19494
  • Dying Soul
    Sziasztok, hogy tudnám alapértelmezettre visszaállítani a karakterkódolást?
  • Sil78
    Milyen verziót használtok belőle? Az 1.4.6 a legújabb, ha jól tudom. Volt korábban valami jelszavakkal kapcsolatos bug, amit javítottak. Egyébként csomagoljátok ki a fájlt, és nézzétek meg, benne van-e a signons.txt (illetve 1.5.0.10-től vagy 2.0.0.2-től felfelé már signons2.txt a neve) és a key3.db, ez a kettő kell a jelszavakhoz.
  • Met
    hehe, most nézem nekem sem vitte át :) nemrégen volt win reinstall, pedig amikor új ff-ot raktam fel úgy hogy előtte minden nyomát manuálisan töröltem mindenhonnan akkor meg marad minden jelszó és usernév, igaz nem írta be automatikusan, ezt most én se értem :)
  • ayvanda
    Nekem sem felhasználónevet, sem jelszót nem jegyzett meg. :-( Legalábbis a Jelszavak Megtekintése ablakban semmi nincs. A weboldalakon sem hozza be a f.neveket. Kicsit bosszantó.
  • Met
    ez nekem is feltünt, hogy ugyan a jelszavak megvannak de újra be kell írni neki, hogy megjegyezze, vagy ez a sütik miatt kell?
  • ayvanda
    Sziasztok! Én is a MozBackup-ot használtam a Firefox lementésére, de a jelszavakat nem tárolta el, pedig minden lehetőség ki volt pipálva mentéskor, úgymint: Bookmarks, History, Saved Passwords, stb. Esetleg elő lehet csalogatni valahogyan a backup fájlból? Vagy mi a megoldás, tudnátok segíteni? Nagyon köszönöm. Vanda.
  • ForzaInter
    ok, kösz
  • ProGabe #5831
    esetleg nézd meg a beaállítások->adatvédelem->sütik résznél a legördülőmenüben mi van,meddig tartsa meg a sütiket,természetesen az "amíg le nem járnak" a neked kellő beállítás
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    Nekem, egy olyan gondom lenne a firefoxal, hogy mikor bejelentkezek akkor rákattintok a bejelenkezés marad gombra, de mikor és az sg fórum a kezdőlapom, de mikor másnap bekapcsolom a gépet, vagy csak kilépek a firefoxból akkor vmért ugy hozza be a fórumot hogy nem vagyok bejelentkezve de csak néha csinálja ezt most ma pl. megint ez volt és ilyenkor rájöttem nem bejelntkezni kell hanem, berakni egy másik kezdőlapot kilépeni és aztán be és kikeresni a sg fórumot és akkor meg bejelentkezve hoz be és berakom megint kezdőlapnak és jó, nem értem vki ha tud segítsen.
  • Aquir
    Firefox nagyon jó (nekem legalábbis) :D
  • mekxa
    Sziasztok.
    A következő lenne a kérdésem hozzátok.
    Eddig én mindig IE-t használtam. De ennek vége.... váltani szeretnék.
    Ezzel nincs is gondom. Mozilla-ra váltok.
    A kérdésem a következő lenne ha felteszem a Firefoxot akkor természetesen az Outlook Express-t is törlöm.
    Helyette Thunderdbird megy!
    Kérdésem
    Thunderbird az támogatja a mobiltelefonos kapcsolatot mint az Outlook Express...???
    Ennyit szeretnék tudni.
    Előre is köszi.
    Még egy kérdés.
    Firefox 2-es mennyire jó?

[email protected]
  • Makkmag
    Könyvjelzők-könyvjelzők kezelése-fájl-exportálás, valahová lemented, majd ha kész a rendszered fájl-importálás, kikeresed a mentésed és kész.
  • Sir IvanHoe
    Mondjatok mar meg nekem pls,hogy hova menti le a kedvenceket?Ujatennem a win-t,de nemszeretnem a linkjeimet elvesziteni.
    elore is koszi
  • Sil78
    Na, csak ne olyan drasztikusan. Először csak a localstore.rdf-et kell törölni, és megnézni, visszajönnek-e a könyvjelzők. (A fel-le ugrálást többnyire az okozza, ha üres a Könyvjelző Eszköztár, szóval az összefügghet a fő problémával.)
  • gyonax
    Application Data-ból is töröld ki a fájlokat, lehet, hogy az segít
  • streetracer
    Kékhalállal újraindult a gépem és azóta minden könyvjelzőm eltűnt a Firefoxból és ha megnyitom a böngészőt, akkor a fel-le ugrál, vibrál az egész oldal. Ez mitől lehet? Letöröltem a FF-t, újraraktam, de még mindig ezt csinálja. A Program Files-ból is kitöröltem a fájlokat, de semmit nem változott. Help pls!
  • Doomista
    lol,megjavult magátol
  • bigapó
    erre van megoldás?
  • ivjoe
    *van
  • ivjoe
    És az oldalon video va beágyazva.
  • Doomista
    benyomok egy oldalt,ez jön ki :

