Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Ha a beállításainál hozzáadod azokat is a megmaradók listájához... (De a Filterset.G mellett nem túl gyakran fogsz új reklámokkal találkozni...)

These are my friends, see how they glisten...

okés, de ugye akkor ha késöbbiekben is adok hozzá azok is megmaradnak ? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil78
Az a Filterset.G, a legkönnyebb, ha felrakod az AdBlock Filterset.G Updater kiterjesztést is, akkor mindig fogja magát frissítgetni. Meg lehet neki adni azt is, melyik szûrõk maradjanak meg mindig frissítéskor (alapból asszem azok, amik már benne voltak az AdBlock-odban), úgyhogy nemcsak felülírja.

amugy alaki irta anno hogy lehet leszedni a netrõl elõre összegyüjtött filtereket adblockhoz? az csak hozzáadja az eddigiekhez magát vagy felülirja? mert ha elöbbi akkor egy linket hozzá pls 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

thx tökéletesen müxik 😞 végre nem kell megint hanyatvágnom magam sg-n a sok reklámtól, emg a chatet is ki tudtam gyomlálni 😛

hát eddig extensionsmirror-on emg a official extension-os honlapon nem taláûltam de nem adom fel 😊

nem, aztse tudtam hogy van olyan, de akkor utánanézek 😄

Sil78
AdBlock Plus-t próbáltad már helyette?

hm, felraktma 1.5 rc3-at
elsõ ext természetesen adblock, de nem akarja az giazat, pl itt sg-n ha rányomok a blockable elements-eknél nincs semmi, help pls 😊

urbijoe
KÖSZI <#wave>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Le kell tölteni: http://addons.mozilla.org/extensions/
urbijoe
és azt hol kell beállitani ?

flashgot extension

thx, akkor én ugy fogom szvsz hoghy ezeket kimentem, leirtom firefoxot midnenestül, és majd újba becopyzom õket, thx mégegyszer 😊

urbijoe
azt hogy lehet megoldani hogy benne legyen a jobbegérgombos menüben a flashget letöltés opcio?
az IE-ben automatikusan berakja

Sil78
Csinálsz új profilt a Profilkezelõvel (Start menü / Futtatás: firefox.exe -p), és a régi profilból átmásolod bele a megfelelõ fájlokat. Pl bookmarks.html (könyvjelzõk), signons.txt és key3.db (mentett jelszavak), formhistory.dat (mentett ûrlapadatok)...

thx, és azt hogy odlom meg hogyha pl a egyébb salangot nem akarom emghagyni csak köynvjelzõket és a pass-okat amiket elmentett ugye? meg max még a saved form informationt? mert msotanában elég fagyos kedvébe van ff-em és nemtom miért..., msot pl kb 10.re siekrült emgnyitni emrt közvetlen inditás után auto fagyott 😄 mind1 reboot segitett de azért ezt igy msot nem erõltetném 😛

Sil78
Ha felrakod az újat, akkor természetesen megmarad minden könyvjelzõd és egyéb cuccod (minden, ami a profilodban van), ugyanúgy, mint amikor mondjuk 1.0.6-ról frissítettél 1.0.7-re. A kiterjesztések közül lehet, hogy nem mind fog mûködni, azt a párat majd nyilván frissítened kell.
A frissítések már egy ideje mûködnek, úgyhogy simán lehet update-elni majd a véglegesre, nem kell újrarakni az egészet.

kereszteskérdés: ha felrakom új ff-et akkor abba bele lehet buherálni az eddigi könyvjelzõimet és elmentett kódjaimat? (a többi anyira nem vész gondolom ugyse tudnék minden extet átvinni..)
másik: ha felrkaom rc3-at akkor ha majd kijön a final 1.5 akkor rc3 fel tudja magát updateolni arra vagy újra kell majd rakni az egészet?

Kandurex
htx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr Manson
1.5RC3

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kandurex
Sziasztok, láttam, hogy va na ltöltésbe egy félzsák letölthetõ változat. Melyiket ajánljátok? Ami nem beta, nincsennek vele szívások, minden tökéletes, mármint ami tökéltes lehet 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ch_Slater
session.saver OK

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
Immáron a Firefox-felhasználók Windows példányát is tudja azonosítani a Microsoft Download Center...
http://www.betanews.com/article/Microsoft_Adds_Firefox_Support_to_WGA/1132245902

Forrás: Weblabor

Dj Faustus
Sil: igaz, ez csak Release Candidate - nem béta (köszönöm a helyesbítést) - de nem végleges változat. Ennek ellenére meg vagyok elégedve vele.
Local Install... Hm, idáig nem használtam. Van egy pár extension-öm amit szívesen használnék 1.5RC3 alatt is - mivel nem mind kompatibilis vele - szóval lehet hogy igénybe veszem.

