19494
  • RussT
    Teljesen új profilt csinált mert ahogy indítottam FFet láttam hogy se könyvjelzök/semmi más nincs meg, kilépek; megkeresem a profilmappát hogy a localstore.rdf törlése talán segít de se az, se a profilmappa nem volt csak a Application Data\Mozilla\Firefox könyvtár üresen (utána csinált oda egy mappát ahogy a mostaniba elkezdtem könyvjelzöket/pluginokat gyüjteni)
  • Sil78
    Ez felettébb furcsa. Ez egy teljesen új profil lett, vagy csak felülírta a régit? Nincs benne mondjuk bookmarks.bak fájl, vagy bookmarkbackups nevű mappa benne a régebbi könyvjelzőkkel?

És nem használtál semmilyen backup-módszert? Pl a jó öreg Bookmark Backup kiterjesztést az automatikus biztonsági mentésekhez (nemcsak könyvjelzőkhöz jó persze)?
  • urbijoe
    az IE tab jobb
  • Picar77
    egyértelmü -.-
  • RussT
    No most ahogy nézem egymás mellett:
    IE Tab:lehetövé teszi az IE megjelenitö motorjának hazsnálatát Firefoxban

IE View: IEben nyitja meg az oldalt a Firefox menüjéböl

(Szerintem IE Tab egszerübb, jobb)
  • Picar77
    Linket nyit ie-ben ,ha ez zavar használj "ie tab"-ot az a firefoxban marad csak ie motorral nyitja meg
  • Cat 02 #5872
    az IE view olyan h rákattolok egy gomra és IE s lesz ? :D
    vagy megnyitka a linket ie ben ? (ld ie viwe little)
  • Dying Soul
    Jajj végre!
  • RussT
    C:\Documents and Settings\***\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\seimphtn.default

ittvan egy, de csak ez az egy profilmappa, ebbe azok vannak amit a crash óta ujrakezdtem :(

legalább a könyvjelszöket jó lenne kimenteni (sok fontos cucc volt benne) :/

(a másik accnak a FF profilja is eltünt, csak azé maradt meg aminek D:re volt állítva a profil)

ahogy most a profilkezelövel iditottam csak default volt benne
  • Sil78
    A profil könyvtára nem tud eltűnni szvsz, viszont az Application Data rejtett mappa, győződj meg róla, hogy azokat is látod.
    Vagy nézd meg a Profilkezelőben, megvan-e: a Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -p (persze csak akkor, ha maga a Firefox nem fut, különben a Profilkezelő nem indul el).
  • Sil78
    A formhistory.dat nevű fájlban, a profilodban. Nyugodtan töröld, majd csinál újat.
  • urbijoe
    már sikerült felrakni a plugin-t
    azt hogy lehet beállitani hogy ne 100% legyen a videoablak alapbol hanem 200%
    mert minden inditáskor át kell állitani 200-ra
  • RussT
    Üdv.!

Egy kékhalál/ujrainditás után a Firefoxból eltünt az összes beállítás(és nem csak az enyém hanem azoké is akik nem voltak bejelentkezve se) , mintha most lett volna telepítve, a profil könyvtáraknak még nyoma sincs, vissza lehet-e állítani valahogy?
  • Marcell
    Az a problémám, hogy hiaba torlom az osszes szemelyes adatot, illetve szuntetem meg az urlapok, keresosavok megjegyzeset, amint visszaallitom az emlekezest, ismet emlekszik a regi (osszes addigi) urlapjaimra.

Nem kepes elfelejteni oket. Gondolom valamelyik fajlban tarolja az urlapok adatait, azt szeretnem kezzel kitorolni. Most ha interneten vasarolok, a bankkartyaszamomat is megjegyzi, igy ha kesobb felkeresem a honlapot magatol ki is tolti a bankkartya mezőt. Ezek szerint tarolodik valahol a merevlemezemen, amit nagyon nem szeretnek...

