Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
1.: Természetesen nem, mert a beállításaidat nem bántja ilyenkor, a profilod megmarad.
2.: Nem.
These are my friends, see how they glisten...
A beallitasokban nem neznel szet egy picit? Eleg sok "automatizalt" dologtol lehet megszabaditani, ha meguntad.
ezért nem kell újratelepíteni..(ha jól értem a problémát)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Lenne egy problémám. A Google minden beírt szót megjegyez, amit nem akarok. Mit tudok ez ellen tenni? 1. Ha letörlöm a Mozillát és újra felrakom akkor az megoldja a problémámat? 2. Ha letöröltem és újra felraktam kell valamit beállítani(kapcsolat módja...), vagy rögtön kereshetek is?
Elõre is köszi!
más:Beírom ide, mert tanácstalan vagyok.A magyar oldalakra fel tudok menni viszont semmi külföldire nem csatlakozik.Msn sem megy.Mi lehet a probléma?
bár nekem nem jött be...
F.K.T.
valamint a thunderbirdben nem is lehet közvetlenûl a fiókóknak jelszót stb állítani csak egy két általános dolgot.
Azonban a firefox a legkirályabb böngészõ ami létezik!!
Amúgy leszedted a thundert vagy csak visszaállítottad alapértelmezetnek az outlookot?
Ugyanis ha fenn maradt a madár akkor az még bezavarhat
F.K.T.
<#help>#help>
mit lehet tenni mert baromi idegesítõ. (2 kémprogi írtót is lefutattam, de nem segített)
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azért nem ajánlott menteni a kiterjesztéseket is mert, mindig frissülnek ...vagy ilyenek?
Apropó, egy imserõs is FF-t használ (natúr, semmi téma, és semmi kiterjesztést...)
Mikor le akar tölteni egy file-t, megadja az elérési utat, de a baj, hogy csinal egy ugyanolyan mappát a FF (Pl: download mappát megmutatja, és e mellé csinál egy ugyanolyan mappát...)
Ki érti ezt? <#rolleyes>#rolleyes>
A nemzetközi, angol nyelvû változat mellett a nemzeti verziók szintén november 29-én jelennek majd meg. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy az 1,5-ös kiadást 6-9 hónaponként követni fogja egy nagyobb frissítés és minden második nagyobb frissítéskor megújul majd a böngészõ Gecko-motorja is."