19494
  • ba32107
    Hello, két kérdésem lenne!
    Most tettem újra a rendszert, legújabb firefoxxal. Az egyik gondom, hogy a vipmail nem enged be, akármilyen emailcímet akarok megnézni, rossz felhasználónév/jelszó üzenettel kidob. Más gépen be tudok lépni.
    A másik gondom, hogy youtubeon ha megnéznék egy videót, egyből az a kép jön be, miután vége egy videónak. A háttérben rendesen hozza a videót, és meg is lehet nézni, csak nem látom, mennyit töltött le eddig, mert a csík egyből felmegy,ahogy bejön a videó.
    Előre is köszi!
  • foldi6
    sziasztok, a firefox ezt az üzenetet irja ki amikor megnyitnék 1 oldalt: "Can not create DirectShow Player", rákerestem a progira a neten, fel is raktam, de nem oldottam meg a gondot. vkinek vmi tipp?
  • Cat 02 #5756
    köszi :)
  • RadeoN
    helló, ha ez a probléma már felmerült, akkor mea culpa maxima: 2-3 verziószám óta a firefoxom nem "szereti" a flash playereket (youtube, myspace stb.) és a "the shockwave flash plugin performed an illegal operation" hibaüzenettel megfagy. mit lehetne tenni?
    danke
  • Sil78
    Nézd meg az about:config-ban, mire van állítva az image.animation_mode preferencia. Normal-on kellene lennie. Ha azon van, és mégsem mozognak, szerintem nézd meg a tűzfalad beállításait is, a különböző biztonsági szoftverek reklámszűrő része hajlamos bekavarni.
  • Sil78
    Ha becsukod a böngészőt, és törlöd a XUL.mfl fájlt, akkor se javul meg? (Ez az 1.5 óta nem simán a profilodban van, hanem a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappában találod meg.)
  • Sil78
    #5144.
  • Thomas2121
    sziasztok!!

letöltöttem a mozilla firefox. 2.0.0.3-at és van itt ez az oldal:http://www.xtv.fw.hu/ és nem tudok filmet nézni!
    azt írja,h "ismeretlen bővítmény( application/ x-mplayer2)"
    windows vista ultimate-m van!! miért nem tudom megnézni?? milyen bővítmény vagy mi kellene hozzá??
    előre is köszi a segítséget
  • Cat 02 #5750
    hali
    letöltöttem nemrég az a web developpert vagy mit aztán letöröltem és azóta nem jók a gifeK :D behozza csak nem mozognak :( 5let ?
  • DemonX
    semmi... :S
  • DemonX
    Thx... Mert az új verzióra frissítés után Times New Roman szerű betűtípusra váltott a kezelőfelület (menük, stb). A témaváltások sem segítettek rajta. Néztem a config-ben, de nem tudom pontosan melyik a felelős beállítás, ezért nem piszkáltam. Átnyálazom a Chrome-ot. Köszönöm.
  • Sil78
    Témafüggő. De lehet a userChrome.css nevű felhasználói fájl segítségével is változtatni rajta.
  • DemonX
    ...nos és azt tudja valaki, hogy a FFox-ban a KEZELŐFELÜLET betűtípusát hol lehet állítgani?
  • cooldoc
    Te állítod be...De ha van Spywareblastered, a tiltólistát onnan (végülis a registry-ből) átveszi.
  • lck #5744
    Oké, csak arra gondoltam hogy dolgozik-e valamilyen adatbázisból, vagy a firfox alap sütikezelésén túl beépít-e valami plusz védelmi automatizmust, vagy csak egyszerűen megkönnyíti számomra a sütik szelektálását.
  • cooldoc
    Kibővített sütikezelő. Szerintem a legjobb sütikezelő plugin a Rókához!
  • lck #5742
    Helló Doc !

A CookiesSafe valami interaktív dolog, vagy automatikus védelem ?
  • cooldoc
    Értelek. Hosszú ideje ment Blackspears beállításaival (wilderssecurity.com), de lassúnak tűnt a Róka. Na persze, azt nem említettem, hogy a következő - szerintem alap - kiegészítőkkel fut:NoScript, Add-Block Plus, CookiesSafe. Lehet, hogy azért is lassú a Rókám, mert nagyon sok Add-on fut (legalább 28- féle + a skinek).
    Én böngészés közben elégnek tartom pillanatnyilag az IMON-t. Az AMON fut, csak a két említett foldert excludáltam.
    Köszönöm válaszod.
  • Sil78
    Szerintem az AMON a NOD legfontosabb része, tulajdonképpen ez biztosítja a memóriarezidens védelmet. Én nem kapcsolnám ki. És a böngésző profilját (ahol a beállítások meg az ideiglenes fájlok vannak) pláne nem tenném be kivételnek. De lehet, hogy csak paranoiás vagyok.
  • cooldoc
    Sil! Kérdésem lenne hozzád. Firefox 2.0.3pre (mindig frissítek az aktuális nightly-ra) és NOD 32-m van. Ha berakom a Firefox foldert és az %Appdata%\My profiles\aktuális foldert (Firefox)az AMON kivételei közé( hogy ne scannelgesse állandóan) - vajon nagyon sebezhetővé teszem a rendszert? Az IMON azért fut tovább, DropMyRights-cal szörfölök (nem Administrator jogon), kerülöm a gyanús oldalakat (exploits, driven by dowload), és a Windows mindig a legújabb biztonsági és egyéb frissítésekkel fut. Spywareblaterrel is kezelve van a rendszerem (Firefox szzempontjából). És természetesen van tűzfalam (Outpost).
    Elég biztonságosnak ítéled - e a rendszerem ezek alapján, vagy szerinted mégis állítsam helyre az AMON-t erdeti állapotára?
    Előre is köszönöm véleményed és kellemes napot kívánok!
    Doki
  • ProGabe #5738
    már próbálgattam(vissza ie-re,aztán megint ff-re),ráadásul most a 2.0.0.3-nak direkt nem csak a frissítését szedettem le vele,hanem az installját szedtem le és így sem jó.valami nagyon el van állítva,mert amikor az ie-t állítottam be alapnak akkor az sem csinált semmit :S
  • zvaragabor
    Köszönöm szépen!
  • Wreck86
    annyi volt csak,hogy a többi ilyen típussal ias csinálja ugyanezt a fajta letöltést.
  • Sil78
    De az se megoldás, hisz úgy meg gyakorlatilag védtelenül hagyod a géped...
  • Sil78
    1.5-ösben lehet, hogy még máshogy van, a Beállítások ablakon szoktak változtatni...
  • Wreck86
    köszi! bár nem pontosan így találtam meg,de sikerült! köszi (ie-s topikban abszulút nem válaszolnak azért kérdezteh hátha vki tud vmi okosat)
  • CattiBrie
    nyert! :)
    sztem tuti egy update miatt xaródott be
    (ha legközelebb telepítem a gépem, semmi sw-hez nem engedélyezek up-ot)

köszi
  • Sil78
    #4858?
  • Sil78
    Az első kérdés passz, több mint két éve nem használok IE-t. Szerintem kérdezd meg egy IE-s topicban, bár ott nem jellemző, hogy válaszolna valaki a kérdésekre.
    A másodikra: Eszközök / Beállítások / Tartalom / Fájltípusok / Kezelés.
  • Sil78
    Pl Hit-a-Hint? Az beszámozza a linkeket. Vagy a Mouseless Browsing. Vagy kiterjesztés nélkül van olyan, hogy kurzoros böngészés, az F7-tel lehet bekapcsolni. (Vagy billentyűkombinációk lásd itt...)
  • Sil78
    #5226?
  • CattiBrie
    az miért van, hogy eltűntetem a könyvjelző eszköztárat és amikor újra elindítom a ff-t, akkor újra ott van. miért nem jegyzi meg a beállítást? :(
    ugyanez a menüben kicsi ikonok használatára :S
  • Wreck86
    sziasztok!
    ne haragudjatok de lenne két kérdésem,s az egyik internet explorer 6 hoz lenne.ezért kérek elnézést.
    kérdés: ie6 nál hol tudom beállítani,hogy pl a *.pdf kiterjesztésű fileokat megnyissa Adobe Reader-rel?Mert ha most rákattintok,akkor csak bal fölső sarokban egy kis piros x jelenik meg.

kérdés: mozilla 1.5.0.9 em van,és ha rákattintok,hogy egy torrenlinket töltsön le,akkor nem ajánlja fel,hogy hova mentse,vagy vmi,hanem bejön egy egészképernyős ablak tök értelmetlen karakterekkel...be lehet vhol állítani,hogy a fox ismerje a torrent kiterjesztést?

köszi szépen
  • zvaragabor
    Sziasztok! Régen valaki említett itt egy olyan plugint a foxhoz, hogy egér nélkül lehetett közlekedni a veblapokon. Tehát valamelyik gombbal lehetett váltani a megnyitható elemek vagy linkek között. Megtudnátok mondani a nevét? Köszi szépen!
  • Newfronter
    Magyar.
  • fery02
    Ez vágja a magyartot? :)
  • Newfronter
    Mozilla Firefox 2.0.0.3
  • ProGabe #5721
    az lenne a gondom,hogy a fox nem nyitja meg automatikusan a meghívott url-eket
    tehát ha pl. msn-ben,nfo readerben,vagy bármiben rákattintok egyre és meg kéne hogy nyissa,nem történik semmi
    be van állítva alapértelmezettnek,és még az is hozzátartozik a teljes képhez,hogy most raktam újra a wint,méghozzá egy olyan ver-t amiben alapból fox van,gondolom egy ff reinstall megoldaná,de előtte azért kikérem a véleményeteket :)
  • fery02
    Hol állíthatom be alapértelmezettnek a Firefox letöltőjét? Mert nekem van erre külön letöltésvezérlő programom (Free download manager), de legtöbbször a Firefox letöltőjét használom kénylemi szempontból, csak nagyobb fájlokat szedek a FDM-el. Mert minden letöltés-t alapból a FDM-be kezd meg.
  • Demeter
    Thx! :)