Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
Na, ez meg a másik.
ivjoe
Nemhiszem el. 😄
Nagyon HTX megint!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Zorri, pont azért használtam azt a rókát mert nem a sablon firefox embléma. A szerkesztett bannerem szabvány(468x60) méretû, de elfogadom ha nem kell😊
(12xx-ik hozzászólásnál még javában ie-t használtam)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sil78
Mintha valahol az 1200-as hozzászólások közepe táján már egyszer leszavaztunk volna mindenféle bannert... (Pláne ilyen óriási méretût, mint a jelenlegi... Meg egyáltalán miért kell azt a logót használni, ami már több mint egy éve nem a hivatalos logó?)

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Ööö... #2207, esetleg?

Szerintem is ;-) Bedobom a modoknak, hogy cseréljék le.

Az anyázást azért raktam idézõjelbe, mert az ilyenre gondoltam, mint amit a logo mutat. Ha nem fejti ki a véleményét, miben jobb a fox, akkor miért rak ilyen arány nyilakat közéjük? Bár, az 1.0.7 van még mindig a gépemen, azon rendszeresen elõfordulnak olyan hibák, amiket az ie-ben kb 3 éve javítottak, gondolok pl. összeomlásokra, hibásan megjelenõ oldalak, stb. Attól függetlenül ténylegesen én is fox párti vagyok, csak kicsit meguntam azt, hogy élõben is van rengeteg olyan kollégám, illetõleg a neten is sokan vannak, akik azért becsmérelnek csak egy programot/hardvert, mert õk egy másik gyártó termékét favorizálják, de a pontos okokat nem is tudják. Azért nem lehetett annyira egyéni akció eredménye, ha a topicgazda ki is rakta a logo-t a topicba.
Azt a magyar firefox-ot láttam már én is, ellenben ott is írják, hogy az nem a hivatalos verzió. Pont ezt írtam, hogy miért van, hogy bár az már mióta elérhetõ, mégis még mindig nincs hivatalos magyar verzió, de egyéb nyelveken meg már mióta ott van az ftp-jükön...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Laky
végre új verzsön, htx 8)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ivjoe
banplz <#idiota>
Laky
ok-ok, akkor szerintem a bekeretezett jobb 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

urbijoe

na végre láccik

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe

urbijoe
http://kepfeltoltes.h08/382848413n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpgu/0512

urbijoe

ezen az oldalon mért nem jelenik meg a játék ?
IE-ben megy
http://www.jetixtv.hu/

ivjoe
ivjoe
Senki nem anyázta az IE-t. Az viszont tény, h nagy kalap ... az egész.
Ha megfigyelted, a benner egy srác önkéntes akciója volt, már többen kifejezték nemtetszésüket.
Szerintem azért röhelyes, hogy "anyázni" kell az ie-t, csak mert az itteni emberek jobban bírják a foxot. Miért kell az ie-vel összehasonlítgatni a logo-ban? Ha már összehasonlítás, akkor inkább csináljon tesztet (nem részrehajlót), és azt kellene berakni.
Egyébként mikor jelenik már meg a hivatalos magyar 1.5? Elméletben már egy hete megvan a magyarítás, de nem lett "hivatalossá téve". Lassan már a bantu nyelvû is megjelenik, csak a magyar nem. Ha jól emlékszem ennyi idõ alatt már a régebbi verziók is rég lokalizálva voltak, az új, jaj-de várt verzió meg csak húzódik...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Az nem nézne ki jól, zorri ;-)

Laky
húhúú, szuper :o
csinálnál egy "alap kék" hetterût? természetesen csak akkor, ha van rá idõd és kedved 😊

Örülök, hogy tetszik nektek 😊
Keretes:

sil, az mér van, h pl itt sg-n magától elveszti a fókuszt a textarea?
gépelés közben elkezd mindenféle magnõvereket végrahajtani.
ivjoe
😄DDDDDDDDD
Kösz, ez jól esett. Alap, h van fenn flash player. 😄DD
Az miért van, h 1.5-ben nem akarja megjeleníteni a flasht? Ha átváltok IE motorra, akkor simán behozza.
Nem IE-re váltok át, FF-ban maradok, csak ráveszem, h az IE motorját használja. FF motorral nemmegy a flash. :C
Laky
eeeeeeeeez jóóóóóóóóóóóóóóóó :o
és ha esetleg kerülne rá keret, vagy ezzel az alap kék háttérel milyen lenne? 😊

szép!<#smile>
Csináltam egyet gyorsan:

