Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmilyen szoveg nincs a szurke csikon !

Sil78
Mondjuk a Resize Search Box kiterjesztéssel.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Nézet / Oldalsáv / Könyvjelzõk, vagy simán Ctrl+B

Sil78
Írd be a címsorba, hogy about:config, és utána nyomj egy entert. Nézd meg, mi az image.animation_mode nevû kulcs értéke. Ha normal, akkor minden rendben, nem a Firefox hibája (ebben az esetben nézd meg a biztonsági szoftvereid beállításait, pl a Norton Internet Security és a ZoneAlarm is tud ilyet csinálni).

Sil78
Nem, csak annyi azt újdonság, hogy most már kiterjesztés nélkül is tud oldalspecifikus stílusokat.

Sil78
Beírod a csík szövegét, hogy ki tudjuk deríteni, melyik kiterjesztéssel van baj, utána azt eltávolítani és újra felrakni.

Ujratelepitett a firefoxot mert mar 400MB memot evett es 99%os procihasznalatot produkalt, most egyelore jo 48%proci 225MB memoria 17tab mellett. viszont most meg megjelent alul az a bizonyos szeles szurke csik. Teendo ?
DEXTER92
Csak a legújabb verzióba van az benne, hogy ilyen "stílusokat" lehet belerakni?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

ffxi
Léccí! Nick logók nem animálnak. THX

Fákjúal!

ffxi
Felhasználói logók!

Fákjúal!

Igen láttam.A #2713-as hozzászolásomban probáltam én is felhivni rá a figyelmet.

Törölt felhasználó
Nem tudom ezt láttátok-e? fájlcserélõ kiegészítõ alkalmazás
lck
Mozbackup Nekem mindent átvitt, Könyvjelzõk, kiterjesztések, témák.
Milyen logók?
ffxi
Ja és a verzió szám 1.0.7

Fákjúal!

ffxi
HELP! Nem animálnak a logók. THX!!

Fákjúal!

Az egyre népszerûbb böngészõalkalmazás új verzióiban már elérhetõ lesz a fájlcserélésre alkalmas kiegészítés, az AllPeers. A beépített szolgáltatás révén a felhasználók a p2p-elv alapján képeket, zenéket, videókat oszthatnak meg egymással, melyeket le is tölthetnek számítógépükre. Ezen kívül biztonságos felületen tehetjük elérhetõvé rokonaink, barátaink számára a családi fotókat, s mindezt a készítõk ígérete szerint spy-, adware és reklámmentesen.

Egyelõre kérdéses, hogy a különbözõ jogvédõ szervezetek milyen módon reagálnak majd az új szolgáltatásra, és még azt sem tudni, hogy a nagy rivális InternetExplorer milyen megoldással rukkol elõ, ami a Firefox ingyenes fájlmegosztójával felveheti a versenyt.

Shep
ok köszi, csak vmi miatt a profillal kavarás van, mert gép újraindítás után megint visszavág mindent alaphelyzetre, szóval megint másolhatom be a cuccokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Könyvjelzõk kezelése,Exportálás,azthiszem egy .html fájlba kimenti a kedvenceket,ahova mondod neki.A következõ Firefoxba ugyanitt Import és megadod a mentett fájlt.
A /defaults könyvtár alatt van egy /profile mappa,azhiszem az tárolja a kiterjesztéseket,és lehet hogy a bookmarkok is itt vannak.Ezt kell kimenteni.
Shep
Hogyan tudom, a meglévõ beállításaimat elmenteni, tehát kiterjesztések, könyvjelzõk stb, hogy ha felrakom a foxot, akkor csak 1-2 kattintás és nem kell kell egyesével letöltögetni mindent beállítgatni. Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Toolbars testreszabásnál a Könyvjelzõk ikon-t húzd fel a Toolbar gombjai közé.Katt és megjelenik oldalt a kedvencek(Könyvjelzõk,Bookmarks).
smartzoom
Hello ! NEkem egy kérdésem lenne. Hogyan lehet a kedvenceket oldalra kiteni mint az IE-ben????

smartzoom

urbijoe
a keresöablakot hogy lehet nagyobbra széthúzni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

KoJin Mekre
"Az átméretezhetõséghez állítsd át az about:config-ban a dom.disable_window_open_feature.resizable értékét true-ra, és akkor minden popup átméretezhetõ lesz.
Ha a nagy ablakot átteszed kisméretûre, azt széthúzgálod az ablak széléig, és utána visszarakod teljes méretre, az nem segít?"

Köszi a helpet.
Nálam például azt az elõugró kis ablakot sem tudtam átméretezni amikor pl: SG-n be kell jelentkezni a fórumba. (azaz nem jött elõ az átméretezõ nyíl, és inaktív volt a jobb felsõ sarokban lévõ "elõzõ méret" gomb is.)

A probléma ezzel a paranccsal kilõve, már tudom méretezni.
(szerintem valamelyik kiterjesztés rakoncátlankodik, mert a csupasz FF normalisan hozta be ezeket az ablakokat)

Köszi a segítséget! <#alien2>

Sil78
Az átméretezhetõséghez állítsd át az about:config-ban a dom.disable_window_open_feature.resizable értékét true-ra, és akkor minden popup átméretezhetõ lesz.

Ha a nagy ablakot átteszed kisméretûre, azt széthúzgálod az ablak széléig, és utána visszarakod teljes méretre, az nem segít?

