Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A Firefox beépített letöltéskezelõje is tud néhány olyan alap dolgot, amit a letöltésvezérlõk, pl szüneteltetni, újraindítani a letöltést, de messze áll egy igazi letöltésvezérlõtõl (bár különbözõ kiterjesztésekkel lehet még rajta javítani).
These are my friends, see how they glisten...
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Miért van az, hogy mikor elindítom a Firefoxot akkor nem nyillik meg a böngészõ, holott a taskmanager-ben pedig fut a program. Csak úgy tudom újra elindítani hogy leállítom a taskmanager-ben manuálisan. Valaki találkozott már ilyennel?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Egyébként torrent oldalakról (meg hasonló, nem teljesen megbízható helyekrõl) soha ne tölts le Firefoxot, lehetõleg csak a hivatalos oldalakól (pl mozilla.org, mozilla-europe.org, vagy a magyar oldalak: firefox.hu vagy mozilla.fsf.hu), vagy a beépített szoftverfrissítések segítségével. Egy ellenõrizetlen helyrõl letöltve nem lehetsz benne biztos, hogy nem került bele káros kód - ráadásul a Firefox teljesen ingyenes, nem kell a beszerzésével trükközni.
Király vagy! Gyorsítótár ûrítése után megoldódott a hiba!
Köszi!
Az ideiglenes fájlokat hol találom?
Olyan problémám van 1.0.4-es Mozilla Firefoxal, hogy nem nyit meg olyan weblapokat amiket eddig simán megnyitott. Azt írja ki hogy a következõ fájl nem található./ ellenõrizze az elérési utat.
Mi lehet a hiba?
Már újra telepítettem a Mozillát de a beállítások megmaradnak.
Hogyan lehet teljesen eltávolítani csontra, hogy ne emlékezzen a webcímekre, beállításokra?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
TEhát, FF törlése:
1. Simán futtatod az uninstall filet!
2. Törlöd azt a mappát, ahová telepítetted! Default: C:\Program Files\Mozilla Firefox
3. Törlöd a profilokat! Default: C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Mozilla