Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bala_
Na a Nemzetisportot megjavították. Viszon a lassulás lehet hogy más miatt van, mert már napok óta egyszerre csak megáll a net, ilynekor egy kapcsolat bontása segít csak, majd ujrakapcs.

Aquir
1.5 -el sincs. valami gond lehet nálad

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Marcell
En visszatelepitettem az 1.0.7-es verziot... Ezzel nincs az a hulye szukreseg ott alul! 😊

KoJin Mekre
minimize to tray-hez hasonló ext. van már 1.5-s FF-hez?

Marcell
Nekem bazinagy szurke csik lett alul, ami nem jo semmire. Nem tudjatok hogyan lehet eltuntetni?

Ha netan nem sikerult a kepbeillesztesem, akkor ITTEN van ni.

bala_
Én akkor vettem észre a lassulást ha huzamosabb ideje netezek, és több tab van megnyitva...
Rádásul a nemzetisport.hu menüje nem mûködik továbbra sem akármit csinálok.Ie tab-bal jó, de ott meg a vissza funkció nem tökéletes 😞

Faterx
Nálam minden jól mûködik, de bizony lassabb lett, -a gyorsítóval még lassabb...
A biztonsági hibákat félretéve szvsz az 1.07 volt a legjobb.
Gondolom a védelem miatt lassabb. Akkor meg hogy is van ez kontra ie?
Azért még nálam FF egyelõre...
shrek82
Találtam chrome editort..😄

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

shrek82
Nekem elsõ benyomásom negatív, mert a 43 extembõl, összvissz 28 volt frissíthetõ, és úgy érzem, hogy lassabb lett a ff. És pl chromeeditor nem is lesz?

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Na, az elöbb újfent felkerültek az ftp-re újabb nyelvû 1.5-ök. Már orosz és román is van, de hol van még mindig a -teljesen hivatalos- magyar verzió? Ugyan van a .hu oldalon is egy magyar verzió, de elméletileg az nem a hivatalos, hanem csak ahhoz "nagyon hasonlító"

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Az 1.0.7 nem a legújabb, az 1.5 a legújabb.
PLackó
üdv.eddig 1.0.7-es verziót használtam,most látom hogy jelent meg új.mik az ujítások,miben különbözik az eddigiektõl?

Jah és van le pl flashGot om hozzá meg egy pár kiegészítõ,de ezeket sem lehet alkalmazni...
A 1.0.7 van meg.. Nem lenne kompatibilis?? Nem hinném,hogy ez lenne a hiba,ez a legujabb verzuió,elvileg a legujabb skinek..
Szerintem nem kompatibilisek a böngészõ verziójával.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Segitsen már valaki!! Letöltöttem már vagy 4 skint a firefoxhoz és elvileg ugy e az eszközök / témáknál kellene váltani..A skinek(orbit 3+1 ,noia 2.0 ...) ott is vannak de a téma használatára nem lehet klikkelni...Valaki nem tudja esetleg miért,vagy hogy hogyan tudnám használni?? Mert ez igy elég sivár...
Kösz
Aquir
ez az 😊

ha megnézed az 1.0.7ben is normális volt (ahogyTakezó mondja)

Ð

FTeR: hát akkormeg? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nám hiszme, met 1) nem az van rárajzolva a magyar billre.. 2) eddig se így volt 3) minden más programban nem az van
Ch_Slater
wow. kipróbáltam a webdeveloper 0.9.9 bétát (eddig a stable 0.9.4-et használtam).
hát elég sok mindent tud. most már a MeasureIt ext.-re sincs szükség, mert van beépített méricskélõ/vonalzó.
meg vezetõ vonalakat lehet bepakolni, ez is király.
meg még nagyon sok új dolog van benne.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

ja, és hol tudom állítani a search enginek megjelenítési sorrendjét?
azt hol lehet kilõni, h ha lenyomok vmi betût amikor és az oldalon van fókusz, akkor ne hozza be a kerest?
az a normális. magyar bill kiosztásnál annaka jelnek kell kijönnie...
Mozillán belül gondoltam nincs-e valami lehetõség.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Helló !
Letöltési sebességet lehet valahogy korlátozni ??

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

ez bug v feature? <#idiota>
Igen
Figyu, nektek is ezt a jelet (ð) hozza ki az AltGr+D megnyomásakor e (Ð) helyett?
bala_
Hali.
Felraktam az 1.5 -öt, és az a gondom hogy a nemzetisport oldalán nem hozza fel az odalsó menükbõl kiugró almenüket.(pl az ilyen...labdarugas_index.php). Ez eddig jó volt.
Vki vmi megoldás??

Faterx
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8) Gecko/20051121 Firefox/1.5
cSuwwi
nem olvastam, de thx :>

shit happens

cSuwwi
Az useragentje az RC3-nak és a véglegesnek ugyanaz, azért lehet.

Gecko/20051111 Firefox/1.5

shit happens

"Megjelent a Firefox 1.5! Gratulálunk, Ön a legfrissebb Firefox verziót használja!"

ezt az rc3ra irja, nc... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr Manson
már volt

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

#2426<#idiota>

urbijoe
ez az oldal jobb
1.5

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
érdemes felrakni az 1.5-öt?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

nfstuning
MAGYAR VERZIÓ!!!itt

CUKI CuKI VIK

gnar killer
így eslõre nem is rossz az 1.5 viszont zavaró hogy iframek-nél vagy az sg-s chaten is megjelenik az alsó görgõ sáv holott nem is kell görgetni |-:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

látod én elõre látom voltam és nem fizettem elõ ilyen szarságokra... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nfstuning
Nekem is ilyen az 1.5😞

CUKI CuKI VIK

Kandurex
<#wilting><#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aquir
vagy háborodj fel:

" ezért fizettem elõ VIP-nek? egy olyan fórumra ami olyan rossz hogy nem szép a Firefoxban? vissza a mánit 😄 " <#idiota>

b@ssz oda a monitorodnak<#nyes><#mf2>

Kandurex
Phasza :/

geri15
omfg

/me kisírt szemekkel hüppög

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Aquir
sírj egy kicsit rajta.

az jót tesz és megkönnyebbülsz <#buck><#buck>

Kandurex

Ezzel mit lehet kezdeni?

ilyet az elõzõ verzsönök is csináltak nekem. feladatketelõben ki kell lõni a firefox.exe-t, aztán újra indítani, akkor menni fog. ha többszõr kattintottál rá, akkor több ff.exe is lehet.
nincs fenn vémi skinelõ progid? arra gyanakszom, h azzal lehet baja.