19494
  • NiGhTM4R3
    probléma megoldva, most már jó sorry
    csak ez a rohadt net lett tetű lassú. mind1 ha lehet törölhettiek üdv :)
  • NiGhTM4R3
    http://hu.add-ons.mozilla.com/hu/firefox/2.0.0.2/extensions/
    oldal sem jön be, szóval akkor központi hiba lehet amiért nem tudok bővítményt letölteni????
  • NiGhTM4R3
    Hi
    Lenne egy nagy bajom. Régóta FF-t használok, és eddig nem volte z a baj. Szóval win újratelepítés volt és feltettem a legfrisebb FF-ot, és szinte mindegyik oldalon van flash, és mikor ilyen oldalra lépek kiírja h hiányzó bővítmények vannak, ezért rámegyek h keresse ki a megfelelőt és telepítse, de csak keres és keres,,,de nem talál semmit. Eddig mindig megtalálta!
    Újra is telepítettem már.

Ötletek??
  • lck #5675
    Ezt tedd fel hozzá.
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy hiányzó bővítményként tünteti ha egy AVI-t vagy MPEG-t megakarok nézni egy weblapon és nem flashként van betéve.

Szóval a Windows Media Player vhogy nem épül(t) be a Firefox-omba! Tudna valaki segíteni? Thx!
  • autoszimulator
    Mikor rákattintasz, felugrik egy ablak, hogy megnyitni szeretnéd, vagy lementeni! Ha a megnyitást választod, akkor figyelj mi van mellette, mint alapértelmezett progi! lejött h Jegyzettömb vagy vmi szövegszerkesztő? Azt állítsad át a BitLordra, és jó is lesz. (Sajnos a FireFox 2 torrent kliens esetén gyakran kevergeti az alapértelmezetteket)
  • Wreck86
    Hali!
    az lenne a kérdésem: szerintetek elállítódott a firefox? mert mostanában ha torrentfile-t akarok leszedni,akkor ha rákattintok nem az jön be,hogy lejött,hanem valami más sok furcsa karakteres ablak jön be,de ha úgy,hogy jobb klikk,mentés másnéven,akkor már bitlord file-ként le tudom tölteni.de régebben az elsőféleképp is símán ment.
  • autoszimulator
    Szeleteket azért használják ezek a letöltéskezelők, hogy ha megszakad a letöltés, ne kelljen újrakezdeni, hanem a szeletekből vissza tudja tölteni az eddig már letöltött információkat! Ezek a szeletek a fájl letöltése után le is törlődnek elvileg, vagy pedig ezekből állítja majd össze a program a végleges fájlt, lényeg, hogy semmi plus helyet nem foglalnak! És az is mindegy végül is, hogy hova mentse ezeket, hisz a végső fájl oda fog kerülni, ahova tre szeretnéd, ezektől függetlenül!
  • urbijoe

mik azok a szeletek?
  • urbijoe
    már harmadszor kérgezem meg ezt,valaki tudna válaszolni?

"azt nem lehet valahogy megcsinállni,hogy ha a "DownThemAll"-al töltök több file-t és ha végzett akkor kikapcsolja a gépet,mint pl: a flash get?"
  • Gunnersboy
    lol
  • KeKKSZike
    #5639 help please!
  • desigo
    1 Giga RAMom van szóval az elég kell,hogy legyen...
  • Picar77
    ja
  • JoeFromHun
    Sziasztok! A Firefox már VISTA-Ready???
  • Mikilaci
    safe módban se nagyobb a siker :(
  • Mikilaci
    Sziasztok!

Újraraktam teljesen a firefoxot és mondjuk rá müködik... talán sok idő telik el mikor rákattintok az oldalra (kedvenc) és a bal alsó sarokban látom hogy várakozik, ott telik el sok idő... de a képeket meg az oldalt egy pillanat alatt betölti...

Ez a sg/mozilla oldal pl... kb 9-13 mp a várakozás és egyből beugrik az oldal...

Miért lehet ez a "várakozási idő... teljesen újra raktam csak azt a pár file-t raktam vissza abból a könytárból ahol a jelszó és pár dolog van ami kell..

?
  • ColdFire
    Rexor's System
  • KeKKSZike
    #5639 help please!
  • Picar77
    Én tudom de ilyennek mint te nem mondom meg túl lennél úgy is a végre hajtásához
  • nf1
    ha egy ilyen kérdésre se tudod a választ akkor, hogy akarsz egy operációs rendszert készíteni? :DDD
  • Met
    nagyon nagy lett a szád, vegyél kicsit vissza nem otthon vagy!
  • Rexor
    Ha nem tudod rá a választ, inkább kussolj!
  • DJSenso
    Hy all!
    Nekem lenne egy kis problémóm...
    Szerintetek a Firefox mért dob le, amikor egy zenét kezdek el hallgatni pl.??!! Ez általában a Hotdogon szokott lenni, amikor hallgatni akarok zenét, vagy valakinek az adatlapján van zene és akkor ledob, és vmi Mozilla Quickly Agent(nembiztos hogy ez a neve) kéri az emalcímem és akkor ha ellküldöm, a legközelebbi alkalommal megint ledob és megint kiírja ezt az izét...
    Nah ha valaki megértette amit mondtam, az segíthetne! :)
    Előre is köszi!
  • urbijoe
    azt nem lehet valahogy megcsinállni,hogy ha a "DownThemAll"-al töltök több file-t és ha végzett akkor kikapcsolja a gépet,mint pl: a flash get?
  • Picar77
    Meddig egészséges a memória fogyasztása? 110 mb az már sok?
  • moon21
    nem, nem ir semmi hibát. egyik pillanatról a másikra nem hoz be semmit.
    még azt is furcsának találom, hogy néha túl sok memóriát eszik. most is: összesen 3 kiegésztő van engedve, 5 fül van megnyitva, és 49 MB-t eszik :(
  • Picar77
  • cicamisa
    Sziasztok!
    Van egy olyan problémám,hogy a Firefox nem akarja megnyitni,vagy nagyon lassan a weblapokat.Kipróbáltam,az explorer simán megy.Már újrainstalláltam,frissítettem,de semmi.Win tűzfal van.A probléma minden előzmény nélkül jött elő.Tegnap még ment,de ma már nem.Van valakinek ötlete?Előre is köszönöm.
  • Rexor
    Hi! Hogy tudom alapértelmezett böngészővé tenni a Firefoxomat?
  • Sil78
    Ha tényleg teljesen törölni akarod, akkor a profilodat is törölnöd kell, ennek a helyét lásd pl #5471. Előtte a fontosabb fájlokat (pl könyvjelzők) azért mentsd ki, és majd visszamásolhatod. De ez nagyon drasztikus módszer, és "tüneti kezelés", nem biztos, hogy nem jön elő újra ez a hiba. Úgyhogy szerintem először nézd meg, nem valamelyik kiterjesztésed okozza-e a lassulást. (Nem eszik sok memóriát, nem attól lassul be?) Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) nézd meg, úgy is lassú-e. (Ehhez csukd be a böngészőt, és a Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -safe-mode, és nyomj egy entert.)
  • Wreck86
    én úgy tudom :)
  • Mikilaci
    Ő a nagy mester ?

:)
  • Wreck86
    azért mondtam,hogy várd meg SIL-t,ő biztos tudja,hogy mi a helyzet.
  • Mikilaci
    már volt reinstall... írtam #5640
  • Wreck86
    bocs:) reinstall... azé' ne ögyé' mög;)
  • Mikilaci
    egy sima unistall neked az újrarakás?
  • Wreck86
    én újraraknám fullra foxot,de várd meg SIL válaszát sztem.
  • Mikilaci
    Sziasztok !

Légyszi segítseket már: Nagyon lelassult a firefox, de nagyon. IE az megy rendesen mint a villám..

letöröltem és újraraktam, most a 2.0 firefox van rátelepítve a másikra, de így is lassú.. ha csinálok egy unistallt akkor úgyse töröl le mindent mert a jelszavak, kedvencek megmaradnak...

Szerintetek mi lehet a probléma ? Vagy hogy lehet ezt a programot totálisan leszedni a gépről hátha ha úgy rakom újra akkor müködni fog rendesen...

plz
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy hiányzó bővítményként tünteti ha egy AVI-t vagy MPEG-t megakarok nézni egy weblapon és nem flashként van betéve.

Szóval a Windows Media Player vhogy nem épül(t) be a Firefox-omba! Tudna valaki segíteni? Thx!