19494
  • cooldoc
    Még egy file felelős a titkos algoritmusért key3.db
    Ez is kell.
  • csibexke
    Sziasztok. Nem tudjátok,hogy pontosan mibe menti a firefox a jelszavakat?

Elvileg ide: C:\Documents and Settings\Csibexke\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\oav0c8i1.default\ és itt a signons2.txt file,de mikor a másik gépröl másolom ezt a filet akkor azt már nem nyitja meg,mintha nem mentettem volna a jelszót.

Ki tud valamit erröl?
  • urbijoe
    exproler themes
  • Aquir
    na, kiválogattam a könyvjelzőket a másik gépről, úgy is válogatásra szorultak, a keresővel meg csak elleszek, bár jó lenne tudni mér nem megy :)
  • Makkmag
    Az ie alapú böngészők nem működnek, de elő lehet szedni, úgy nagyjából, a kigyomlálással meg tényleg vigyázni kell. Ha jól tudom emiatt még pert is veszített a mikrofos...
  • Gent
    Nem tudtok a Firefox-hoz, Internet Explorer 6 skint vagy theme-t?
    Nagyon kéne!
    Előre is kösz!
  • Aquir
    oks, mindegyiket megcsináltam de egyiksem műkszik pedig többször újraindítottam. Mit kéne még csinálni?
  • Sil78
    Ha elő lehet hívni (ill. ha pl működik tetszőleges IE-alapú böngésző, amit esetleg felraksz a gépre, pl Maxthon meg hasonlók), akkor nincs eltávolítva, maximum nincs szem előtt. Ha megpróbálod kigyomlálni a motorját is, az már necces.
  • Sil78
    1.: Pl #5471.
    2.: Ha jól értem, #4613. Ha nem erre gondoltál, pontosítsd, mit akarsz.
  • Aquir
    Hali azt szeretném megkérdezni hogy hova kell xp-be betennem a firefox könyvjelzőit?
    Meg melyik fájlt kell átírni hogy gyorskereséssel tudjak előzőre/következőre ugrani?
  • [Jakuza]
    Kellene kis segitseg, hatha van valakinek egy hasznalhato otlete.

A problemam az, hogy ha web alapu cseten vagyok a firefox a szovegfrissitesnel villan egyet es a csaj aki hasznalja ezert utalja, mert megfajdul a szeme tole allitolag. Az IE alatt nincs ilyen problema, viszont az nem frissit neki rendesen.
    Nem tudja valaki hogy valahol a cfgben esetleg (prefs) lehet ezen a villogason, valtoztatni ?
  • Makkmag
    el lehet távolítani az ie-t, nem lesz instabil a win, az igaz, hogy nem maradéktalanul és kis trükkel elő lehet hívni, de ha a tűzfalon megakadályozod, hogy kimenjen, akkor oké.
  • me and a monkey
    Másik fórumba írtam, de elég FF-specifikus a problémám, FF alatt produkálja csak, IE alatt tökéletes.
    Töröltem már mindent amit csak tudtam (gyorsítótár, cookie-k, stb...)

Előrebocsájtom, még nem nagyon csináltam weboldalt.
    Van egy fotógalériám az Extrán, eddig tökéletesen szuperált, a wwwroot könyvtárba tettem, ami automatikusan ott volt a tárhelyen.
    Minden tökéletesen működött, ha beütöttem, hogy: ***.extra.hu akkor behozta az oldalt.
    Új képpekkel bővítettem a galériám (simpleviewer+porta segítségével), offline tökéletesen működik, de feltöltve a tárhelyre mindig a régi oldal jön be, jóllehet azt kitöröltem mielőtt az újat feltöltöttem volna.
    Vagyis az nem is létezik, ennek dacára csak az jön be.
    Nem értem miért.
    Köszi minden segítséget.
  • xino
    köszi szépen, azok nevében is akik már várták!
    Az meglehet, hogy volt benne, de frissítés után a felület átváltott angolra. Ez úgy tökéletes ahogy van.
  • Sil78
    Tessék. Volt is benne magyar verzió, csak nem teljes.
  • Sil78
    Screen Grab? Ilyenre nem emlékszem. De mindjárt megnézem.
  • xino
    Szilke,köszi az Organize Status Bar fordításáért.
    Amióta megszünt a magyar kiterjesztések oldala, nehézkés megtalálni a honosításokat. A Screen grab!- t véletlenül nem te követted-e el a frissítést megelőzően avagy esetleg nincs-e kedved lefordítani az új változatot?
  • Sil78
    - üres Könyvjelző Eszköztár
    - inkompatibilis skin (nézd meg az alap témával is)
    - inkompatibilis Windows-téma (lásd pl WindowBlinds)
  • Picar77
    egy szart XD ctrl+tab
  • Picar77
    alt+ tab
  • urbijoe
    mi a billentyükombinácioja a lapok közti válltásnak?
  • Doomista
    felraktam egy skint a gépemre,és mikor megnyitom a böngészőt egy honlappal,akkor elkezd ugrálni az egész oldal le fel...ez mitöl lehet ?
  • Sil78
    A legegyszerűbb, ha egyszerűen nem használod és a Firefoxot teszed alapértelmezetté. Ha megpróbálod eltávolítani (maradéktalanul nem is lehet), az elég komoly gondokat okozhat, mivel túlságosan integrálva van a rendszerbe. Az eltávolítása instabillá teheti a Windowst és a netkapcsolatot is befolyásolhatja. A Windows Update sem megy nélküle (max kézzel telepítve a javítócsomagokat), és vannak olyan programok, amik szintén erősen építenek az IE-re (pl különböző vírusirtók, az Office, stb). És persze van még néhány béna oldal, ami IE-re van optimalizálva.
  • lck #5775
    Az eredményre én is kíváncsi vok
  • Csóka
    Ma délelőtt beszéltem egy jó cimbivel, aki már azt állította, hogy le lehet törölni, nem okozok vele gondot. Én kipróbálom, aztán megírom, hogy ment, OK? ;)
  • ProGabe #5773
    mivel az ie a win szerves része ezért nem lehet uninstallálni,törölni
  • Csóka
    Szevasztok!

A rendszeremet akarom sallangmentesen újratelepíteni, de már Firefox-szal. Mi történik akkor, ha törlöm/uninstallálom az IE-t, ami, ugye, a Win része?

Nemrég beszéltem egy programozóval, és azt állította, hogy ebben az esetben tönkrevágom a Winfost, amúgy meg nem hiszi, hogy érdemes ez a lépés. És azt is mondta, hogy a Firefox csak a megjelenítésben gyorsabb, amúgy meg nem különbözik az IE-től. Én nem hiszek neki - jogos a bizalmatlanság?
  • Picar77
    mediaplayer11
  • urbijoe
    és neked melyik media player van fenn?
  • Picar77
    nem tom nekem ugyanakkora mindkettőben
  • urbijoe
    az mért van hogy explorer-ben ekkora az ablak?
    firefox-ban meg ekkora?
  • moon21
    kösz, már megoldódott :)
  • ProGabe #5766
    KATT
  • moon21
    a feljelsztőknek milyen email-cimre kell irni?
    az oldalukon nem láttam, csak hogy különböző fórum-cimekre küldözgetnek :(:(
  • ToCsEk
    Hali, azt szeretném kérdezni hogy hol lehet firefoxban egy adott oldalt letiltani?
  • Palinko
    igen a letöltés vezérlő a megoldás. biztos jó amit az #5762 ben kaptál, de ha nem jönne be én a get right ot javaslom,nekem eddig ez tetszik legjobban, most is van egy file már 47 szer lepausoltam :D
  • Picar77
    Ezt már én is észrevettem (használj letöltés vezérlőt az nem felejti el)
    pl ezt(DownThemAll! 0.9.9.7)
  • Japep
    Az miért van, ha töltök valamit, és pl. 50%-nál lestoppolon úgy 10 percre, akkor már nem folytatja a töltést, hanem befejezettnek tekinti...pedig nem is az, mert amit leszedett nem ér semmit!
  • ProGabe #5760
    erre valami?pontosabban EZ a problémám
  • attip
    Kapcsolódom,már a 2.0.0.2es is keverte a a jelszavakat,(olyan lapokon ahol több jelszavad van[gmail,freemail]),és ezt a hibát a az új sem orvosolta..

Visszaraktam a 2.0.0.1est!