Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagy az alapokat is töröljem?
Majd szépen sorjában letiltod a bõvítményeket.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Mielõtt letörölnéd a Firefoxot, ha vannak könyvjelzõk (Bookmarks), azokat tudod exportálni fájlba, hogy mikor újratelepítetted, akkor csak egy-két kattintással tudd visszatenni.
Nem viszi akkor se ha a beírt cím melletti nyílra nyomok, tehát tuti hogy valami az Fx-el van.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Még lehet egy tesztet csinálni, hogy használod a virtuális billentyûzetet és ott is megpróbálhatód az Enter-t.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mint a Steam/GFWL/Origin overlay felülete, ha FXAA-t bekapcsoltam.
Windows 7-ben ez volt az egyik feature, amit az elsõk között kikapcsoltam (vagy kikapcsolva hagytam - fene sem emlékszik már rá).
A Firefox viszont ezt figyelmen kívül hagyja, abban külön kell kikapcsolni.
Firefoxban nyisd meg a következõ oldalt: about:config (ez hasonló része a Firefox-nak, mint a Windows regedit-je).
Keresd meg a gfx.direct2d.disable értéket és állítsd át "true"-ra.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
gergely1991 >>>>> A megoldást/szabályt te is tudod: letörölni egészen a Mozilla Firefox-ot, minden mappát törölni, ami a Firefoxal kapcsolatos és utána elegendõ a CCleaner-rel egy regisztertisztítást végezni. Ezek után jöhet az új Mozilla Firefox telepítése.
Az a furcsa, hogy még egy régebbi verziónál kikapcsoltam, aztán ez az utóbbi ezer meg egy frissítés alkalmával (kivéve a legutóbbit) ez így is maradt. Meg is feledkeztem róla.
Aztán most ebben a 17.0 frissítésben ismét be van kapcsolva...
(Ugye az utóbbiakban már nincs "about.config" rész...)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ami nagyon bevált és sok szempontból jobb mint az eredeti firefox: Palemoon , van belõle mindenféle verzió: 64bites, portable, de legjobb a kettõ kombinációja 😊
Semmi köze a foxhoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csináltam róla egy képet:
http://www.kephost.com/images4/2012/11/18/a1_2012_11_18_w7qcfv2aku.jpg
Hogy lehetne visszacsinálni, vagy Firefoxon mindenkinek ilyen?
Az Internet Explorer 8 tökéletesen mutatja.

A neten rengeteg win x64-es firefox variánst lehet találni, mert a nightly státuszban létezik már nagyon régóta hivatalos fejlesztésben. Kiadásra nem kerül, mert vannak vele problémák, amirõl konkrétat nem tudok, de kétlem, hogy hatalmas erõfeszítéseket tennének, hogy legyen win x64 (linux és mac van) hivatalosan kiadott verzió.
Ha egyszer elkezdenek elterjedni a WebGL-es, meg egyéb memóriaigényesebb dolgok, akkor már biztos jön stabil release chanelre is a win x64, mert akkor már muszáj lesz nekik.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Hol tudom beállítani a hivatkozás mentése más névent egy adott könyvtárba?
Gondolom ez inkább windowsos beállítás nem FF.
Mi van benne valami különbség?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep