Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK, de ezek olyan oldalak, amiket nem én próbálok megnyitni, magyarul a háttérben más lapokat nyit meg... magától... ezek valamelyike vírusos, ezért látom meg, egyébként nem is tudnék róla.
videobaby
hagyd figyelmen kívül. jellemzõ, hogy valamit nem ismer fel, és inkább letiltja, beriaszt. nincs jelentõsége. beállításokban talán le lehet tiltani a figyelmeztetést. rakás dolgot fertõzöttnek ítélnek a vírusírtók.

Sziasztok, az Avast szerint a Mozilla fertõzött oldalakat akar megnyitni, néha-néha, de olyanokat, amiket nem is próbálok megnyitni, nem is ismerem azokat. Átvizsgáltattam a gépet, de semmit nem talált az Avast.
Valami ötletetek van erre?
Remek, sikerult.
Koszi szepen!

1.about:config (megigered,hogy ovatos leszel)
2.Keresobe: browser.tabs.onTop
3.Dupla klikk a talalaton es kesz

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Udv!

Az elozo Firefoxban (15) volt egy olyan menupont az Nezet/eszkoztarakban, hogy a "fulek felul helyzezkednek el", ha innen kivettem a pipat, a megnyitott lapok fulei lejebb kerultek kozvetlen a weblap fele, sajna a Firefox 16 bol ez a lehetoseg eltunt.
Nincs valami megoldas?

Ááááá már sikerült megoldottam ezt a problémát a reset firefox-al!!
Köszi a segítségeteket!! 😊
Akkor próbáld meg a reset-dolgot, amit a 17978-ban mondanak. Soha nem találkoztam még ilyennel, elvileg a Kezdõlapot beállítod és onnantól az lesz a keresõmotor is.
Vannak olyan programok, amiket ha telepítesz és nem figyelsz oda mik vannak bepipálva, akkor igencsak átrendezi a böngészõdet. Pl. Daemon Tools-nál a saját keresõjét tenné be elsõdlegesnek, de ez csak egy kipipa és meg van oldva a dolog. Ha mégis elnéznél egy ilyet, még akkor is mûködnie kéne a Kezdõlap beállításnak. Gyanítom feltelepítetted a Yahoo-t és az okozott egy ilyen problémát, nem figyeltél egy pipára(legalábbis én csak Yahoo mess telepítésénél találkoztam Yahoo-s keresõmotor telepítéssel).
Ask toolbar-al én is rendszeresen megszívtam még anno, de lazán vissza lehetett állítani.

Köszi!!!

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Így érted mert még most se mûködik a google keresõ motor hanem a yahoo megy!!
http://kep.ivpicture.hu/690678.N.jpg
[HUN]FaTaL
AdBlock Plus

http://goo.gl/gd6Zi5

KranaZoli
AdBlock

Mbenyo97: Klikkelj a jobb felsõ sarokban lévõ google mezõn az ikonon lévõ lefelé mutató nyílra, majd keresõszolgáltatók kezelése...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Új Windowst tettem, de egyet elfelejtettem menteni: valaki megmondaná annak a kis és egyszerû plug-innak a nevét, ami a reklámokat blokkolja FF-ben?

Jó helyen, ott van a Kezdõlap, az ne a Mozilla Firefox kezdõlap legyen(bár nem emlékszem, hogy az Yahoo-t használna, na mindegy), hanem google.hu.

Nem értem!!
Jó helyen keresem?
http://kep.ivpicture.hu/690528.N.jpg
Pontosítok, mert alapból nem a Speciális van nyitva, hanem ami legutoljára nézve volt, a lényeg az Általános fül<#hehe>

A Beállításokban az Általános fülön. Alapból a Speciális fül van nyitva, menj az elejére, ott megtalálod.

Hali!
Az volna a kérdésem hogy a Firefoxnál hogyan lehet be állítani azt hogy ne a Yahoo! legyen a keresõ motor hanem a Google??
Lehet hogy csak rosszul keresgélem a beállításokban!!
mérete 82KB

Ehhez tartozik:

"ami egy application/json
forrás http://google.hu

Mit tegyen a Firefox ezzel a fájllal?"

search

Légyszi mondjátok meg hogy tudom letiltani a "serch" nevû ablakot a foxban?
Rohadtul idegesítõ, hogy amikor beütök egy betût a google-ben, nagyon sokszor elõugrik, s kérdezi, hogy mentem-e vagy sem. Néha minden betûtést követi.
Hálás köszi!

baajos
Ha a Firefox az alapértelmezett böngészõd,akkor az Internet Explorerben is tiltsd le õket. Ha nem az, akkor is, mert ezek a szarságok motorérzékenyek sajnos és az IE minden gépen ott van. Ha nem látható akkor is.

Pet

biomage
mármint F11nél?
eszköztár elrejtése 😊, ezt a scrollbar egy üres részére jobb egér gombbal tudod állítani 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Jaffa 2843
Sziasztok!

