Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shrek82
***nem fejeztem be, csak szmájlit akartam beszúrni <#miaz>

szal csak az 5ös ápdét van már fent..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

shrek82
igen, pont így tettem, eltávolítottam az update 1et és update 2-t(mivel eddig azok is fennt voltak

zeek
Kérlek segítsetek! Mi a baj a scriptekkel...

Már több oldalnál is megkaptam ezt az üzenetet.
<#nemtudom>

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

Sil78
Próbáld meg eltávolítani a Java-t, és utána rendesen újratelepíteni. Ne egymásra frissítgesd, hátha az a baja.

These are my friends, see how they glisten...

Aquir
á 😊 jóak

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

shrek82
Jók <#eljen>

Zacsy
Pár háttérkép.
Háttérképek

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

shrek82
Újjab gondom van ! Mostanában elég gyakran leáll í firefoxom és mikor elkültem a hibajelentést, utána megnyilt a microsoft analízis oldala és ezt írta nekem:

A Java-t épp tegnap frissítettem, most a 4es Update van fent. Nem tudom mi lehet a gond..Vkinek vmi 5let?

shrek82
<#nevetes1> Nagyon keményen nyomod... Télleg ez volt a baj. MPIXEL.HU berakott egy egész kis mesét névnek.. Köszönöm ISMÉT

Sil78
Hmm, ez úgy néz ki, mintha a Favorites Converter kiterjesztés problémázna (automatikusra van állítva, hogy a böngészõ bezárásakor mindig exportálja a könyvjelzõket IE-be?)... Esetleg lehet az a baja, hogy van olyan könyvjelzõd, aminek túl hosszú a neve?

shrek82
bocsi, talán így:

shrek82
ez mitõl lehet? mikor be akarom zárni a foxot, akkor szokott felugrani!

Aquir
nyilvánvaló, magától értetõdõ 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

evidens? 😮
az mit is jelent? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

shrek82
Mondjuk innen! Egyébként elég evidens sztem..

honnan lehet Firefoxot letölteni?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sil78
Ha nem a csak IE-ben mûködõ BGSOUND-ot használod a berakására, hanem a szabványos OBJECT-et vagy a nem szabványos, de valamivel könnyebben használható EMBED-et, akkor persze. Ezeket az IE és az alternatív böngészõk is támogatják.
Felhasználói oldalról meg ott a BGM Conductor kiterjesztés, ami tudja kezelni a láma honlapkészítõk által használt BGSOUND-ot is.

akyyy
Meg lehet e csinálni azt, hogy azok is halják a háttérzenét, akik Firefoxot használnak? Mert az alatt a háttérzenés parancs nem müxik..

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Cicero
<#taps>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Aquir
hát lehet... :/

shrek82
én is mentem õket elég gyakran mozbackuppal, meg fent van a bookmark backup is, de nála sajnos nem volt! Most ajánlottam neki.. 😊)Lehet kicsit késõ? :-O

Aquir
nekem is mentek el 1x a könyvjelzõk, de gondoltam erre ugyanis mindig kislemezre mentem õket, meg akkor is ha hozzájuk adok még1 könyvjelzõt 😊

shrek82
OFF(kicsit)

off OFF

sry

shrek82

shrek82
Ok! Ezt megmondom neki, meg arra gondoltam, hogy talán rendszervisszaállítás is segíthet(feltéve, ha télleg olyan fontosak azok a kj-k)!?
De csajomnak is volt már ilyen... Minden ext, meg még a téma is megmaradt, csak éppen a kj-k tûntek el nyomtalanul...<#nemtudom>
Ismételten köszönöm a segítséget!<#worship>
Tök jó, hogy van egy hely, ahova az ember bátran fordulhat segítségért!! K**va jó ez a topic, nagyon hasznos!<#taps><#taps>

Sil78
Teljesen üres, mégcsak nem is az alapra állt vissza? (Akkor tényleg nem csinált új profilt.) A .bak meg nincs is egyáltalán? Pfff, akkor ez ugrott... (Én utoljára IE-ben vesztettem könyvjelzõket, jó régen.) A többi fájl is sérült, vagy esetleg az Elõzményekbõl meg lehetne menteni párat? (ha a munkájához kellenek a Könyvjelzõk, akkor talán meglátogatta azokat az oldalakat mostanában, még ha az AutoMarks-ot nem is használta valószínûleg...)

shrek82
mer nem tuttunk belépni a hapsihoz, utána meg el is felejtettem szólni neki a kiterjesztésekrõl.. Nem beszélek vele túl sokat, csak ha muszáj!

shrek82
igen, csak egy default profilt mutat, és a bookmarks.html is csont üres(csak annyi van benn, hogy Könyvjelzõk ezkösztár mappája, de nincs egy kj sem)

Sil78
Egyébként ha már elõfordult ilyen azon a gépen (és nem úgy, hogy mondjuk crash után szólt volna, hogy "a profil már használatban van", stb), akkor hogyhogy csak a barátnõdnek tetted fel a Bookmark Backup-ot?

