19494
-
#18124 Nem, 7est. -
Blum #18123 Windows 8-at hasznalsz? -
#18122 Sziasztok!
Miért torzítja így el a betűket a Firefoxom?
-
#18121 hi, valaki tudna segíteni egy adblock plus szűrőben? mármint én arra gondoltam a megoldást illetőleg, de lehet más kéne.. szóval vannak lapok amik kilépésnél átiránytanak egy kilépő odlalra.. meglehetne valahogy oldani hogy az adblock tiltsa vagy esetleg hogy egy másik (a loginoldalt) hozza be ahelyett?
előre is köszi -
#18120 Köszönöm szépen! -
Blum #18119 címsorba about:config,megigered hogy ovatos leszel,keresobe beirod hogy browser.tabs.onTop es atallitod false-ra (dupla katt) -
#18118 Firefox 19-ben hogy lehet ezeket a felül elhelyezett lapokat a könyvjelzők alá rakni, mint a régebbi verziókban?
-
pumecedli #18117 Firefox 19.0 van a gépemen.Hogyan kell beállítani az előzményeket, hogy ne csak a mait jegyezze, hanem az előző napokat is? -
TomBond #18116 Frissített 19.-re! :-)
Mostanában nagyon rossz lett a görgetés (logitech M705-ös egerem van), Van valakinek tippje mitől lehet? -
#18115 Facebook probléma megoldódott, sütiket elkellett távolítani.... -
kl24h #18114 Lehet tévedésből lenyomtad a Ctrl + - (- mínusz gomb) gombot és akkor lekicsinyítette. -
Puhos #18113 Köszi ezer hála!! Siker!! -
kl24h #18112 Lenyomod a Ctrl + 0 gombot (0 - 0 számot jelent és nem O betűt!) -
Puhos #18111 És akkor hogy tudom olvashatóvá tenni? Mert nem találok olyat a böngészőben hogy oldal nagyítása. -
#18110 Szerintem ez csak nagyítás gond. -
Puhos #18109 Hali!
A citromail.hu oldal így jön be a Firefox alatt! Mi lett vele? A böngészőben semmit sem állítottam át. Opera alatt jó!!!!
-
#18108 Nem segített -
#18107 ctrl+f5 vagy adblockert tiltsd le -
#18106 Próbáld újratelepíteni a flash playert(előtte zárd be a mozillát addig nem megy). -
#18105 azért nem ártana megnézni műveletközpontban, hogy milyen elérhető frissítések vannak. -
#18104 18.0.2 van fent, elvileg naprakész.
(Tuti nem vírus.) -
#18103 csak frissítened kell egy újabbra. valami kimaradt a legutolsó ff frissítésnél, azért csinálja. köze sincs semmi vírushoz, semmi más divatos elképzeléshez. -
kl24h #18102 Nálam minden rendben van, nincsenek ilyen gondok. Valamivel megterhelted a Firefoxot vagy becsúszott egy szuper vírus. -
#18101 Tegnap óta használhatatlan a Firefox, ha nem tiltom le a Flash-playert. Minden oldalt megnyitva lefagy az oldal vagy 2-3 percre, majd kiírja, összeomlott.
Kizárt, hogy ezt nem látják a programozók.
Van erre megoldás, hogy működjön? -
#18100 Hali.
Nem jön be a facebook firefoxban (18.0.2) Csak egy üres lap az egész.
Explorerben meg jó. Mi lehet a gondja?
Webkonzolt bekapcsolom akkor ezt írja ki:
[14:07:18.411] GET https://www.facebook.com/ [HTTP/1.1 500 Internal Server Error 234 ms]" -
#18099 olyan nincs ami lapfülrekre külön proxyt használ? -
#18098 volt egy plugin ami régen müködött és a 18-asal ami most van nem müxik. fel tudok tenni régebbi feirfoxo, hogy az uj is megmaradon? -
#18097 Ejj, most nezem ez FF topic :P Azt hiszem, akkor targytalan a dolog :) -
#18096 Reinstall? -
kl24h #18095 Valószínűleg valamilyen kártékony (vírus, trójai program, stb.) program okozza. -
TomBond #18094 Egy ismerősöm problémája: "nem tudom mire vélni, de a gépem bekapcsolás után még 6 percig nem képes a böngészőt összeszedni. minden más megy, még a film feltöltése is azonnal, de a böngészők nem. aztán 6 perc után elindul, és néha elveszti a netet ezt így miért?" Valakinek ötlet? -
#18093 proxy switch Elore el tudod menteni az ipeket kulonbozo profilokba. Es utan csak 2 kattintas a valtas. Probald ki. -
#18092 van valami bövitmény szerüség, amivel gombnomásra, megadott listából (monjduk txt, vagy valami külső fájlbol beolvasva) proxyt cserélne, és azon keresztül csatlakozna? -
kl24h #18091 Még van az a megoldás, hogy át kell ellenőrizni a gépet, hogy nincs-e valamilyen kártevő, ami szórakozik veled. Az is lehet, hogy egy tiszta szoftver nem engedi (itt gondolok valamilyen Toolbar, Add-on, stb.). Az ilyen átellenőrzés egy kis időt igényel. -
fülcsimanó2 #18090
Okés, köszönöm, hogy reagáltál.
Hát most megoldás amúgy sem kínálkozik, mint amit Te is írtál.
Csak piszkosul bosszant, hogy azok a funkciók amik eddig tökéletesen működtek, egyszercsak itthon nem használhatók. Persze ott a munkahely, de mégis örülnék, ha itthon tudnám a kajámat rendelni és nem a melóhelyen kéne ilyen baromságokkal foglalkozzak.
Azért köszi, hátha lesz még mástól más tipp !!!
-
kl24h #18089 A 2 problémára azt tudom ajánlani, hogy próbáld meg más gépen belépni (pl. internetkávézó, barát gépjén, persze ha csak megbízhatóak). Ha másnak a gépjén be tudsz lépni és tökéletesen működik a cityfood.hu, akkor vagy a te gépeddel van a gond vagy a internetszolgáltatódnál.
Az 1 problémára is ugyanezt tudom ajánlani mint az előbb, tehát barát vagy internetkávézó.
Én a google drive nem foglalkoztam és nem ismerem, ezért csak ötletet tudtam adni. -
kl24h #18088 Én sem nem bízom a jelszavakat a böngészőre, viszont a programokra sem, inkább megjegyzem a fejembe és belépéskor szépen beírom őket. Úgy is állítottam be a böngészőimet (IE, MF), hogy ne jegyezzenek meg ilyen dolgokat.
Ha már itt tartunk, akkor elmondom, hogy még az ilyen csettelő szoftvereknél is úgy állítom be, hogy én írom be felhasználónevet és jelszót is. -
fülcsimanó2 #18087
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha van valakinek ötlete a megoldáshoz.
Már végigkérdezgettem az összes informatikus ismerősömet, de mindenki tanácstalan.
Két problémám van, egyik se katasztrofális, de baromira bosszant.
1. barátaim rendszeresen megosztanak velem a google drive-on nagyméretű, pl. 1 gigás zenefájlokat. A linkre kattintva, majd a letöltésre, kiírja, hogy a fájlt nem sikerült vírusvédelmi szempontból megvizsgálni, rákattintok, hogy letöltés mindenképpen, és mégse nyílik meg a letöltő ablak. Ugyanez Opera böngészővel simán működik ugyanezen a gépen.
2. a másik bosszúságom: van egy ételszállító cég, a cityfood.hu. Évek óta regisztrálva vagyok és online rendelek. Karácsony után az a furcsaság történt, hogy beírva az azonosító számomat és a jelszómat, nem ismer fel, hanem újra üresre kivágja a két mezőt. A beírt adatokkal nincs gond, viszont mivel nem enged belépni, rendelni se tudok. Ugyanez az Opera és Google Chrome böngészővel se működik, sőt Explorer-rel sem. A beírt kódok biztosan jók, mert a munkahelyi gépemen ugyanezekkel be tudok lépni és rendelni is tudok.
Ha valakinek van valami ötlete a segítséghez, előre is nagyon köszönöm !
-
#18086 Fogod a profilt az appdataban, elmented és visszamásolod.
#18081: Ez a legnagyobb hülyeség, amit csak tehetsz. Törték már fel a lastpasst és szerintem még fogják is. És akkor az összes jelszavad harmadik félhez kerül. Ráadásul nagyobb célpont is, mint a böngésző fájlja, amiben tárol. -
huncsik #18085 be van állítva kezdőlap már az is bejön, meg előtte frissít mindig valamit majd a kezdőlap mellett bejön egy ilyen sárga oldal, és ott a firefox androidos változatát lehet letölteni, ezt szeretném kikapcsolni, mert mindig mikor rálépek a firefox-ra akkor előtt egy kis ablakben tölti a szarságát, régen nem csinált ilyet.