Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fel kell telepíteni a Babylon Toolbar-t és utána Uninstall-ni. Az is megtörténhet, hogy már a telepítõ program detektálni fogja és akkor lesz lehetõség lesz Unistall-ni. ha nem, akkor majd kell legye egy Uninstall lehetõség telepítés után.
StephenKing
Sziasztok! Ha a Firefox-ban új lapot nyitok meg akkor valami Babilon keresõ nyilik meg, kerestem de nem találtam sehol hogy lehetne ezt letörölni van valakinek valami ötlet hogy honnan tudnám ezt törölni?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

davidka003
Az megoldható, hogy ha a vissza gombra kattintok akkor a cache-bõl töltse be az oldalt ne kezdje el megint tölteni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

nincs semmilyen bõvítmény telepítve.Csak az alapok amik ugyebár alapból települnek a böngészõvel együtt!
Vagy az alapokat is töröljem?

gergely1991
Indítsd el csökkentett módban: a start menü>Firefox -ra helyi menü(jobb egérgomb) csökkentett mód
Majd szépen sorjában letiltod a bõvítményeket.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

videobaby
valszeg nem töltöttél le valami fontos frissítést. jó hír, hogy ezt pótolni sem tudod. telepíts másikat, vagy használj másik böngészõt.

Sziasztok.Az mitõl lehetséges hogy állandóan összeomlik a firefox? :S

köszi. a dátummal volt a baj,november.8-kára volt beállítva
Hasonló már nekem is volt, nem ezen oldalaknál, de olyannál, amirõl tudom, hogy biztonságos. :S

lck
Dátum jól van beállítva a gépeden ?
Mozilla Firefox mai nap ezzel idegesített,youtube.com vagy gmail.com nem birtam bejelentkezni.

Airbus A380
köszi

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ha vírusmentes a gép, akkor a következõt kell tenned: letörölni egészen a Mozilla Firefox-ot, minden mappát törölni, ami a Firefoxal kapcsolatos és utána elegendõ a CCleaner-rel egy regisztertisztítást végezni. Ezek után jöhet az új Mozilla Firefox telepítése.

Mielõtt letörölnéd a Firefoxot, ha vannak könyvjelzõk (Bookmarks), azokat tudod exportálni fájlba, hogy mikor újratelepítetted, akkor csak egy-két kattintással tudd visszatenni.
Airbus A380
Mérne mûködne? Azér ennyire amatõr nem vagyok.....

Nem viszi akkor se ha a beírt cím melletti nyílra nyomok, tehát tuti hogy valami az Fx-el van.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Mûködik az Enter gomb? Próbáld a másik Enter gombbal, amelyik a számoknál van.
Még lehet egy tesztet csinálni, hogy használod a virtuális billentyûzetet és ott is megpróbálhatód az Enter-t.
Airbus A380
Üdv segítsetek léccy a címsorba beírom a címet, majd enter, de semmise történik. Ez miért van? Eléggé idegesítõ mindig külön a google-be keresni. köszi,.

igen többször is, és szerencsére megoldódott, bár nem a kuki törlése hanem egy alapos "pucolás" által, egy jó vírusirtó néha csodákra képes, csak ezt hajlamos vagyok elfelejteni 😊

biomage
törölted a cookiekat?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

üdv! az lenne a problémám, hogy a gmail bejelentkezésnél nem enged be mert: "Böngészõjében a cookie funkció ki van kapcsolva. Kérjük, kapcsolja be. " annak ellenére hogy az adatvédelemnél minden jó van beállítva, hogyan tudnám "mûködésre" bírni?

biomage
Ezt nem hiszem el, mi a franc baj van a FFel ><, az még oké volt hogy 500MB memóriát fogyasztott, de most 1.2GB nyit <#wilting>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Airbus A380
köszi

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Airbus A380
Üdv, olyan kieget, linkelnétek nekem ami a weboldalon a szöveget leválasztja, ergó könnyebbé teszi az olvasást? köszi.

Tényleg, azt hiszem elsõre nem tûnt fel. Eddig meg még sose használtam ezen funkcióját.

gergely1991
dupla kattintás rá

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

OK, megvan, de hogy kell átírni?

Áh, kösz. Így már értem miért olyan pacás.
Mint a Steam/GFWL/Origin overlay felülete, ha FXAA-t bekapcsoltam.

ibrik
Ez a clear type gyakorlatilag a betûk élsimítása megjelenítéskor.
Windows 7-ben ez volt az egyik feature, amit az elsõk között kikapcsoltam (vagy kikapcsolva hagytam - fene sem emlékszik már rá).
A Firefox viszont ezt figyelmen kívül hagyja, abban külön kell kikapcsolni.
Firefoxban nyisd meg a következõ oldalt: about:config (ez hasonló része a Firefox-nak, mint a Windows regedit-je).
Keresd meg a gfx.direct2d.disable értéket és állítsd át "true"-ra.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Mi a cleary type? Nekem most frissült és azt vettem észre, hogy a betûk olyan.. furcsák. Más típus vagy formátum lehet.

A #17997 probléma megoldva!
gergely1991 >>>>> A megoldást/szabályt te is tudod: letörölni egészen a Mozilla Firefox-ot, minden mappát törölni, ami a Firefoxal kapcsolatos és utána elegendõ a CCleaner-rel egy regisztertisztítást végezni. Ezek után jöhet az új Mozilla Firefox telepítése.
ibrik
Bocs, megtaláltam, mégis mûködik, csak pontra emlékeztem a kettõspont helyett az "about:config"-ban.

Az a furcsa, hogy még egy régebbi verziónál kikapcsoltam, aztán ez az utóbbi ezer meg egy frissítés alkalmával (kivéve a legutóbbit) ez így is maradt. Meg is feledkeztem róla.
Aztán most ebben a 17.0 frissítésben ismét be van kapcsolva...

ibrik
Meg tudná valaki mondani, hogy az újabb Firefox-okban - konkrétan most a legújabb 17.0-ban - hogyan lehet kikapcsolni a clear type megjelenítést?
(Ugye az utóbbiakban már nincs "about.config" rész...)

KranaZoli
Tudom, hogy léteznek firefox alapú 64 bit-es böngészõk. De 64 bit-es Fox nincsen. Ám, köszi! <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Sok firefox alapú 64bites változat van, waterfox-ot próbáltam régebben azzal voltak problémák.
Ami nagyon bevált és sok szempontból jobb mint az eredeti firefox: Palemoon , van belõle mindenféle verzió: 64bites, portable, de legjobb a kettõ kombinációja 😊

Malakai
Ez az új google keresõoldal, nem minden tld állt át még, de mindegyik át fog idõvel.
Semmi köze a foxhoz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egy pár napja a Firefoxon a Google átalakult, a bal oldali sáv felülre került, így elég rossz. Csak a Firefoxal néz így ki, más böngészõvel a régi.
Csináltam róla egy képet:

http://www.kephost.com/images4/2012/11/18/a1_2012_11_18_w7qcfv2aku.jpg

Hogy lehetne visszacsinálni, vagy Firefoxon mindenkinek ilyen?

gergely1991
Érdekes...nálam is kb így van.

Nálam a gyorsítótárnál nincs is bekapcsolva, de ha be is kapcsolom (alap 1024 M😎, akkor is ugyanez a helyzet.
gergely1991
Gyorsítótár kiürítése se segít?

Valaki találkozott már olyannal, hogy a Firefox a facebook kedvencek részben a képeket hibásan mutatja?
Az Internet Explorer 8 tökéletesen mutatja.
gergely1991
Elképzelhetõ hogy valaki már "jótékonykodik" a háttérben.A vírusirtóknál elõfordul hogy újonc variánsokat nem detektálják viszont egybõl felismeri ha egy olyan oldalra akar ugrani.Merem sejteni hogy azért firefox-al mert, az a alapértelmezett böngészõd.Ha nem, akkor lehet hogy az egyik bõvítmény munkálkodik rajta.Malwarebytes mellett ajánlott kaspersky virus removal tool-t is lefuttatni,biztos ami biztos.

gergely1991
És többnyire igazuk van....

Malakai
Van is meg nem.
A neten rengeteg win x64-es firefox variánst lehet találni, mert a nightly státuszban létezik már nagyon régóta hivatalos fejlesztésben. Kiadásra nem kerül, mert vannak vele problémák, amirõl konkrétat nem tudok, de kétlem, hogy hatalmas erõfeszítéseket tennének, hogy legyen win x64 (linux és mac van) hivatalosan kiadott verzió.
Ha egyszer elkezdenek elterjedni a WebGL-es, meg egyéb memóriaigényesebb dolgok, akkor már biztos jön stabil release chanelre is a win x64, mert akkor már muszáj lesz nekik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Köszi, de maradok a firefox-nál. Csak kíváncsi voltam, hogy van-e 64bit-es verzió. (amúgy valaki azt mondta hogy van...)

KranaZoli
Nincs(!) 64 bit-es firefox. Van olyan, hogy Waterfox (gúgli elsõ találat) de az nem firefox.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

biomage
Hali

Hol tudom beállítani a hivatkozás mentése más névent egy adott könyvtárba?
Gondolom ez inkább windowsos beállítás nem FF.

Valaki tudna adni egy linket ahonnan letudom tölteni a legújabb 64bit-es firefoxot?

Milyen a 64bit-es firefox verzió?

Mi van benne valami különbség?

Malwarebytes Anti-Malware nevu programot toltsd le es futtass le egy scant.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep