19494
  • ffxi
    na de van még vagy 3gb-om. érdekes.
  • Dj Faustus #6078
    A "zöld puzzle" a feltelepítetlen Java plugint jelezte.
    Viszont amikor fel akarta volna telepíteni a Java plugint betelt a szabad lemezterület, amire hibaüzenetben hívta fel a figyelmedet.
  • ffxi
    Úgy jött ez ide, hogy ilyen zöld puzzle-ra kattintottam miközben böngésztem FF-vel és tölt és a végén ezt írja ki.
  • Dj Faustus #6076
    A hibaüzenet szerint nincs elég hely a merevlemezen...
  • Humesz
    1: Hogy jön ez ide?
    2: Akkor szedd le és tedd fel újra, ne frissítsd!
  • ffxi
    HELP!!!
    Amikor frissíteni akarom a JAVA-t ezt írja ki.

• xino

Nos, így levezetve, igen logikus :-), köszi szépen, jó hétvégét kívánok Neked.

• Sil78
    Nem, az csak a könyvjelzőkre vonatkozik (azt ugyanis a könyvjelzők mellett tárolja a bookmarks.html fájlban). Az oldalon az jelenik meg, ami az oldal forrásában van megadva. (Amikor egy oldalat megnyitsz, amúgy sem ellenőrzi, hogy az vajon szerepel-e már a könyvjelzőid közt, mert az eléggé belassítaná.)
  • xino

Köszi szépen.

Kevésbé szerencsés (szélessávú internet)emberkéknek szeretnék így segíteni, hogy letöltöm, tömörítem, küldöm.
    Jómagam is a FLV Playert használom.

Még egy kérdés : Favicon Picker 2 használatakor, csak a Könyvjelzők ikonjait cserélem, adok hozzá, megnyitáskor nem jelenik meg az új ikon a
    lapon is?

• Sil78
    Ezeket nem ismerem, én többnyire a Supert használom. Szokták még ajánlani a Rivát is. De általában nem szoktam szórakozni a konvertálgatással (az eléggé megnöveli a fájlméretet is), van fent FLV Player, az simán viszi ezeket.
  • caseih9400
    Sziasztok letöltöttem ezt a video letöltő progit hozza azt a playert amit
    kért....de nem akarja lejátszani/nem ismeri föl lécci segítsetek
  • xino

Silke, kérlek segíts nekem. Véleményed szerint, melyiket ajánlatos
    használni? Köszi előre is.

http://www.giveawayoftheday.com/flv-to-video-converter/

http://vixy.net/

• nesto
    na, csak megtaláltam. TabMixPlus beállítások, első fülön "Egy ablakmód engedélyezése"
  • Humesz
    Szerintem csak elnyomtál valamit
  • nesto
    heló, a problémám az lenne, hogy mióta leszedtem a frissítést nem tudok új ablakot nyitni, csak új lapot. nálatok is ez vagy, vagy elnyomtam valamit a TabMixPlus-ba?

köszi
    Köszi mindenkinek, kipróbálok néhányat és meglátom majd melyik lesz a legjobb.
  • Kori
    volt egy oldal ahol magyar nyelvü kiegészítőket lehetett letölteni de nem találom vagyis a meglévő címre kattintok akkor a Mozzilla fő oldala jön be
    nem tudjátok megszünt vagy el költözött máshova
    ha valakinek megvan a cím linkelje be vagy adjatok egy olyan linket ahol magyar nyelvü kiegek vannak
    előre is thx
  • Dying Soul
    szerintemmmeg ez
  • Dark Angel 666
    szerintem jobb
  • ProGabe #6060
    EZZEL,csak rá kell kattintani az ikonjára,felugrik egy ablak a linkkel
    Youtube-ről milyen bővítménnyel lehet letölteni videókat és hogyan?
  • dogfish
    menet kozben elmult a dolog, hirtelen mejavult 2 nap utan...
  • dogfish
    kerdes:
    mitol lehet az, hogy egyes oldalak css filejait a ffox nem kepes behozni.
    pl.: sg.hu :)
    2.0.0.4-es asszem.
    masnal is volt?
  • Sil78
    Favicon? De azt tudja alapból a Firefox (sőt pl .png vagy .gif fájl is lehet, nemcsak .ico). Max meg kell nyitni a könyvjelzőt ahhoz, hogy betegye. Amelyik oldalnak meg nincs saját faviconja, annak lehet adni a Favicon Picker kiterjesztéssel.
  • me and a monkey
    Szerintem az olyan kis mini-ikonokra gondol, amelyen pl. az sg.hu kinézete a könyvjelzők között illetve a böngésző címsorában.
  • Sil78
    Mit értesz a "weblap képe" alatt, és pontosan hova is akarod berakni? :nemérti:
  • Sil78
    A 2.0-ból kivették ezt a gombot, nincs benne már alapból. A Get Mail nevű kiterjesztés kell neked.
  • tilbury
    köszi a gyors választ.
    respect, tilbury
  • Dj Faustus #6051
    "a könyjelzőt kis gomját (ikonját) hogyan lehet kitenni az eszköztárba"
    Eszköztáron jobb klikk, Customize (Testreszabás) menüpont, és a megnyíló ablakból áthúzod a könyvjelzők ikonját.

• tilbury
    hali!
    a könyjelzőt kis gomját (ikonját) hogyan lehet kitenni az eszköztárba? oda ahol a keydőlap, frissítés, stb gombocska is van, mert nekem nem jelenik meg csak ha midníg bemegyek a nézet/oldalsáv/könyvjelzők-re (firefox 2.0.0.4)
  • monzta
    eszköz :D
  • monzta
    egy ilyen dilettáns kérdés: :D

az ezköztárra hogy lehet rávarázsolni a thunderbird-et? régen volt egy ilyen lehetőség hogy "levelezés" és akkor bejött az alapértelmezett levelező kliens. rámegyek hogy új ezköztár, és akkor hogyan tovább? :D
  • Picar77
    megtaláltam már ....
  • Picar77
    Ha a könyvjelzők minden ok nélkül eltünnek a böngészöből még meg lehet valahol találni őket ?
  • passatgt
    Létezik olyan addon, amivel a könyvjelzőimhez a weblap képét is betudja rakni?
  • dragon11
    Köszi szépen!
  • Sil78
    Van már changelog is...
  • Newfronter
    Van új FF, de a changelog-ot még nem rakták ki. Nincs valami fórum ahol már kiírták a változásokat?
  • Sil78
    Magától generálódik, csak megsérült a fájl.
  • Jeff Gordon
    mostmár nagyszerü,köszönöm szépen,nem értettem ez miért van.Ez magától generálódik? vagy miért blokkolja kvázi a letöltést? mert úgy zavaró volt,hogy az ember nem látja,hogy mégis,hol tart a töltésben.