Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx<#papakacsint>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

egy kérédés:

ff 1.5 béta jó volt az RC-k már nem és a végleges ff 1.5 -se 😞

mi lehet baj elindítom de nem jelenik meg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mr Manson
ma már várható?

Sil78
Van kompatibilis verzió a Session Saver-bõl is, szerintem mondtam már párszor. katt ide

(Egyébként én is megvárom a magyar verziót, ha már eddig kibírtam. Mellesleg elkészült idõben, nem tudom, miért nem jelent meg a többivel egyidõben, de nem csak a magyar járt így...)

These are my friends, see how they glisten...

nah akkor enyit arról hogy 5perc az új ff felrakása, éjjen... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Aquir
Így reggel elsõ dolgom volt hogy megnézzem, látom már van 1.5 csak még angol 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mr Manson
Sebaj! Angol is nagyszerü

nfstuning
Sajnos igen😞

CUKI CuKI VIK

Mr Manson
Magyar megint kicsit késik?

nah, eltököréztem még1 órácskát.
nincs is jobb ennél :|
nah, legóztam pár órát, már használható állapotban van a cucc. a tab mix plus egész jó lett. még mintha vmi sessionös cucc is lenne benne, remélem nem akad a session saverrel.
találtam sok használható új extet is, egész jók.

1 dolgot áruljatok el nekem, ff tabok mérnem érik el sosem az 1es verziószámot? ff-fel egyidõs extek még mindig 0.akámik.

#2415 aham, k
Pyx
és vajon annak mi lehet az oka, h elözõ ffben jó volt?

Azért csúszik szét, mert az új ffx nemcsinál margin-t a formok alá/fölé, itt pedig azokkal van pozicionálva a menü tdje.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

cSuwwi
nálad van hiba, nekem egyikkel sincs bajom...
mondjuk a sessionsaver tényleg hiányzik :|

shit happens

Hu.man limbi
Ha csak a gépedrõl akarod gyorsan letörölni a keresõ szavait, akkor kattints bele jobb gombbal a keresõablakba, és válaszd a legalsó sort. Sztem ez a leggyorsabb.

dzsí az address bar nem ápdételõdik navigáláskor. na jóvan. jön a gyalu
telepítésnél vmi chromos regisztrációs hibát írt...
ööö, kivan szürkülve a refresh, stop, foerward, backward gombok, ez normáis?
és vajon annak mi lehet az oka, h elözõ ffben jó volt?

sil, melyik fájl tartalmazza a bookmark rendezési adatait?

nekem elég nagy csalódás, az új ff, a 3 legidegesítõbb hiányosággal semmit nem csináltak. inkább hagyták volna a patchelhetõséget és inkább a sessionsaveres, tabmixes funkciókkal foglakoztak volna (ezek a funkciók nme olyanok, h egy amatõr extelõ csapat dolga legyen megoldani). ráadásul ezek az extek most nem is mennek alatta... (sõt 3 ext kivételével az összeset letiltja)
EvilDevil
Megújult a Firefox honlapja:

Firefox homepage

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

misi9
Én még várok a magyarra, 1-2 nap késés még nem a világ vége.

EvilDevil
Én már 1 hónapja használom 1.5-öt... az RC változatok már nagyon jók voltak..

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

geri15
mert az SG.hu a kivétel ami erõsíti a szabályt 😄D

Aspyrin: én se azt szedtem le, hanem az angolt 😊 Szerintem magyarra még 1 ideig nem nagyon lehet számítani...

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Amse
<#sir>

Én még mindig nem látom a magyar verziót :|

ott a pont, nem is tudom minek irogatunk ide... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hm akkor ez a retailban is benne van nem csak rc3? pffff :/

geri15
Hát igen, az tényleg zavaró :| De máshol még nem találtam a szokásos oldalaimon hibát...