Laky
hát ez a banner tényleg ... :\
sry

Elsõ tipp: telepítsd a flash lejátszót firefox alá.
Második tipp: flashblockod van.

ivjoe
Ésték, sry.
ivjoe
És mibõl mondod meg?

pl
Jaja, banner szerintem is pocsék(zorri). Lökj egy linket ahol flasht találok és megmondom, hogy mi a baj 😊

ivjoe
Láál!!!
Igen IE-t többen használnak, mint Firefoxot. Másik: Banner szvsz felejtõs.

Kérdés: Az miért van, h 1.5-ben nem akarja megjeleníteni a flasht? Ha átváltok IE motorra, akkor simán behozza.
miért?
szerinted IE-t többen használnak Mint Firefoxot😊) LooL😊

Mr Manson
namerthogymiértis?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

rushman
érdekes a két logo közti jel, nemde? szerintem meg kéne fordítani

bala_
Kösz majd kipróbálom. Az az érdekes hogy emlékeim szerint 1.0.7-el nem volt ilyen gondom.
Ja és normális az hogy egy idõ után, tab-váltáskor, uj lap betöltésekor 100 % felmegy a proci kihasználtság, majd vissza nullára.

minnyárt alakítok rajta egy kicsit😊

Mr Manson
huu milyen banner 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sil78
Nekem az otthoni gépemen (egy õsrégi PII, 128MB RAM-mal meg Win98-cal, sokszor 20-30 megnyitott tabbal) tök normálisan fut, soha semmi baja nem volt a memóriával. A többi gépen (munkahely, stb), XP alatt sem tapasztaltam memóriazabálást.

Akinek ilyen gondjai vannak viszont, az elõször is nem árt, ha meggyõzõdik róla, hogy pl a videokártyájához a legújabb driverek vannak-e fent (asszem pl az nVidia valamelyik korábbi drivere bugos volt, és az pl okozott ilyet).
Ezenkívül lehet korlátozni az ún. "memory cache" méretét, az is segíthet a memóriahasználat csökkentésében: az about:config-ban hozzatok létre (bármelyik soron jobb egérgomb, Új...) egy új, browser.cache.memory.capacity nevû, egész (integer) típusú preferenciát, és az értéke legyen pl 16384 (vagy amennyit akartok, KB-ban). (Persze ez a Firefox memóriahasználatának csak egy része, de segíthet.)

bala_
Több fórumot is végigbogarászva, azt látom hogy eléggé sok helyen elõjön ez a memória probléma.Konkrét megoldás még nem találtam rá, van aki azt irja hogy uninstall, majd mindent elõröl , van aki azt hogy az adblock okozza (helyette adblock plus kell).
Mindenestre kipróbálom ezeket. Remélem segít!

bala_
1 Giga ramom van, és ált. 2-4 tabom..

emberi nyelven nem volt? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

az elõzõbõl lemaradtak a szmájlik <#smile>
#2482: általában ez a helyzet, a windowsos verzió egyáltalán nincs optimalizálva, de én pont fordítva vettem észre, hogy az 1.5 kicsit javult az 1.0.x-ekhez képest, de 15 tabnál többel 1 GB memória alatt nem nagyon ajánlott próbálkozni.
#2481: nemrossz, de nekem ez sokkal jobban tetszik:

A cikk hozzá
Ch_Slater
nekem általában olyan 100mb körül van. 5-6 tabbal. annál többet nem szoktam bevállalni, mert minden tab növeli a mem.használatot, amibõl nincs túl sok...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

bala_
Máris 100 megánál járok, fél óra után. Semmi különleges ext. nincs fenn.Azóta van mióta az 1.5 vann fenn...

bala_
Pár napja azt vettem észre hogy több órányi böngészés után nagyon belassul a böngészés, a tab-ok közti váltás. Ma megnéztem a feladatkezelõben, s a firefox.exe
majd 450 megányi memóriát használt fel.Kilépés majd vissza, s minden ok.

Mi a fene lehet????

Aquir

Firefox banner? <#vigyor>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KoJin Mekre
Köszike , mûködik ;-)

shrek82
Asszem ezen az oldalon az alsó kompatibilis 1.5-tel...

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....