19494
-
#5878 Teljesen új profilt csinált mert ahogy indítottam FFet láttam hogy se könyvjelzök/semmi más nincs meg, kilépek; megkeresem a profilmappát hogy a localstore.rdf törlése talán segít de se az, se a profilmappa nem volt csak a Application Data\Mozilla\Firefox könyvtár üresen (utána csinált oda egy mappát ahogy a mostaniba elkezdtem könyvjelzöket/pluginokat gyüjteni)
-
#5877 Ez felettébb furcsa. Ez egy teljesen új profil lett, vagy csak felülírta a régit? Nincs benne mondjuk bookmarks.bak fájl, vagy bookmarkbackups nevű mappa benne a régebbi könyvjelzőkkel?
És nem használtál semmilyen backup-módszert? Pl a jó öreg Bookmark Backup kiterjesztést az automatikus biztonsági mentésekhez (nemcsak könyvjelzőkhöz jó persze)? -
#5876 az IE tab jobb -
#5875 egyértelmü -.- -
#5874 No most ahogy nézem egymás mellett:
IE Tab:lehetövé teszi az IE megjelenitö motorjának hazsnálatát Firefoxban
IE View: IEben nyitja meg az oldalt a Firefox menüjéböl
(Szerintem IE Tab egszerübb, jobb) -
#5873 Linket nyit ie-ben ,ha ez zavar használj "ie tab"-ot az a firefoxban marad csak ie motorral nyitja meg -
Cat 02 #5872 az IE view olyan h rákattolok egy gomra és IE s lesz ? :D
vagy megnyitka a linket ie ben ? (ld ie viwe little) -
#5871 Jajj végre! -
#5870 C:\Documents and Settings\***\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\seimphtn.default
ittvan egy, de csak ez az egy profilmappa, ebbe azok vannak amit a crash óta ujrakezdtem :(
legalább a könyvjelszöket jó lenne kimenteni (sok fontos cucc volt benne) :/
(a másik accnak a FF profilja is eltünt, csak azé maradt meg aminek D:re volt állítva a profil)
ahogy most a profilkezelövel iditottam csak default volt benne -
#5869 A profil könyvtára nem tud eltűnni szvsz, viszont az Application Data rejtett mappa, győződj meg róla, hogy azokat is látod.
Vagy nézd meg a Profilkezelőben, megvan-e: a Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -p (persze csak akkor, ha maga a Firefox nem fut, különben a Profilkezelő nem indul el). -
#5868 A formhistory.dat nevű fájlban, a profilodban. Nyugodtan töröld, majd csinál újat. -
#5867 már sikerült felrakni a plugin-t
azt hogy lehet beállitani hogy ne 100% legyen a videoablak alapbol hanem 200%
mert minden inditáskor át kell állitani 200-ra
-
#5866 Üdv.!
Egy kékhalál/ujrainditás után a Firefoxból eltünt az összes beállítás(és nem csak az enyém hanem azoké is akik nem voltak bejelentkezve se) , mintha most lett volna telepítve, a profil könyvtáraknak még nyoma sincs, vissza lehet-e állítani valahogy? -
#5865 Az a problémám, hogy hiaba torlom az osszes szemelyes adatot, illetve szuntetem meg az urlapok, keresosavok megjegyzeset, amint visszaallitom az emlekezest, ismet emlekszik a regi (osszes addigi) urlapjaimra.
Nem kepes elfelejteni oket. Gondolom valamelyik fajlban tarolja az urlapok adatait, azt szeretnem kezzel kitorolni. Most ha interneten vasarolok, a bankkartyaszamomat is megjegyzi, igy ha kesobb felkeresem a honlapot magatol ki is tolti a bankkartya mezőt. Ezek szerint tarolodik valahol a merevlemezemen, amit nagyon nem szeretnek...
Valakinek van otlete? -
#5864 de a media player 11 van fenn,és az megy firefox alatt -
#5863 Nekem se ment vagyis de, csak néha gyanusan hosszu ideig töltött, akadozott, nem lehetett beletekerni stb..:/
Remélem ezzel a pluginnel megoldódik, szedem is le -
Newfronter #5862 Az érdekes. :S
Zárd be az FF-t, akkor talán.
