Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, de nem látok magyar verziót 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Aquir
az 1.5 amit látok az eddig is ott volt??

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lck
Na itt lesz fennt elõször majd egyszer.....
geri15
magyar verzió mikor várható belõle, hogyha ma jelenik meg az international? o_O

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

szerintem csak úgy hajnali 2 körül nálunk<#idiota>

Amse
óóó már a munkaidõnek is vége.remélem este már az 1.5-el böngészhetek otthon 😊

Aquir
direkt megvárakoztatnak 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Japánban meg lassan MÁR alszanak...
Mr Manson
máshol ilyenkor még alszanak

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

nfstuning
HAHAHAH DE TÉNYLEG NEM MÁRA IGÉRTÉK????

CUKI CuKI VIK

Aquir
mingyárt =)

nfstuning
MIKOR JELENIK MÁR MEG AZ A 1.5???????

CUKI CuKI VIK

Sil78
Ha letörlöm a keresõt, akkor újratelepítésnél mit kell beállítani?
Mr Manson
sajna nem!

Amse
még mindíg nem?:/ Najó befejezem.

Sil78
Bizony, #2355. (Magyar verzióban Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Mentett ûrlapadatok törlése.)
1.: Természetesen nem, mert a beállításaidat nem bántja ilyenkor, a profilod megmarad.
2.: Nem.

These are my friends, see how they glisten...

Aquir
már majd 😊

Amse
<#kuss>mikormár?

Szerintem, csak a Windows reinstall segit...
A beallitasokban nem neznel szet egy picit? Eleg sok "automatizalt" dologtol lehet megszabaditani, ha meguntad.
Ch_Slater
pl. az Options/Privacy-nál kitörlöd a Saved Form Data-t.
ezért nem kell újratelepíteni..(ha jól értem a problémát)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Mr Manson
Akkor ma!

Sziasztok!
Lenne egy problémám. A Google minden beírt szót megjegyez, amit nem akarok. Mit tudok ez ellen tenni? 1. Ha letörlöm a Mozillát és újra felrakom akkor az megoldja a problémámat? 2. Ha letöröltem és újra felraktam kell valamit beállítani(kapcsolat módja...), vagy rögtön kereshetek is?
Elõre is köszi!
Mr Manson
Azt irjak minden egyszerre jelenik meg!

lck
Remélhetõleg a magyar veziónál is.
Mr Manson
Holnap a nagy nap!

az probaltam, de az sem segitett <#falbav>
Mr Manson
kedd

Amse
29-e elvileg.
más:Beírom ide, mert tanácstalan vagyok.A magyar oldalakra fel tudok menni viszont semmi külföldire nem csatlakozik.Msn sem megy.Mi lehet a probléma?

Mustang2005
Mikor jelenik meg az 1.5 Firefox???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

psg5
akkor prosza meg ujra rakni az outlookot is, nekem is ezt ajánlották más hibánál...
bár nekem nem jött be...

F.K.T.

Vissza

psg5
azért a beállításoknál nézd meg hogy vissza állt e hogy az outlook az alapértelmezett.

F.K.T.

Uninstall volt

psg5
ja nekem is csak gondom volt a kék madárral😞
valamint a thunderbirdben nem is lehet közvetlenûl a fiókóknak jelszót stb állítani csak egy két általános dolgot.
Azonban a firefox a legkirályabb böngészõ ami létezik!!
Amúgy leszedted a thundert vagy csak visszaállítottad alapértelmezetnek az outlookot?
Ugyanis ha fenn maradt a madár akkor az még bezavarhat

F.K.T.

Nos feltettem a thunderbirdet de nem igazán tetszett. Viszaállítottam az outlook expresst de ha rákattintok a levelek olvasására nam hajlandó megnyitni 😞
<#help>

gnar killer
most visszatért nekem ez a probléma de ezúttal sehogy se tudom eltüntetni. hiába tiltom le az oldalakat adblockkal, mégis behozza õket csak üresen |-:
mit lehet tenni mert baromi idegesítõ. (2 kémprogi írtót is lefutattam, de nem segített)

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

müxik, ezer hála 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jáj, ezer sorry érte 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil78
Mondjuk a kiterjesztés honlapján? ;-)

kereszteskérdés: honnan lehe tolyan ad bookmark her extet szerezni ami megy az 1.5-el?

littleNorbi
Megoldottam.Ahol engedélyezni bírod a kukikat az mellet van egy "Kivételek" nevezetû gomb, arra rámész és oda ahova lehet beírod a fórum web címét és rámész az "Engedélyezés" nevezetû gombra.Nekem bevált.

ilyen gondom nekem is van, de csak egy forumon, hiaba engedelyezem a "kuki"-kat megsem megy az auto bejelentkezes <#rolleyes>
Faterx
kuki
littleNorbi
Miért van az, hogy a Firefoxom a SG fórumba soha nem akar bejelentkezni, hiába pipázom be az "automatikos bejelentkezés"-t?

KoJin Mekre
Mikor elmentettem a beállításaimat a mozbackup-al, írt egy figyelmeztetést, amikor kipipáltam hogy a kiterjesztésekrõl is kérek mentést.
Azért nem ajánlott menteni a kiterjesztéseket is mert, mindig frissülnek ...vagy ilyenek?

Apropó, egy imserõs is FF-t használ (natúr, semmi téma, és semmi kiterjesztést...)
Mikor le akar tölteni egy file-t, megadja az elérési utat, de a baj, hogy csinal egy ugyanolyan mappát a FF (Pl: download mappát megmutatja, és e mellé csinál egy ugyanolyan mappát...)
Ki érti ezt? <#rolleyes>

Sil78
A kiterjesztések beállításai többnyire tökugyanolyan kulcsok az about:config -ban, mint az összes többi beállítás, azaz a prefs.js fájlra van szükséged. De a legtisztább, ha az egész profilodat lemented.

lck
Bíííírd már ki !!! :-D
Mr Manson
"A Mozilla Alapítvány képviselõi müncheni sajtótájékoztatójukon bejelentették: november 29-én, kedden jelenik meg a Firefox böngészõ 1.5-ös változata.

A nemzetközi, angol nyelvû változat mellett a nemzeti verziók szintén november 29-én jelennek majd meg. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy az 1,5-ös kiadást 6-9 hónaponként követni fogja egy nagyobb frissítés és minden második nagyobb frissítéskor megújul majd a böngészõ Gecko-motorja is."