Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ma délután bekapcsoltam a gépet és a kezdõoldal (Origo.hu) így fogadott:
Tehát a jobb oldalon nem tölti be a képeket. Az Opera rendesen betölti a képeket, (nehogy az legyen, hogy akkor használd azt)!!!. Illetve a Firefox a Délmagyar.hu oldalt is össze-vissza tölti be, azaz nem a monitor közepére teszi az oldalt. A gépen nem lett semmi elállítva, illetve a monitoron sem. A Firefox kiegészítõk naprakészek.
Köszönöm.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
olyan problémám van, hogy ha Yotube videót nézek és rányomok a teljes képernyõre teljesen lefagy a gépem. Annyira, hogy még az egér is megáll a teljes képernyõs kattintás után azonnal. Frissen van telepítve a rendszerem (Windows 7 Pro 64 bit), friss Firefox és flash player van fent. Van valakinek tippje, hogy mitõl lehet?
Köszi
Zárd be a böngészõt és futtatásba (WIN+R gombok) írd be: %appdata%
Keresd meg a Mozilla mappát és csinálj róla egy másolatot ugyanoda. A régit nevezd el pl. Mozilla_old-ra, az új másolatot pedig Mozilla-ra.
Ha nem oldaná meg akkor alkalmazd a #17828 hozzászólásomban leírt alaphelyzetbe állítást.
A Flash Player-nek van külön IE változata is. Ezzel telepítheted.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Hasonló problémám van. Reggel óta ahogy megnyitom a Firefoxot összeomlik. Google a kezdõlap. Nekem is csak csökkentett módban indul el. Ha letiltottam a kiegészítõket az sem segített. Bármit állítottam be benne (csökkentett módban), utána újra minden visszaállt az alapra. Letöröltem, újra feltettem, ugyanúgy nem mûködik. Leszedtem a flash playert, újratettem, így sem jó. Az egyébként tudtomal a legfrissebb. 11.3.300.268. A Firefox meg a 14.0.1.
Lefutott a Malware, nem talált semmit, most fut a víruskeresés mással, egyenlõre semmi. CCleaner ma már 6szor is tisztított. 😊
Valakinek valami ötlet? Már kezd elegem lenni.
Fent van a gépen az explorer 9, de az meg nem érzékeli a flash playert, vagy nem kompatibilis vele, vagy nem tudom.
Letiltott kiegészítõkkel is ez van? Ha úgy jó akkor próbáld meg õket egyenként visszaengedélyezni és kitalálni, hogy melyik okozhatja.
Frissítsd Flash Playert: flash-flashie
Legvégsõ esetben állítsd alaphelyzetbe a Firefoxot: "Sugó/Hibakeresési információ/A Firefox alaphelyzetbe állítása" gomb. Könyvjelzõk, jelszavak, elõzmények megmaradnak. A kiegészítõk és a beállítások repülnek.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Külön a Firefoxban nem lehet.
Átállítanám, mert éppen fordítva vannak, mint kéne.
olyan kérdésem lenne, h FF-ban megoldható e valahogy, hogy a szöveget a böngészõ méretének megfelelõen tördelje?
sokszor nézek tutoriálokat, egymás mellé van téve a FF és egy másik program. viszont a hosszú sorokat nem tördeli meg, és így elég nehézkes az olvasása.
elõre is köszi!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
a probléma az! hogy ha lehúzom az internetcímet arra az üres részre, nem jelenik meg! és az menüsornál lévõ könyvjelzõ fülön sem adódik hozzá!
Azon az üres részen lent ahova le akarom húzni! ott a szélén látok egy kicsi háromszöget! aztán annyi!
Én ezeket már megcsináltam feltettem oda egy csomó gyakran használt weboldalt csak a másik nap eltûnt! minden még a bevezetés is meg a leggyakrabban használt ikon is ott arról az üres részrõl!
Feltettem, majd vissza akartam állítani a könyvjelzõket!Van egy üres söröm a böngészõ eszköztár alatt! oda szépen kihúzogattam volna az oldalakat amiket gyakran nézegetek! De nem engedi! akkor megcsináltam elmentettem könyvjelzõnek úgy onnan ki tudtam húzni arra az üres részre!
De mar reggelre eltûnt minden! és még könyvjelzõnek sem tudom lementeni az oldalakat! miért???????
Jobb klikk a flashre es ott kell kikapcsolni a hardveres gyorsitast.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszi a segítséget.
Szval vhol ott lesz a gubanc. Letiltottam minden plugint nyilván a flashen kívül és letiltottam a kiegészítõket is, de így se mûködik. MM az történik hogy egyes videóknál lefagy az egész ff.
Ha csak fennáll a probléma, akkor lehet vírus is a dologban. Ha vírus szórakozik, akkor többféle vírusellenõrzõ programot kell lefuttatnod, amiket majd megadok én.
Azóta fordul elõ mióta frissítettem 14.0.1re evidensnek tûnt hogy visszarakom a régit, de már azzal is ugyan ez a probléma. Flash playerekbõl a 10.3 11.2 11.3nál is ugyan az a hiba ff 13nál és 14.0.1nél is próbáltam mindet.17739 ezt is próbáltam de semmi eredmény.
Más böngészõvel nincs ilyen bajom, de hát mégis a ff a kedvencem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezeknek a nvidia bõvítménynek muszáj mennie ? Mert ki kapcsoltam és mint a gyorsabb lett volna a böngészõ.
kép: http://www.kephost.com/images4/2012/7/16/dreahrapkvd97rl1g02e.png
Nem tudom miért nem találtam.. csak a PCForumos letöltés.. de mostmár megvan!
Köszönöm!
---
Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Valaki nem tudja véletlen,hogy a Firefox ESR(Extended Support Release)-t honnan lehet letölteni ami tényleg az és nem fake?
Köszi elõre is!
---
Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Az elso inditas 10secig tart. Semmi nem lett telepitve se kiegeszito se egyeb program a gepre. Csak ugy fogta magat es elszarodott.
2 Hét múlva jön a 14? Vagy mikor?
Sziasztok !
Frissítettem, a Mozilla Firefox-ot, a legújabb verzióra.
Az a problémám, hogy ha a neten lévõ Flash-es játékokat játszottam, akkor mindig megjegyezte, hogy meddig jutottam el, és onnan tudtam folytatni.
A mostani frissítés óta viszont nem jegyzi meg. Mi lehetne erre a megoldás ?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
WTF?!
Get a life!
Most a Feed Sidebar-t használom, de nem jön értesítés minden új feltöltött hír megjelenésekor pl. Ma vettem észre, hogy volt, amit nem jelenített meg.
Ti mit használtok?