Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"add the following line to your mms.cfg file"
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2.) Vagy próbáld meg azt, hogy letiltod a protected mód funkciót. Én ez utóbbit tettem meg, mert 1x összeomlott. Azóta nem.
How do I troubleshoot Flash Player's protected mode for Firefox?
To disable Protected Mode, add the following line to your mms.cfg file located in:
Windows 32bit: C:\windows\system32\macromed\flash
Windows 64bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash
ProtectedMode=0
If the mms.cfg file does not exist, create one using any standard text editor (e.g.. notepad)
Talán segít. Én is tapasztaltam ezt, fõképp YT-on.
Van egy bizonyos oldal, ahová rendszeresen járok és ott van 1-2 furcsa hiba.
Ez egy video/képmegosztó oldal, ahol az esetek 100%-ában, ha lefelé görgetek egy videóról a hozzászólásokhoz, akkor az oldal komplett teteje belemászik a videóba.
A másik gebasz, ha egy postban lévõ video játszása közben belekattintok a videoba(vagy akárhová), onnantól nem mûködik az egeremen a görgõ(!). Nem vicc, nem megy a görgõ se le, se fel. Persze ismerek erre más megoldásokat is, hogy lefelé menjek egy bizonyos postban, node kérem...
Sokan sírtak itt az új Flash miatt, de ezzel nekem sehol máshol nincs bajom, csak ezen az egy bizonyos oldalon.
Legújabb driverek vannak, gond nincs a pc-vel, a bizonyos oldalon lévõ rendszergazda ismerõs és írtam is neki, hogy valami nem oké.
Azért, ha valaki felismeri ezeket a problémákat, megírhatná, hogy mi lehet az, mert csak ott okoz gondot. Elõre is kösz. <#wave>#wave>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Azóta már nincsenek fagyások nálam. A Win XP pedig teljesen jó, nekem követem a divatot a Win 7-el, fõleg egy régebbi gépen.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ha még is használnád akkor majd újra magától bele fogja pakolgatni a leggyakrabban látogatott oldalakat, csak kell egy kis idõ hozzá vagy pedig te is rájuk tudod húzni a könyvjelzõket, címeket, fogd és vidd módszerrel.
Az elõnézeti képeket a cache tárolja, szóval ha azt törlöd akkor a képek is törlõdnek addig amíg újra meg nem nyitod az adott oldalt.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
nekem Firefox 13.0.1 van, és nagyon idegesített, hogy az új lapon megjelennek a már megnyitott oldalak kicsiben, ezért mindet szépen egyesével kitöröltem. Mosst az új lapon csak a keretek jelennek meg, kép nélkül. Ezt viszont még rosszabb, így szeretném visszaállítani a kis képeket is. Tudtok segíteni?
Elõr is köszi!
T.
Vagy továbbra is tolják még?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
letiltottam, és vissza.. agy most nem csinálja.
Miért csinálja azt a firefox hogy, ha lenyomom a "home", "end", "page up - down" gombokat, a google fordító megpróbálja lefordítani az oldalt?
Vagy van más oldal fordító kiegészítõ a Firefoxhoz?
Bár jobban szerettem volna, ha a beállítások között véglegesen kikapcsolhatnám ezt az opciót.
KLIKK
Más:
Az új 13-as verzió azt csinája nálam hogy egy linkre ha kattintok akkort azt beteszi a böngészõ sorba ahol a többi márt beírt oldalak vannak.Azt hogyan lehet kikapcsolni hogy ilyen linkre kattintáskort ne tegye be magátol?
A 13-as verzióval jött ez az új opció, hogy az új lap megnyitása után az új lapon látszanak a nyitott oldalak a divatos csempenézetben.
Hogy a fenébe lehet kikapcsolni azt a számomra felesleges, sõt egyenesen bosszantó funkciót?
Én csak ezt ismerem: Firefox Environment Backup Extension
Ha még nem használtad akkor érdemes megnézni a tabfüleket és letiltani, hogy miket ne mentsen; vagy csak a név/jelszavakat állíttatod vissza vele.
Nem tudom melyik fájlban tárolja a Fox ezen információkat. Biztos van könnyebb és egyszerûbb módja is, de Én amúgy is használom a FEBE-t, ergó Nekem ez irreleváns. Azonban tudja csak azt is, ami Neked kellene - de talán kicsit bonyolult. 😞
Hogy tudom, csak a jelszavakat kimenteni, minden más felesleges. (elõzmények, ilyen-olyan + kiegészítõk, könyvjelzõ, stb.)
folytatás / leállítás
ez a hibaüzenet mostanában 10 percenként elõjön. ha a folytatásram egyek megint error, ha a leállítás akkor oké, de pár perc és megint elõjön. mi a hiba? mit tegyek?
Egyébként nálam is összeomlott egy párszor, de az az érdekes, hogy csak Firefox alatt. Opera alatt nem produkálta ezt a jelenséget. De már kijött egy frissítés a Firefoxra, hátha ez orvosolja a problémát!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az lesz, hogy megvárom a köv. Flash verziót, hátha ott már csináltak valamit vele.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Köszi, de ezzel sem vagyok közelebb a megoldáshoz, vagy hogy egyáltalán mi okozza. Azon kívül, hogy a korábbi Flash-ek mennek.
Ráadásul másik gépen is tapasztaltam.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
1.) Vagy tedd vissza az utolsó 11.2-est (többen ezt javasolják)
2.) Vagy próbáld meg azt, hogy letiltod a protected mód funkciót. Én ez utóbbit tettem meg, mert 1x összeomlott. Azóta nem.
How do I troubleshoot Flash Player's protected mode for Firefox?
To disable Protected Mode, add the following line to your mms.cfg file located in:
Windows 32bit: C:\windows\system32\macromed\flash
Windows 64bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash
ProtectedMode=0
If the mms.cfg file does not exist, create one using any standard text editor (e.g.. notepad)