Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha netan nem sikerult a kepbeillesztesem, akkor ITTEN van ni.
Rádásul a nemzetisport.hu menüje nem mûködik továbbra sem akármit csinálok.Ie tab-bal jó, de ott meg a vissza funkció nem tökéletes 😞
A biztonsági hibákat félretéve szvsz az 1.07 volt a legjobb.
Gondolom a védelem miatt lassabb. Akkor meg hogy is van ez kontra ie?
Azért még nálam FF egyelõre...
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kösz
ha megnézed az 1.0.7ben is normális volt (ahogyTakezó mondja)
Ð
FTeR: hát akkormeg? 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hát elég sok mindent tud. most már a MeasureIt ext.-re sincs szükség, mert van beépített méricskélõ/vonalzó.
meg vezetõ vonalakat lehet bepakolni, ez is király.
meg még nagyon sok új dolog van benne.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Letöltési sebességet lehet valahogy korlátozni ??
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Felraktam az 1.5 -öt, és az a gondom hogy a nemzetisport oldalán nem hozza fel az odalsó menükbõl kiugró almenüket.(pl az ilyen...labdarugas_index.php). Ez eddig jó volt.
Vki vmi megoldás??
Gecko/20051111 Firefox/1.5
shit happens
ezt az rc3ra irja, nc... 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
CUKI CuKI VIK
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
" ezért fizettem elõ VIP-nek? egy olyan fórumra ami olyan rossz hogy nem szép a Firefoxban? vissza a mánit 😄 " <#idiota>#idiota>
az jót tesz és megkönnyebbülsz <#buck>#buck><#buck>#buck>
nincs fenn vémi skinelõ progid? arra gyanakszom, h azzal lehet baja.