19494
  • Sil78
    Nézd meg az about:config-ban, nincs-e véletlenül az nglayout.initialpaint.delay 0-ra téve (illetve ez pl a Fasterfox beállításai közt is állítgatható). Alapból 250, de szokták ajánlani a 0-ra rakását, mert így elvileg gyorsabban kezdi kirajzolni az oldalat. Nem minden netkapcsolathoz jó viszont, van, amikor pont ilyen hibákat eredményez.
  • Newfronter
    Mi lehet a probléma? Vagy melyik extension?
    Ha pl. betöltök egy oldalt, sokszor a képeket, ikonokat máshova teszi be és elrontja az oldal kinézetét, de egy Ctrl+F5-el orvosolható. Eléggé idegesítő tud lenni.

A másik meg az hogy nem mindig tölti be az oldal minden tartalmát, pl. képeket vagy egyéb grafikai elemeket, ilyenkor is a Ctrl+F5-el lehet megoldani.

Kiterjesztéseim:
    Adblock Plus, Adblock Filterset, Fasterfox, Flashgot, Gmail Notifier, Linkification, NoScript, Talkback

Firefox 2.0
  • tzsoltika
    hali! a firefoxal nem tudok videót nézni egy pár oldalon mert egy hibaüzenet jön elő:
    "Can not create DirectShow player" tudtok segiteni?
  • Doomista
    hehe,a menubutton ezt okoztam nálam is:D
    ujraktam,de ugyan ez volt,szoval törlés rá...
  • Sil78
    Távolítsd el a MenuButtons kiterjesztést, aztán rakd fel újra.
  • zserrbo
    bocsi a kép normális vágatlanságáért
  • zserrbo

Ezzel mit kezdjek?

Valószínű, hogy a FireFoxMenuButtons plugin okozza. Ha kikapcsolom akkor eltűnik ez a sáv. Sőt nem látom, hogy az a 41 gomb hol van. Mit tegyek?
    FF 2.0-m van.
  • urbijoe
    browser.link.open_newwindow.restriction "0"
  • shrek82
    sil, azt meg lehet oldani vhogy about:config ban, hogy ha beírok egy címet a címsorba, akkor azt uj lapon nyissa meg? mert tab mixet nem akarom feltenni..Vagy olyat is lehet-e, hogy vminek az átállításával bővíteni a ff beépített lapkezelés menüjét?(huh, ezt jó hülyén írtam le..:()
  • celza8807
    ha firefox 2.0-ban valahogyan eltünik a könyvjelzőim fele, akkor azokat hol találom meg? külön elmenti ezeket, vagy újra az összeset el kell mentenem?

egy reinstall segíthet?
  • Brolly28
    thx
  • Sil78
  • Brolly28
  • Sil78
    Ez a MIME-típus a Windows Media Player pluginhoz tartozik. Vagy pl a VLC Player pluginja is jó hozzá. Passz, hogy Vista meg Linux alatt mi a helyzet ezekkel.
  • petipetya
    Uhu 2.0 alatt is.

A megoldásra én is kíváncsi leszek.
  • urbijoe
    van egy csomo oldal ahol ezt hiányolja
    " x-mplayer2" ezt honnan lehet leszedni?
    de csak vista alatt
  • Doomista
    jeha:)
    hát gyorsabban haladnak mint az opera és az ie készitöi...:9
  • Mr Manson
    Mozilla Firefox 3.0 alfa1
  • KeKKSZike
    Sziasztok!!

Tudnátok nekem mondani egy olyan oldalt, ahol a Firefox és az új IE-t hasonlítják össze? (magyart ha lehet, köszönöm!)
  • Sil78
    Jé, tényleg, emlékszem egy hasonló, régi-régi bugra (még az 1.0 környékén, amikor sok ikon volt az Állapotsorban, és széthúzta a kis popup-ablakok tartalmát, pl a fórumon bejelentkezéskor), de nem jutott volna eszembe.
  • attip
    Rájöttem,egyenként letiltotam..
    Tehát az Extended Statusbar okozta...
    Törölve.....
  • Sil78
    Szövegként, van erre többféle kiterjesztés. Pl a Mr Tech Local Installban van olyan, hogy Saját konfig, meg van az InfoLister kiterjesztés, meg hasonlók.
    Ha a Tab Mix a gyanús, akkor tiltsd le ideiglenesen, és nézd meg, megoldódik-e a probléma.
  • attip
    Hát...megszámoltam,49....

