19494
-
cooldoc #5798 Még egy file felelős a titkos algoritmusért key3.db
Ez is kell. -
csibexke #5797 Sziasztok. Nem tudjátok,hogy pontosan mibe menti a firefox a jelszavakat?
Elvileg ide: C:\Documents and Settings\Csibexke\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\oav0c8i1.default\ és itt a signons2.txt file,de mikor a másik gépröl másolom ezt a filet akkor azt már nem nyitja meg,mintha nem mentettem volna a jelszót.
Ki tud valamit erröl? -
#5796 exproler themes -
#5795 na, kiválogattam a könyvjelzőket a másik gépről, úgy is válogatásra szorultak, a keresővel meg csak elleszek, bár jó lenne tudni mér nem megy :) -
#5794 Az ie alapú böngészők nem működnek, de elő lehet szedni, úgy nagyjából, a kigyomlálással meg tényleg vigyázni kell. Ha jól tudom emiatt még pert is veszített a mikrofos... -
Gent #5793 Nem tudtok a Firefox-hoz, Internet Explorer 6 skint vagy theme-t?
Nagyon kéne!
Előre is kösz! -
#5792 oks, mindegyiket megcsináltam de egyiksem műkszik pedig többször újraindítottam. Mit kéne még csinálni? -
#5791 Ha elő lehet hívni (ill. ha pl működik tetszőleges IE-alapú böngésző, amit esetleg felraksz a gépre, pl Maxthon meg hasonlók), akkor nincs eltávolítva, maximum nincs szem előtt. Ha megpróbálod kigyomlálni a motorját is, az már necces. -
#5790 1.: Pl #5471.
2.: Ha jól értem, #4613. Ha nem erre gondoltál, pontosítsd, mit akarsz. -
#5789 Hali azt szeretném megkérdezni hogy hova kell xp-be betennem a firefox könyvjelzőit?
Meg melyik fájlt kell átírni hogy gyorskereséssel tudjak előzőre/következőre ugrani? -
#5788 Kellene kis segitseg, hatha van valakinek egy hasznalhato otlete.
A problemam az, hogy ha web alapu cseten vagyok a firefox a szovegfrissitesnel villan egyet es a csaj aki hasznalja ezert utalja, mert megfajdul a szeme tole allitolag. Az IE alatt nincs ilyen problema, viszont az nem frissit neki rendesen.
Nem tudja valaki hogy valahol a cfgben esetleg (prefs) lehet ezen a villogason, valtoztatni ? -
#5787 el lehet távolítani az ie-t, nem lesz instabil a win, az igaz, hogy nem maradéktalanul és kis trükkel elő lehet hívni, de ha a tűzfalon megakadályozod, hogy kimenjen, akkor oké. -
#5786 Másik fórumba írtam, de elég FF-specifikus a problémám, FF alatt produkálja csak, IE alatt tökéletes.
Töröltem már mindent amit csak tudtam (gyorsítótár, cookie-k, stb...)
Előrebocsájtom, még nem nagyon csináltam weboldalt.
Van egy fotógalériám az Extrán, eddig tökéletesen szuperált, a wwwroot könyvtárba tettem, ami automatikusan ott volt a tárhelyen.
Minden tökéletesen működött, ha beütöttem, hogy: ***.extra.hu akkor behozta az oldalt.
Új képpekkel bővítettem a galériám (simpleviewer+porta segítségével), offline tökéletesen működik, de feltöltve a tárhelyre mindig a régi oldal jön be, jóllehet azt kitöröltem mielőtt az újat feltöltöttem volna.
Vagyis az nem is létezik, ennek dacára csak az jön be.
Nem értem miért.
Köszi minden segítséget. -
xino #5785 köszi szépen, azok nevében is akik már várták!
Az meglehet, hogy volt benne, de frissítés után a felület átváltott angolra. Ez úgy tökéletes ahogy van. -
#5784 Tessék. Volt is benne magyar verzió, csak nem teljes. -
#5783 Screen Grab? Ilyenre nem emlékszem. De mindjárt megnézem. -
xino #5782 Szilke,köszi az Organize Status Bar fordításáért.
