19494
  • grebber
    Hát akkor én kiválasztott voltam mert amióta pc-zek ezelőtt soha nem volt ilyen állandó shockwave összeomlás.
  • Blum
    Nem a fraszt nem volt,a flash mindig egy rakas szar volt.
  • grebber
    Én meg azt nem értem hogy már hónapok óta jelen van ez a hiba hihetetlenül sok embernél és nem tesznek ellene.

Azelőtt soha nem volt ilyen!
  • Blum
    Ez jogos. En se igazan ertem,hogy egy olyan ceg berkeibol ami megannyi profi cuccot csinal es fejleszt hogy kerulhet ki ilyen hatartalan pudva fostenger.
  • [HUN]FaTaL
    Miért a böngésző szar? A flash plugin egy ótvar hulladék, remélem hamarosan eltűnik a webről az az ipari fos.
  • Blum
    Ez lett volna a 999. tippem a problemara,de fejenallva ugralnek ha tenyleg ez lenne a megoldas.

*mertjofejvagyok*
  • AdamBast
    teli van a winchestered, takaríts ki rajta. nem tudja hova elmenteni a cuccokat mert nincs elég hely
  • Blum
    Amig mindegyik letezo bongeszo ugyanazt a Flasht hasznalja addig ezt nem igazan lehet kikerulni. En nagyon sokaig FF-t hasznaltam,most kb. 2 honapja Chrome-ot hasznalok de ugyanazok a flash hibak megvannak mint amik voltak FF alatt.

Operat nem sokaig hasznaltam,de ott is volt flash szarakodas boven. Safarit meg nem probaltam.
  • grebber
    Kb ugyan így állok én is fent 4 böngésző is de pár hét után ugyanugy behal minden!

Lassan már csak táblagépen lehet nyugodtan netezni ott nincs ilyen szarság soha!
  • Master91
    Át tértem chromera, az is beszart 2-3 hónap használat után, át tértem IE10-ra, az is beszart 2-3 hónap használat után, most fullra letöröltem a mozillát, majd újra raktam, és MÉG működik stabilan....

Nem tudom elhinni hogy 2013-ba nem lehet egy normális böngészőt használni legyártani.
  • grebber
    Nem tud valaki valami megoldást ere a Shockwave flash player állandó leállás/összeomlásra?

Már nem is tudom hónapok óta csak a szívás van ezzel.Bármilyen flasht rakok fel mindig ez van és már nagyon idegesít,hogy nem tudok normálisan netezni!
  • csrolli
    az avast van fent már régóta, eddig nem csinált ilyet. az utóbbi2-3 hétben kezdett el xarakodni.
  • eugabesz
    Töröld le a víruskergetődet a p..csába,nem a böngésződ a hunyó..
  • csrolli
    Az meg van, meg nyitom a tartalmazó mappát is de üres. Újra is telepítettem de semmi. Más böngészőknél meg vírusosnak ír mindent amit letölt.
  • genndy
    CTRL+J, és onnan nyitod meg. Meg megnézed az útvonalat.
  • csrolli
    hali
    segítsetek légyszi, ez a qrva firefox nem tölt le semmit, csak úgy csinál mintha. az állítólagos letöltött fájlokat nem találom.
    megoldás??
  • Mayorpapa
    nagyon szépen köszönöm, valami ilyesmire gondoltam!
  • Kori
    youtube MP3 podcaster 2.8.9
  • Mayorpapa
    Sziasztok! Volt eddig egy nagyon klassz kiegészítője a Foxnak, az easy youtube video downloader, ezt valamiért beszüntették, nem lesz többé. Tudnátok ajánlani valamit helyette, amivel közvetlenül a youtube oldalról tudok videókat mp3-ba átkonvertálva letölteni?
  • TomBond
    Köszönöm a választ, de az eszköztár megvan, csak ami eddig ott volt, most felköltözött a "Firefox" gombhoz. Most úgy használom, hogy az eszköztárra kitettem egy "Könyvjelzők" ikont de így mindig meg kell nyitni, és kapok egy könyvtárfát, amit aztán be kell zárni. Nem túl kényelmes.
  • Master91
    Helló, sajna nem találtam IE topikot, lenne 1 kérdésem, be írhatom ide ?

