19494
-
#5718 Na - ilyenkor kell saját tulajdonuvá tenni a mappát :)) -
Demeter #5717 Köszönöm srácok megvan! Sry de egy kicsit ezt benéztem. :) Ja de amúgy mind1 mert azon a gépen (azaz annak a gépnek a vinyójáról) nem tudom megnyitni a felhasználó név mappát mert azt mondja, hogy hozzáférés megtagadva! :(
Bravó... -
#5716 Sajátgép > Vezérlőpult > Mappa beállításai > Nézet > Rejtett fájlok és mappák megjelenítése. -
#5715 Rejtett mappákat és fájlokat jelenisd meg és lesz -
Demeter #5714 Na mondom mi a helyzet. Az általad leírt útvonallal csak az az egy bibi, hogy a "felhasználó név" alatt nincs semmiféle "Application Data"! Sem a régi gépen, sem pedig az űj gépen. Tudom ez most biztos hülyén hangzik de most vagy én vagyok nagyon vak, vagy pedig itt vmi más gáz lehet.
-
#5713 na jó, jó lesz valami ad blokker plugin is.. de valami automatikus, valami ad csomag, vagy valami :D -
#5712 Nekem is csinálta már ezt egyszer de szernecsére volt biztosnsági másolatom roluk txt-ben és így gyorsan vissza tudtam tenni őket -
#5711 Helo!
Az miért van, hogy egyszercsak eltűnt minden ad-szűrés a FF-omból? :S
De nem is ez a lényeg, hogyan lehetne visszatenni?
Eszközök - AdblockPlusz üres :(
Ide kéne valami gyorsabb eljárás, minthogy egyenként szűrni az AD-okat. :)
Ti hogy csináljátok?
Szerintem auto frissített és azóta vannak reklámok. :S
Köszi!
Catti -
#5710 keresd meg a mozbackup progit és minden beállítást, könyvjelzőt, kiterjesztést... kitudsz vele exportálni az újra meg importálni -
#5709 Akkor a régi vinyón keresd meg ezt a fájlt:
C:\Documents and Settings\felhasználó név\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default\bookmarks.html
és másold át az új géped hasonló mappájába. -
Demeter #5708 Megmondom mi a helyzet. Volt egy gépem de meghalt a VGA kártyája. Namármost sikerült ideiglenesen beszereznem egy másik komplett gépet és azt szerettem volna, ha az előző gépemből (ami VGA miatt meghalt) a firefox alatt felhalmozódott bookmarks-ok valahogy átkerülhetnének az új gép firefox böngészője alá. Ezért azt tettem, hogy kiszedtem a vinyót és beraktam az új gépbe, hogy majd valahogy ki tudjam "importálni" a bookmarks adatbázisát. Csak az a gondom, hogy nem vágom, hogy hol tárolja a gép eme információt...
Sry ha egy kicsit kacifántos lettem volna :)
Amúgy köszönöm !! -
#5707 Ha mindkét gépen van net ez a kiterjesztés nagyon kényelmes. Név és jelszó alapján elmenti egy központi gépre a könyvjelzőket ( a változásokat automatikusan követi ) A másik gépedre meg visszatöltöd. Ha valaki több gépet használ egyszerre, így szinkronban tarthatja a könyvjelzőit. -
Demeter #5706 Igen ezt én is megtaláltam, de ez valahogy nem jön össze...
Nem tudja onnan kiszedni vmi oknál fogva. -
#5705 Firefoxban>Könyvjelzők>Könyvjelzők kezelése>Fájl>Importálás,Exportálás -
Demeter #5704 Srácok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni firefox ügyben. A minap raktam fel egy új win-t és szeretném a már meglévő (másik gépen) bookmarks-ot valahogy átimportálni az újonnan felrakott rendszer firefox böngészője alá. Mivel igensok linkről volna szó, nem igazán volna kedvem egyesével újbol elmenteni őket. Kérdésem, hogy milyen módon tudnám ezt megtenni? Azaz, hogy a firefox hol tárolja a bookmarks-okat??
Thx! -
#5703 FF embléma kéne a tankra :) -
Cat 02 #5702 off :) -
#5701 Igen összeakadhat némejik témával.
Közben észrevettem.
-
#5700 Miért ugrál a firefox alatt a böngésző egész ablaka?
Akadhat pl a windows blinds-el?
