19494
  • Sil78
    Minden személyes beállításodat a profilodban tartja, persze.

Pl:
    bookmarks.html - a könyvjelzőid
    history.dat - Előzmények
    cookies.txt - a cookie-jaid
    hostperm.1 - különböző engedélyek, pl melyik oldalak helyezhetnek el cookie-t meg hasonlók
    key3.db és signons.txt - mentett jelszavak
    formhistory.dat - mentett űrlapadatok
    cert8.db - biztonsági tanúsítványok
    searchplugins mappa - a keresőpluginek (1.5-től az általad telepítetteket a profilodon belül levő searchplugins mappában tartja, az alapból meglevőket a Program Files-ban)
    prefs.js: a beállításaid (gyakorlatilag az about:config tartalma), köztük a kiterjesztések beállításai is (de magukat a kiterjesztéseket újra kell telepítened, ha nem az egész Profilt másolod)
    user.js: felhasználói beállítások (a böngésző indításakor felülírja az about:config preferenciáit), alapból ez a fájl nem létezik
    chrome\userContent.css és chrome\userChrome.css: a weboldalakhoz és a böngésző felületéhez alkalmazott felhasználói stílusok, alapból ezek sem léteznek
  • ffxi
    Hali! Ebben a könyvjelzők, jelszavak stb. benne vannak?
  • Sland
    KÖSZI!
  • Sil78
    A jelszavakhoz egyébként konkrétan a key3.db és a signons.txt fájlok kellenek.
  • Sland
    Jah okés! Megkeresem. Köszi!
  • Met
    az említett progi tud biztonsági mentést csinálni a firefox beállításairól, jelszavak, kedvencek stb. kiterjesztéseket is tud menteni ha akarod :)
  • Sland
    És ha az egész mappát kimásolom akkor ugye a bővítmények nem lesznek benne?
    Mert van egy két idegesítő bővítményem amit nem akarok a későbbiekben látni...

#5190 ?
  • Met
    MozBackup
  • urbijoe
    az egész profil mappát kimásolod
    C:\Documents and Settings\urbijoe\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
  • Sland
    Újra akarom telepíteni a windowst, de előtte kimentek pár fontos dolgot.
    A bookmarks listát meg a jelszavakat firefoxhoz.
    Bookmark lista megvan, kimentve.
    Rengeteg jelszavam van, és a felére nem is emléxek. Hogy lehet valami egyszerű módon átrakni innen, a "szűz" firefoxba az összes jelszót??
  • urbijoe
    nekem magátol lefrissitette :)
  • ProGabe #5186
    úgy,hogy leszeded a #5183-ban lévő exe-t szépen,felrakod és kész is,ungarische fájörfokszod van
  • hencsyke
    Hello!

A Firefox 2.0.0.1 verziót hogyan lehet magyarítani? Exe tartalmazza a magyar nyelvet? Meg kell várni,míg megjelenik a magyar verzió?

Az esetleges válaszokat előre is köszönöm:

henco

• Thanatos
    az normális ha a 2.0-s angol ff-em "updateolta magát magyar 1.5.akármenyire? köv inditásnál meg már megint angol 2.0 lett...
  • Newfronter
    Mozilla Firefox 2.0.0.1
  • szeifi
    kérdésem lenne:
    hogyan kell a netes broadcast videóinak a lejátszóját megváltoztatni?
    nekem most alapból a winmedia player akarja lejátszani őket de mondjuk én a real playerrel akarom
    hogy változtassam meg?
    előre köszi
  • stein
    Kérdés: verzo:2.0
    Oldalsáv betűi között kevert betűtípusok jelenek meg.Karakterkodolás nem segített.Nem nagy problema, de lehet-e valahogy rendezni?
  • Sil78
  • Beast Machine
    köszike, most már jó!
  • Big Bad Ryder
    Hi.
    Olyan problémám volna a 2.0-val, hogy mikor elszeretnék tenni könyvjelzőt, a neve mindig kitörlődik és név nélkül rakja el, ami nagyon idegesítő, mert állandóan át kell őket neveznem.Tudtok rá orvosságot?
  • Dj Faustus #5177
    1. A szerveren megváltoztatták a karakterkódolást, és ezáltal hibásan kerül kiszolgálásra az oldal.
    2. Hibásan van elkészítve az oldal és nincs megadva karakterkódolás.
    3. Magyar oldalak esetében érdemes ISO-8859-2-es karakterkódolást használni. Ennek használatát Firefoxban a View/Character Encoding/Central European (ISO-8859-2) menüpont kiválasztásával érhetjük el, illetve az Tools/Options menüpont/Content/Fonts&Colors/Advanced gomb/Default Character Encoding: Central European (ISO-8859-2) beállításával állíthatjuk alapértelmezettre.
  • Beast Machine
    hello! miért van az, hogy egy weblapon ékezetes abtűk heyett rombuszokban lévő kérdőjeleket látok? tegnapig nem volt semmi baja annak a weblapnak...
  • zserrbo
    Igen már látom én is, hogy xpi-ben van, de nekem alapból zip-et ajánlott fel mentésnél és mást nem is. xpi-ben kellett volna már akkor lementenem.
  • Sil78
    Pedig eleve xpi volt a kiterjesztése, akkor nem tudom, hogy mentetted le. (Egyébként az xpi fájlok valójában sima zip-ek, csak át vannak nevezve. Szóval éppen ki lehet őket csomagolni, meg a .jar-okat is, de egy egyszerű felhasználónak nem kell.)
  • zserrbo
    Már megvan. Igaz gondolhattam volna rá én is, de azért furcsáltam, mert nem XPI kiterjesztésben volt, hanem zipben. Próbálhattam volna átnevezni, de nem gondoltam rá. Mind1, már jó. Köszi.
  • Sil78
    Miért akarod kicsomagolni? Az ffmenubuttons.xpi fájlt kell ráhúzni az ablakra, kicsomagolás nélkül... Majd a böngésző kicsomagolja és bepakolja a helyére telepítéskor, neked nem kell hozzányúlnod.
  • zserrbo
    Nincs szerencsém. Próbáltam kicsomagolva és anélkül is, mindegyik fájlt külön és egyszerre kijelölve is ráhúzni a FF ablakára. Meg is jelent a tartalma, csak hiába kattintok rá bármelyikre csak menteni tudja és telepíteni nem. Egyedül azt tudnám, hogy a ffmenubuttons.jar file-t kicsomagolom Total C-ban, de nem tudom hova másolnám be.
    Bocsi, hogy értetlenkedek, de nem megy.
  • Sil78
    Nem másolgatni kell, hanem miután letöltötted, simán ráhúzod a fájlt az egérrel a Firefox ablakára, és akkor telepíti.
  • zserrbo
    Köszi nagyon. Csak még annyit, hogy melyik mappá(k)ba másoljam be?
  • Sil78
    Például hol nyit meg olyan felugró ablakokat, amiket nem kéne? A #1575-ben írtam régebben a popupblokkolóról (bár a pluginok által nyitott popupok kezelésén azóta szigorítottak).
  • Sil78
    Aha, rossz volt a kódolása az egyik fájlnak a telepítőjében, ahogy sejtettem. Javított verzió csak neked itt... ;-)
  • zserrbo
    Először innen
    Aztán innen
    Nem tudom mi lehet a baj. Nem működik abszolút.
  • Sil78
    Muti, honnan szedted le. Megnézem és kijavítom, ha lehet.
  • Newfronter
    Köszi, azthiszem már nincs ilyen gondom. :)
  • zserrbo
    Vagy hely. ahonnan "le tudok szedni" eszköztár gombokat?
  • zserrbo
    Semmi. Még mindig ilyen. Megpróbáltam nem csak a Firefox.hz-ról leszedni, de úgy se működik. Van valami más ötlet vagy ilyen jellegű plugin?
  • Lyan Kyj
    FF2-t használok, felugró ablakok tiltva vannak, mégis megnyitja őket. Tökéletesen szűz az oprendszer. Van vmi lehetőség a megoldásra, vagy FF-reinstall?
  • tzsoltika
    köszi, sikerült újratelepitettem a wmp és mostmár megy
  • Dodo55
    Lesz egy Logitech G15 billentyűzetem, ami angol kiosztású.
    Azonban ha a windows magyarra van állítva, akkor ugyanúgy tudom majd használni, mintha magyar kiosztású lenne, kivéve a hosszú Í-t, mert ahhoz nincs gomb rajta.
    Azonban megtudtam, hogy az ALTGR+I-vel és az ALTGR+J-vel lehet hosszú í-t írni, szóval elméletileg meg lenne oldva a dolog.
    De Firefoxban mindkét kombinációra kis í-t ír, pedig ALTGR+I-re nagyot kéne. Más progikban nagyot ír.
    Van erre valami megoldás, hogy majd nagy Í-t is tudjak Firefoxban írni?
  • Sil78
    Először próbáld meg ezt, ha nem segít, akkor meg újratelepíteni a Windows Media Playert (és persze a legújabb DirectX sem árt).