19494
-
#6079 na de van még vagy 3gb-om. érdekes. -
#6078 A "zöld puzzle" a feltelepítetlen Java plugint jelezte.
Viszont amikor fel akarta volna telepíteni a Java plugint betelt a szabad lemezterület, amire hibaüzenetben hívta fel a figyelmedet. -
#6077 Úgy jött ez ide, hogy ilyen zöld puzzle-ra kattintottam miközben böngésztem FF-vel és tölt és a végén ezt írja ki. -
#6076 A hibaüzenet szerint nincs elég hely a merevlemezen... -
#6075 1: Hogy jön ez ide?
2: Akkor szedd le és tedd fel újra, ne frissítsd! -
#6074 HELP!!!
Amikor frissíteni akarom a JAVA-t ezt írja ki.
-
xino #6073
Nos, így levezetve, igen logikus :-), köszi szépen, jó hétvégét kívánok Neked.
-
#6072 Nem, az csak a könyvjelzőkre vonatkozik (azt ugyanis a könyvjelzők mellett tárolja a bookmarks.html fájlban). Az oldalon az jelenik meg, ami az oldal forrásában van megadva. (Amikor egy oldalat megnyitsz, amúgy sem ellenőrzi, hogy az vajon szerepel-e már a könyvjelzőid közt, mert az eléggé belassítaná.) -
xino #6071
Köszi szépen.
Kevésbé szerencsés (szélessávú internet)emberkéknek szeretnék így segíteni, hogy letöltöm, tömörítem, küldöm.
Jómagam is a FLV Playert használom.
Még egy kérdés : Favicon Picker 2 használatakor, csak a Könyvjelzők ikonjait cserélem, adok hozzá, megnyitáskor nem jelenik meg az új ikon a
lapon is?
-
#6070 Ezeket nem ismerem, én többnyire a Supert használom. Szokták még ajánlani a Rivát is. De általában nem szoktam szórakozni a konvertálgatással (az eléggé megnöveli a fájlméretet is), van fent FLV Player, az simán viszi ezeket. -
#6069 Sziasztok letöltöttem ezt a video letöltő progit hozza azt a playert amit
kért....de nem akarja lejátszani/nem ismeri föl lécci segítsetek -
xino #6068
Silke, kérlek segíts nekem. Véleményed szerint, melyiket ajánlatos
használni? Köszi előre is.
http://www.giveawayoftheday.com/flv-to-video-converter/
http://vixy.net/
-
#6067 na, csak megtaláltam. TabMixPlus beállítások, első fülön "Egy ablakmód engedélyezése" -
#6066 Szerintem csak elnyomtál valamit -
#6065 heló, a problémám az lenne, hogy mióta leszedtem a frissítést nem tudok új ablakot nyitni, csak új lapot. nálatok is ez vagy, vagy elnyomtam valamit a TabMixPlus-ba?
köszi -
#6064 Köszi mindenkinek, kipróbálok néhányat és meglátom majd melyik lesz a legjobb. -
#6063 volt egy oldal ahol magyar nyelvü kiegészítőket lehetett letölteni de nem találom vagyis a meglévő címre kattintok akkor a Mozzilla fő oldala jön be
nem tudjátok megszünt vagy el költözött máshova
ha valakinek megvan a cím linkelje be vagy adjatok egy olyan linket ahol magyar nyelvü kiegek vannak
előre is thx -
#6062 szerintemmmeg ez -
#6061 szerintem jobb -
#6060 EZZEL,csak rá kell kattintani az ikonjára,felugrik egy ablak a linkkel -
#6059 Youtube-ről milyen bővítménnyel lehet letölteni videókat és hogyan? -
#6058 menet kozben elmult a dolog, hirtelen mejavult 2 nap utan... -
#6057 kerdes:
mitol lehet az, hogy egyes oldalak css filejait a ffox nem kepes behozni.
pl.: sg.hu :)
2.0.0.4-es asszem.
masnal is volt? -
#6056 Favicon? De azt tudja alapból a Firefox (sőt pl .png vagy .gif fájl is lehet, nemcsak .ico). Max meg kell nyitni a könyvjelzőt ahhoz, hogy betegye. Amelyik oldalnak meg nincs saját faviconja, annak lehet adni a Favicon Picker kiterjesztéssel. -
#6055 Szerintem az olyan kis mini-ikonokra gondol, amelyen pl. az sg.hu kinézete a könyvjelzők között illetve a böngésző címsorában. -
#6054 Mit értesz a "weblap képe" alatt, és pontosan hova is akarod berakni? :nemérti: -
#6053 A 2.0-ból kivették ezt a gombot, nincs benne már alapból. A Get Mail nevű kiterjesztés kell neked. -
tilbury #6052 köszi a gyors választ.
respect, tilbury -
#6051 "a könyjelzőt kis gomját (ikonját) hogyan lehet kitenni az eszköztárba"
Eszköztáron jobb klikk, Customize (Testreszabás) menüpont, és a megnyíló ablakból áthúzod a könyvjelzők ikonját.
-
tilbury #6050 hali!
a könyjelzőt kis gomját (ikonját) hogyan lehet kitenni az eszköztárba? oda ahol a keydőlap, frissítés, stb gombocska is van, mert nekem nem jelenik meg csak ha midníg bemegyek a nézet/oldalsáv/könyvjelzők-re (firefox 2.0.0.4)
-
#6049 eszköz :D -
#6048 egy ilyen dilettáns kérdés: :D
az ezköztárra hogy lehet rávarázsolni a thunderbird-et? régen volt egy ilyen lehetőség hogy "levelezés" és akkor bejött az alapértelmezett levelező kliens. rámegyek hogy új ezköztár, és akkor hogyan tovább? :D -
#6047 megtaláltam már .... -
#6046 Ha a könyvjelzők minden ok nélkül eltünnek a böngészöből még meg lehet valahol találni őket ? -
#6045 Létezik olyan addon, amivel a könyvjelzőimhez a weblap képét is betudja rakni? -
#6044 Köszi szépen! -
#6043 Van már changelog is... -
Newfronter #6042 Van új FF, de a changelog-ot még nem rakták ki. Nincs valami fórum ahol már kiírták a változásokat? -
#6041 Magától generálódik, csak megsérült a fájl. -
#6040 mostmár nagyszerü,köszönöm szépen,nem értettem ez miért van.Ez magától generálódik? vagy miért blokkolja kvázi a letöltést? mert úgy zavaró volt,hogy az ember nem látja,hogy mégis,hol tart a töltésben.