IE alatt nem ugrál. -
cadaver #5699 Nézd meg Process Explorerrel ( ha nincs Task managerrel) A PID - jét, honnan indul, mi a parancssor, stb. lehet, hogy valamilyen malware indítja. -
#5698 A Firefoxnak van valami logfájlja? Amiben tárolja esetleg a crash-eket? Mostanában egyre többször csinálja, és érdekelne, hátha van valami info róla. -
#5697 Van egy problémám a 2.0.0.2-es verzió van fent, és mikor betölt a windows alapból fut egy firefox.exe 4k-t foglalva, megnéztem az induló progikat de semmi, a szolgáltatások között sem szerepel, nincsen másik firefox.exe a böngésző exe-jén kívül, szóval mi ez, hogy tudom megcsinálni, hogy ne töltődjön be automatikusan induláskor? -
#5696 azért ez elég karcsú a korábbihoz képest -
#5695 Itt leled átalakulva,átalakítva...
extensions -
öreghupi #5694 Sziasztok!
Engem is az érdekelne hová tűntek el a magyar nyelvü kiterjesztések?
Megköszönném a segítséget,mivel én sehol nem találom őket és szükségem lenne rájuk. -
#5693 ??? -
xino #5692 Internetbeállítások / Böngészési előzmények / Előzmények ( a lap alján), ott beállítható, hogy hány napig őrizze meg a felkeresett címeket? -
#5691 előzmények, sütik törlése -
#5690 Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy Internet Exploreres problémámmal ide írok,de csak itt kaptam eddig is normális hangvételű segítséget.Problémám: az internet explorerben,ahova beírom: www..... ,tehát a címet,ott le is tudok gördíteni,hogy az össze látogatott címet lássam,ezeket ki lehet valahogy onnan törölni,hogyha legördítem,ne lássak semmi címet,csak a "fehérséget"?
köszi szépen -
#5689 magyarnyelvű kiterjesztések gyűjtőhelyét merre találom? -
#5688 Hol állíthatom be alapértelmezettnek a Firefox letöltőjét? Mert nekem van erre külön letöltésvezérlő programom (Free download manager), de legtöbbször a Firefox letöltőjét használom kénylemi szempontból, csak nagyobb fájlokat szedek a FDM-el. Mert minden letöltés-t alapból a FDM-be kezd meg. -
#5687 hello.
valaki segitsen nekem, a mozillábma, egyszerüen a ltöltös rész behalt, nem rak be a letöltésekbe semmit. igy nem is tudom mennyivel jön, lejött-e már?!
mással történt már hasonló?
mitévő legyek? már ujraraktam. de uygan ez a helyzet. -
#5686 miután irtam, h még nem tapasztaltam a downthemall "fényévekkel jobbságát", gondoltam probálok segíteni Neked a magam modján, egy olyan módszerrel, amihez én is konyítok, de akkor ezekszerint nem ment. bocsessz... -
#5685 köszi szépen. Egyébként mégis lejött :). A végére felgyorsult megint :). De mind1 ennek sok hasznát fogom venni ;) -
xino #5684 DownThemAll!kiterjesztés
http://www.foxu.de/extensions/Let%C3%B6lt%C3%A9s-45/Details-1/Selected-20/
-
#5683 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Szóval. Elkedztem ma szedni egy elég nagy fájlt firefoxal, mert azt hittem hogy ma simán lejön, de nagyon belassult ezért valószinüleg nem fog lejönni. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható e valami pluginnel vagy valamivel, hogy holnap ne keljen előröl kezdenem, hanem folytathatom ezt amit elkezdtem? Nem akarom előröl kezdeni, mert már 60% on jár. Válaszokat előre is köszi! -
#5682 mert a flash get kihagy egy csomo file-t 503-as hibával,azota amiota megemelték a sávszélességet.
és már 5x ujraraktam és ugyanazt csinállja -
#5681 Sziasztok!:)
Az új 2.0.0.2es nálam összekeverte a jelszavamaimat..:(
Olyan lapon ahol több is van(gmail...),összevissza írja be..
Azt hiszem vissza teszem a 2.0.0.1est..
Hasonló tapasztalat??? -
#5680 Mert a down them all fényévekkel jobb? -
#5679 downthemall -al nem volt dolgom, de miért nem használod a flashgot + flashget kombinációt? nekem a kérdésedben volt a válasz. :)