Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
mert ennél mindig meg kell nyomni a csatlakozást
az IE-nél meg csak beirok egy lap cimet és már fenn is van a neten
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
0: mindig új fülön nyissa meg a javascripttel nyitott ablakokat
1: mindig új ablakban nyissa meg (mint IE-ben)
2 (alapérték): csak azokat a javascriptes popupokat nyissa meg új böngészõlapon, amiknél nincs megadva, hogy hogyan nézzen ki az ablak (pl nincs megadva konkrét méret neki, meg hogy legyen-e benne címsor), a többit új ablakban.
1.0.x-ben meg lásd #230-as hozzászólás, vagy valamilyen tabos kiterjesztés.
csak uj ablak beállitás van és elég idegesitö hogy mindig jobb egérgombal kell megadnom hogy uj lapon nyiljon meg
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Ami újdonság, hogy az 1.5 béták óta már van lehetõség oldalspecifikus CSS alkalmazására is, mindenféle külön kiterjesztés nélkül. Ehhez a következõ háromféle szabályt lehet alkalmazni:
@-moz-document domain('example.org'), vagy
@-moz-document url-prefix('http://cgi.example.org/exact/prefix/'), vagy
@-moz-document url('http://example.org/absolute/uri.html')
{
/* ide jön az oldalra alkalmazandó CSS, pl: */
body { background-color: white !important; }
}
Minden olyan szabálynál, ahol ott az !important, a felhasználói stílus felül fogja bírálni az oldal eredeti stílusát.
No, röviden ennyi. Kérdés?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Viszont találtam pár igen durva ext-et, remélem, nem csak nekem újak.
PasswordMaker: jelszógenerálás egy master password és a látogatott oldal URL-je alapján, többféle hash algoritmus segítségével, illetve meg lehet határozni, hogy a jelszó hány karakter legyen és milyen karakterek legyenek a jelszóban, stb.
Elõnye: paranoiások számára kiváló eszköz, hogy a regisztrációikhoz teljesen egyedi jelszavakat generáljanak.
Hátránya: egyszer felejti el az ember elmenteni a FF-ban mentett jelszavakat, és kezdhet levelezni a weboldalakkal, hogy ugyan küldék már el az elfelejtett jelszavát, mert esélye sincs kitalálni. <#idiota>#idiota>
IE Tab
Talán mindenki emlékszik, hogy milyen csinnadratta volt a legutolsó Netscape körül, hogy egy böngészõn belül meg lehet adni, hogy egy oldalt a Gecko jelenítse meg vagy az IE HTML/motorja. Aki ezért használt Neccápát, az nyugodtan kidobhatja, mert ez az ext ugyanezt tudja. Megadod, mely oldalaknál használja az IE HTML-motorját és az adott oldalra érve kis darálás keretében a beállítások szerint jeleníti meg. (Windows Update-tel próbáltam és ment vele!)
GMail Manager
GMail Notifier helyett: több GMail fiók kezelése egyszerre, valamint felturbózott funkciók: pl. nemcsak az Inbox-ot figyeli, hanem a Spam mappát is, vagyis kiírja, ha oda is érkezett új levél.
Például az RC1-es FF-nál lehetett az update-rendszeren keresztül RC2-re frissíteni vagy újra kellett telepíteni a progit?
van valami extension, amivel be tudom állítani, hogy hány kbyte-ot használjon a FF a sávszélbõl? (pl. 64K, 128K, 256K, ..)
Weblap teszteléshez kellene, hogy különbözõ sebességû netkapcsolatoknál mennyire gyors/lassú az oldal..
azt tudom, hogy pl netlimiterrel vagy cFos-sal meg tudom csinálni, de engem kifejezetten FF ext. érdekelne...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Adblock 0.5.2.054
Ez már 100%-ig kompatibilis...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Végleges mikorra várható?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
http://www.mozilla.org/projects/firefox/
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Váltanék op. rendszert, van rá mód, hogy az elmentett jelszavakat átvigyem? Konkrétan xp-rõl xandros féle linux-ra másznék át. Melyik az a fájl, ami a jelszavakat tárolja, vagy létezik vmi eszköz, amivel el tudom menteni a ff-on kívûlre a jelszavaim?
Kösz
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
ReloadEvery 0.6.1 (az oldalon leirt modszerrel nekem kiirta hogy inditsam ujra de nem rakta fel !)
TextZoom 1.7.0