19494
  • Met
    skype-ból nem tudod? ha nem akkor skype uninstall majd reinstall plugin nélkül
  • Borgi
    jaja, és hogyan tudom azt kilőni?
  • Met
    felraktad a skypeplugint
  • Borgi

ezt hogyan tom kikapcsolni? beálitásokban seholnem találtam plugint. :$
  • Dj Faustus #5954
    Megoldás.
    Tehát:
    * vagy lépj ki a böngészőből, keresd meg a profilkönyvtáradat (C:\Documents and Settings\Felhasználó neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\mindenféle betű és szám\), és keresd meg a downloads.rdf állományt és töröld.
    * válassz másik letöltési könyvtárat
  • modellmaker
    Sziasztok!

A Firefoxom (1.5.0.11) nem akarja elmenteni a képeket. Jobb klikk-> kép mentése más néven és semmit nem csinál. Ok, megoldás?
  • XRV
    Köszi, kipróbáltam, de aztán pár nap után leszedtem, mert sajnos kell a sessionstore, ugyanis ha azt kiiktatom, akkor a lap bezárás visszavonása is nuku.
  • nesto
    köszi, asszem tűzfal volt:S
  • Sil78
    Tűzfalnál engedélyezve van? Nem ellenőrzi letöltés közben valami vírusirtó program véletlenül? Másik böngésző rendes sebességgel tölti? Nem töltesz felfelé közben valamit?
  • nesto
    #5936 ?
  • CalebJoe
    Thanx!
  • ivjoe
    C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.

Itt találsz egy bookmark.bak filet. Ez egy backup a könyvjelzőidről, a könyvjelzőidet egy bookmark.html file-ban tárolja a róka.
  • CalebJoe
    Hova menti a kedvenceket a firefox?
    Előre is thx!
  • Zoelee
    jah és amíg keriom volt addig minden ment rendesen, de azt meg ha felnyitottam akkor legalább fél órát kellett várni hogy valamit csinálni is lehessen vele mert addig fagyott állapotban volt...
  • Zoelee
    hello! nem feltétlenül ide tartozik de nem tudja valaki hogy firefox-ban is és ie-ben is miért állnak meg a letöltések?? a napokban tettem föl zonealarmot de abban mindkét böngésző át van engedve+3 napja tettem föl firefoxhoz flashget plugint.
    Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
  • xino

Kérdés, kérés :

1. az IE View és az IE Tab kompatibilesek?
    2. az application/x-webeye bővítményt, honnan lehetne telepíteni vagy mit kell és hová beírni, hogy működjön FF-al is az oldal?
    3. létezik-e olyan bővítmény, amellyel képet vagy akár részletet lehetne menteni, webkameráról?
    4. Firefox Showcase-ról : amikor lapot jelenít meg, miért nem frissíti az összes mozaiklapot?

Köszi előre is.

