Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Hali!

Ma történt egy kis baj a rókámmal (1.5.0.7). Ahogy elindítom, a CPU használat felugrik 30-40%-ra. Nem elég, hogy zabál még az oldalakat is iszonyatosan lassan jeleníti meg. Mitõl van ez? És mi rá a gyógymód?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

hááhh. köszii! :-)
Aquir
Eszközök/kiegészítõk/ lásd meg a Témák feliratot 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Témákat hol találom a firefoxban? feltettem a 2.0 át és azóta nem találom meg õket.
Met
A Mentett ûrlapok és keresési elõzmények sor az inaktív

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sil78
Eszközök / Személyes adatok törlése

These are my friends, see how they glisten...

Aquir
ok, majd megnézem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Met
azt hol találom?

Sil78
Akkor rakd fel a ChromEdit kiterjesztést, és csinálj azzal. Bónuszként ki is írja alul, hogy hova menti a fájlt, így megtalálhatod a profilodat.

Vagy pl ha jól emlékszem, a Mr Tech Local Installnak is van egy olyan menüpontja (Eszközök / Konfigurációs fájlok...), ahol meg lehet nyitni a Profil mappáját.

Aquir
De enélkül el tud indulni a Firefox, nem? (Mivel legalábbis nem találom)

Aquir
nyugi, mindenhogy megnéztem 😊

Sil78
Nem, az nem lehet. Valahol csak van profilod. Várj, nézek valamit, csak ahhoz be kell csuknom. Mindjárt jövök.

Sil78
Akkor mi van? A rejtett mappákat látod? (Bár ez szerintem nem az.)

Aquir
2.0-ást feltelepítette ugy hogy nem is volt ilyen könyvtár. Akkor?

Végülis ugy látszik nem nagyon zavarja ez a Fajafoxot...

Sil78
És ûrlapadatokat?

Aquir
ismétlem nincs 😊

Met
mint a #4430-ben írtam, töröltem jelszót és sütit, a vipmailnél megoldotta a dolgot, a PH-nál nem<#szomoru1>

Sil78
Ha Win98, akkor persze C:\Windows\Application Data\stb... Ott kell lennie. (Most még nekem is Win98, de jövõ héten végre lesz vadiúj gépem, alig várom... 😛 )

Sil78
Hmm, megnéztem, de sajnos nem tudtam reprodukálni a hibát, nekem ugyanúgy kitölti, mint eddig. Úgyhogy nem tudok rá megoldást mondani, de esetleg meg lehet próbálkozni az adott mentett jelszó törlésével és újra megjegyeztetésével, vagy az adott oldalról származó cookie-k, vagy esetleg a mentett ûrlapadatok törlésével is, hátha.

Aquir
win98. De az Application data mappába nincs is mozilla könyvtár

Sil78
Akkor csinálsz. Egy sima szöveges fájl, csak a neve legyen userChrome.css, és abba a mappába tedd, amit írtam. (Van is ott egy mintafájl hozzá, ha kell.) De az említett kiterjesztéssel is lehet.

Aquir
hm.. és ha nem találok ilyen fájlt? 😄

Aquir
htx. én tényleg nem tom mié vették ki a léptetést

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aquir
Meg ha írni kezdek elõtûnik a gyorskeresés.. de nem tudok lépni a következõ találatra csak ha megnyomom a ctrl f-t, ez csak a 2.0-nál van így ugye? na ezt nem lehet visszaállítani? 😛 Azér kéne a léptetés.

Aquir
thx, nem nagyon láttam mert itt most több száz üzenetem volt elolvasatlan 😊

Már ezerszer elhangzott: MrTech Local Install. Make compatible. Mindegyik mûködik. Olvass vissza, megtalálod. Sok sikert, és ne bánkódj.😊

Fortuna fortes adiuvat.

Aquir
Én azt a pár kiterjesztést sajnálom amit kilökött magából a 2.0 mert nincs rájuk frissítés még.

Met
azért mert a Prohardvernél nem jegyzi meg a 2-es FF

Sil78
A felhasználónevet és jelszót alapból is meg lehet vele jegyeztetni, minek ahhoz kiterjesztés?

LoDMaSt
Hol lehet megadni a tab mix plus 0.3.49.061028 as verzióban, hogy az oldalon levõ linkeket is új lapon nyissa meg? <#nemtudom><#help>

@ Hellomarci

Sil78
Vagy ott a jó öreg text/plain, Plain Text Links, meg hasonlók.

bala_
AI roboform

Met
nincs valami ext ami kitölti a felhasználó nevet és jelszót egyes oldalaknál?
nemtudom milyen néven keressem<#zavart1>

Dying Soul
Köszi!

Még itt nézz körül:
Copy URL

Fortuna fortes adiuvat.

Szerintem erre gondolsz:
URL Link

Fortuna fortes adiuvat.

Dying Soul
Srácok, melyik az a kiterjesztés, amivel ha kijelölök egy linket, ami nem linkként van beszúrva és jobb gombbal rákattintok, akkor valami hasonlót láthatok, mint az Operában alapesetben: Go To URL? (2.0-hoz)

Shortstop
sikerült!

nagyon szépen köszönöm!!

Shortstop
köszi. megpróbálom

Sil78
A userChrome.css szerkesztésére alapvetõen kétféle módszer van:

1. Becsukod a böngészõt. Megkeresed a profilodban a userChrome.css fájlt (XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\chrome mappában találod), és megnyitod tetszõleges szövegszerkesztõvel. Beleírod mondjuk a végére a módosítást, és elmented. Megnyitod a böngészõt.

2. Feltelepíted a ChromEdit nevû kiterjesztést és újraindítod a böngészõt. Az Eszközök menübõl kiválasztod az Edit User Files menüpontot, azon belül a userChrome.css-t (ez a legelsõ fül), és szintén hozzáírod a szükséges dolgokat, majd elmented alul a Save gombbal. Újraindítod a böngészõt.

Shortstop
köszi de én láma vagyok. bárhova írom semmi nem változik. biztos én csinálok valamit rosszul, csak azt nemtudom mit 😞

ProGabe
ja hogy a ctrl+k az!én hülye meg persze a legtávolabbi billel kezdtem próbálgatni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
van a ctrl+l-hez hasonló gyorsbillentyû a gyorskereéshez is?tehát hogy oda ugorjon a kurzor?mellesleg csak most 2.0-nál használom azt,de elõ is jött vele egy óriási bug:amikor rádobtam az eszköztárra,lefagyott a menüsor,2x indítottam újra a foxot mire megjavult :S

urbijoe
oké igy már jo

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sil78
127.0.0.1 www.webaruhaz.hu

A * nem kell, az azt jelzi csak, hogy az adott sor megjegyzés, és nem kell végrehajtani.

Sil78
#4613 ;-)

urbijoe
akkor sem blokkol
semmit ne irjak a sorba,csak a webcimet,semmi csillag meg ilyenek?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

köszi!

Ennyit írj: www.webaruhaz.hu