Sil78
És a pasi profiljában a bookmarks.html vagy a bookmarks.bak fájlok sem tartalmazzák a könyvjelzõit?
(A Profilkezelõ egyébként csak az adott felhasználói fiókhoz tartozó profilokat mutatja?)

shrek82
Szal, az van, hogy csak egy profil van, és nem hozott létre újat a hapsi... és nem is piszkálta a saját profilját sem! Az van, hogy azt mondta a bnõm, hogy õ ma mentett el könyvjelzõket, de a saját felh.fiókjában és a saját profiljában.. Gondolom ennek nem lehet hozzá semmi köze..

shrek82
Állítólag mikor elindította a firefoxot, nem találta a bookmarkajait...Rögtön jövök a részletekkel!

shrek82
Igazából azt mondja csajom, hogy csak úgy elvesztek és mondta, hogy neki is volt már ilyen! Most mondtam nekik, hogy nézzék meg, hogy hány profil van a faszi felh.fiókjában! Mert gondolom hozzá kell bejelentkezni és aztán indítani a profilkezelõt, ha az õ profilját(profiljait) akarjuk megnézni!? És mindjárt kiderítem, hogy csináltatott-e uj profilt a firefox! <#worship>
Ha nincs 2 profil, akkor van vmi mód a könyvjelzõk visszaszerzésére?

Sil78
Hogy vesztek el neki? Nem csinált véletlenül új profilt? Nézd meg a Profilkezelõben, nem lett-e 3 abból a 2 profilból. A bookmarks.bak sincs meg?

shrek82
SÛRGÕS és FONTOS!

Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni, ha egyik napról a másikra elvesznek a könyvjelzõk, és nincs bookmark backup ext sem? Csajom apjának elvesztek a könyvjelzõi, és NAGYON fontosak lennének neki a munkájához! Két felhasználófiók van(csajomé, meg apjáé, és csajomnak fent van a bookmark backup, de a faterjának nem tettem fel)!Mit lehet tenni! SIL sgíts kérlek, mond, hogy van remény!😊

Sil78
Vagy egy kiterjesztéssel (pl Tabbrowser Preferences, vagy Tab Mix), vagy lásd #230-as hozzászólás. A Tab Mix gyakorlatilag egy csomó tabokkal kapcsolatos kiterjesztés összegyúrása, szóval ha azt választod, akkor ne használj mellette semmi hasonló, tabos kiterjesztést meg pl SessionSaver-t se.

RelakSfromhome
Használd a középsõ gombot

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hali! Én azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet beállítani azt, hogy egy likre kattintok akkor az csak egy újabb lapként nyíljon meg ne pedig ablakként!
Elõre is köszike!
RelakS
A weboldal szerint még instabil, meg minden (mint a béta állapotú cuccok), de pl a weboldalamat úgy értelmezi, ahogy elvárja az ember

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Yó, seamonkey topikot kerestem

Egyébként is, úgy értelmeztem a címsort, hogy mozilla, firefox

ivjoe
MEnnyire jó a SeaMonkey?
Sil78
A Seamonkey-nak van külön topicja, tessék azt használni hozzá. Ha minden Mozilla alapú cuccot itt beszélnénk meg, abból csak keveredés lenne, mert bár vannak hasonló részeik, nem mindegy, melyikrõl van szó.

RelakS
Kéretik a címbe a seamonkey-t is felvenni!

Mellesleg örömteli css-javítások vannak benne 😊

shrek82
télleg, most hogy így mondod, már emléxem.. nekem is az volt a hibás! 😊

ivjoe
Én megmondom neked, hogy mi volt az! NEm frissítetted ma véletlenül a Forcecastfoxot? Az csinálta! Törlöd és jó lesz!
shrek82
nekem is volt már ilyen...A legutóbb telepített kiterjesztés teszi. Így nem tudom, hogy melyik lehet!Ha emléxel rá, hogy melyiket tetted fel utoljára, akkor azt szedd le, és miután eltávolítottad, telepítsd fel ujra!

segítsetek, sziasztok.

tönkre ment a firefoxom vmiért így jön be minden:S

kép, mert nagy
Megjelent a Clean(MO)Cache új, 3.0-ás változata, melyben egyesítették a régi CleanCache-t és a CleanMOCache-t.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Köszi az infót.
Nálam általában a megnyitásnál szokott probléma lenni. Végül is ez egy apró kellemetlenség csupán, meg lehet szokni, valsze a firefox hibája mert minden más jól müxik, és most lett újratelepítve a winzo is.
Azért egy regclean-ert ráeresztek biztonság kedvéért.

lck
Linux alatt is.