Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
igazából 1edül nekem az adott oldal képeinek betöltése ,ami nem tetszik, lassú is,meg nem vmi szép, pedig fenn van a macromedia flash player is, v. még kéne vmi ???
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
multkor próbáltam leszedni a googlevideo-ról egy flash-es filmrészletet. odáig oké, hogy a media fülön megkeresed az swf-et és save as. viszont ebben az esetben csak a google flash playert menti le, a videot nem mivel az változóként van adva a playernek.
Amit itt tenni tudtam, hogy az említett média fülön az swf elérési útjánál kimásoltam a következõ sorból a videoURL= utáni részt egészen a végéig: http://video.google.com/googleplayer.swf?videoUrl=http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2.....
de ez így még nem mûködik (nekem legalábbis nem), mivel a per, kettöspont, kérdõjel ésjel hexákkal vannak megadva.
pl.: %3A az : (kettöspont) jel
%2F az meg a / (per) jel, és igy tovább
ezeket át kell írkálni és aztán lementhetö. a lementett file flv formátumú, nekem a lejátszása sem volt egyszerû, de sikerült...
persze lehet hogy egyszerübben is le lehet menteni a google videos filmeket, de én ezt sakkoztam ki és ment...
These are my friends, see how they glisten...
Vagy Ctrl + U és a forráskódban megkeresed. (<object src="ezkell neked">😉
Vagy adbloc --> weboldal blokkolható elemei, itt megkeresed az elérési útját a flashnek, majd flashgetben letöltöd.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nem teljes képernyõben nyílik meg és az eszköztárat teljesen alapértelmezetté teszi
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
most FireFox 1.5öt raktam fel és az lenne a kérdésem,hogy van e olyan plug-in v. vmi hozzá,ami picit meggyorsítja a lapok megnyitását ugy vettem észre az IE gyorsabban csinálta ezt(szinte rögötn megjlelent),ez+ elõszõr ilyen "kis képecskékból folyat össze/rak ki 1oldalt"......+1általán milyen kiegészitést érdemes hozzá ?
UI: 1M-ás ADSLem van<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Nieleen
Nieleen
Miért?
Vissza raktam az 1.0.6-ost és az nem állította el.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én tényleg kb úgy kezdeném a hibakeresést, hogy elõször is megnézném a kiterjesztéseket, meg hogy Safe Mode-ban mennyit fogyaszt, aztán hogy mondjuk mennyire van állítva a history, meg hogy a letöltéskezelõben ürítve van-e a lista rendszeresen, mit mutat az about:cache (esetleg korlátozni a memory cache méretét), meg ilyenek. Aztán persze ott van a standard diagnosztika, és ha az se segít, akkor tiszta telepítés új profillal. Meg persze lehet, hogy nem is a Firefox hibája, hanem a pluginok környékén kell keresgélni (pl milyen verziójú az Adobe Reader, meg a Java, ki van-e kapcsolva a Java Console, fent van-e a legújabb DirectX, vagy pl mi a helyzet a driverekkel).
Eddig ma egyszere volt 10 fül is megnyitva.
Mondjuk szvsz ez még ígyis sok, de nekem megéri. 😄
Ráadásul kiterjesztések nélkül is.
Ennyit még az Outpost tûzfal, Nod32 víruskeresõ, Boinc és a Canopus Procoder együtt se zabál😊
Nemrégen kezdtem használni a már lentebb is említett Orca Browsert, ami GECKO motort használ, az beéri max. 60 MB-al.
Érdekes, hogy a régi gépen, amiben 256 MB memória van és win98, ott beéri jóval kevesebbel. Elég neki max 50 MB.😊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
temp internet files-okat mindig ürítem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sokszor pedig 350-370 MB körül kinyírja az egész gépet
mi a gond? (512MB ram van a gépben, nincs vírus, trójai, nem fut gyanús dolog task managerben)
Profilkezelõ: Start menü --> Futtatás --> beírod, h firefox.exe -p
A mozillám kezdéskor kiírta hogy válasszak egy profilt!
én meg a defaultot választottam és nincs benne semmi link!!
hogy lehet profilt választani?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent