19494
  • xmodule
    Feltettem a FF3 RC1 et, és mikor felteszem az Adobe Flash plugint azt írja, hogy minden oké csak kell egy restart. Restart után azonban ismét kiírja, hogy hiányzik a flash plugin és tegyem fel.
  • me and a monkey
    Nem olvastam elég figyelmesen így azt hittem, hogy az RC1-ben nem tudsz képet menteni jobb klikkel.
    A "PicLens" kiterjesztésben pedig már megtaláltad a megoldást.
    Bocs a félrevezetésért.
  • [HUN]FaTaL
    Azért mert a képeket meg az egész oldalt valahova be kell töltenie hogy lássad. És az a valami az a RAM..
  • Flamer
    ff 2.0-m van. és most piclens -ről van szó :D
    és már a hivatalos oldalon olvastam hogy nem lehet menteni belőle képet.
  • JoeFromHun
    Kíváncsi vagyok,hogy vajon majd a végleges 3.0-s firefox is úgy fogja imádni a RAM-ot mint az eddigi verziók? Nekem még mindíg az 1.5.0.0 volt a legjobb verzió... sokáig használtam is nem engedtem,hogy lefrissítse. Nem tudom miért de valamiért azon a verzión nagyon vágódtak az oldalak.
    Megjegyzem nem értek a programozáshoz annyira ,,, sőt .. és valószínű emiatt nem fogom megérteni soha,hogy miért nem lehet olyan browser-t írni ami nem emészti fel az erőforrásokat.
    Persze ennek ellenére még mindíg a firefox-ot tartom a legjobb browsernek.
  • Narxis
    Ahh, összeomlott az RC1 amikor a java.com-on ellenőrizni akarták a java verzióját. Elküldtem a hibajelentést. De örülök neki, mert hozzájárultam a Firefox 3.0 tökéletesítéséhez, nagyon jó érzés!
  • gyonax
    Nem tetted véletlenül a Fasterfoxot kompatibilissá az új Firefoxszal? Nekem az okozott olyan gondot hogy nem reagált jobb gombra...
  • Flamer
    How can I save images viewed in PicLens?
    We are considering an elegant solution to address this popular feature request. For now, one can jump to the corresponding web page of the highlighted image. To do so, click the small arrow icon next to the website logo that appears at the top left of the PicLens viewer. In PicLens v1.6.3+, this arrow icon has been replaced with a globe icon that appears at the bottom center of the screen after an item has been selected.
  • Sil78
    Én text/plain-t használok, azzal működik, csak ki kell jelölni hozzá.
  • Flamer
    hol?:o screenshootot tucc adni esetleg.. mer télleg kajak nem találtam :D
  • akyyy
    létezik olyan kiterjestés amivel a több soros tört linkeket egy egészé tudja alakitani?

pl.:
    http://www.sg.hu/lista
    zas.php3?id=1100255345

• Énvagyokazapád
    Üdv!

Web Developer-t próbálgatok használni, de ha vmit változtatok a CSS-ben, és frissítem a honlapot, egyből eltűnik....

meg lehet oldani hogy ne tűnjön el, hanem ahogy a honlapra lépek, a szerkeztett CSS lépjen életbe?
  • me and a monkey
    Pedig van ilyen opció.
  • Flamer
    tudod mit hiányolok? vagy lehet azért mert csak most raktam fel de nem találok ojat hogy böngészek és ott egy kép és leakarom menteni.. yobbegérre nem regál és nem tudom lementeni. :o és seholse láttma ojan gombot hogy save.
  • bracsek #7625
    a gmail manager már az előzőkkel se ment. testerrel se...
    de a nagyobb gond, hogy amit én írtam, azt baxták el.
  • urbijoe
    nekem megy minden kiegészitö
  • bracsek #7623
    Ez most rosszul esett, jogos volt amit csináltak, de rosszulesett :(
    Javították a kedvenc hibámat, és elbaxták egyúttal a kiegészítőm.
  • Mr Manson
    FIREFOX 3.0 RC1
  • Faterx
    Kösz a linket, 22" wide-én nézegetem, nagy élmény!
    Képnézegetőnek-tallózónak a leglátványosabb neten,
    nálam hibátlanul műxik.
  • [HUN]FaTaL
    Sziasztok!

A Tab Effect nevű plugint sikerült már működésre varázsolni valakinek nvidia karin? 3 ismerősöm rakta fel radeonra mindnek simán működött, ebből 2 Vistat 1 XP-t használ. Nekem se XP se Vista alatt nem működik. Van valakinek valami ötlete esetleg? FireFoxot, Windowst már újrahúztam de semmi, felrakom mutatja a plugint de nem csinál semmit.
  • ProGabe #7619
    ez addig jó,amíg leszeded,rácsodálkozol,aztán megmutatod a haveroknak

onnantól kezdve egyetlen egyszer sem fogod használni :) ez tapasztalat,már a betaja is fenn volt,aztán mindig csak az emlékeztetett rá,hogy van ilyen kiegem,hogy frissült
  • lck #7618
    Csak a teljesség végett: Explorerre is van.
  • desigo
    nem kompatibilis a 3.0-val
  • grizzly21
    KOTELEZO mindenkinek aki firefoxot hasznal:)
  • marchello11
    Sziasztok!
    XanderCage problémái nekem is jönnek elő én még plusszba annnyit tudok hozzá rakni ha pl Iwiw-en frissítem az oldalt akkor megállás nélkül frissít és nem hajlandó betölteni!! Én is ezt kérdezném ezzel mit lehet csinálni??? :)
  • XanderCage
    Hellosztok. Nemrég telepítettem újra a windowsom, leszedtem a Mozilla Firefox 2.0.0.14-et.És a problémám az lenne, hogy:
    -ha képet nézek googléban és rákatintok hogy nagyítsa ki akkor ezt írja ki mindig: "A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz": és a kép linkje.
    -vagy pl myvipen ha rákattintok vmire akkor ugyanazt a lapot hozza be, csak akkor megy tovább ha új lapon nyitom meg.
    - és honfoglalón a játékindításkor, a flash betöltésnél nem tölt be, csak újra meg újra megnyítja a lapot.
    Hát naggyábból ennyi, a kérdésem tehát, mi lehet a baj, és mit kéne csinálni hogy jó legyen ? :S
  • gyonax
    Egy ismerősömnek olyan gondja lenne, hogy a 3 RC1-el állandóan XML errort kap Iwiw-en.. Esetleg erre valami megoldás? (ha megtudom a pontos hibát leírom)
  • Malakai
    Mondjuk nem az oldbar nem működik, abban is azt írják, hogy csak a kinézetén változtat...
  • marchello11
    Sziasztok!
    Nos nekem egy pár napja elkezdte egy csomó weboldalnál csinálni ,hogy ez a felszólítás megjelenik ha barmilyen linkre kattintok de ha csak szimplán ott tartózkodom akkor is kb 10 mp-ként felbukkan. Ezt nem lehet valahogyan kiiktatni h ne kérdezze meg állandóan????
    Segítséget előre is köszönöm!!!!

• urbijoe
    igen már én is rájöttem :D
  • ProGabe #7609
    nekem van

beállítások->lapok->figyelmeztetés több lap bezárása előtt
  • Rage47
    ja tényleg vmi hiányzott:)
  • urbijoe

ez a funkcio hiányzik az RC1-böl
  • ProGabe #7606
    ez egy release candidate,vagyis egy kiadásra szánt verzió.semmi lényeges módosítás nem lesz benne,csak hibajavítást végeznek a továbbiakban

hogy a kérdésedre is válaszoljak:ez stabilabb,lévén rengeteg hibát kijavítottak.ezért is kaphatta meg az RC "rangot"

amúgy nem értem miért használjátok azt az oldbar kieget.számomra az új url-bar az egyik legjobb újítása a 3-nak
  • Narxis
    Nem.
  • urbijoe
    és ez nem instabil a beta-hoz képest?
  • urbijoe
    hiába van fent az "oldbar"kiterjesztés ugyanugy nem csak az oldalak kezdöbetüiben keres hanem közte is
  • Narxis
    Az operációs rendszerben.
  • Demeter
    Srácok dobjatok vmi helpet pls mert már a hajam tépem. Miért van az, hogy a Firefox (de az explorer is!) egyszerűen nem hajlandó megnyitni egy két webcímet. Pl gondolok itt az SG fórumaira illetve még egy két olyan webcímre amit előtte gond nélkül megnyitott. Semmiféle hibaüzenetet nem ír ki egyszerűen csak nem nyitja meg! Eddíg nem volt semmi gond, csak minap kezdődött ez a probléma. Szerintetek hol keresendő a probléma???

Előre is thx!
  • ProGabe #7600
    tudom,csak azért szúrtam be a képet,mert jó látni,hogy nincs mögötte semmi

nagyon apró grafikus változásokon kívül amúgy nem vettem észre semmit.bár ez nem csoda,hiszen beta 5-tel sem volt semmi gondom :)