Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
*csatlakozik az elõtte szólókhoz* ;-)

Sil-féle, kicsit összecsapott téli fórumdizájn (a userContent.css-be kell beírni):

@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
SMALL {color: darkgrey !important; font-family:arial !important;}
TD {font-family: arial !important; font-size:13px !important;}
td.msgbody{ padding: 2px !important; background-image: url(http://img.photobucket.com/albums/v127/sil02/ho-3.jpg) !important; background-position: 0 0 !important; background-repeat: repeat !important; background-attachment: fixed !important; }
body{ background: #B2C3DE !important; }
div > table {padding-top: 10px !important; background: url('http://img.photobucket.com/albums/v127/sil02/hav.png') 0 0 repeat-x !important; border-width: 0px 1px 0px 1px !important; border-style: solid !important; border-color: silver !important}
form { margin: 0 !important }
}

These are my friends, see how they glisten...

Hu.man limbi
Boldog Karácsonyt!

Mr Manson
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Dj Faustus
Tools menû/Page info menûpont/Media fûl/a listából kiválasztod az Embed (application/x-shockwave-flash) tipusú elemet, végûl Save As.

Laky
van olyan program, ami el tudja menteni az .swf fájlokat, mint pl. IE alatt a SaveFlash nevû progi?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sheva
melyik a legujabb mozilla?

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Dj Faustus
Jobb klikk az RSS ikonon, majd a helyi menûbõl válaszd ki az add URL to the InfoRSS feed list menûpontot.

ivjoe
Olyat keress, h élõ könyvjelzõ hozzáadása.
Nekem momentán ez a címsor végén van. (Ahová az oldal címét írod be.)
KeKKSZike
Én is csináltam mappát, de még mindig nem tudom, hogy hogyan kell ezt csinálni! Rá kell kattintani az RSS ikonra? És utána azt berakni a kedvencekbe, a csinált mappába? Vagy hogyan kell ezt csinálni? Köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Ch_Slater
jah adblock plust használok. és meg is van a whitelist..
köszi 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sil78
A Feedview nem RSS-olvasó a szó hagyományos értelmében, egyszerûen csak egy stíluslapot ad a nyers xml fájlhoz. Azaz ha rákattintasz egy ilyen linkre (anélkül, hogy felvennéd feed-ként), akkor normálisan olvasható lesz, nem a kódot mutatja.

Dj Faustus
Elnézést, sajnos így jártál (nálam mûködik). <#schmoll2>
Töröld akkor a szerencsétlenkedõ kiterjesztést.

Egyébként itt van még néhány RSS olvasó:
* Wizz RSS News Reader
* Feedview
* Newsfox
* RSSPanel
* Sage

Sil78
Az about:config-ban állítsd át az xpinstall.enabled értékét true-ra.

Sil78
Nem muszáj hozzá RSS-olvasó, fel lehet venni mondjuk élõ könyvjelzõnek is. Én pl a Könyvjelzõ Eszköztárra csináltam egy mappát az élõ könyvjelzõimnek, szerintem egyszerûbb és gyorsabb így csekkolni, van-e valami érdekesebb hír.

Sil78
Safe Mode-ban próbáld meg leszedni. A Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -safe-mode (úgy se indul?).

Sil78
Abban nem, de az AdBlock Plus-ban be lehet, van benne whitelisting lehetõség.

Ch_Slater
hi
adblock-ban be lehet állítani valahol, hogy bizonyos oldalakon ne szürje a reklámokat?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

EvilDevil
bazze telepítettem ezt a kiterjesztést... és gajjravágta a Firefoxom... szétvet az ideg.. a futó fojamatoknál megjelenik a firefox.exe de azonkivül se kép se hang...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

KeKKSZike
Köszi!

Dj Faustus
RSS olvasó kiterjesztés kell hozzá.
Ilyen például az InfoRSS.

KeKKSZike
Hova tûnt mindenki? 😄 Segítsetek please, köszi!

Segitsetek!
Az 1.07-re telepítettem az 1.5-öt,ami átvette az 1.07 beállításait,de:
1.07-ben le volt tiltva a szoftvertelepítés és most az 1.5-re nem tudok kiterjesztéseket telepíteni,a beállításokban nincsen ilyen opció ami ezt szabályozná. 😞(
KeKKSZike
Megint egy lama kérdés hozzátok, de nem vagyok jártas még a FireFox-ba! Látom, hogy egy csomó oldalon van már ilyen RSS! Azzal mit kell csinálni? Köszi a segítséget!