Ch_Slater
helo.
session saver és measure it extension van 1.5rc3-hoz?

KoJin Mekre
Üdv!

Van megoldás arra, hogy miután feltettem az Adblock, és Noscript kiterjesztéseket, hogy pl: a flash-es ablakok megjelenjenek, és 1-2 ablak ne "szétcsúszva" jelenjen meg?
Beállítások közt nem találtam ilyen "optimalizáló" funkciót <#wow3>
Elõrre is köszönöm!

Mr Manson

Sil78
Nem béta, hanem release candidate, azaz már majdnem végleges verzió. Ezek jóval stabilabbak, mint holmi béták (bár már az alfa verziók is meglepõen stabilak voltak). Ha nem jött volna közbe semmi a tesztelés során, akkor az RC2 mindenféle változtatás nélkül lett volna kiadva végleges 1.5-ként.

A kiterjesztésekbõl meg a legtöbb már kompatibilis vele, és ami nem, azok közül is majdnem mindet mûködésre lehet bírni a Nigthly Tester Tools (lásd Local Install) segítségével...

Sil78
Megjelent az RC3, de csak angolul. Lokalizált verzió ebbõl valószínûleg nem lesz.

Dj Faustus
Kipróbáltam, a wmlbrowser-t, mûködik Firefox 1.5 RC2 alatt (de 1.0.7 alatt is).

Urbijoe: Az 1.0.7 a stabíl változat, az 1.5RC2 még csak béta. Nálam fut rendesen az 1.5RC2, kicsit gyorsabb is, jobban támogatja a webes szabványokat, de egyes extension-ok még nem támogatják. Ha szeretsz kisérletezni, próbáld ki. Ha szeretnéd jobban kihasználni az extensionok nyújtotta szolgáltatásokat - maradj a régi változatnál.

urbijoe
ezeket az 1.0.7 -re rá lehet telepiteni?

Ch_Slater
aztatat irják, hogy lesz rc3 hamarosan.

urbijoe
érdemes ezt felrakni? Firefox 1.5 RC2

Dj Faustus
"tûzfaladnál" <#wow3>

Dj Faustus
wmlbrowser extension - Firefox 1.5 RC1-ig jó.
Vagy nézz szét itt.

Dj Faustus
Lehet, hogy nincs rendesen telepítve a Flash plugin. Telepítsd újra!
Vagy fel van telepítve valamilyen reklámblokkoló extension (AdBlock), vagy a tûzfaladnél tiltottad le a reklámokat - és ez kihatással van az összes Flash animációra.

Tpe
Nem tudtok 1.5-höz WAP Plugint ajánlani?

Tpe - http://www.daciaklub.hu

lck
Azon kívül hogy SG-fõmenü betüit lefele tolja, semmi hátrányt nem találtam eddig benne. Talán kicsit gyorsabb 1.07-nél.
burkusdió
érdemes már most föltenni az 1.5-öt?

úgy értem nem labilis még?

stratoman
Hát tényleg nem ide tartozik, de ha xp-rõl illetve annak telepítésérõl van szó, itt minden le van írva részletesen:

Link

aandm
hy
Tom nem ide tartozik de formázni szeretném a gépem és azt írja ki h nem tudta a formázást befejezni4 segítsetek pls!!::<#help>

Hafuzi Avni

Mr Manson
samsung.hu -n nem mennek a flashek!
1.5rc2
m,i lehet a gond?

jobb késöbb mint soha... 😊 másrészt emg inkább örülj neki hogy +1 ff-os 😊

ivjoe
3 napja????
Hitetlen!!! <#hehe>
anno énis igy indultam hogy csak kiprbóláltam ff-et és igyragadtam, már jóideje... 😊 krédésedre meg a választ nem tom de szvsz vagy ez is about configos buher lesz vagy egy spec ext fog kelleni hozzá (de csak tipp, majd a nálam okosabbak megmondják mi a teendõ 😊 )

Mr Manson
RC1 siman frissul RC2-re a beépitett updat-tel <#taps>

Halihow,

Mivel csak 3 napja vagyok FF felhasználó, kaphatnék pár hasznos tanácsot?
pl. hol tudom beállítani, hogy 1 ablakban négy lapot lássak felosztva?

http://gaborszantai.co.uk/

Sil78
RC1-rõl meg Súgó / Frissítések keresése... (Ha meg így nem találja, akkor az Update Channel Changer-rel átállni a béta frissítési csatornára.)

lck