Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
These are my friends, see how they glisten...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
win98SE a rendszer és így a firefox nem müxik együtt a wmp 9 series-szel. A másik gépen ez jól ment a mediaplayerconnectivity-kiterjesztéssel, most is jól megy, csak most mindig miután a kiterjesztés automatikusan elindítja a wmp-t ha egy lapon be van ültetve video, utána meg akarja nyitni normálisan is, így:
Sil, nem lehet ezt a képen látható megnyitást mellõzni? 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
#230: köszönöm((:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
#230, de kiterjesztéssel (pl Tabbrowser Preferences vagy Tab Mix) részletesebben be lehet állítani, mit hol nyisson meg.
These are my friends, see how they glisten...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Kösz elõre is!
ha magyar a firefoxod: Eszközök/Kiterjesztések (ott is lesz valami további kiterjesztések beszerzése szerû link)
Mindkettõ elvisz a kiterjesztések weblapjára. Ott találasz valahol egy keresõdobozt, ahova beírod, hogy Session Saver.Ez megtalálja neked a SS extensiont. Rákattintasz, installálod.
Ha megvan ujrainditod a firefoxot, és valószinuleg megmaradnak a megnyitott tabok késöbb ki-belépés után. (nem emlékszem, hogy kell-e neki további konfig, szerintem nem)