Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Köszönjük a tartalmas hozzászólást. Amúgy miért nem IE7?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
All-in-One Sidebar? Régebben próbáltam (amikor fordítottam), de kb háromszor ment miatta majdnem tönkre a profilom... Mindig összeakadt valamivel, asszem a Session Saverrel.

A Firetune és a Fasterfox részben átfedi egymást, persze, hogy egymáshoz képest nem sok változást észlelsz.

Sil78
Mire kell várni egy csomót? Hogy ne ablakban jöjjön elõ: pl ott van rá a Download Manager Tweak. Én viszont a Download Statusbar-t használom, ki is kapcsoltam a letöltési ablak megjelenítését.

Sil78
Mondjuk mozilla.com, vagy firefox.hu...

Dying Soul
Te meg balfasz, mert a lehetõ legszarabb tárhelyre töltöd fel. VIP is vagy SG-n, galériád közelebb is van, meg nagyobb is. Simán elférne. De nem bazze, 'mert fasza csávó vagyok, okos vagyok, mert írtam 5 sort a fájörfokszról'. Elmész a picsába. :|

Doomista
lámer vagy... :/

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dying Soul
Tehát azért tetted be, hogy csak te lásd. Értem.

Hülye. :|

Doomista
valaki használ rá firetune programot ? (mint én)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
majd megcsinják a 2.0ra is csak idö kérdése 😊
már a kiterjesztés többsége 2.0ra is jó 😊
csak ugye maga a készitötöl füg...

Brolly28
nekem is a 2.0 van szentem jó csak nem találtam rá videodownloader 2.0 és az 1.1-es nem jó hozzá😞😞

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Doomista
neked nem.nekem igen.és ez a lényeg 😊

Doomista
nyihaha,te vagy a winportalos emberke,nyihaha

Brolly28
FIREFOX POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

maxthon powaaaaaaa

http://www.winportal.net

Dying Soul
nemjönbe

Doomista
törölt hozzászólás

Benc16
Meg abban kéne hogy ha letöltök ne kelljen mindig egy csomót várni és ne egy ablakban jöjjön elõ, ezt vhogy meg lehet csinálni?

Kösz elõre is!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Benc16
Hellosztok! Vki elmondja honnan tölthetem le a legújabb verziót?

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Amse
ezeket próbáltam, de sajnos nem mûködnek.

ibrik
Nem minden esetben, de néha mûködik, hogy a gombra nem bal egérgombbal, hanem jobb egérgombbal kattintasz, akkor elõjön egy menü, amiben - a gomb fajtájától függõen - néha választhatsz olyat, hogy pl. a hivatkozás megnyitása új lapon vagy ablakban, amire a megnyitódó új lap/ablak feletti címsorban láthatod a valódi URL-t.
De használható még ilyenkor a "Hivatkozás címének másolása", amikor a pontos hivatkozás a Vágólapra kerül, ahonnan a beillesztéssel (Ctrl+V) "varázsolhatod" elõ.
Stb stb...

Bár újra megjegyezném, ez nem minden esetben sikeres megoldás.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Amse
hi
van egy fórum ahol, szeretnék a kedvenceimhez topicot adni, de nem mûködik.
a gomb alatti link javascript:favorites() -re mutat, de hiába kattintok a gombra nem történik semmi. mi a baj és hogyan lehet megoldani?

zvaragabor
Értem. Köszi!

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
"Mert nem vágom mire gondol az alkalmazott paraméterek címszó alatt."
A vírusirtó különbözõ parancssorban megadható paraméterei.

ibrik nekem kiválóan mûködik az sg iso-8859-2-es kódolással 😮
zvaragabor
#4938-ra valaki?

Chaos Anno Domini

ProGabe
esetleg próbáld meg about:configban az 'intl.charset.default'-ot értelemszerûen 'windows-1250-re' állítani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ibrik
Nem túl régóta használom a Firefox-ot és nagyon tetszik, be is állítottam alapértelmezett böngészõnek, de....

Bár már visszaolvasva találtam másik felhasználót, aki leírta egy régebbi verziónál is ezt a hibát, ami 2.0-nál is jelentkezik, de mûködõ megoldást nem kapott.

