19494
-
#5197 Minden személyes beállításodat a profilodban tartja, persze.
Pl:
bookmarks.html - a könyvjelzőid
history.dat - Előzmények
cookies.txt - a cookie-jaid
hostperm.1 - különböző engedélyek, pl melyik oldalak helyezhetnek el cookie-t meg hasonlók
key3.db és signons.txt - mentett jelszavak
formhistory.dat - mentett űrlapadatok
cert8.db - biztonsági tanúsítványok
searchplugins mappa - a keresőpluginek (1.5-től az általad telepítetteket a profilodon belül levő searchplugins mappában tartja, az alapból meglevőket a Program Files-ban)
prefs.js: a beállításaid (gyakorlatilag az about:config tartalma), köztük a kiterjesztések beállításai is (de magukat a kiterjesztéseket újra kell telepítened, ha nem az egész Profilt másolod)
user.js: felhasználói beállítások (a böngésző indításakor felülírja az about:config preferenciáit), alapból ez a fájl nem létezik
chrome\userContent.css és chrome\userChrome.css: a weboldalakhoz és a böngésző felületéhez alkalmazott felhasználói stílusok, alapból ezek sem léteznek -
#5196 Hali! Ebben a könyvjelzők, jelszavak stb. benne vannak? -
#5195 KÖSZI! -
#5194 A jelszavakhoz egyébként konkrétan a key3.db és a signons.txt fájlok kellenek. -
#5193 Jah okés! Megkeresem. Köszi! -
#5192 az említett progi tud biztonsági mentést csinálni a firefox beállításairól, jelszavak, kedvencek stb. kiterjesztéseket is tud menteni ha akarod :) -
#5191 És ha az egész mappát kimásolom akkor ugye a bővítmények nem lesznek benne?
Mert van egy két idegesítő bővítményem amit nem akarok a későbbiekben látni...
#5190 ? -
#5190 MozBackup -
#5189 az egész profil mappát kimásolod
C:\Documents and Settings\urbijoe\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ -
#5188 Újra akarom telepíteni a windowst, de előtte kimentek pár fontos dolgot.
A bookmarks listát meg a jelszavakat firefoxhoz.
Bookmark lista megvan, kimentve.
Rengeteg jelszavam van, és a felére nem is emléxek. Hogy lehet valami egyszerű módon átrakni innen, a "szűz" firefoxba az összes jelszót?? -
#5187 nekem magátol lefrissitette :) -
#5186 úgy,hogy leszeded a #5183-ban lévő exe-t szépen,felrakod és kész is,ungarische fájörfokszod van -
hencsyke #5185 Hello!
A Firefox 2.0.0.1 verziót hogyan lehet magyarítani? Exe tartalmazza a magyar nyelvet? Meg kell várni,míg megjelenik a magyar verzió?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm:
henco
-
Thanatos #5184 az normális ha a 2.0-s angol ff-em "updateolta magát magyar 1.5.akármenyire? köv inditásnál meg már megint angol 2.0 lett... -
Newfronter #5183 Mozilla Firefox 2.0.0.1 -
szeifi #5182 kérdésem lenne:
hogyan kell a netes broadcast videóinak a lejátszóját megváltoztatni?
nekem most alapból a winmedia player akarja lejátszani őket de mondjuk én a real playerrel akarom
hogy változtassam meg?
előre köszi -
stein #5181 Kérdés: verzo:2.0
Oldalsáv betűi között kevert betűtípusok jelenek meg.Karakterkodolás nem segített.Nem nagy problema, de lehet-e valahogy rendezni? -
#5180 #4612 -
#5179 köszike, most már jó! -
Big Bad Ryder #5178 Hi.
Olyan problémám volna a 2.0-val, hogy mikor elszeretnék tenni könyvjelzőt, a neve mindig kitörlődik és név nélkül rakja el, ami nagyon idegesítő, mert állandóan át kell őket neveznem.Tudtok rá orvosságot? -
#5177 1. A szerveren megváltoztatták a karakterkódolást, és ezáltal hibásan kerül kiszolgálásra az oldal.
2. Hibásan van elkészítve az oldal és nincs megadva karakterkódolás.
3. Magyar oldalak esetében érdemes ISO-8859-2-es karakterkódolást használni. Ennek használatát Firefoxban a View/Character Encoding/Central European (ISO-8859-2) menüpont kiválasztásával érhetjük el, illetve az Tools/Options menüpont/Content/Fonts&Colors/Advanced gomb/Default Character Encoding: Central European (ISO-8859-2) beállításával állíthatjuk alapértelmezettre. -
#5176 hello! miért van az, hogy egy weblapon ékezetes abtűk heyett rombuszokban lévő kérdőjeleket látok? tegnapig nem volt semmi baja annak a weblapnak... -
zserrbo #5175 Igen már látom én is, hogy xpi-ben van, de nekem alapból zip-et ajánlott fel mentésnél és mást nem is. xpi-ben kellett volna már akkor lementenem. -
#5174 Pedig eleve xpi volt a kiterjesztése, akkor nem tudom, hogy mentetted le. (Egyébként az xpi fájlok valójában sima zip-ek, csak át vannak nevezve. Szóval éppen ki lehet őket csomagolni, meg a .jar-okat is, de egy egyszerű felhasználónak nem kell.) -
zserrbo #5173 Már megvan. Igaz gondolhattam volna rá én is, de azért furcsáltam, mert nem XPI kiterjesztésben volt, hanem zipben. Próbálhattam volna átnevezni, de nem gondoltam rá. Mind1, már jó. Köszi. -
#5172 Miért akarod kicsomagolni? Az ffmenubuttons.xpi fájlt kell ráhúzni az ablakra, kicsomagolás nélkül... Majd a böngésző kicsomagolja és bepakolja a helyére telepítéskor, neked nem kell hozzányúlnod. -
zserrbo #5171 Nincs szerencsém. Próbáltam kicsomagolva és anélkül is, mindegyik fájlt külön és egyszerre kijelölve is ráhúzni a FF ablakára. Meg is jelent a tartalma, csak hiába kattintok rá bármelyikre csak menteni tudja és telepíteni nem. Egyedül azt tudnám, hogy a ffmenubuttons.jar file-t kicsomagolom Total C-ban, de nem tudom hova másolnám be.
Bocsi, hogy értetlenkedek, de nem megy. -
#5170 Nem másolgatni kell, hanem miután letöltötted, simán ráhúzod a fájlt az egérrel a Firefox ablakára, és akkor telepíti. -
zserrbo #5169 Köszi nagyon. Csak még annyit, hogy melyik mappá(k)ba másoljam be?
-
#5168 Például hol nyit meg olyan felugró ablakokat, amiket nem kéne? A #1575-ben írtam régebben a popupblokkolóról (bár a pluginok által nyitott popupok kezelésén azóta szigorítottak). -
#5167 Aha, rossz volt a kódolása az egyik fájlnak a telepítőjében, ahogy sejtettem. Javított verzió csak neked itt... ;-) -
zserrbo #5166 Először innen
Aztán innen
Nem tudom mi lehet a baj. Nem működik abszolút. -
#5165 Muti, honnan szedted le. Megnézem és kijavítom, ha lehet. -
Newfronter #5164 Köszi, azthiszem már nincs ilyen gondom. :) -
zserrbo #5163 Vagy hely. ahonnan "le tudok szedni" eszköztár gombokat? -
zserrbo #5162 Semmi. Még mindig ilyen. Megpróbáltam nem csak a Firefox.hz-ról leszedni, de úgy se működik. Van valami más ötlet vagy ilyen jellegű plugin? -
Lyan Kyj #5161 FF2-t használok, felugró ablakok tiltva vannak, mégis megnyitja őket. Tökéletesen szűz az oprendszer. Van vmi lehetőség a megoldásra, vagy FF-reinstall? -
tzsoltika #5160 köszi, sikerült újratelepitettem a wmp és mostmár megy -
Dodo55 #5159 Lesz egy Logitech G15 billentyűzetem, ami angol kiosztású.
Azonban ha a windows magyarra van állítva, akkor ugyanúgy tudom majd használni, mintha magyar kiosztású lenne, kivéve a hosszú Í-t, mert ahhoz nincs gomb rajta.
Azonban megtudtam, hogy az ALTGR+I-vel és az ALTGR+J-vel lehet hosszú í-t írni, szóval elméletileg meg lenne oldva a dolog.
De Firefoxban mindkét kombinációra kis í-t ír, pedig ALTGR+I-re nagyot kéne. Más progikban nagyot ír.
Van erre valami megoldás, hogy majd nagy Í-t is tudjak Firefoxban írni? -
#5158 Először próbáld meg ezt, ha nem segít, akkor meg újratelepíteni a Windows Media Playert (és persze a legújabb DirectX sem árt).