Tudtok valami megoldást arra hogyan lehet fullscreen-ben eltûntetni a scrollbar-t?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

adam46
Felraktam õket, köszönöm. 😊

adam46
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne blokkolni elõugró ablakokat? Beállításokba be van állítva blokkolás, de sajnos ezek az ablakok random ugrálnak fel, ha bármelyik oldal rákattintok egy linkre. Ezeket szeretném valahogy likvidálni, de hogyan? Egyiknek a neve valamilyen adserver.com
Akkor azt ajánlom, hogy ha már rég volt telepítve hogy töröld le (Uninstall) az egész Firefox-ot, utána, megkeresed az összes Mozilla Firefox mappát, azokat is törlöd, utána lefuttatod még egyszer a CCleaner-t (Registry takarítást). Ha vannak könyvjelzõk, akkor azokat lehet exportálni fájlba, hogy mikor újratelepíted, akkor ne veszítsd el õket. Mikor ezek megvoltak, akkor feltelepíted ezt a legújabb Mozilla-t és akkor minden rendben kell legyen.
Mayorpapa
igen, mindent jól csináltam, megadom az új mentési helyet, leokézom, és amikor késõbb (vagy másnap) újra indítom a foxot, nem az a letöltési hely, amit megadtam, hanem eggyel korábbi, és mindig azt állítja be, akár mit csinálok, mintha megjegyezte volna azt, és mást nem hajlandó elfogadni mentési helynek, azaz nem menti el az új beállítást, makacsul ragaszkodik egy régebbi beállításhoz

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Miután újraindítottad a Firefox-ot és megint betekintsz a beállításokhoz ("Tools > Options > General > Save files to" itt gondolom megadtad, hogy hova mentse le), a beállítások hogy hova mentse le, megmaradott és úgy bejelölve maradott?
Mayorpapa
a 17941. sz. hozzászólásomban leírt problémára nem tudja valaki a megoldást? fontos lenne, mert megõrülök tõle 😞

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Azt hogy lehet megoldani, hogy ki van kapcsolva az elõzmények, nem akarom, hogy a webhwlywk kövessenek, viszont amikor fagyás után újraindítom a FF-ot, akkor ajánlja fel a fagyás elõtt nyitva lévõ oldalak visszaállítását?
Köszi a segítséget. Nem akarom elkiabálni a dolgot de most úgy néz ki jól megy. Visszatérve az OTP oldalára, a bejelentkezési résznél ahol a számlaszámot stb. kell megadni ott nem volt kurzor amit adott mezõbe tudtam volna vinni. A kiegészítõket nem szoktam cserélgetni ami jelenleg van az eddig is volt. Se több se kevesebb. A bõvítmények naprakészek.
Azért köszi a segítséget.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Nálam nincsenek ilyen gondok, sõt megnéztem az OTP oldalát, de semmit különöst nem észleltem.
Én azt ajánlom, hogy ha már rég volt telepítve hogy töröld le (Uninstall) az egész Firefox-ot, utána, megkeresed az összes Mozilla Firefox mappát, azokat is törlöd, utána lefuttatod még egyszer a CCleaner-t (Registry takarítást). Ha vannak könyvjelzõk, akkor azokat lehet exportálni fájlba, hogy mikor újratelepíted, akkor ne veszítsd el õket. Mikor ezek megvoltak, akkor feltelepíted ezt a legújabb Mozilla-t és akkor minden rendben kell legyen.
Az is megtörténhet, hogy valamelyik Add-on vagy Plugin miatt van ez a probléma. Az is lehet, hogy van feltelepítve egy/több olyan Toolbar, ami ezeket a fagyásokat okozza ebbe az új verzióban (itt gondolok kompatibilitási problémákra, ezért is jó megnézni, hogy minden kiegészítõ kompatibilis-e ezzel az új verzióval).
Oké majd meglátom, hogy a mi lett a fejlemény. Köszi a segítséget! <#integet2>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Igy gondoltam 😊

Köszi! Kikapcsoltam, újraindítottam, majd pedig visszakapcsoltam a hardveres gyorsítást. Így gondoltad? Vagy hagyjam kikapcsolva?

Ez nalam is fentallt regebbi verziokkal. 15.0.1-re frissites ota nincs ilyen gondom,ugyhogy nalam most nincs az az Isten,hogy frissitsek 😄

Regen ugy oldottam ezt meg,hogy kikapcsoltam a hardveres gyorsitast,FF ujraindit es vissza. Ugyanilyen problemam volt,egy probat meger nalad is.

Hali!

Nem tudom, hogy csak nálam van baj a rókával vagy másnál is jelen van a hiba, amit röviden leírnék. Amióta megtörtént a 16.0.1-re a frissítés azóta néha "lefagy" a böngészõ. Ha több lap van megnyitva akkor a lap bezárását szolgáló "x" jel nem aktív, ugyanígy a jobb sarokban lévõ gombok sem azok. Ezt csak úgy tudom orvosolni, hogy a feladatkezelõben zárom be. Van olyan, hogy kódokat kéne beírnom pl. OTP oldala és nem jelenik meg a kurzor az adott mezõben. A gép tiszta (vírus és spyware mentes)!

Picar77
vicces a számozás :\

()() (^^)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Máté94
Csak az a vicces, hogy mûködött. Másnap ellenben már nem. 😄
KranaZoli
"Nem tudom, hogy a Win8 és/vagy a korai AMD driver e a baja"

De legalább már tudod, hogy mi a hiba. 😊

Máté94
Hibakeresési információban azt írja, hogy ezzel a kártyával nem támogatott az együtt mûködés. Írja, hogy frissítsek drivert, de a legfrissebb van fenn. Nem hiszem, hogy tudnának rá mást mondani.
Mayorpapa
sziasztok! olyan gondom van, hogy nekem nem jegyzi meg a beállításoknál a fájlok mentésének a helyét, hiába állítom át, amikor bezárom a foxot és újraindítom, mindig az elõzõ mentési helyet hozza be és oda menti le a dolgokat. Segítene valaki?

KranaZoli
Kérdezd meg Radeon topic-ban. Itt semmi probléma.

Máté94
És... még mindig nem mûködik az új verzióval sem a hardveres gyorsítás. Nem tudom, hogy a Win8 és/vagy a korai AMD driver e a baja, de egyik napról a másikra; volt nincs gyorsítás. Hihetetlen...
garferi
Vagy esetleg frissítsd az elavult bõvítményeket! 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu