Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KoJin Mekre
Linket pls!, én nem találtam 1,5-el kompatibilis verziót<#shakehead>

KoJin Mekre
szerk.:
Text/Plain volt, 1 kis keresõmunka megtette a hatását, Plain Text Links néven megtaláltam.

KoJin Mekre
Melyik az a kiterjesztés, amikor kijelölök egy csupasz linket (nem kattintható...hogy mondjam 😊 ) jobb klikk-> és megnyitja egy új tabon?

Régebben megvolt, de ha jól emlékszem, nem volt kompatibilis 1.5-el, és letöröltem.
Ma meg már hiányzik...rákeresnék hátha fejlesztették-e.

Elõrre is köszi, bárkinek is aki megmondja 😊

bah, megelõztél 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hellósztok!
Tudom hogy nem pont ide vág de valahol ez is Mozilla.
A thunderbird-öt hogy lehet beéllítani hogy a háttérben mindig fusson?
Mert csak az asztalra tudom letenni úgy meg nem az igazi.
Másik , hogy belehet állítani hogy automatikusan induljon startup-kor? ( vagy csak az indító pultban lehet?)
Elõre is kösz!
uninstal + profil torles utan mindent ujra felraktam es most jo nem eszi a procit meg a memot se olyan kemenyen, sot az also vastag sav is eltunt, nemtudom meddig birja, meg azt se hogy mitol romlott el elozoleg
gnar killer
esetleg egy másik szkin rá? volt nekem olyan amit azt a részt kicsit megvastagította...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

gondoltam mar ra hogy a windows szorakozik velem, de azt most nincs kedvem ujrarakni
gondoltam amr ra hogy a windows szorakozik velem, de azt most nincs kedvem ujrarakni
Erre nem tud senki segíteni?

Ch_Slater
a hiba az Ön készülékében van.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Meg kiprobalok egy teljesen uj telepitest uj profillal aztan feladom !
Asszem most lett elegem ebbol a sz@arbol, mar a felugro ablakok engedejezes/tiltasa se akar mukodni, komolyan mondom ennel meg az IE is jobb, en igazan turelmes voltam de ennyi hulyeseget amit ez a produkal mar nem birom cernaval.
Sziasztok!

Olyasmi kellene, mint a Gmail Manager, vagy Gmail Notifier, csak nem gmailhoz, hanem más E-mailokhoz.
Tudtok errõl valamit?
Sziasztok!

Olyan modult keresek a firefox-hoz, ami letiltani az ablakokat keretben megnyílni. tehát ha beírnám azt, hogy http://users.atw.hu/legcsavar, akkor ne irányítsa át a http://legcsavar.atw.hu/ címre. De ha mondjuk a http://legcsavar.try.hu/ címet írom be, akkor azt gond nélkül nyissa meg. nagyon fontos lenne. A fenti honlapon joomla modult használok, és nem tudok képet beszúrni, mert a beállításoknál a felugró új ablak, ahol képet lehetne beszúrni, eltûnik a tartalma a hule atw reklám keret felugrása miatt.

Üdv:
DJviolin

allapotsor levetel nem segit, bovitmenyek uninstallja nem segit, ujrainstall sem segit, safe mod szinten nem segit, tovabbi otletek ?
Pyotr
köszi!
ez megoldotta a problémát

&#9608;&#9608;

Cache-t ürítsd, nekem is volt ilyen
ffxi
Köszi öszze jött.

Fákjúal!

Pyotr
Sziasztok!
tegnap óta van 1 olyan problémám h mikor elinditom a böngészõt egy Chellos üzenetet kapok h jelenleg nincs nethozzáférésem és hivjam az ügyfélszolgálatot vagy kattintsak 1 linkre ahol regisztrálhatom a modemet!
a tényállás az h a modem már regisztrálva van hiszen 4 honapja a chellonál vagyok!
a másik amiért is ide tettem fel a kérdést h csak a kezdõ lapomnál (google) dobja ki ezt és firefoxot használok!
a többi oldalnál nem jelentkezik ez az üzenet sõt explorernél sem!
szerintetek mi lehet a gond?

&#9608;&#9608;

EvilDevil
azért mert sokan még a legalapvetõbb dolgokkal sincsenek tisztában, nem kell leszarozni a Firefoxot... ugyanez értendõ az XP-re is!!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Tomicsek
A gyorsítótárat is töröld a firefoxnál.

