Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a lehetséges értékei:
-1 (alapértelmezett): a maximálisan a memóriában tárolt oldalak számát a rendelkezésre álló memória alapján határozza meg (32MB esetén 0, 64MB-nál 1, 128-nál 2, 256-nál 3, 512MB-nál 5, 1GB-tól felfelé 8, azaz emiatt már eleve semmiképp nem fog több száz MB RAM-ot elhasználni)
0: ne tároljon oldalakat a memóriában (azaz Fastback funkció kikapcs, oldalakat újrarendereli)
tetszõleges pozitív szám: hány oldalat tároljon a memóriában (átlag 4MB/oldallal lehet számolni)
Ezenkívül ott van még a memory cache méretének korlátozása is memóriaproblémák esetére, de ezt már leírtam párszor.
These are my friends, see how they glisten...
Esetleg nincs erre valami beállítás, vagy kiterjesztés, ami az aktív ablak elõzményeit kidobálja a memóriából? Nem túl sûrûn szoktam visszalépni a korábbi ablakokra, de nem halnék bele, ha ezen esetekben újra kellene töltenie az adott oldalt, cserébe spórolva egy halom memóriát. Most pl. alig néztem meg valamit, mégis 80 mega a foglalt memória.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Kezd némi MS-vonást felvenni a Mozilla Alapítvány.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A probléma a már meglátogatott weboldalak adatait tároló history.dat fájl kezelésével kapcsolatos, amennyiben ennek mérete 10,5 megabájt fölé nõ, a Firefox nem tudja rendesen megnyitni az állományt és úgy viselkedik mintha lefagyott volna. A Mozilla Alapítvány szerint azonban szó sincs lefagyásról, csak túl sok idõt vesz igénybe a megnyitás. A fejlesztõk szerint a hiba nem kritikus és a lassú induláson kívül semmilyen más gondot nem okoz. A problémát a history.dat állomány törlésével egyszerûen ki lehet javítani. "
Teljes cikk: HWSW
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
(Az 1.07-nél még megtaláltam ezt az opciót..)
De sehol nem találom ezt az opciót.
Segítsetek!
A régi "beragadt" témákat hogyan lehet eltávolítani a téma ablakból?
Ilyen "festõ" ikon van a név elõtt, az eltávoliás gomb viszont szürke :/
Frissiteni sem lehet. (õket)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
ha jól látom általában, ha javascripttel találkozik, dob egy hátast. kiakad egy send error report üzivel.
nem értem. nem raktam fel mostanában semmi kiterjesztést...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://www.jetixtv.hu/ ezen az oldalon jobb oldalt mért nem jönnek be a játékok?
az IE-ben jo
Ami viszont még nagyon tetszik az 1.5-ben, hogy végre javítottát azt az engem nagyon zavaró hiányosságot, hogy amikor pl. ide pötyögök, és lejjebb akarok scrollozni az oldalon, már nem kell végre kiklikkelni a szövegdobozon kívülre, hanem anélkül is lehet görgetni. Ez nem túl jelentõs dolog, de amikor ie-rõl áttértem foxra, nagyon zavart, mert vissza kellett szoknom a ki-klikkelésre, görgetésre, majd vissza-klikkelésre.
4,95 MB (5 192 705 bájt) vs 4,95 MB (5 196 584 bájt)
másik is 4.95 mb
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://ftp-mozilla.netscape.com/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5/win32/hu/Firefox%20Setup%201.5.exe
Ez talán nem volt olyan régen.
Ha megnézed a fájlméretet, eltér a korábban használttól.
firefox.hu-n már hetek óta kint volt, de nem a hivatalos végleges.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Valami miatt durcizik a web developer. :C Látszik a toolbaron, csak szürke és egyik funkció sem érhetõ el. :C
Azt hiszem az összes EXT-m újra le kéne tölteni. :C
itt jóak
Arra a pár, sz*rul kódolt oldalra megoldás a #2186-ban.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
egyrészt igen, másrészt lehetõségeit tekintve érdemesebb a relációs jelet megfordítani, harmadrészt nem valószínü, hogy minden oldalt meg tudsz nézni mozillával hiba nélkül
stb.stb.stb.
VAgy hasznáj adblock plust.
NEkem meg az a bajom hogy egyszerûen iszonyatosan felviszi a procikihasználtságot a lapok betöltésekor.99% lesz szinte mindig😞
Lehet hogy dowgrade lesz
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?