19494
  • Sil78
    Az sok is. Mennyi memória van a gépedben? Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is sokat eszik? Nekem kb 60 kiterjesztéssel eszik normál használat mellett (átlag 10 nyitott lap, és amikor itthon vagyok, folyamatosan megy) olyan 70-75MB-ot szokott enni az 1GB-ból. De a régi kis PII-esemen sem volt soha gond a memóriahasználattal, pedig abban összesen volt 128MB.
  • Sil78
    Nem hivatkozik valami fájlra, hogy miben talált hibát?
  • Rafka
    Szerintem igazuk van azoknak akik azt mondják hogy a Firefox sokal gyorsabb mint az Internet Expoler.Operaval kb. egyenlő.
  • moon21
    megfigyeltem, hogy legtöbbször a rapidshare.de -n csinálja, amikor lejár a számláló, és a képet kéne megjelenítenie, de a képet már nem mutatja, és ott befagy a Firefox...
    hogyha van vkinek vmi ötlete, ne tartsa magában! :)
  • desigo
    Mondjuk non-stop megy a gépem de mostanában be szoktam zárni a firefoxot ha nem ülök a gép előtt.
  • Met
    nekem most 71.000, sokallom de ez van:)
    Azthiszem attól is függ, hogy kiterjesztés van telepítve és mióta fut a ff.
  • Picar77
    Nekem 105 eszik most épp
  • desigo
    Ha a feladatkezelőben megnézitek akkor nektek hány K-t eszik a firefox.exe?