Amióta megszünt a magyar kiterjesztések oldala, nehézkés megtalálni a honosításokat. A Screen grab!- t véletlenül nem te követted-e el a frissítést megelőzően avagy esetleg nincs-e kedved lefordítani az új változatot? -
#5781 - üres Könyvjelző Eszköztár
- inkompatibilis skin (nézd meg az alap témával is)
- inkompatibilis Windows-téma (lásd pl WindowBlinds) -
#5780 egy szart XD ctrl+tab -
#5779 alt+ tab -
#5778 mi a billentyükombinácioja a lapok közti válltásnak?
-
#5777 felraktam egy skint a gépemre,és mikor megnyitom a böngészőt egy honlappal,akkor elkezd ugrálni az egész oldal le fel...ez mitöl lehet ? -
#5776 A legegyszerűbb, ha egyszerűen nem használod és a Firefoxot teszed alapértelmezetté. Ha megpróbálod eltávolítani (maradéktalanul nem is lehet), az elég komoly gondokat okozhat, mivel túlságosan integrálva van a rendszerbe. Az eltávolítása instabillá teheti a Windowst és a netkapcsolatot is befolyásolhatja. A Windows Update sem megy nélküle (max kézzel telepítve a javítócsomagokat), és vannak olyan programok, amik szintén erősen építenek az IE-re (pl különböző vírusirtók, az Office, stb). És persze van még néhány béna oldal, ami IE-re van optimalizálva. -
#5775 Az eredményre én is kíváncsi vok -
#5774 Ma délelőtt beszéltem egy jó cimbivel, aki már azt állította, hogy le lehet törölni, nem okozok vele gondot. Én kipróbálom, aztán megírom, hogy ment, OK? ;) -
#5773 mivel az ie a win szerves része ezért nem lehet uninstallálni,törölni -
#5772 Szevasztok!
A rendszeremet akarom sallangmentesen újratelepíteni, de már Firefox-szal. Mi történik akkor, ha törlöm/uninstallálom az IE-t, ami, ugye, a Win része?
Nemrég beszéltem egy programozóval, és azt állította, hogy ebben az esetben tönkrevágom a Winfost, amúgy meg nem hiszi, hogy érdemes ez a lépés. És azt is mondta, hogy a Firefox csak a megjelenítésben gyorsabb, amúgy meg nem különbözik az IE-től. Én nem hiszek neki - jogos a bizalmatlanság? -
#5771 mediaplayer11 -
#5770 és neked melyik media player van fenn? -
#5769 nem tom nekem ugyanakkora mindkettőben -
#5768 az mért van hogy explorer-ben ekkora az ablak?
firefox-ban meg ekkora? -
moon21 #5767 kösz, már megoldódott :) -
#5766 KATT -
moon21 #5765 a feljelsztőknek milyen email-cimre kell irni?
az oldalukon nem láttam, csak hogy különböző fórum-cimekre küldözgetnek :(:( -
#5764 Hali, azt szeretném kérdezni hogy hol lehet firefoxban egy adott oldalt letiltani? -
#5763 igen a letöltés vezérlő a megoldás. biztos jó amit az #5762 ben kaptál, de ha nem jönne be én a get right ot javaslom,nekem eddig ez tetszik legjobban, most is van egy file már 47 szer lepausoltam :D -
#5762 Ezt már én is észrevettem (használj letöltés vezérlőt az nem felejti el)
pl ezt(DownThemAll! 0.9.9.7) -
#5761 Az miért van, ha töltök valamit, és pl. 50%-nál lestoppolon úgy 10 percre, akkor már nem folytatja a töltést, hanem befejezettnek tekinti...pedig nem is az, mert amit leszedett nem ér semmit! -
#5760 erre valami?pontosabban EZ a problémám -
#5759 Kapcsolódom,már a 2.0.0.2es is keverte a a jelszavakat,(olyan lapokon ahol több jelszavad van[gmail,freemail]),és ezt a hibát a az új sem orvosolta..
Visszaraktam a 2.0.0.1est!