Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Lásd #1410 második fele...

These are my friends, see how they glisten...

Tufa
de hogy hozzam újra elõ a profilválasztót? nagyon nincs kedvem újra leszedni hozzá a kiterjesztéseket, stb...

Ez igaz régebben kilépéskor többször elõfordult hogy a firefox benn maradt a futó folyamatok között... és amikor következõre elindítottad akkor a "profilos" képernyõ fogadott.. én ilyenkor nyomtam egy ctrl+alt+del-t aztán simán kilõttem a firefox.exe-t...

Tufa
btw hogy lehet elérni a profilválasztót?

Tufa
1.07em van

lck
Hogy miért van azt nem tudom, de akkor jelentkezik amikor valamiért a firefox már fut, csak nem látszik. Ilyenkor ne hozz létre új profilt, hanem nyisd meg a feladatkezelõt és lõdd ki a firefox.exét. Egyébként az újabb verzióknál ( 1.07, 1.5 RC ) nekem már nem csinálja.
Tufa
Mitõl van az hogy a firefox néha fogja magát és egy profilválasztó ablakkal kezd, ahol nem tudom kiválasztani az épp aktuális profilt mert(akármennyire hihetetlen) az a profil használatban van. Ilyenkor baromi jó, mivel sehogy nem tudom kiválasztani a régit, kreálhatok új profilt, újra berakni a könyvjelzõket, új pluginok, stb... Rohadtul unom már

Nálam is hasonló a probléma.. kiegészítve azzal hogy nálam az Adblock kiterjesztés se mûködik normálisan(forumchat)...

dester
Próbáld meg ezt:

Link

Illetve csinálj egy hijackthis logot és másold ide.

nem szedte le 😞

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

XenonIceX
Ez normális?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

ok, kipróbálom

gnar killer
használj ad-aware-t, nekem is ez volt és ez eltüntette.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

miért van az, hogy minden oldalról elemgy valami .../yyy002.htm reklámoldalra? Már nagyon idegesít. Vírusírtoztam, de nincs vírus. Mit lehet ez ellen tenni?

Nekem a legujabb van fent, automatikus frissites bekapcsolva, ha installalni probalom akkor kiirja hogy nemn tamogatott verzio, ha van mukodo dobhatna valaki egy linket, please !!
Amse
Mondja Sil, hogy #2143...

egy kulonbseg:nem megy a session saver <#vigyor2>
XenonIceX
most próbáltam 1.5 még nem vettem észre túl sok külömbséget

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Sil78
Mondom #2143...

elmenti a nyitott bongeszfulek tartalmat, mikor ujra megnyitod ugyanugy meg lesz nyitva minden mint mikor bezartad
Amse
miaza session saver?

inkabb varok kicsit amig ezzel is megy
Sil78
De hát van, megy az béta2-vel meg az RC1-gyel is simán... Milyen verziót használtok, próbáltátok frissíteni?

dardevil
sry

lck
dardevil
Próbálta már valaki a Firefox Setup 1.5rc1 verziót ?

Firefox 1.5 RC1 magyar

Laky
tedd fel az 1.0.7-et 😉

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

lck
Ez a firefox legnagyobb dobása. Ezért használom már egy éve. ( Biztos session saver is lesz az 1.5-höz hamarosan )
Ch_Slater
jah hát az megesik. mivel az még nem kiforrott verzió, nem is lehet elvárni, hogy müködjön. ha végleges lesz (1.5), akkor minden oké lesz újra.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

tok jok ezek a kiterjesztesek, nem is tudtam hogy ilyeneket tud ez a firefox, csak egy a bibi, ez a session saver nem megy a firefox 1.5-el <#shakehead>
jah asszem megvan

ezt hol lehe beallitani?

Ch_Slater
nem. ez egy kiterjesztés a firefox-hoz, ami a kiválasztott Download manager-hez berak egy menüpontot a gyorsmenübe. ismer 15-20 féle letöltés manager-t, köztük a Flashget-et is.

az egy kulon verzioja?

Ch_Slater
flashgot extension

Hali! Nem tudja valaki hogy ha FlashGet-et felrakom akkor hogy tudom ugy megcsinálni Firefox-ban azt mint ami Internet Explorer -ben van hogy ha kattintok ie-ben jobb gombal akkor ott van egy olyan menupont hogy "Minden letöltése FlashGet-tel" ezt hogyan tudom atvinni firefoxba?

Aquir
hali 😊
win98SE a rendszer és így a firefox nem müxik együtt a wmp 9 series-szel. A másik gépen ez jól ment a mediaplayerconnectivity-kiterjesztéssel, most is jól megy, csak most mindig miután a kiterjesztés automatikusan elindítja a wmp-t ha egy lapon be van ültetve video, utána meg akarja nyitni normálisan is, így:

Sil, nem lehet ezt a képen látható megnyitást mellõzni? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gnar killer
elírtam [: azóta jó lett, pár spy belemászott a frissen telepített windowsba. a profilt meg nem tudtam sajnos kimenteni |-:
#230: köszönöm((:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Aquir
egyszer úgy irta, a következõ mondatban pedig máshogy

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sil78
Nincs is olyan, hogy mozzila.org, mert az mozilla.org. ;-) Miért nem mentetted el elõtte a profilodat? Akkor nem veszett volna el...
#230, de kiterjesztéssel (pl Tabbrowser Preferences vagy Tab Mix) részletesebben be lehet állítani, mit hol nyisson meg.

Sil78
#1410 második fele...

Huh, most hirtelen nem mondom meg, hogy lehet pontosan rendberakni, de nem kellett volna létrehozni az új felhasználót, mivel az volt csak a probléma, hogy az elõzõ bezár(ód)ásnál hibásan záródott be a fox, és még ott volt a folyamatok közt, miközben a fox is azt hitte már magáról, hogy le van már zárva. Ilyenkor egyszerûen csak a feladatkezelõben ki kell lõni a firefox.exe-t. Azzal, hogy új felhasználót hoztál létre, most vele lépsz be, és ezért tûntek el a régi beállítások. Azthiszem, ha kitörlöd az új felhasználót, akkor utánna be tudsz majd lépni a régivel, de ez nem 100%.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Nekem is az a gondom, ami navinak (2106. Segítsen valaki, plíz!

Kösz elõre is!
koszonom, utannajarok !
Ch_Slater
ha angol a firefoxod: Tools/Extensions menü, ott az ablakban van egy link, hogy Get more extensions (vagy vmi ilyesmi)
ha magyar a firefoxod: Eszközök/Kiterjesztések (ott is lesz valami további kiterjesztések beszerzése szerû link)

Mindkettõ elvisz a kiterjesztések weblapjára. Ott találasz valahol egy keresõdobozt, ahova beírod, hogy Session Saver.Ez megtalálja neked a SS extensiont. Rákattintasz, installálod.
Ha megvan ujrainditod a firefoxot, és valószinuleg megmaradnak a megnyitott tabok késöbb ki-belépés után. (nem emlékszem, hogy kell-e neki további konfig, szerintem nem)

Semmi gond, de kifejtened kicsit bovebben mert ez igy keves ahoz hogy felfogjam <#szomoru1>
Ch_Slater
jah igen, bocs. néha nem kattintok a válasz gombra 😊

ezt nekem valszoltad ?
Ch_Slater
session saver extension

Hi, nagyon jo a bongeszo, de volna egy kerdesem. Eddig Netcaptor-t hasznaltam es ott volt olyan beallitas, hogy miutan bezartam es ujrainditotm a bongeszot ujra megnyitotta az elozoleg nyitva levo oldalakat, Firefox-ban viszont nem talalok ilyen beallitasi lehetoseget, van egyaltalan ?