Amúgy arra jó, hogy vannak a neten stream videó adások és azokat most már le tudod vele játszani, régen ez se ment. Legalábbis nekem.
Példa: http://winportal.net/?id=903 -
#5861 és ez mire jo?
mert nekem nem települ fel ,mert hibát ir az F:/ meghajtora mikor nincs is F -
#5860 nem a háttér hanem az ablak megy össze -
Newfronter #5859 WMP plugin Firefox-ra!
Én már rég vártam erre, csak ezt hiányoltam FF-ből, de ez is elkészült! :) -
#5858 ne haragudj,de nem mind1?:) úgyse a hátteret nézed ;) -
#5857 mért van az hogy firefox -ban ilyen?
IE-ben meg IE motorral ilyen
firefox-ban összenyomja a képet -
#5856 Az Internet Explorer is ezt csinálja, bár most jó. Mozilla az teljesen jó...Sajnos én is vírusra gyanakodtam, de reméltem, hogy nem az... :( -
#5855 nekem vírusgyanús, bár ilyennel - szerencsére - még nem találkoztam. -
#5854 Az mitől lehet, hogy a firefox 5 másodpercenként bezárja az összes ablakot? Van hogy rájön ez és 10-szer megcsinálja egymás után és van, hogy jó? Már többször újra felraktam. Valami ötlet? -
ayvanda #5853 Köszi, így már sikerült megnyitni, és átmásoltam a signons2 és a key3 fájlokat a ff profiljába. Viszont a jelszavakat így sem jeleníti meg. Van még ötlet? Vagy szerintetek már elúsztak azok a fránya passwordök? :( Esetleg az is lehet, hogy előző verziójú volt a ff, amikor mentettem? -
#5852 azóta rájöttem, hogy ha frissítem az oldalt, akkor már leveszi az új üzis dolgot. szóval mégis jó:) -
404 #5851 Nézet -> karakterkódolás -> Automatikus felismerés -> kikapcsolva
-> Közép-európai (ISO 8859-2) -> kipöttyözve -
#5850 #5838 ? -
#5849 Mondjuk WinZippel. Sima tömörített fájl, a kiterjesztésétől függetlenül (mint a .xpi és .jar fájlok is). Ha máshogy nem megy, nevezd át .zip-re. -
#5848 huh gyerek,ez nagyon cool -
#5847 coolirist csak előnézetre előnyös használni sztem
amúgy örülök, h ennyi embernek tetszik :)) -
#5846 kiegészíteném annyival az előbbieketa cooliris-szel kapcsolatban, hogy itt melóba nem tudja a videókat megjeleníteni, viszont ha rákattintok, akkor már lejátsza. ez orvosolható lenne egy új adobe flash-player telepítéssel, csak hát nem vagyok rendszergazda:)
valamint az sg-s topikokat ha így nézem meg, akkor nem tűnik el az x új üzenet a topik alól a kedvencek között. egyébként tényleg nagyon jó. -
ayvanda #5845 MozBackup 1.4.3.-mat használtam. Most töltöttem le az újat. Mivel csomagolom ki a backup fájlt, hogy hozzáférhessek a signons2.txt-hez? Köszönöm. A FEBE tényleg jó kiterjesztésnek tűnik. A Cooliris pedig szuper! :) -
cooldoc #5844 Használd a FEBE plugin-t. Nagyon megbízható, időzíteni is tudod. Át is írja az avítt mentéseket. Egy szóval: tuti! -
cooldoc #5843 Ez nagyon zsír...Kérlek, többet unatkozz ha már ilyen jó érzékkel találsz be.:)
Köszönöm! -
#5842 ennél jobb nem is kell:)) -
Thanatos #5841 -
#5840 uhh, ez nagyon pöpec cucc :D -
#5839 ma unalmamban nézegettem új firefox kiterjesztéseket (add-on) és rátaláltam a Cooliris-ra
itt van róla video, ha vkit érdekel és esetleg nem ismerné
sztem nagyon jó kis darab:)