Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon HTX megint!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
(12xx-ik hozzászólásnál még javában ie-t használtam)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
These are my friends, see how they glisten...
Azt a magyar firefox-ot láttam már én is, ellenben ott is írják, hogy az nem a hivatalos verzió. Pont ezt írtam, hogy miért van, hogy bár az már mióta elérhetõ, mégis még mindig nincs hivatalos magyar verzió, de egyéb nyelveken meg már mióta ott van az ftp-jükön...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ezen az oldalon mért nem jelenik meg a játék ?
IE-ben megy
http://www.jetixtv.hu/
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ha megfigyelted, a benner egy srác önkéntes akciója volt, már többen kifejezték nemtetszésüket.
Egyébként mikor jelenik már meg a hivatalos magyar 1.5? Elméletben már egy hete megvan a magyarítás, de nem lett "hivatalossá téve". Lassan már a bantu nyelvû is megjelenik, csak a magyar nem. Ha jól emlékszem ennyi idõ alatt már a régebbi verziók is rég lokalizálva voltak, az új, jaj-de várt verzió meg csak húzódik...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
csinálnál egy "alap kék" hetterût? természetesen csak akkor, ha van rá idõd és kedved 😊
Keretes:
gépelés közben elkezd mindenféle magnõvereket végrahajtani.
Kösz, ez jól esett. Alap, h van fenn flash player. 😄DD
Az miért van, h 1.5-ben nem akarja megjeleníteni a flasht? Ha átváltok IE motorra, akkor simán behozza.
Nem IE-re váltok át, FF-ban maradok, csak ráveszem, h az IE motorját használja. FF motorral nemmegy a flash. :C
és ha esetleg kerülne rá keret, vagy ezzel az alap kék háttérel milyen lenne? 😊
sry
Második tipp: flashblockod van.
Igen IE-t többen használnak, mint Firefoxot. Másik: Banner szvsz felejtõs.
Kérdés: Az miért van, h 1.5-ben nem akarja megjeleníteni a flasht? Ha átváltok IE motorra, akkor simán behozza.
szerinted IE-t többen használnak Mint Firefoxot😊) LooL😊
Ja és normális az hogy egy idõ után, tab-váltáskor, uj lap betöltésekor 100 % felmegy a proci kihasználtság, majd vissza nullára.
Akinek ilyen gondjai vannak viszont, az elõször is nem árt, ha meggyõzõdik róla, hogy pl a videokártyájához a legújabb driverek vannak-e fent (asszem pl az nVidia valamelyik korábbi drivere bugos volt, és az pl okozott ilyet).
Ezenkívül lehet korlátozni az ún. "memory cache" méretét, az is segíthet a memóriahasználat csökkentésében: az about:config-ban hozzatok létre (bármelyik soron jobb egérgomb, Új...) egy új, browser.cache.memory.capacity nevû, egész (integer) típusú preferenciát, és az értéke legyen pl 16384 (vagy amennyit akartok, KB-ban). (Persze ez a Firefox memóriahasználatának csak egy része, de segíthet.)
These are my friends, see how they glisten...
Mindenestre kipróbálom ezeket. Remélem segít!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
#2481: nemrossz, de nekem ez sokkal jobban tetszik:
A cikk hozzá
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
majd 450 megányi memóriát használt fel.Kilépés majd vissza, s minden ok.
Mi a fene lehet????
Firefox banner? <#vigyor>#vigyor>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....