19494
  • ivjoe
    És ez szted kit érdekel? :C
  • Doomista
    az az érdekes,hogy nálam ott alul a böngészöben nem mutat töltést...szoval hogy most hogy áll az oldal betöltésével...
    ilyen csik,oszt attol függ ugye milyen skin van hozzá...
    egyszercsak elszállt kb 1-2 hónapja...azota nem sikerült visszakranom,pedig volt uninstal is meg javitás...help me please...help mee
  • Doomista
    találtam eszméletlen jo kiterjesztéseket ezen a extenisonmirroron,csak a végén már annyira belassitotta ez a pár kiterjesztés a böngészöt,hogy elég lassan jöttek be a honlapok.dehát maga a gép tetü lassu,nemcsoda,nah de majd az uj gépen nyomni fogom ezerrel.addig beérünk ezekkel.

• Doomista
    hát az alap :D
  • Doomista
    mert ? :O
  • ivjoe
    Csak, hogy ne legyen akkora az arcod. :CCC
  • ibrik
    Vagy a http://www.firefox.hu oldalról.
  • Doomista
    mozilla org...
    and extensionsMmirror...
    stb...
    google is segit...
  • Benc16
    Pl. honnan?
  • Doomista
    lehet kiprobálok egy skint...csak félek hogy lassítani fogja ezt a szr gépet...majd meglátjuk este,ha nem,akkor szépen rendezkedhetem :)
  • Benc16
    Sil te tudsz ilyen skint? :)
  • Doomista
    most hogy mondod,de ... :D
    de akkorsem ugyan az a program :D
  • Doomista
    hát büszke vagy magadra látom :)
    szép lett :)
    skinnel nemcsoda :P:P
  • Sil78
    Dehogynem. :-)
  • ivjoe
    Nekem pedig így. -.- (nem vágott kép, nekem az FF tálca nélkül, menüsor nélkül, ablakkeret nélkül megy. -.-)
  • XRV
    URL Link;
    text/plain;
    PlainText to Link

Ez a 3 nem ugyanazt a célt szolgálja?
    Én csak a URL Link-et használom, sztem elég.
  • Rage47
    nektek müxik az Allpeers FF 2.0-val?
    nekem vmiért kifagy:S
  • Doomista
    hmm majd nézegetek valami jokis firefoxos polot :=)
  • Doomista
    thx.nah látod,pont ezt nem is találtam meg elsöre xD
  • Doomista
    cép !
    skin is,meg a többi is.látom a gmailos kiterejsztést,adblockot,torrent keresöt.jol összehonositottad :)

skint azért nem rakok rá,mert most szokom az uj szép felületet :)
    de majd választok rá valami full jot.
  • Sil78
    A legtöbb kiterjesztés az ExtensionsMirror-on van...
  • Doomista
    nah hát már csak akkor egy nagy firefox angol forumot kell végigpublikáznom,azon belül is a kiterjeszés topikot :)

kár hogy nincs ilyen nagy magyar firefox forum,ahol magyarositanak,meg csomo magyar kiterjesztés van,meg minden...
  • Sil78
    Jó, szóval nálam pl így néz ki az
    Index... ;-)
  • Doomista
    hát azért 50 db kiterjesztés nincs rajta még...mivel a firefox hu-t,és a mozilla com-t néztem eddig végig.a magyar oldalrol összeset ami 2.0-ra jó,csak ugye töröltem,mert volt ami nem kellet,volt ami felesleges volt számomra.az angol oldalon meg nem volt olyan sok jóó.bár db jo volt,de abbol is ez az volt a gond...

majd megnézem a forumokon is,elvégre ott van a legtöbb kiterjesztés.
  • Doomista
    elírtam a 2. sort sorry :D
    szoval tom hogy blokkolási cucc :)
  • Sil78
    Nem védelem, hanem reklámblokkoló cucc. Azaz el lehet vele tüntetni a reklámokat a weboldalakról, nyom nélkül.
  • Doomista
    adblockot sajno nem használok.valahogy elég a mozilla firefox sima blokkolási cucca.
    de miért ajánlatos letölteni ezt ? több funckio,gondolom jobb védelem ...

a magyarositásaidat várni fogom !
    (én inkább maradok a tesztelésnél)
  • Doomista
    thx.
  • Sil78
    A leghasznosabb egyértelműen az AdBlock, eléggé szokott hiányozni, ha idegen gépnél vagyok véletlenül. De van rengeteg jó kiterjesztés, olvasgasd a kiterjesztésekkel kapcsolatos topicot, abban ajánlottunk anno elég sokat. Nálam olyan 50-60 szokott fent lenni egyszerre, de ennek egy része csak tesztelési célból (pl fordításhoz). Most tervezem, hogy az új gépemhez csinálok egy teljesen új, tiszta profilt, és egyenként újratelepítem a kiterjesztéseket, meg leporolom a magyarításaimat hozzájuk...
  • Dying Soul
    Fájnölli! Rengeteg hasonló cucc nekem is fent van :O
  • Doomista
    Pikcsőr
  • Doomista
    jah...a nemjöbe-t azt ugy értelmeztem,hogy nem jön be,azaz nem teccik neki .
    ez 2 értelmezési eljárást jelent.
    minnyárt feltöltöm.
    csak azért töltöttem fel más helyre,mert 1024x a kép,nem akarom huzni a topikot.
  • Dying Soul
    Én nem láttam a képet. Connection Time Out. Képfeltöltés szar. Nekem csak ennyi problémám volt eddig is.
  • Sil78
    Még mindig úgy érti, hogy ő valamiért nem látja a képet (nem hogy nem tetszik neki), és hogy töltsd fel mondjuk az itteni galériádba...
  • Sil78
    Az a téma része, rakj fel másik témát, ha nem tetszik. Eszközök / Kiegészítők / Témák / Témák letöltése.

Ha már telepítetted az időjárásos kiterjesztést (ahogy mondtam az előbb), akkor az Eszközök / Kiegészítők / Kiterjesztések közt megtalálod, és beállítgathatod.
  • Doomista
    Nem.Azért hogy más is.AZ igaz,hogy azért mert neked nem teccet,én máris rádszoltam.Ezt nem is tagadom.de akkorsem kell enynire bunko és agressziv lenni a másikhoz.
  • Dying Soul
    Mégegyszer megkérdem. Azért tetted be a képet, hogy csak te lásd?!
  • Doomista
    nah máris kaptunk 5 db kiterejsztéshez frissitést.töltötem is le.
    hála a kiterjesztés frissitö keresö kiterjesztésnek ^^
  • Doomista
    n.m. !
  • Benc16
    Kösz!