Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Címsorba: about:config

plugins.hide_infobar_for_outdated_plugin

Kihoz egy talalatot,azon jobb klikk es kikapcsolod.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bokafix2
Mostanában minden böngészõ indításnál megjelenik felül egy kis szürke csík amibe az van írva hogy "Az oldal által használt egyes bõvítmények elavultak" és felajánlja h frissítsem, de én nem akarok minden bõvítményt frissíteni, mert legutóbb is problémáim voltak néhánynál a legújabb verzióval... így viszont állandóan ott a csík, hogy lehet ezt kikapcsolni hogy ne jelenjen meg ott fenn?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Köszönöm!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

garferi
Nyisd meg EZT a linket és iratkozz rá fel.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
Ctrl+B

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

üdv
nemrég lett újratelepítve a windows 7, és a gond az, hogy a firefox v15.0.1-ben a könyvjelzõ eszköztárnál nincs ott a "friss hírek" gomb. már legelsõ indításkor sem volt, reinstallálás sem segített. hogy lehetne elõhozni azt a gombot? választ elõre is köszönöm, ha tudja valaki
Sziasztok!
Meg lehet oldani, hogy a konyvjelzõsáv állandóan látszódjon az egyik oldalon, mint az IE-ben???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Csak egy kieg. van telepítve, amit ezer éve használok, és a spybot sem talált semmit, ezért kértem tanácsot.

Malakai
Ismeretlen kiegészítõket, plugineket távolíts el, spyware/adware írtókt futtass le.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Erre valaki? <#szomoru1>

KranaZoli
<#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ez segített!
Köszönöm!
KranaZoli
Ilyen már Velem is történt. Az nem oldja meg, hogy:

http://www.google.hu
jobb felsõ sarokban belépsz a google fiókba (fiókbeállítások)
bal oldalt a menüben nyelv -> magyar

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Sziasztok!

Minden megnyitott ablakban, a bal alsó sarokban mindig megjelenik egy hirdetés, és nem tudom, hogy miképpen tudnám eltüntetni.

Sziasztok.
A Fox keresõszolgáltatásainál már évek óta a google van beállítva.
A rokonok hazajöttek Hollandiából és valamit elállítottak!
Most a találati listán minden hollandul jelenik meg és a holland találatokat helyezi elõre.Hol tudnám visszaállítani a magyar nyelvet ?
Elõre is köszönöm!
garferi
A ninite.com egy olyan szolgáltatás ami a weboldalukon kiválasztott ingyenes programok legújabb verzióját telepíti fel felhasználói beavatkozás és felesleges toolbarok, szemét nélkül. De a weboldaukon minden le van írva, hogy pontosan mi is ez és hogyan mûködik.
Az alábbi link esetében ahogyan a nevében is benne van a Flash Playereket frissíti a legújabb verziókra.

Jakuza001
Mi akar lennie ez a ninite flashplayer ?

garferi
mozilla.com oldalról töltsd le a legújabb verziót és telepítsd rá a jelenlegire. Frissítsd a Flash Playert ha nem oldaná meg akkor nézd meg csökkentett módban (Sugó/Újraindítás letiltott kiegészítõkkel), hogy úgy mit csinál a böngészõ. Ha úgy jó akkor próbáld meg megkeresni, hogy melyik okozhatja a hibát.

Legvégsõ esetben állítsd vissza a böngészõdet alapbeállításokra a Sugó/Hibakeresési információ/A Firefox alaphelyzetbe állítása menüvel. Kiegészítõket újra kell majd tenned, személyes dolgaid megmaradnak.

Tegnap este óta nagyon gyakran összeomlik a böngészõ, másnál nem jött elõ? Esetleg megint valami flash-frissítésbõl adódó glitch?

Ha használsz vírusirtót, akkor nézd meg azt is, hátha az kavar be.

Sziasztok
A FF 15.0.1 használom.
Idõnként nem akarja betölteni a flash lejátszókat.
A youtube videókkal semmi baja, de a más oldalon lévõ videóknál idõnként kiírja hogy nem tudja betölteni és csak a program ki és bekapcsolása után hajlandó betölteni.
1-2böngészõs játéknál is hasonló, elkezdi betölteni, és nem jeleníti meg amit kellene.

Van valami megoldás? (vagy váltsak más böngészõre mert ez már nagyon idegesít.)

Sziasztok.Van 1 olyan bajom,hogy naprakész-re frissítettem a win 7-et és azóta bizonyos oldalak betöltési ideje nagyon megnõtt vagy be sem tölti.Konkurenciákat is próbáltam ott is ez a helyzet...Találkozott valaki ilyen jelenséggel?
KranaZoli

Klon
nekem jott be...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

JoeFromHun
Comodo IceDragon-based on Firefox 15.0.1
Hmmm? <#fejvakaras><#wow1>
Ez mi akarna lenni? Tud valaki valami bõvebbet .. mert nekem ez új <#wilting>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Netrat
Nálam is így van, mert itt a 13-as Firefox fut, de most telepítettem egy ügyfelem gépét, arra a legújabb, 15.0.1 verzió került, és azon már hiányzik ez az opció.

Nalam meg mindig ottvan a funkcio,hogy hol legyen elhelyezve. A menusorral egyvonalban jobb klikk es ott lehet allitani. (15.0.1)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Evin
Azt be lehet állítani, hogy a böngészés elõzményét megjegyezze, de a letöltését ne? (Régen még külön volt, már nem.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Netrat
Eltûnt a legújabb rókából a "Felül elhelyezett fülek" opció, és már csak felül lehetnek a fülek. Hogy lehet megcsinálni, hogy mégis alul legyenek a fülek, hiszen úgy logikus és megszokott?

gergely1991
Hirdetésblokkoló addon nincs feltelepítve(ha igen addig kapcsold ki)?
Ctrl+F5 lenyomása se segít?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

biomage
a kereset oldal megtalálva 😊, nem volt 1x <#nevetes1>

bb

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Pontosabban:Könyvjelzõk>Minden könyvjelzõ megjelenítése>Importálás és mentés>mentés.
Valamiért a könyvjelzõk kezelése ugrott be...

gergely1991
*importálni=exportálni

gergely1991
Egy rendszer-visszaállítást javasolnék ha nagyon ragaszkodsz hozzá.Utána ha visszakapod akkor pedig rögtön lemented(könyvjelzõk>könyvjelzõk kezelése>fent a mentés és importálás>mentés).

gergely1991
Fura,nekem nem csinált ilyet egyszer sem,nem véletlenül állítják hogy fontos dokumentumainkról csináljunk egy biztonsági másolatot(importálni kell õket),hogy te miket látogatsz/töltesz le azok után nem csodálom.

lck
15.0.1
Annak aki nem tud várni a hivatalos kiadásig. ( pl.: én )
KranaZoli
"Én is régóta használom, de ilyen gondjaim nem voltak. Az ilyen gondokat okozhatja: vírus (vagy a vírus általi hibás beállítás), fölösleges program (vagy valamilyen Toolbar, Add-on) vagy egyszerûen a Firefoxban van valami beállítva." <#eljen>

Elõször is egy pár dolgot meg kell jegyezni.
Ha többször volt frissítve a Firefox, akkor ajánlatos teljesen letöröli, utána minden mappát, ami a Firefox-al kapcsolatos kitörölni, ezek után egy CCleaner Registry tisztítást elvégezni és mikor ezek megvoltak, utána lehet telepíteni a legújabb Firefox-ot.

A legújabb Firefox, addig nincs kiadva, amíg nem tesztelték volna le minden rendszeren. Én is régóta használom, de ilyen gondjaim nem voltak. Az ilyen gondokat okozhatja: vírus (vagy a vírus általi hibás beállítás), fölösleges program (vagy valamilyen Toolbar, Add-on) vagy egyszerûen a Firefoxban van valami beállítva. Ezért is ajánlom a legelején leírtakat, mert megtörténhetett, hogy valamikor egy vírus csinált egy hibás beállítást, és utána mint frissítheted a Firefoxot, mert a beállításokat hagyja.
Sokmindent kell tudni és nem lehet megítélni egy adott böngészõt, csak azért mert "nálam nem megy".
Kedves ManuEmiManu!

A firefoxos problémák nálam egymást követték a könyvjelzõket illetõen.
A gyakran használt weblapokat elmentettem, de miután háromszor is eltûntek nem foglalkoztam ezzel.
A furcsább eset nekem is az volt, hogy olyan lap szerepelt a könyvjelzõim között, amit nem is ismertem.
Nem tudtam hová tenni a dolgot, de inkább hagytam a firefoxot. Tudom ajánlani neked is a google chromot. Avval még nem volt problémám.
Puszi,
Nóra
Sziasztok!
Egyszer már írtam a könyvjelzõs problémámról!
Nektek már volt olyan, hogy a könyvelzõk közé a firefox saját maga tett be vmilyen oldalt?
biomage
Szép estét 😊

Adott egy hatalmas elõzménylista, és keresek egy galériát ebben, a weblap amin keresek van minimum 2000 találat, hogy tudnám felgyorsítani a megnézését? ha kijelölöm és nyomok "mindegyik megnyitása külön lapra" nem jó mert a weblapon van ip ban ha sokat akarnák megnyitni 1xre.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hellósztok!

Nálam nem hozza be a freemail-t. Csak a felsõ hirdetés sor látszik. Így nem tudok belépni. Mi lehet a baja?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Pethy23
A személyes adatokat tartalmazó oldalak kis képei nem jelennek meg, aminek nincs köze a cache-hez. Facebook, google calendar többek között ezért nem jelenik meg. De engem is idegesít nagyon. Ocsmány így...
Picar77
ezt már én is próbáltam, egyedül a google.com-ot hajlandó megtartani a többi fehér marad.
ha már másoltak a Chrome-bol legalább jól csinálták volna :\

()() (^^)

garferi
A kis képeket a cacheben tárolja, ha azt törlöd akkor a képek is törlõdnek és addig üresek lesznek amíg legalább egyszer rájuk nem kattintasz.

KranaZoli
Csak külsõ kieggel oldható meg. Azokat nem annyira ismerem. (SpeedDial; New Tab King) A Fox-ban lévõ az ilyen. Patkolni sem lehet rajta. Ez van.

Picar77
Hello !

Arra van valami megoldás hogy "Új fül lap"-on az ablakoknak képei is legyenek ne csak egy fehér keretes kockák legyenek ?
(a 9-bõl 2-nek van a többi hófehér)

()() (^^)

KranaZoli
Persze minden elképzelhetõ, de ilyen dolgok Velem soha nem történtek. :o
(nagyon sok éves Fox használat közben; asztali gépen; notin...) Én az ilyen misztikus dolgok hátterében inkább vmi trójai cuccost tudok elképzelni. Ez olyan, mintha véletlen csak úgy lefutna egy script. Törli a könyvjelzõket, majd betesz 1-et?! Érted?! (még akkor is furcsa lenne, ha nem 1et, hanem 20db-ot tenne be)

Sziasztok!

Nekem a promlémám az a mozillámmal, hogy a könyvjelzõk amiket beállítottam, egyszer csak eltûntek... majd be rakott saját maga egyet... olyan honlapot, melyre talán egyszer mentem rá, 5 másodpercre!(és kb 2 hónapja)
Valakinek volt hasonló problémája?

Köszi elõre is a választ(okat)=)