• urbijoe
    XUL.mfl fájl
    ilyen nekem nincs
  • Sil78
    #5753?
  • urbijoe
    mért fekete nekem a gomb?
  • nfs world
    thx
  • fery02
    Firefox/Eszközök/Beállítások/Főlap fül, és ott lentebb a "Letöltés" résznél már szerintem boldogulsz :)
  • nfs world
    csö azt hogy lehet beállitani ohgy letöltött cuccokat ne a asztalra tegye?
  • nesto
    heló, tudnátok segíteni? most raktam új windowst (XP), és valamiért a videókat nem akarja a firefox bestreamelni. vagyis hát tölti, de olyan lassan mintha 512es netem lenne. 4megás az internet de perceket kell várni mire betölt egy átlagos hosszúságú pár perces videót. felraktam a fasterfox-ot de így se változott a helyzet.
  • ProGabe #5935
    ezzel
    itt meg leírják mit,hogy kell hogy 2.0 alatt ne jöjjön elő folyton a session manager
  • XRV
    Mivel lehetne megoldani, hogy a firefoxot a windows induláskor úgymond betárazza? IE 1 sec alatt elindul FF 7sec kell neki.
  • fery02
    Igen, viszont itt miután beírok bármit is mire kattintsak? Mert ha a Megjelenításre kattintok, akkor ott továbbá 5 menü közül bármelyikre is megyek, nem jelenít meg semmit sem. Ez lehet attól is, mert még csak most indítottam a firefox-ot, és akkor elfelejtette ez előzményeket. De valami histori fájl szerűség nincsen valahol, ami úgymond naplózza az ilyen linkeket, vagy ilyesmiet? Mert akkor úgy lehet hogy meg tudnám találni.
  • ProGabe #5932
    ctrl+h,ott meg keresés gondolom már segít,vagy ha nem hát rendezd időlegesen
  • fery02
    Nem tudja valaki hogyan kereshetek meg egy kb. 4 órája megnyitott linket? Mert ugyanis elfelejtettem elmenteni könyvjelzőbe. A "Nemrég bezárt lapok" menü meg nem elérhető. Köszönöm a választ!
  • zvaragabor
    Lehet. Fránya pixelek. :)
    Ezt a "Könyvjelzők eszköztár mappája" nevű mappába teszed a könyvjelzőt." módszert nem tudtam, köszi hogy említetted. ;)
  • Sil78
    Egyszer vannak meg, a mappában. Csak annyi, hogy látszanak az eszköztáron is. Maga az eszköztár nem tárol könyvjelzőket, csak megjeleníti. Gondolj arra (bár nem teljesen ekvivalens példa), hogy ha törölsz egy programot, akkor a hozzá tartozó parancsikonok sem fognak működni (akkor sem, ha megmaradnak, és nem törlődnek az uninstall során).
  • ProGabe #5928
    az ugrálást tudom,kisegítettem már én is sok embert a megoldással
    de!ahogy írtam is,ahogy bekapcsolom a könyvjelzők eszköztárat,már benne van az egyik könyvtár tartalma,elvileg akkor 2x kéne hogy meglegyenek ezek a linkek nem?egyszer az eszköztár mappájában,egyszer a könyvjelzők menüjének a mappájában,közben pedig,ha törlöm az eszköztárról akkor törli a menüből is és fordítva
  • Sil78
    A Könyvjelzők eszköztár mappája nevű mappában azok a könyvjelzők vannak, amik megjelennek a Könyvjelzők eszköztáron. Amiket ráhúzol az eszköztárra, azok nem tűnnek el, csak átmennek ebbe a mappába. Ha le akarod szedni őket az eszköztárról, csak szedd ki őket a mappából valahova máshova. Vagy húzd vissza a Könyvjelzők menübe.
    Mindenesetre ne hagyd üresen az eszköztárat (akkor inkább rejtsd el, lásd Nézet / Eszköztárak), mert akkor ugrálni fog a képernyőd.
  • ProGabe #5926
    na erről a könyvjelző eszköztárról felvilágosíthatna engem valaki
    ha bekapcsolom,akkor az egyik könyvtárból rajta van az összes link(mármint ugyebár a könyvjelzők egyik könyvtára...)
    ha törlök valamit onnan,azt törli a könyvtárból is ugyebár
    tehát:hogyan tisztítsam meg az eszköztárat és miért van az hogy vagy azon van a link,vagy a menüben,nem lehetne mind2-n?mert ha ráhúzok egy már meglévő könyvjelzőt,akkor az eltűnik,persze ez nem igaz azokra amik már rajta vannak,azok bezzeg mind2 helyen megvannak,ehh lehet kicsit bonyolultam írtam le a dolgot :)
  • Sil78
    Lehet, hogy pár pixellel arrébb jártál, mint ahol már érzékeli. De lehet úgy is, ha a "Könyvjelzők eszköztár mappája" nevű mappába teszed a könyvjelzőt.
  • xino

Köszi Silke a segítéget.

Úgy nem ment, ahogy ajánlottad : az about:plugins felsorolásában hiába volt ott a RealPl., nem működött. A fájlok átmásolása után sem változott semmi. Végül leszedtem Az ACEMegat, telepítettem az Alternative-ot (QuickTime és Real), így már jó lett.
  • zvaragabor
    Sikerült. Bár nem igazán értettem a dolgot, mert először amikor pl a könyvjelzők menüből egy könyvjelzőt rá akartam húzni, akkor az áthúzott fekete karikát mutatta, és nem tudtam rárakni. Most ment. No mind 1, megvagyok.
  • zvaragabor
    Hi! Próbálgattam, de nem tudtam rájönni, hogy hogy tudok egy könyvelzőt a könyvjelző eszköztárra rávarázsolni. Kicsit fárasztó a menüsorból mindig előkeresgetni a könyvjelzők között. Valaki tudna segíteni?
  • Sil78
    Akkor próbáld meg az említett fájlokat átmásolni a C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins mappába.
  • xino

Köszi szépen, de most a bőség zavara esete állt elő, melyiket válasszam a felajánlott 10 közül?
  • ZiP90
    Köszi