Én sokallom a 138.000 K-t.
  • urbijoe
    azt nem lehet valahogy megcsinállni,hogy ha a "DownThemAll"-al töltök több file-t és ha végzett akkor kikapcsolja a gépet,mint pl: a flash get?
  • moon21
    kipróbáltam csökkentett módban, és ott is csinálja :(:(
    mint már irtam, az 1-es verziónál nem volt iylen probléma.
    remélem hamarosan kiadják a 3-ast és talán azzal se lesz gondom :)
  • littleNorbi
    kösz.
  • autoszimulator
    Nekem ilyenkor egyiket engedi törlni a könyvjelzőkezelőnél, kijelölöm, és del gomb!
  • urbijoe
    akár mit csinálok két könyvjelzö eszköztár mappa van.
    a bookmark duplicate detector kiterjesztés csak a sima könyvjelzöket törli de a könyvjelzö eszköztár mappát nem
  • moon21
    már probáltam ugy, akkor éppen nem jelentkezett a hiba. kipróbálom majd huzamosabb ideig ugy használni.
    régebben irták páran, hogy nekik is jelentkezett ez a hiba :(
  • Sil78
    Mint már mondtam, nézd meg Csökkentett módban, azaz kiterjesztések nélkül. Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode. Így ki lehet szűrni, hogy valamelyik kiterjesztés okozza-e.
  • moon21
    nem, mégse amiatt volt :(
    most kipróbálom, hogy a Tab Mix Plust tiltom le...
  • moon21
    az lehet, hogy a Firefox 2-es beépített Talkback vagy milyen pluginja (hibajelentő) okozta a #5448 problémámat? :)
  • ispankiraly
    oké köszi most már tényleg nem áll le
    örök hála soha nem jöttem volna rá ha nem segitesz!!!!!!!!
  • Sil78
    Igen, válaszoltam is rá.
  • ispankiraly
    most amit küldtem az jo?
  • Sil78
    Importáláskor nem csinál neked egy külön mappát az importált könyvjelzőkhöz?
  • Sil78
    Ahhoz nem kell kiterjesztés. Jobb egérgomb / Oldal adatainak megtekintése / Média fül, és ott kikeresed.
  • Sil78
    Az a Windows Media Playerhez vagy a VLC Playerhez tartozhat, biztos a legújabb WMP van fent a gépen?
  • littleNorbi
    Van olyan Add-on ffox-hoz, amivel letudom menteni a flash-eket?
  • 128bit
    Nyunyukáim Vista alat firefoxozom és mikor 1 oldalon akarok videjot nézni kér valami bovitményt de nem találom!!!
    Ne tom a megoldását! eztdobja: application -xmplayer2 Segitcség
  • urbijoe
    mért van az hogy ha beinportálom a könyvjelzöimet ,a könyvjelzö eszköztár mappábol mindig kettö lesz,és pont azt nem tudom kitörolni amelyik nem kell?
  • Sil78
    Nem. Valami kódot próbálsz küldeni? (Legalábbis az egyik üzenetben maradt 1 db kacsacsőr...) Mert azt ki fogja irtani, nem engedi át. Nekem csak maga a hibaüzenet kell, ami kijön egy kisablakban, pl hogy melyik fájlban észlelte a hibát. Az nem, amit a Hibajelentő küldene.
  • ispankiraly
    remélem most megkapod
  • xino
    SILKE, igen és sikerült is, lásd #5606.
    Előbb makacskodott, de az okos enged alapon én győztem, csupán egy a gond, a gép indításakor, újra kellett az ikoncserét végrehajtanom. Valószínű, hogy máshová kellene áttennem, hogy "lássa" a Windows.
    Köszi szépen.
  • Sil78
    Tőled csak 2 db teljesen üres, tárgy nélküli privit kaptam.
  • ispankiraly
    hello SIL
    én küldtem privibe az adatokat megkaptad?
  • Sil78
    A Firefox és a Thunderbird Asztalon levő parancsikonjait próbáltad megváltoztatni?
  • xino
    Sikerült SILKE, sikerült!A parancsikonokat is lecseréltem! Nagyon szépen köszönöm.
  • xino
    SILKE! Van nekem Firevukom és Thundergombócom is! Nahát, hogy te milyen ügyes vagy és türelmes is! Köszönöm szépen.
    A parancsikont sajnos nem tudtam leváltani, azt írta ki a hibaüzenet :
    You can't change the icon of executable files! Sebaj, nem lehet mindent egyszerre!
  • Sil78
    Mert a Thunderbird főablakának az ikonja messengerWindow.ico, nem main-window.ico. Arra is figyelj, hogy ne a képeket mentsd le, hanem a rajtuk keresztül linkelt .ico fájlokat.
    De ez a módszer nem a parancsikon megváltoztatására szolgál, hanem az ablakok ikonjaiéra, ott fent a bal felső sarokban, vagy lent a tálcán. A parancsikont a hagyományos módszerrel tudod megváltoztatni: jobb egérgomb rajta, Tulajdonságok, Ikoncsere.
  • xino
    SILKE, köszi szépen, de a létrehozott két új új mappát, valakinek (pl.nekem, csak írással kellett megneveznem. A TB-ben már léteztek a fenn nevezett mappák, csak a m-w.ico tettem be, de ott sem változott a parancsikon. Ezek a dolgok, nem fontosak, csupán tanulásilag, jót tett volna az egomnak.
    Kíváncsi lennék, hogy neked sikerült?
  • Sil78
    Azt is. Firefoxban a Gyorsítótár felel meg az IE-s Ideiglenes fájloknak. Ha jól emlékszem, alapból is rákérdez a Személyes adatok törlésénél, hogy pontosan mit akarsz törölni, de megnézheted a Beállításokban, hogy be van-e jelölve, hogy rákérdezzen (Jóváhagyás kérése...).
  • Wreck86
    köszi! a Személyes adatok törlése az mit takar? kb: ideiglenes file-ok törlését?
  • Sil78
    Eszközök / Személyes adatok törlése (vagy Ctrl+Shift+Delete). Részletesebb beállítgatások (vagy ha pl egyenként akarod a cookie-kat törölni) lásd Eszközök / Beállítások / Adatvédelem.
  • Wreck86
    sziasztok!

a kérdésem a következő lenne: a firefoxnál van olyan a menüben,mint internet explorerben a : eszközök/internetbeállítások/cookie-k törlése vagy fájlok törlése?

köszi