EvilDevil
Megjelent a Noia Extreme skin legújabb verziója... gondolom nem kell bemutatni.. a
legfullosabb firefox skint... a mostani verzió már támogatja az összes nyelvet.. a menükben végre megjelennek az ikonok is!!(eddig csak az angol nyelvü verziónál müködött)

Noia Extreme 2.993 skin

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Sil78
Egy újabb, egész látványos kis demó a canvas használatára. (Persze ehhez megfelelõ böngészõ kell, pl Firefox 1.5, Opera 9 Preview vagy Safari 2...)

megpróbáltam valamit beállítani most, de tönkrevágta sidebart, még ext eltávolítása után sem mûködött. szal safemódban reseteltem, szal most újra be kellett állítanom rakat dolgot.
de már rutinom van, szal hamar végeztem 😄
Sil78
All-in-One Sidebar? Azt nem véletlenül nem ajánlottam eddig... Tényleg tök jó kis kiterjesztés lenne, de eddig 3 próbálkozásból 2-szer tönkrevágta a profilomat...

elsõ tippre az all-in-one sidebart tiltottam le és úgy nézki az kavar be. 😞
pedig milyen jó kis ext.
hopp széfben jól müxik, basszus utálok extet debuggolni.
cbdkroa
Köszi, valóban számomra az uj ablak kifejezés lenne a helytálló, szinte semmi sem szeretne automatikusan uj ablakban megjelenni.

Sil78
Nincs kikapcsolva, de ha kikapcsolom, a Ctrl+F akkor is rendeltetésszerûen mûxik. (Huzamosabb ideig csak akkor volt kikapcsolva, amikor a Hit-a-hint kiterjesztéssel szórakoztam. De amikor keresni akarok valamit, ami elég gyakran fordul elõ, akkor gyorsabb simán csak elkezdeni gépelni, mint Ctrl+F-et vagy /-t vagy '-t nyomni...)
Nincs valami olyan kiterjesztésed, ami befolyásolhatja a mûködését? (Safe Mode-ban mûxik?)

Sil78
Új ablakban vagy új lapon? #2210?

cbdkroa
Abban adjatok nekem segítséget, hogy egy adott oldalon egy linkre kattintva uj lap jelenjen meg automatikusan.Vagy legalább a kedvencek uj lapon jelenjenek meg.
Köszönöm

Sil78
Nekem mûxik, a beállításaimnak megfelelõen új lapon nyitja meg. A flash amúgy megy nálad?

Faterx
popupos
érdekes. neked kivan kapcsolva az automatikus find billenytû leütésre (kevés idegesítõbb dolgot tudok elképzelni)?
az is érdekes, h a download managernél ha a kukára kattintunk akkor a folyamatban lévõket is törli. eddig nagyon helyesen azokat kihagyta.
Pharaoh
Feltettem az 1.5-t és azóta hiába klikkelek egy linkre, ami pl egy fórum tetején lévõ baneren van nem nyitja meg, a régebbi verzióval meg ment rendesen. Másnak is elõfordul ilyen?pl itt a zöld battlefield 2 SF kiírás

cbdkroa
Nemtudom elõfordult e már valakinek, de nállam akárhoyg totózok a lap beállításokkal nem akakrja a hivatkozásokat uj ablakban megnyitni.Pici zavaró, tudtok vmit rá?
köszi
(a kedvenceket sem akarja, be lehet valahogy lõni?)

Sil78
Mert az IE egyes részei állandóan, már a Windows indításától a memóriában vannak (merthogy be van építve a Windows-ba).

KeKKSZike
Még egy kérdésem lenne... Lehet, hogy ez is már agyonrágott csont, de akkor is megkérdezem! Miért lassabb a Firefox indítása, mint a Internet Explorer-é?

KeKKSZike
Köszi a segítséget!

Sil78
A témákat a kiterjesztésekhez hasonlóan telepíteni kell, azaz vagy simán rákattintasz a linkre, és telepíted, vagy letöltöd a gépedre a .jar fájlt, és utána ráhúzod az egérrel a Témák ablakra (Eszközök / Témák). Mindkét esetben újra kell indítani a böngészõt.

Sil78
Nem, az csak egy nightly (méghozzá egy trunk build, ezek mindig elõre vannak számozva). Ha letöltitek, utána ne hozzám jöjjetek panaszkodni, hogy ez nem megy, meg az nem megy, meg crashel, meg bugos, meg ilyenek... Ez egy fejlesztõknek szánt tesztváltozat, minden nap készül ilyen, dolgoznak, javítgatnak trajta, de mindig vannak újabb bugok is. Ennek nem az a célja, hogy stabil és bugmentes legyen.

KeKKSZike
Sziasztok!

Én még csak most kezdek Firefox felhasználó lenni és leszeretnék egy-két dolgot tölteni hozzá, de fogalmam sincs, hogy hova kell például bemásolni a Theme-ket, vagy egyéb dolgokat! Köszi a segítséget!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sil78
Kipróbáltam, de nálam rendesen mûxik.

ez eléggé csonka megoldás. mert a memória kezelése nem lesz okosabb, csak a betöltött oldalak száma fog lecsökkenni, ellenben lassulni fog.

#2569-re nincs ötleted?
ivjoe
Rakd táblázatba.
Kandurex
Az miért van, hogy firefox alatt egymás alá rakja a képeket amit, linkelek, holott explorerben egymás mellett! van?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sil78
Ez nem számít kritikus hibának (a Secuniánál pl a létezõ legalacsonyabb besorolást kapta), hisz nem okoz puffertúlcsordulást, meg semmi ilyesmit. Ahhoz, hogy egyáltalán belassítsa a böngészõt, tényleg több MB-osnak kell lennie annak a bejegyzésnek, normál esetben az egész history.dat pár száz KB.