Konkrétan arról van szó, hogy sok magyar oldalnál mindig a közép-európai ISO-8859-2 karakterkódolást használja a Firefox és ebbõl adódóan néhány karakter (pl. a kötõjelek) helyett egy kérdõjel jelenik meg egy sarkára állított fekete négyzetben. Csak a "Nézet"-ben a közép-európai windows-1250 karakterkódolásra átállítással jelenik meg minden karakter helyesen. És ezt mindannyiszor át kell állítani a "Nézet"-ben, ahányszor csak meglátogatom az adott oldalt (még itt az sg.hu-val is vannak problémái).
Ez így nagyon bosszantó... <#wow3>

Még mielõtt valaki az "Eszközök/Beállítások.../Tartalom/Betûk és színek - Haladó/Alapértelmezett karakterkódolás: Közép-európai (Windows-1250)"-re átállítását ajánlaná, közlöm, hogy az nem mûködik.
Még ezzel a beállítással is mindig az ISO-8859-2 karakterkódolási nézetet használja a Firefox.

Talált már valaki erre valami egyéb, TÉNYLEG mûködõ megoldást?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sil78
1. Ürítsd a Gyorsítótár tartalmát
ha ez nem segít, akkor:
2. Töröld az oldalról származó cookie-kat.

Gyocsika
miért van az hogy nem tudok Firefoxal bejeletntkezni ide sg re csak IE vel!

köszi a válaszokat!
remélem ezt a hibát majd kijavitják!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Newyorker
Azt hogy lehet beállítani, hogy úgy mint az IE-nél a könyvjelzõben, ha matatok és bemeek egy almappába, majd onnan kilépek és bemegyek máshova, akkor azt automatice becsukja!

Shortstop
köszi szépen!

Sil78
Aha, sima formázásoknak tûnnek, valószínûleg valami BBCode-szerûség. Próbáld meg a BBCode (ebbõl van magyar is) vagy a BBCodeXtra kiterjesztést, ezek hasonlóak, csak a jobb egérgombos menühöz adják hozzá a formázásokat (és van lehetõség saját kódokat is megadni).
Ha meg nagyon ragaszkodsz ahhoz a szerkesztõsávhoz, akkor nézd az oldalt kivételesen IE-motorral, ott van az IETab kiterjesztés.

Sil78
Ezért nem regisztrálok külön az Indexen...

Shortstop
http://img01.picoodle.com/img/img01/6/11/19/f_7672b093a97c.jpg

Shortstop
nemtudok mert ez a fattopó IE nem nyitja meg az indexet <#violent>

próbáld meg hogy írsz egy kommentet mert most nem tudok semmivel...

Shortstop
pill és rakok egy scrs.-t

Sil78
Még gyorsabb lenne, ha beraknál egy screenshot-ot, hogy hogy is néz ki az a szerkesztõléc. De ha mondjuk BBCode-ot vagy valami hasonlót használ, arra van több BBCode-os kiterjesztés is.

Shortstop
Bocsi hogy nem olvasok vissza de szerintem így is gyorsabb lesz.

Szóval azt szeretném kérdezni hogy az index.hu-un a hozzászólás írásakor van egy szerkesztõléc a hozzászólás box felett de csak az Internet Explorernél, de a Firefoxnál nincs ilyen. Nekem legalábbis nincs.
Nincs erre valami patch vagy plugin hogy ki lehessen bekkelni?

Shep
Létezik olyan pug-in aminek segítségével egy mailcímet 1-2 kattintással be lehet tenni a thunderbirdös levelezõ címlistájába?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

me and a monkey
Értem, köszi, gondolom elõbb-utóbb jó lesz.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Sil78
Nem FF hiba, hanem a ThickBox nevû, az üzenetek elsötétülõs megjelenítéséért felelõs új scriptnek van egy ilyen bugja. Pl Opera alatt is, mellesleg.

zvaragabor
Haho! A SafeDownload plugin beállításainál megadom az antivirus scanner utvonalát, és a második sávba mit kell megadni? Mert nem vágom mire gondol az alkalmazott paraméterek címszó alatt.

Chaos Anno Domini

Yossarian
browser.tabs.closeButtons

Nieleen

De, én ott is (1.5.0.6. és 0.7) tapasztaltam. Csak a Joe által mondott qra célravezetõ: kikapcs, újraindít.

Fortuna fortes adiuvat.

köszi a válaszodat!
nem tud erre vki vmi megoldást?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

urbijoe
néha marad csak bennt a feladatkezelöbe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

és neked is ugyan ugy, ahogy én is leirtam?

urbijoe
néha nekem is befagy ,akkor ujrainditom

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

hello!
fentvan az új Firefox 2, és a következõ a problémám vele:
internetezés közben egyszer csak nem akar behozni semmit, az oldalakat probálná betölteni, de nem tud továbbmenni, és nem hoz be semmit. bezárom az összes ablakot, és a Feladatkezelõben még ottvan egy firefox.exe, azt is bezárom, utána megint elinditom a Firefox-ot, akkor már behozza az oldalakat.
nem tudja valaki, hogy ezt miért csinálja?? az 1-es verzióban nem volt ilyen 😞