Valakinek van otlete?
  • urbijoe
    de a media player 11 van fenn,és az megy firefox alatt
  • RussT
    Nekem se ment vagyis de, csak néha gyanusan hosszu ideig töltött, akadozott, nem lehetett beletekerni stb..:/

Remélem ezzel a pluginnel megoldódik, szedem is le
  • Newfronter
    Az érdekes. :S
    Zárd be az FF-t, akkor talán.
    Amúgy arra jó, hogy vannak a neten stream videó adások és azokat most már le tudod vele játszani, régen ez se ment. Legalábbis nekem.
    Példa: http://winportal.net/?id=903
  • urbijoe
    és ez mire jo?
    mert nekem nem települ fel ,mert hibát ir az F:/ meghajtora mikor nincs is F
  • urbijoe
    nem a háttér hanem az ablak megy össze
  • Newfronter
    WMP plugin Firefox-ra!
    Én már rég vártam erre, csak ezt hiányoltam FF-ből, de ez is elkészült! :)
  • Wreck86
    ne haragudj,de nem mind1?:) úgyse a hátteret nézed ;)
  • urbijoe
    mért van az hogy firefox -ban ilyen?

IE-ben meg IE motorral ilyen

firefox-ban összenyomja a képet
  • Harly18
    Az Internet Explorer is ezt csinálja, bár most jó. Mozilla az teljesen jó...Sajnos én is vírusra gyanakodtam, de reméltem, hogy nem az... :(
  • bigapó
    nekem vírusgyanús, bár ilyennel - szerencsére - még nem találkoztam.
  • Harly18
    Az mitől lehet, hogy a firefox 5 másodpercenként bezárja az összes ablakot? Van hogy rájön ez és 10-szer megcsinálja egymás után és van, hogy jó? Már többször újra felraktam. Valami ötlet?
  • ayvanda
    Köszi, így már sikerült megnyitni, és átmásoltam a signons2 és a key3 fájlokat a ff profiljába. Viszont a jelszavakat így sem jeleníti meg. Van még ötlet? Vagy szerintetek már elúsztak azok a fránya passwordök? :( Esetleg az is lehet, hogy előző verziójú volt a ff, amikor mentettem?
  • bigapó
    azóta rájöttem, hogy ha frissítem az oldalt, akkor már leveszi az új üzis dolgot. szóval mégis jó:)
  • 404
    Nézet -> karakterkódolás -> Automatikus felismerés -> kikapcsolva
    -> Közép-európai (ISO 8859-2) -> kipöttyözve
  • Dying Soul
    #5838 ?
  • Sil78
    Mondjuk WinZippel. Sima tömörített fájl, a kiterjesztésétől függetlenül (mint a .xpi és .jar fájlok is). Ha máshogy nem megy, nevezd át .zip-re.
  • Doomista
    huh gyerek,ez nagyon cool
  • Rage47
    coolirist csak előnézetre előnyös használni sztem
    amúgy örülök, h ennyi embernek tetszik :))
  • bigapó
    kiegészíteném annyival az előbbieketa cooliris-szel kapcsolatban, hogy itt melóba nem tudja a videókat megjeleníteni, viszont ha rákattintok, akkor már lejátsza. ez orvosolható lenne egy új adobe flash-player telepítéssel, csak hát nem vagyok rendszergazda:)
    valamint az sg-s topikokat ha így nézem meg, akkor nem tűnik el az x új üzenet a topik alól a kedvencek között. egyébként tényleg nagyon jó.
  • ayvanda
    MozBackup 1.4.3.-mat használtam. Most töltöttem le az újat. Mivel csomagolom ki a backup fájlt, hogy hozzáférhessek a signons2.txt-hez? Köszönöm. A FEBE tényleg jó kiterjesztésnek tűnik. A Cooliris pedig szuper! :)
  • cooldoc
    Használd a FEBE plugin-t. Nagyon megbízható, időzíteni is tudod. Át is írja az avítt mentéseket. Egy szóval: tuti!
  • cooldoc
    Ez nagyon zsír...Kérlek, többet unatkozz ha már ilyen jó érzékkel találsz be.:)
    Köszönöm!
  • bigapó
    ennél jobb nem is kell:))
  • Thanatos
  • autoszimulator
    uhh, ez nagyon pöpec cucc :D
  • Rage47
    ma unalmamban nézegettem új firefox kiterjesztéseket (add-on) és rátaláltam a Cooliris-ra
    itt van róla video, ha vkit érdekel és esetleg nem ismerné
    sztem nagyon jó kis darab:)