Vagy valaki aki szakértő IE-10eshez privátba ha felveszi a kapcsolatot velem, meg köszönném!

Persze ha létezik IE topik, tovább navigálhattok rá !
  • [HUN]FaTaL
    Jobb klikk az ablakfejlécen és kapcsold vissza a könyvjelzők eszköztárt.

Nálam nem volt ilyen probléma, gond nélkül frissült.
  • TomBond
    Frissítette magát a ff a 23-as verzióra. Eddig a könyvjelzőim a "Könyvjelzők eszköztár"-on volt kitéve, most viszont a Firefox gombra kell kattintani és csak utána érem el a könyvjelzőimet. Vissza lehet valahogy állítani?
  • gergely1991
    downloadhelper
  • gergely1991
    Egy víruskeresés nem ártana mellé. :)
  • soskajoska
    Közben sikerült megoldani!
  • soskajoska
    Bocsi! Elmagyaráznád részletesebben is?
  • ACE
    A parancsikon végéről törölni kell a hivatkozást, és a keresőszolgáltatóknál is törölni kell.
  • soskajoska
    Sziasztok!
    Abban kérnék segítséget, hogy a Firefox-ba (22.0) Beépült egy "Delta Search" nevű undormány (www1.delta-search.com/?babsrc=NT_ss&mntrId=78BC001485828497&affID=120695&tsp=4959), ami új lap megnyitása esetén mindig betöltődik. Hogyan tudom kiirtani?
  • Dency
    Üdv.
    Firefoxnál ugye mikor új lapot nyitok akkor felvannak sorolva az oldalak amiket sűrűbben látogatok. úgy mint itt
    Viszont nálam nincs mindegyiknél kép , csak szürke az egész.
    Ezt nem lehet valahogy orvosolni?
  • Wreck86
    Hali!
    Le szerettem volna tölteni egy youtube zenét és ezt írja ki a letöltő:
    "This Video Contains restricted content."

Addon:
    Youtube to mp3 pro converter 1.40rev44.1

Addon hiba és másikat kell keresnem?
  • pett3rson
    Azért ilyenre jobb külön programot, szerintem többet tud, mint egy plugin.
  • NEOreg3
    nézegettem én is ezt, de reménykedtem, hogy van a firefoxhoz valami plugin és nem kell majd külön programot feltenni hozzá

de azért köszi
  • pett3rson
    bocsánat, ez egy kurva régi verzió, de van hivatalos odlala is:

Netlimiter
  • pett3rson
    keresőbe beírva ezt a linket dobta fel:

Netlimiter

persze nem muszáj innen szedni, de ez ingyenes, személy szerint nem próbáltam. sok sikert hozzá :)
  • NEOreg3
    Sziasztok!

Van valami plugin arra, hogy megmutatja az egyes honlapok teljes méretét, illetve adatokat gyűjt az adatforgalomról? A jövőben lehet előfizetnék egy mobilinternetre, de ahhoz tudnom kéne, hogy kb mennyi forgalmat generálok a böngészéssel.
  • gergely1991
    reinstal??
  • lalika78
    Sziasztok.
    Az a gondom hogy a firefox-al ha felmegyek a facebookra akkor a képek megnyitása után a kép melletti kommentelök neve , reklámok betűi vastagok kicsit talán szellemképesek ,de amint az egérrel rá megyek normálisra vált.Elég csak rá húzni a nyilat. Mi lehet a gond? a 22. es frissités van fent és az about:confignál is át van állítva gfx.content.azure.enabled logikai változat false-re
  • Wreck86
    Pont elég arra, amit szeretnék.
    Köszönöm!
  • Jakuza1
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/public-fox/

Ebben az addonban, ha jol emlekszem lockolni lehet jelszoval az elozmenyeket.
    De... ha kezzel akarja valaki letorolni, a firefoxon kivul, akkor az megtudja tenni. Kiveve, ha a history fajlt is mas szoftverrel lelockolod.
    Szoval, ez csak a firefoxon belul jo.