19494
  • Sil78
    Mondom, a színkódokat úgy variáljátok, ahogy akarjátok, és újraindítást igényel. Az about:config nem erre való, az a user.js és a prefs.js megfelelője.
  • urbijoe
    ez most igy nemigazán értem,mert ez bemásoltam a file-ba de semmi nem történt
    about:config-ban nem lehet variállni?
  • Met
    a #4640 segített, bár ugyan oda (is) bemásoltam előzőleg
    viszont valami nem volt jó a színkóddal de beírtam más RGB számot és most jó
    thx
  • Sil78
    Volt már szó róla, pl #4640 környékén nézelődj (lásd lenti kereső). Ha érdekel pár kifejezetten 2.0-hoz való hasonló tipp, akkor #4614, #4613 is ajánlott.
  • Doomista
    wáá ez a buzamezöben lévö firefox ikon kqa jo lett !
  • Sland
    Köszi!
  • Met
    erről kicsit bővebben pls
    bemásoltam mindenhova de nem változott semmi :)
  • Sil78
    Létezett, oregoni egyetemisták csinálták. katt ide
  • Sland
    Tényleg létezik vagy csak valami hack?
  • Sil78
    A userChrome.css segítségével lehet változtatni:
    /* Change color of active tab */
    tab{
    -moz-appearance: none !important;
    }
    tab[selected="true"] {
    background-color: rgb(222,218,210) !important;
    color: black !important;
    }

De a legtöbb skin képeket használ a tabokhoz, nemcsak egyszerű színezést, szóval érdemes lehet képet betenni a háttérszín helyett. Vagy a betűszínt írd át fekete helyett valami másra, az is feltűnő.
  • ivjoe
    C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.

Itt találsz egy bookmark.bak filet. Ez egy backup a könyvjelzőidről, a könyvjelzőidet egy bookmark.html file-ban tárolja a róka, szóval írd át a bookmark.bak kiterjesztését html-re.
  • urbijoe
    ha megvan nyitva több lap akkor annak a tab-nak ami éppen aktiv annak hogy lehetne mevélltoztatni a szinét ,hogy jobban elüssön a nem aktiv tab-ok tól?
    de nem kiterjesztéssel,hanem about:config-ban ,ha van rá parancs?
  • miilann
    eltűntek ff-ból a bookmarkjaim,hogy lehet őket visszaállítani?
    vagy hol kéne tarolnia őket?
  • GregSB
    Mindig is tudtam, hogy az alieneknek közük van a FF-hoz :))
  • Sil78
    Ja, vagy a hosts fájl.
  • ivjoe
    Adblock plus vagy tűzfal.
  • TheCables
    Hello!

Szeretnek segitseget kerni abban, hogy egyes websiteok tiltasra keruljenek. Tehat en megadom, hogy blablabla.hu-t tiltsa le kedves firefox baratunk, ha legkozelebb ezt a cimet valaki beirja, mar ne toltse be a bongeszobe. A segitseget elore is koszonom!
  • ivjoe
    Nekem 63 van. :D
  • Faterx
    Ez a humoros képekbe is beleférne
  • Sland
    Ó máj gád :S
  • Sil78
    101? Az messze nem az összes, csak az ExtensionsMirror-on 920 van...
  • KeKKSZike
    Milyen lassú lehet a Firefox!
  • GregSB
    Egy idióta feltette a létező összes extensiont :D
  • Sil78
    Na jó, akkor az utóbbi pár nap termése:
    FoxyTunes 2.0.4.1
    ColorZilla 0.8.3.1 (ez nem lesz hivatalos, mert valaki más már dolgozik a hivataloson, ahogy láttam)
    CuteMenus Crystal SVG 1.8.1.2
    Save Image in Folder 1.1
    Save Link in Folder 1.2
    Signature Switch 1.4 (Thunderbird kiterjesztés)
  • Sland
    köszi! ez jó
  • Shortstop
    Hi!

Az van hogy kicsit lassabb a netem és nemtudom hogy a FF hibája mivel van hogy rákattintok egy oldalra és előfordul hogy mondjuk ötpercenként hogy úgy csinál mintha elkezdené tölteni de a progress-baron nem látok semmi haladást és a tűzfalam sem jelez forgalmat, és van hogy másik böngivelpróbálom és akkor az megnyitja...De nem mindig. Van hogy várok majd egy percet és akkor vagy elkezdi tölteni vagy nem. Reinstall után viszont megy faszán. Van hogy indexen vagy iwiw-en miután megírtam a levelet és rámegyek hogy küldje el a progressbar ne mozdul, és persze nem is küldi el...
    De lehet hogy a netszolgáltatómnál van a hiba mert nem valami stabil bár akik ugyanitt vannak és megkérdeztem őket azt mondták hogy mostanában hibátlan...
    Nincs valami olyan oldal ahol a netkapcsolatomat nézhetem meg hogy nem szakad-e időnként? Vagy valami 5let?
    A torrentek azok mennek faszán úgy hogy meg sem szakad (legalábbis nem veszem észre).Illetve pár oldalt mindig pöccre megtudok jeleníteni ilyen pl. a legnagyobb magyar torrent oldal, ill. még az SG...

Előre is köszi ha tudtok segíteni, aminek örülnék mert szétvet már az ideg hogy nem tudok huzamosabb ideig netezni..
  • ProGabe #5051
    down them all

download statusbar

én ezt a kettőt használom
  • Sland
    Tudtok valami jó cuccot, ami megváltoztatja a firefox letöltés vezérlőjét?
    Régebben találtam egy jót, de miután újraraktam a gépet, nem találtam meg.
    Avval a vezérlővel jobban lehetett tölteni, több opció volt, szebb is volt, sosem volt baj.

Az alap letöltővel meg nekem az van, hogy ha elkdezek tölteni valami akkor legalább 5sec meg megnyíilik a letöltési ablak, ha kész a letöltés akkor megint 2-3sec mig minden oké lesz, mert befagy a firefox...
  • Doomista
    ebben sem megy
    de mikor ez a hiba elölépett,akkor nem voltak kiterjesztések...
    szoval nem kiterjesztések okozzák
  • Sil78
    Safe Mode-ban sem megy? (Ez arra való, hogy ki lehessen zárni, hogy a kiterjesztések okozzák-e.)
  • Doomista
    help me #5036
  • Sil78
    Magánakciók, mint a többieké is. Tulképp volt tavaly egy levlistánk is, és onnan kerültek fel a firefox.hu-ra a magyarított kiterjesztések, de ez valahogy abbamaradt. Meg már akkor is az volt a cél, hogy hivatalosan is bekerüljenek a kiterjesztésbe.
  • Benc16
    Kösz mindenkinek!
  • Zséé
    köszi!
  • ivjoe
    Minden magyarítás érdekelne, és sztem nem vagyok vele egyedül. :D

Amúgy a fordítások, amiket csinálsz fsf projektek, vagy teljesen magán akciók a kiterjesztés készítőjével együttműködve?
  • ivjoe
    van ám
  • Zséé
    Magyarán van hozzá magyarítás? Mert az érdekelne, de nem találom sehol :S
  • Sil78
    Igen, FoxyTunes + Finespun skin. (Még ez megy legjobban a Silvermelhez.) A FoxyTunes-nak egyébként van már egy béta verziója IE-re is, de nem próbáltam, mert ugye nem használok IE-t.

Egyébként tegnap frissítettem a fordítást is a FoxyTunes-hoz, a következő verzióban, gondolom, már benne lesz (kicsit elhanyagoltam az utóbbi időben). De ha akarjátok, feldobom netre.
  • ivjoe
    Foxy tunes + gondolom hozzá valami skin.
  • Zséé
    Meg tudnád mondani annak a kiterjesztésnek a nevét ami a jobb felső sarokban az a lejátszó?
    Előre is thx!