezkedjen el,avagy ez az a része hol helyezkedjen el...fenébe :(
-
#4996 Hát lehet hogy nem olyan sok változást észleltem.De azért nem is keveset ! Ezt azért tapasztaltam meg,mert most a gépem eléggé alert warning állapotban van,max internetezni tudok.és miota felraktam ezt a 2 tuning cuccot,kb negyeddel gyorsabb lett pl a betöltés,honlapbetöltés,menük...
-
#4995 "tudsz olyan oldalt ahol ezeket lehet kicserélni:"
-sajnos ezt én nem tudom,de szerintem ezt ugy lehet hogy külön skint keresel rá.hivatalos angol oldarol pl...
---------------
"Meg letöltöttem ezt az időjárást hogy alkalmazhatom?"
-Ha a Forecastfox idöjárás kiterjesztés van,akkor így:
Elinditod a kiterjesztés(Eszközök-Kiegészítők-Forecastfox Beállitások:
Általános menü-Hely megadása-Kód keresése-beirod értelemszerüen hgy pl: Budapest,Hungary. A budapest helyére természetesen a saját városod nevét irod.Veszővel elválasztva !! Aztán klikk a kód keresésére: Ha megtalálta,rákattolsz egyet és le OK-zod.Aztán alkalmaz gombra katt,és kész.A többit értelemszerüen töltöd ki.Hogy hol helyezkedjen el,ikonnal vagy szöveggel,nappalt vagy éjszakát mutasson e.
Ha sorban akarod megnézni,akkor kiválasztod pl hogy ikont és szöveget egyaránt mutasson,és alkalamzod azonnal,és látnifogod a különbséet külsöleg és belsöleg,attol függ hogy mi a lényege a parancsnak.
-
#4994 :D -
#4993 nem lényeg.de láthatod mekkora agresszivitást vezérelt rám...azért ez akkoris durvaság nagyon...mintha olyan rossz kedve lenne hogy kinyirna szivesen... -
#4992 Doomista te tudsz segíteni? -
#4991 Ez bolond, ez a Puskás öcsi hez is ilyet írt, figyi azért ha nem tetszik vmi nem kell le bunkózni meg lehúlyézni emg minden... Láma! -
#4990 egyébként te neked mi a véleményed a kiterjesztésekröl,azon belül melyiket találod nyerönek legjobak,és hasznosnak ? (mert látom te nagyon bennevagy a témában) -
#4989 hogy te mekkora bunko vagy másokkal ...
nem értem,hogy birsz ekkora agresszivitást irni másra...lelehet nyugodtabban is irni nemde?
-
#4988 hát az szerencsére nálam nem baxta meg semelyik kiterejsztést :)
de viszont ma elbsz*ta a FireFoxMenuButtons a mozilla firefox 2.0-mat.
bejön a firefox,tök üresen.semmi kiterjesztés nincs,és alul egy hiba kódot ir ki pirossal... szépen le is szedtem.
meg valami más progi is utána elkrta a mozilla firefoxomat ugy,hogy megsem lehetet nyitni a böngészőt.hogy ne kelljen ujrarakni a firefoxt,azért ezt ugy oldottam meg,hogy ugye maga a mozilla firefox programhoz van még1 kisebb program, a mozilla firefox ( csökkentett mód ),vagyis nem más program,hanem más állapotban lévö program.szoval ezt elinditottam,és máris irt egy olyan lehetöséget,hogy az összes kiterjesztés tiltása.letiltottam,elinditottam a firefoxt csökkentett módban,szépen beléptem a kiterjesztésekbe,és kitöröltem azt a 5 db kiterjesztést,amit az elött kaptam le mielött elkurdott a firefoxom.ujrainditás,és már ment is :)
azért vigyázni kell az kiterjesztésekkel ... -
#4987 Kösz! És tudsz olyan oldalt ahol ezeket lehet kicserélni:
Meg letöltöttem ezt az időjárást hogy alkalmazhatom? -
#4986 Ha letöltötted csak, és nem telepítetted közvetlenül a weboldalról, akkor ott vannak, ahova letöltötted. Alapból az Asztalra menti a fájlokat, de ez állítható. Az így letöltött fájlokat telepítheted, ha ráhúzod őket az egérrel a Firefox ablakára. -
#4985 http://firefox.hu/kiterjesztesek/firefox ha innen letöltöttem pár dolgot azok hol vannak? -
#4984 Nem újdonság, minden böngészős topicban megesik, de az nem jelenti azt, hogy az lenne a megoldás, hogy átmész egy másik topicba, és hasonló stílusban folytatod. Volt már itt is komolyabb Maxthon vs. Firefox vita, de legalább érvek is elhangzottak. -
moonman #4983 Csak azért írtam ezt a tartalmas hozzászólást, mert a nemrég nyitott Maxthon topic is ilyenekkel volt tele...
-
#4982 Ne veszekedjetek már, nem a böngésző nem jön be neki, hanem a képet nem látja valamiért. Pedig a link jó, én is látom. -
#4981 Nekem ugyan az 1.1.1 van fent éppen, de tökéletesen műxik 2.0-val, semmi baja. -
#4980 Köszönjük a tartalmas hozzászólást. Amúgy miért nem IE7? -
#4979 All-in-One Sidebar? Régebben próbáltam (amikor fordítottam), de kb háromszor ment miatta majdnem tönkre a profilom... Mindig összeakadt valamivel, asszem a Session Saverrel.
A Firetune és a Fasterfox részben átfedi egymást, persze, hogy egymáshoz képest nem sok változást észlelsz. -
#4978 Mire kell várni egy csomót? Hogy ne ablakban jöjjön elő: pl ott van rá a Download Manager Tweak. Én viszont a Download Statusbar-t használom, ki is kapcsoltam a letöltési ablak megjelenítését. -
#4977 Mondjuk mozilla.com, vagy firefox.hu... -
#4976 Te meg balfasz, mert a lehető legszarabb tárhelyre töltöd fel. VIP is vagy SG-n, galériád közelebb is van, meg nagyobb is. Simán elférne. De nem bazze, 'mert fasza csávó vagyok, okos vagyok, mert írtam 5 sort a fájörfokszról'. Elmész a picsába. :| -
#4975 lámer vagy... :/ -
#4974 Tehát azért tetted be, hogy csak te lásd. Értem.
Hülye. :| -
#4973 valaki használ rá firetune programot ? (mint én)
-
#4972 majd megcsinják a 2.0ra is csak idö kérdése :)
már a kiterjesztés többsége 2.0ra is jó :)
csak ugye maga a készitötöl füg...
-
#4971 nekem is a 2.0 van szentem jó csak nem találtam rá videodownloader 2.0 és az 1.1-es nem jó hozzá:(:( -
#4970 neked nem.nekem igen.és ez a lényeg :) -
#4969 nyihaha,te vagy a winportalos emberke,nyihaha -
#4968 FIREFOX POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
moonman #4967 maxthon powaaaaaaa -
#4966 nemjönbe -
#4965 törölt hozzászólás -
#4964 Meg abban kéne hogy ha letöltök ne kelljen mindig egy csomót várni és ne egy ablakban jöjjön elő, ezt vhogy meg lehet csinálni?
Kösz előre is! -
#4963 Hellosztok! Vki elmondja honnan tölthetem le a legújabb verziót? -
#4962 ezeket próbáltam, de sajnos nem működnek. -
#4961 Nem minden esetben, de néha működik, hogy a gombra nem bal egérgombbal, hanem jobb egérgombbal kattintasz, akkor előjön egy menü, amiben - a gomb fajtájától függően - néha választhatsz olyat, hogy pl. a hivatkozás megnyitása új lapon vagy ablakban, amire a megnyitódó új lap/ablak feletti címsorban láthatod a valódi URL-t.
De használható még ilyenkor a "Hivatkozás címének másolása", amikor a pontos hivatkozás a Vágólapra kerül, ahonnan a beillesztéssel (Ctrl+V) "varázsolhatod" elő.
Stb stb...
Bár újra megjegyezném, ez nem minden esetben sikeres megoldás. -
#4960 hi
van egy fórum ahol, szeretnék a kedvenceimhez topicot adni, de nem működik.
a gomb alatti link javascript:favorites() -re mutat, de hiába kattintok a gombra nem történik semmi. mi a baj és hogyan lehet megoldani? -
#4959 Értem. Köszi! -
#4958 "Mert nem vágom mire gondol az alkalmazott paraméterek címszó alatt."
A vírusirtó különböző parancssorban megadható paraméterei.