megoldás ?
  • Afe
    Köszi szépen! sikerült
  • Met
    MozBackuppal le tudod menteni
  • Afe
    Sziasztok!
    Létezik olyan fájl a telepítési mappában (v bárhol), ami a "Könyvjelzők"-et meg az oldalakon lévő automatikus belépéshez szükséges jelszókat tartalmazza, mert újra akarom rakni a rendszert, és jó lenne lementeni előtte ezeket?
  • lee86
    akkorviszont bodottá! :)
  • ZiP90
    Dede, pont erre :) Amúgy ez nem is jutott eszembe, de megy!
    Köszönöm szépen :)
  • bigapó
    hali!

azzal lehet kezdeni valamit, hogy ne kérdezzen rá mindig egy-egy letöltésre vagy megnyitásra? hiába van bepipálva a felugró ablakban, hogy "mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy", akkor is állandóan rákérdez, hogy mit csináljon. vagy ez nem erre vonatkozik, mert ugye vagy menteni vagy megnyitni lehet.
  • Aquir
    szerintem erre gondolt
  • lee86
    pl kihúzod a kívánt oldal favicon-ját (ami a http:\\.... előtt van) az asztalra, onnantól pedig azt kezdesz vele, amit akarsz: ha a FF az alapértelmezett böngésző, akkor onnantól kezdve duplakattal be fogja hozni az FF.
    bár sztem nem erre gondoltál.. :\ :(
  • csgj
    miért van az, hogy itt SG fórumon kb 20-szor be kell jelentkeznem, mire a Mozilla tényleg bejelentezik...? (a cookie-k engedélyezve vannak)
  • ZiP90
    Hali!
    Hogyan lehet olyan parancsikont csinálni FF-ből, amire ha rányomok, kijön új ablakban FF, és benne a kívánt oldal amit a parancsikonba beírok. Nem jó, h. kezdőlapként beállítom, mert nem az kell. Csak azt akarom h. új ablakba tudjak megnyitni 1 oldalt, közvetlen parancsikonból.
  • Met
    Pár napja, olyat csinál a gép, hogy elmegy a net, aztán visszajön. Pár napja mintha frissített volna a firefox valamit. Lehetséges, hogy az kavart be? A routert se tudom elérni olyankor.
    Van egy noti is a lakásban azon van net folyamatosan, azért gondolom, hogy itt van valami gond.
  • 128bit
    Sziasztok
    Arrol van tapasztalat hogy Vista alatt firefox nem inditja el a videokat vagyis kéer bövitményt de azt meg nem lehet berakni!!!
    Biztos Vannak itt Vistások van már megoldás???Honapok ota szivok
  • Faterx
    Kösz megnézem!
  • Dj Faustus #5803
    "Le szeretném menteni az egész FF-ot (beállítások, kiterjesztések jelszavak) és dvd ram-ra kiírni. Lehetséges-e és mivel?"
    MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird
  • Faterx
    Sziasztok!
    Le szeretném menteni az egész FF-ot (beállítások, kiterjesztések jelszavak) és dvd ram-ra kiírni. Lehetséges-e és mivel?
    (Új wincsi/gép)

off:
    Új komplett gépbe berakom a mostani (rendszer)wincsit, F6-tal tudnám-e telepíteni opt. lemezekről a különböző hw drivereket?
  • Aquir
    ezzel el lehet csórni más jelszavait :P :)
  • csibexke
    Tényleg bementette a jelszavakat :) Köszi szépen
  • foldi6
    A firefox ezt a hibaüzenetet irja ki: "Can not create DirectShow Player"
    Az ablak cimkéjén ez van: npdsplay
    Letöltöttem a DirectShow Player-t, de nem változott semmi
    Tudna segíteni vki??