Mondjuk én mindig azt mondtam hogy az az oldal ami máshogy/rosszabbul jelenik meg FFX-ben mint máshol az jó nem lehet 😛

Amse
meg jó lenne ha nem lenne az sg menü jobb alja elcsúszva 😞

geri15
Leszedtem, feltettem és jó 😊 <#eljen>
Mindent megjegyzett, mindegyik kiterjesztés mûködik, egyedül csak a jobbfelsõ keresõmotorokat kellett újra hozzáadni a listához, de az már igazán nem sok 😊

mind1, majd elöbb utobb megejtem

jah emg az extek emg biztosnági mentés a biztos ami ziher kedvéért, etc 😄

Amse
<#eljen>

Na, újabb könyvtárak kerültek fel, tehát még mindig tart a feltöltés.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Ch_Slater
ha most letöltöm azt az 1.5 (5M😎 exe.-t az már okés?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Amse
hát az aztán fél óra.letöltés elindít (böngészés 5 perc (addig lejön)) atán install 1 perc és böngészés tovább.

várni fogok és nem is az csak flösleges macera...
amugy van fél órám a géphez, több is csak ezt nem felétélen ff mentegetéssel meg isntallal meg szarkaodással szeretném tölteni 😊 de hát igyjártam mind1 :/

Ha tudom, hogy nincs legalább fél órám a géphez akkor hozzá sem ülök. Egyébként szerintem nem annyira életbevágó ha vársz vele pár napot 😊

Az elöbb, amikor néztem, majd ráfrissítettem, egyel több könyvtár lett ott. Mindenesetre, a fájlok bekerültek, és most nyugi van, bár még lehetne egy kis nyüzgés a magyar verzió irányába...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

az elhet de ha ezt tom nem frissitek rc3ra mert minek :/ meg sokbol nemtart de te se 10 perce értél haza hogy ne legyen kedved ilyenel szarakodni 😄
nah midn1, majd eccer ha unatkozom :/

Nem tart sokból újrarakni.

hm, akkor most rc3ról nem lehet simán frissiteni az autoupdatel a rendes verzsönre? heh dezimformálva lettem 😞

Amse
könyvtárak megvoltak már régebben.nemhiszem, hogy gyarapodnak még.

De az elöbb még kevesebb könyvtár volt, tehát még hozzák létre õket. Mellesleg, az angol már ott van.

Persze, de nics benne hun könyvtár..

Sõt, egyre gyarapodnak a könyvtárak, bár, egyenlõre még tartalom nélkül vannak, tehát épp most rakják fel õket...

Ops, úgy tûnik, tévedtem. meg is jelent egy 1.5-ös könyvtár az elöbb épp.

Teljesen ugyanaz a feeeling, mint amikor bejelentették a d2lod-hoz az 1.11 patchet. Már kora reggel óta várta mindenki, de azért 23:30h körül megérkezett :p

"...a google minden szót megjegyez": Egyrészt megjegyzi a gépeden, ettõl meg tudsz szabadulni, viszont a google szerverén is bejegyzi, ami ellen nem tudsz semmit sem tenni. Ha jól tudom, a google 27 évig érvényes cookie-t használ, ami azt jelenti, hogy -hacsak nem telepíted újra, 27 év múlva egy keresésedre valaki berág "fentebb", és rögtön meg tudja nézni, mikre kerestél az elmúlt 27 évben. Ha ez nem lenne elég, akkor még annyit, hogy a google tevékenységét vizsgáló anti google szervezet megtudta, hogy az amcsi nemzetbiztonsági hivatal volt alkalmazottai is dolgoznak náluk. Emellett, a google szerint a cookie-k ahhoz kellenek, hogy el tudják tárolni a felhasználók a beállításokat, de a fent említett szervezet még tiltott cookie-k mellett is el tudta tárolni a beállításokat, vagyis a google hazudik nekünk. Mindenesetre, ha letiltjátok a google cookie-kat, akkor legalább, ha visszamenõleg meg akarják tudni, mit kerestetek, azzal oltári nagy munkát zúdítotok a nyakukba, ami talán meg sem éri nekik.

Az eddig megjelent hírek alapján a fox egyidõben jelenik meg minden nyelven, tehát nem lesz késés az angolhoz képest. Csak úgy tûnik kollektíven késnek.... Amcsiban kb 15-16 óra tája lehet, mégis, eddig még nem jelent meg. A webfejlesztõk, rendszergazdák ilyenkor már hazafelé ácsingóznak, tehát szerintem ma már nem valószinû...

Aquir
Nov 29 a dátuma, csak nem látok még benne semmit 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n