Szépen összejött,nem is tudom hogy tudnám bemásolni,szövegként,képként??
    A tabmixre gyanakszom...
  • Brolly28
    leszedtem a firefoxhoz azt h a letöltött dolgokat átviszgálja Nod32vel és Ad Aware-vel csak van ott meg 1 olyam h skenner 1 oda megadom a pl a nodot és van alatta 1 másik alkalmazott paraméterek oda mit kell beírni???
  • Sil78
    Akkor az valamelyik kiterjesztés lesz, de nem tapasztaltam hasonlót. Milyen kiterjesztéseid vannak pontosan?
  • attip
    SZiasztok!:)

Ujabban kimászik jobbra a képernyőből a FF lap betöltésekor...:(
    Van jó pár kiterjesztésem,nem tudom melyik "okozhatja"
    Ha csökkentett módban indítom,semmi problema...

Hasonló tapasztalat,tipp??
    Köszi!:)
  • Sil78
    Ha nincs kikapcsolva a képek megjelenítése, akkor nézd meg a tűzfalad beállításait, különösen a tartalomszűrő részt.
  • Sil78
    Szerintem nem sok az 1GB-hoz. Nekem kb egy hónapja van új gépem, előtte egy PII volt 128MB RAM-mal, és azon sem éreztem, hogy sokat fogyasztana.
  • Met
    Nekem is 1 giga van a gépben, nem is érzem lassúnak csak "bántja a szemem" a 70 mega :)
    Amikor azt írják, hogy hú milyen kevés ramot eszik. De ha ez normális mennyiség akkor ennyi.
  • Doomista
    Hát uncsotesomnál voltam.Meglepödtem,mert nagyon jo informatikus emberke,és mégis iet használ.Mozilla Firefoxt meg nem is ismeri.Ugyhogy felraktam,és elmondtam rola neki mindent,beállitásokat,mi a lényege,stb.Rhdtul belezugott ! Csupa jo dolgokat mondot :) Mostmár csak ezt használja.Gyorsabb is nála,föleg hogy tuningprogit és kiterjesztést is maxra raktam ! :) Sima mozillát viszont ismeri...:D Asszem leis szoktattam az ievel...Avval mindig panaszkodott...
    Mostmeg az egyik haveromnál nyomtam le a gépére a firefoxot,és ö is csupa jot mondot,már azt csak használja. Szerintem ismét elmondtato hogy az firefox a nyerő.
  • fery02
    Nekem is az a bajom, mint macumer-nek, nagyon zavaró igen. A mozgópépes problémám megoldódott, a tűzfalnál kellett átállítani egy beállítást
  • stein
    Sil78 Köszönöm a segítséget.Összejött !
  • macumer
    Hello
    Egy ideje használom a Mozilla Firefoxot és minden rendben volt, de egy ideje ha belépek a myvipre vagy az iwiwre vagy egyéb helyekre nem jelennek meg a képek. Ha az explorerrel lépek be minden rendben van.
    Már újra telepítettem, de ez nem segített a problémán.
    Tud nekem valaki segíteni? Nem akarom az explorert használni nagyon lassssúúúúúúúúú.
  • via_mala
    Az van bekapcsolva, mégsem ment.
    Mindegy, visszaraktam egy korábbi verziót.
  • Sil78
    A Get Mail kiterjesztéssel.
  • Sil78
    A 2-es már alapból is tudja a korábbi oldalak visszatöltését indításkor, nem kell ahhoz kiterjesztés... Csak be kell kapcsolni (alapból csak crash esetére van bekapcsolva).
  • stein
    Firefox 2-ből közvetlenül a Thunderbird-et nem tudom inditani.Hogyan lehetséges ?
  • via_mala
    Mondjuk most meg csak 55 MB, de csak ez az oldal van betöltve, és nincs több fül.

-------
    Most frissült a TabMix Plus, és nem jönnek fel a korábban megjelenített oldalak. Grrrr...
  • via_mala
    Ez attól függ, hogy mik a géped hardver paraméterei.
    Nekem most 100 MB-ot foglal az 1 GB-ból, és nem érzem lassúnak.
  • Sil78
    Természetesen nem a Program Files-ban tartja a beállításaidat (többek közt a véletlen törlések elkerülése érdekében), hanem XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappában. De ne töröld, valószínűleg nem a Firefox beállításaival van a baj. Nincs véletlenül tűzfalad, mondjuk ZoneAlarm? Az ilyeneknek a tartalomszűrő része szokta blokkolni az animációkat, nem a Firefox (bár van ilyen beállítása, de alapból be van kapcsolva az animálás)...