Amse
töröld a sütiket mind2 böngészõbõl és próbáld meg újra.

ffxi
Fox-al nemtok bejelentkezni a freemail-ba. IE-vel pedig igen, hol kell beállítani a Fox-ban?

Fákjúal!

Sil78
Csak ha tiszta telepítést akarsz csinálni, de az elég durva beavatkozásnak számít, mivel akkor ugye az összes beállítás elveszik (legalább a könyvjelzõket meg a mentett jelszavakat azért érdemes lementeni). Törlés helyett egyébként lehet új profilt is csinálni a profilkezelõvel (Start menü / Futtatás / firefox.exe -p). Köztes megoldásként, ha nem sikerül rájönni, melyik kiterjesztés okozza ezt, szóba jöhet esetleg az extensions mappa törlése a profilból, akkor "csak" a kiterjesztéseket kell újratelepíteni.

These are my friends, see how they glisten...

Tomicsek
Uninstallkor gondolom ki kell törölni A dok@settings- felhasználó-application data-mozilla firefox mappát is.

Sil78
Ez nem az Állapotsor.

Sil78
A Firefox újratelepítésekor nem nyúl a profilhoz (szép is lenne), szóval ez tök fölösleges. Magát a kiterjesztést kell leszedni és újratenni.

Pharaoh
Nézet menü, az állapozsor mellöl elveszed a pipát, lehet csak a legvelsõ része tünik el, de lehet az egész.

Ahhoj
nekem a tabpref-fel vagy mi a pontos neve, szal azzal volt ilyen, csak még írt is oda vmi kódsort
teljes reinstall segíthet rajta, legalább is ma már mûködk rendesen

Tomicsek
Ja, hol ez nem jó, hol az. Én feladtam a firefox-al, nem vagyok én mazohista, hogy normálisan megnézzek egy oldalt egy halom kiterjesztés kell. A memóriát eszi és nekem ne mondja senki, hogy gyors, Na most megesznek a Ffox-ot használók.<#hamm>

rágógumi
aszonták 1.5 rakás xar.. :|

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Tomicsek
Telepítsd újra a firefoxot a default (alapértelmezett) profil megsérült.

Sil78
Pontosan, ez egy tipikus hibaüzenet, csak épp ehhez a piros nyíl után szokott lenni egy sornyi szöveg is, hogy pontosan mivel van baja (általában pontosan mutatja a hibás sort a megfelelõ kiterjesztés egyik .dtd fájljában, és a változók nevébõl ki lehet találni, melyik az). Olyankor szokott általában elõfordulni, ha az ember ráfrissít egy hivatalos verzióval egy nemhivatalos (pl magyarított) verzióra valamelyik kiterjesztésnél.

Sil78
Alapból a profilodban, mint minden mást is, a Cache nevû mappában (amúgy lásd about:cache), de persze át lehet helyezni máshova.

Sil78
Affene. Akkor nézd meg elõször Safe Mode-ban is (hogy biztos kiterjesztés miatt van-e), és ha Safe Mode-ban nincs ez a csík, akkor próbáld meg egyenként letiltani a kiterjesztéseket és megtalálni, melyik miatt van. Esetleg nézd meg a JavaScript konzolt, hátha ott írja, de az nem valószínû.

Amse
az nem felhúzott tálca.a tálca le van vágva a képrõl(meg a kép teteje is.

persze ha nem latszana jol a keprol az tenyleg a bongeszo resze !
Passz, én csak egy felhúzott tálcát látok semmi mást<#nemtudom>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Akkor sajnos nem tudom milyen csíkról beszélsz<#wow2>

Ch_Slater
és az hogy segít rajta?
szerintem az a bazi nagy szürke csík a böngészõ része és nem a tálca...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Eddig is zarolva volt a talca engedejeztem majd vissza de nem is ertem mitol lenen ez hatassal a firefox-ra ?
Jobb klikk a tálcára(lent) és válaszd ki a tálca zárolása opciót 😊

Nemtudom, kevesebb tab-al fogja a gepet rendesen. Eddig Netcaptor-t hasznaltam azzal iylen gond nem volt pedig az lenyegesen sz@arabb bongeszo !
de pont arra !
ffxi
Hol tárolja a progi a temporary internet files?

Fákjúal!

bertino
17 tab-al nem is csoda, hogy eszi a gépet ba*szátok meg :S

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ugye nem a "kész" felirat altti csíkra gondolsz?<#idiota>