Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plugins.hide_infobar_for_outdated_plugin
Kihoz egy talalatot,azon jobb klikk es kikapcsolod.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
nemrég lett újratelepítve a windows 7, és a gond az, hogy a firefox v15.0.1-ben a könyvjelzõ eszköztárnál nincs ott a "friss hírek" gomb. már legelsõ indításkor sem volt, reinstallálás sem segített. hogy lehetne elõhozni azt a gombot? választ elõre is köszönöm, ha tudja valaki
Meg lehet oldani, hogy a konyvjelzõsáv állandóan látszódjon az egyik oldalon, mint az IE-ben???
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
(\__/) ( X.x) ( } . { )
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Köszönöm!
http://www.google.hu
jobb felsõ sarokban belépsz a google fiókba (fiókbeállítások)
bal oldalt a menüben nyelv -> magyar
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Minden megnyitott ablakban, a bal alsó sarokban mindig megjelenik egy hirdetés, és nem tudom, hogy miképpen tudnám eltüntetni.
A Fox keresõszolgáltatásainál már évek óta a google van beállítva.
A rokonok hazajöttek Hollandiából és valamit elállítottak!
Most a találati listán minden hollandul jelenik meg és a holland találatokat helyezi elõre.Hol tudnám visszaállítani a magyar nyelvet ?
Elõre is köszönöm!
Az alábbi link esetében ahogyan a nevében is benne van a Flash Playereket frissíti a legújabb verziókra.
Legvégsõ esetben állítsd vissza a böngészõdet alapbeállításokra a Sugó/Hibakeresési információ/A Firefox alaphelyzetbe állítása menüvel. Kiegészítõket újra kell majd tenned, személyes dolgaid megmaradnak.
A FF 15.0.1 használom.
Idõnként nem akarja betölteni a flash lejátszókat.
A youtube videókkal semmi baja, de a más oldalon lévõ videóknál idõnként kiírja hogy nem tudja betölteni és csak a program ki és bekapcsolása után hajlandó betölteni.
1-2böngészõs játéknál is hasonló, elkezdi betölteni, és nem jeleníti meg amit kellene.
Van valami megoldás? (vagy váltsak más böngészõre mert ez már nagyon idegesít.)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Hmmm? <#fejvakaras>#fejvakaras><#wow1>#wow1>
Ez mi akarna lenni? Tud valaki valami bõvebbet .. mert nekem ez új <#wilting>#wilting>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ctrl+F5 lenyomása se segít?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
bb
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Valamiért a könyvjelzõk kezelése ugrott be...
Annak aki nem tud várni a hivatalos kiadásig. ( pl.: én )
Ha többször volt frissítve a Firefox, akkor ajánlatos teljesen letöröli, utána minden mappát, ami a Firefox-al kapcsolatos kitörölni, ezek után egy CCleaner Registry tisztítást elvégezni és mikor ezek megvoltak, utána lehet telepíteni a legújabb Firefox-ot.
A legújabb Firefox, addig nincs kiadva, amíg nem tesztelték volna le minden rendszeren. Én is régóta használom, de ilyen gondjaim nem voltak. Az ilyen gondokat okozhatja: vírus (vagy a vírus általi hibás beállítás), fölösleges program (vagy valamilyen Toolbar, Add-on) vagy egyszerûen a Firefoxban van valami beállítva. Ezért is ajánlom a legelején leírtakat, mert megtörténhetett, hogy valamikor egy vírus csinált egy hibás beállítást, és utána mint frissítheted a Firefoxot, mert a beállításokat hagyja.
Sokmindent kell tudni és nem lehet megítélni egy adott böngészõt, csak azért mert "nálam nem megy".
A firefoxos problémák nálam egymást követték a könyvjelzõket illetõen.
A gyakran használt weblapokat elmentettem, de miután háromszor is eltûntek nem foglalkoztam ezzel.
A furcsább eset nekem is az volt, hogy olyan lap szerepelt a könyvjelzõim között, amit nem is ismertem.
Nem tudtam hová tenni a dolgot, de inkább hagytam a firefoxot. Tudom ajánlani neked is a google chromot. Avval még nem volt problémám.
Puszi,
Nóra
Egyszer már írtam a könyvjelzõs problémámról!
Nektek már volt olyan, hogy a könyvelzõk közé a firefox saját maga tett be vmilyen oldalt?
Adott egy hatalmas elõzménylista, és keresek egy galériát ebben, a weblap amin keresek van minimum 2000 találat, hogy tudnám felgyorsítani a megnézését? ha kijelölöm és nyomok "mindegyik megnyitása külön lapra" nem jó mert a weblapon van ip ban ha sokat akarnák megnyitni 1xre.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nálam nem hozza be a freemail-t. Csak a felsõ hirdetés sor látszik. Így nem tudok belépni. Mi lehet a baja?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
ha már másoltak a Chrome-bol legalább jól csinálták volna :\
()() (^^)
Arra van valami megoldás hogy "Új fül lap"-on az ablakoknak képei is legyenek ne csak egy fehér keretes kockák legyenek ?
(a 9-bõl 2-nek van a többi hófehér)
()() (^^)
(nagyon sok éves Fox használat közben; asztali gépen; notin...) Én az ilyen misztikus dolgok hátterében inkább vmi trójai cuccost tudok elképzelni. Ez olyan, mintha véletlen csak úgy lefutna egy script. Törli a könyvjelzõket, majd betesz 1-et?! Érted?! (még akkor is furcsa lenne, ha nem 1et, hanem 20db-ot tenne be)
Nekem a promlémám az a mozillámmal, hogy a könyvjelzõk amiket beállítottam, egyszer csak eltûntek... majd be rakott saját maga egyet... olyan honlapot, melyre talán egyszer mentem rá, 5 másodpercre!(és kb 2 hónapja)
Valakinek volt hasonló problémája?
Köszi elõre is a választ(okat)=)