Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez általános? Mármint feltettem FlashGot-ot és ennyi :|
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
These are my friends, see how they glisten...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Jó, persze, amit joe leírt, az kb annyira valószerû probléma, mint az a vírus, a terjedéséhez a felhasználó segítségét kéri. Közli, hogy még csak kezdõ programozó írta, ezért megkéri, hogy a levelet megkapót, hogy küldje el az összes ismerõsének, és ezután formatálja meg a vinyóját, csapja kétszer földhöz, a videókártyát és procit húzza fel annyira, amennyire csak a beállítások engedik, majd küldjön túlfeszültséget a gépére, végezetül az összes cd és dvd lemezét karcolja össze egy körzõvel. Bár, kis segítséggel, de ez a vírus képes a legnagyobb kárt okozni 😊)))
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A firefoxos dolgai miatt már szeretjük 😊
Egyszerûbb 1 kattintással váltani, mint IE viewelni, sztem
shit happens
A Firefox kiterjesztéseket fel lehet rá tenni, csak elég macerás (át kell írni kicsit a telepítõcsomagban az install.rdf-et, mert eredetileg ugye nincs benne a Netscape). Ha érdekel, megkereshetem, hogy pontosan mit kell csinálni velük (gyakorlatilag kicsomagolni az .xpi fájlt, az install.rdf-be beírni pár sort, visszacsomagolni és telepíteni).
Elsõ benyomások:
+ FFx motor megszokott minõség 😊
+ 1 kattintás az IE/FFx váltás (trusted site alapból IE, a többinek FFx)
- Az FFx pluginok még nem mennek (FlashGot legalábbis nem akart felmászni)
Érdemes kipróbálni 😊
HWSW-n fõoldalon a cikk&link, de reggelre sztem az sg-n is kintlesz
shit happens
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha pedig extension kell, akkor #258, #261.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
)Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."