KoJin Mekre
Hi

Kis segítséget szeretnék kérni.
Az a problémám, hogy ha egy oldalon, egy fotóra ráklikkelek, akkor a teljes méretet nem tudja a FF megjeleníteni, a megjelent ablakot, átméretezni sem lehet...
Ezeket a kiterjesztéseket használom:

Linkification
Minimizetotray
mouse gestures
pdf download
reload every
showip
tabbrowser preferences
talkback
tweak network
windows update
about config
all-in-one sidebar
autocopy
bbtags
bbcode
bbcodextra
download statusbar
fasterfox
flashgot
foxytunes
ie tab

Használtam anno az imagezoom-ot is, de leszedtem ,mert arra gondoltam hogy az kavart be...de a hiba még most is meg van.

5let?

Proview
talkback.exe és Quality Feedback Agent nem Query 😊 Mégis a Firefox része.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Proview
Mi ez a Query feedback agent? Vmit szövegelne kifele, mintha vmi hibajelentõ lenne de nem bízok benne<#ejnye1> Bármely választható opció után a firefox bezáródik

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

<#wow2>thx

lck
Kijelölöm egérrel, aztán a kijelölés fölött bal egérgomb nyomvatartva, felvonszolom a tabokhoz.
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék mert kezdek becsavarodni<#zavart2>
Szal anno volt nagyon jó kis kieg a ff-hoz amivel ha egy oldalon szerepelt egy webcím ami nem volt linkelve akkor azt kijelölés után jobb gomb - open in new browser, tab, stb - meg tudtam nyitni.
1.5-höz kellen nekem egy ilyen de amit találok az vagy korábbi verzió vagy nem müxik mint pl ez...
Ha esetleg valaki tud ezen kivûl olyat ami használható pls ne fogjátok vissza magatokat!

Köszi elõre is!

Hu.man limbi
Bal gombbal kijelölöd, majd a középsõ gombbal beilleszted pl a keresõ sávba, vagy akárhova.

Amse
nekem ez nem nagyon jönne be, mert egy csomó cikket úgy olvasok, hogy kijelölöm ahol épp tartok.

Hu.man limbi
Végre megtaláltam.
Akit érdekel: Auto Copy 0.6 FF 1.5

Ahhoj
nézet->karakterkódolás

Arra valakinek van tippje, hogy mit kellene állítani, hogy egyes oldalakon az ékezetes betûknél kérdõjelek helyett a rendes betû jelenjen meg? Régebben már sikerült sok állítgatás után megtalálni, de már nem tudom emlékszem. Az oldalak legnagyobb részénél jól mûködik, csak párnál nem. A betûtípusokat nem az oldalról automatikusan véve is próbálgattam állítgatni, de nem segített.
Egy példa oldal erre: http://www.vokscentrum.hu/elist0.htm#Pest
Kipróbáltem ie-ben, és ott jól mûködik, tehát csak beállítás kérdése kell, hogy legyen.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Ha ez számíthat van egy tûzfalas routerünk.

TommoT

A régi gépemen egy idõ (általában pár perc) után mindig lefagyott az avant browser.
Most hogy új gépem van meg firefox reméltem megoldódik a probléma, de még súlyosabb lett, pedig minden új, a win is újan van felrakva. Aztán felraktam az orca browsert, de ezzel is ugyanez van, még az internet explorerrel is. Ha már firefoxban két lap van megnyitva akkor ha nem fagy le rögtön, akkor leáll az oldalak betöltése. Nem tudjátok ezt mi a franc okozza? Nagyon idegesítõ.

TommoT

Ha jól emlékszem, még nem volt:

FF 2.0 útiterv

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

OK,köszi!
Yossarian
vagy egy tvn.hu-s címet.

Nieleen

ivjoe
Szépen regelsz magadnak egy gmailes e-mail címet, ahhoz van SMTP.
Yossarian
Akkor attól kérdezd meg, aki szétosztja nektek a netet. De az is megoldás ha futtatsz egy SMTP szervert. A GPRS-es idõkben én is azt csináltam.

Nieleen

Nincs szerzödésem,mert a szomszédtól kapom a netet.kb 6-fele van szétosztva.Hogyan tovább???
Sil78
Általánosságban az internetszolgáltatód SMTP-szerverét. Ez, ha máshol nem, a szerzõdésedben biztos szerepel.

BUÉK MIndenkinek!
Mozzila 1.7.12 böngészöt használok,levelet tudok fogadni,de küldeni nem.Mit kell
beirnom a levélküldö kiszolgálóhoz?Help?
valamit
kösz.
rémlett, hogy volt itt valami hasonló téma már, de, hogy mikor, meg melyik hozzászólás, az már nem, aztán ennyiben azért egy darabig keresgélhettem volna... kösz még 1*. és boldog új évet

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Sil78
Lásd #2617.

valamit
"Software installation currently disabled. Click Edit options... to enable and try again." - extensiont szerettem volna telepíteni 1.5 firefoxra és ezzel fogadott, nem engedte. hol lehet ezt a "software insatallation"-t "enabled"-re állítani?

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Most egy Nvidia Ti4200 van bent epp mert a kartyam visszament gariba 8.98-as driverrel.

Visszavetem a prioritasabol igy most tudom hasznalni a gepet mellette de ez nem az igazi megoldas <#whatever>