Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
mozilla org...
and extensionsMmirror...
stb...
google is segit...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Benc16
Pl. honnan?

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Doomista
lehet kiprobálok egy skint...csak félek hogy lassítani fogja ezt a szr gépet...majd meglátjuk este,ha nem,akkor szépen rendezkedhetem 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Benc16
Sil te tudsz ilyen skint? 😊

Doomista
most hogy mondod,de ... 😄
de akkorsem ugyan az a program 😄

Doomista
hát büszke vagy magadra látom 😊
szép lett 😊
skinnel nemcsoda 😛😛

Sil78
Dehogynem. :-)

These are my friends, see how they glisten...

ivjoe
Nekem pedig így. -.- (nem vágott kép, nekem az FF tálca nélkül, menüsor nélkül, ablakkeret nélkül megy. -.-)
URL Link;
text/plain;
PlainText to Link

Ez a 3 nem ugyanazt a célt szolgálja?
Én csak a URL Link-et használom, sztem elég.
Rage47
nektek müxik az Allpeers FF 2.0-val?
nekem vmiért kifagy:S
Doomista
hmm majd nézegetek valami jokis firefoxos polot :=)

Doomista
thx.nah látod,pont ezt nem is találtam meg elsöre xD

Doomista
cép !
skin is,meg a többi is.látom a gmailos kiterejsztést,adblockot,torrent keresöt.jol összehonositottad 😊

skint azért nem rakok rá,mert most szokom az uj szép felületet 😊
de majd választok rá valami full jot.

Sil78
A legtöbb kiterjesztés az ExtensionsMirror-on van...

Doomista
nah hát már csak akkor egy nagy firefox angol forumot kell végigpublikáznom,azon belül is a kiterjeszés topikot 😊

kár hogy nincs ilyen nagy magyar firefox forum,ahol magyarositanak,meg csomo magyar kiterjesztés van,meg minden...

Sil78
Jó, szóval nálam pl így néz ki az
Index... ;-)

Doomista
hát azért 50 db kiterjesztés nincs rajta még...mivel a firefox hu-t,és a mozilla com-t néztem eddig végig.a magyar oldalrol összeset ami 2.0-ra jó,csak ugye töröltem,mert volt ami nem kellet,volt ami felesleges volt számomra.az angol oldalon meg nem volt olyan sok jóó.bár db jo volt,de abbol is ez az volt a gond...

majd megnézem a forumokon is,elvégre ott van a legtöbb kiterjesztés.

Doomista
elírtam a 2. sort sorry 😄
szoval tom hogy blokkolási cucc 😊

Sil78
Nem védelem, hanem reklámblokkoló cucc. Azaz el lehet vele tüntetni a reklámokat a weboldalakról, nyom nélkül.

Doomista
adblockot sajno nem használok.valahogy elég a mozilla firefox sima blokkolási cucca.
de miért ajánlatos letölteni ezt ? több funckio,gondolom jobb védelem ...

a magyarositásaidat várni fogom !
(én inkább maradok a tesztelésnél)

Doomista
thx.

Sil78
A leghasznosabb egyértelmûen az AdBlock, eléggé szokott hiányozni, ha idegen gépnél vagyok véletlenül. De van rengeteg jó kiterjesztés, olvasgasd a kiterjesztésekkel kapcsolatos topicot, abban ajánlottunk anno elég sokat. Nálam olyan 50-60 szokott fent lenni egyszerre, de ennek egy része csak tesztelési célból (pl fordításhoz). Most tervezem, hogy az új gépemhez csinálok egy teljesen új, tiszta profilt, és egyenként újratelepítem a kiterjesztéseket, meg leporolom a magyarításaimat hozzájuk...

Dying Soul
Fájnölli! Rengeteg hasonló cucc nekem is fent van 😮

Doomista

Doomista
jah...a nemjöbe-t azt ugy értelmeztem,hogy nem jön be,azaz nem teccik neki .
ez 2 értelmezési eljárást jelent.
minnyárt feltöltöm.
csak azért töltöttem fel más helyre,mert 1024x a kép,nem akarom huzni a topikot.

Dying Soul
Én nem láttam a képet. Connection Time Out. Képfeltöltés szar. Nekem csak ennyi problémám volt eddig is.

Sil78
Még mindig úgy érti, hogy õ valamiért nem látja a képet (nem hogy nem tetszik neki), és hogy töltsd fel mondjuk az itteni galériádba...

Sil78
Az a téma része, rakj fel másik témát, ha nem tetszik. Eszközök / Kiegészítõk / Témák / Témák letöltése.

Ha már telepítetted az idõjárásos kiterjesztést (ahogy mondtam az elõbb), akkor az Eszközök / Kiegészítõk / Kiterjesztések közt megtalálod, és beállítgathatod.

Doomista
Nem.Azért hogy más is.AZ igaz,hogy azért mert neked nem teccet,én máris rádszoltam.Ezt nem is tagadom.de akkorsem kell enynire bunko és agressziv lenni a másikhoz.

Dying Soul
Mégegyszer megkérdem. Azért tetted be a képet, hogy csak te lásd?!

Doomista
nah máris kaptunk 5 db kiterejsztéshez frissitést.töltötem is le.
hála a kiterjesztés frissitö keresö kiterjesztésnek ^^

Doomista
n.m. !

Benc16
Kösz!

Doomista
nagyon jo angol kiterjesztés a torrentbar.
sajnos az a bajom vele,hogy belelog a honlapfülekbe.vagyis ott van maga a keresõ,ahol a többi honlapfület lehet megnyitni.zavaró😞
pl a google ott jobb oldalt felül jo helyen vagy nagyon. ezért ezt sajnos lekaptam.kár hogy nem lehet ide oda mozgatni ezeket...pl hogy itt beállitod hogy most hol helyezkedjen el,avagy ez az a része hol helyezkedjen el...fenébe 😞

Doomista
Hát lehet hogy nem olyan sok változást észleltem.De azért nem is keveset ! Ezt azért tapasztaltam meg,mert most a gépem eléggé alert warning állapotban van,max internetezni tudok.és miota felraktam ezt a 2 tuning cuccot,kb negyeddel gyorsabb lett pl a betöltés,honlapbetöltés,menük...

Doomista
"tudsz olyan oldalt ahol ezeket lehet kicserélni:"
-sajnos ezt én nem tudom,de szerintem ezt ugy lehet hogy külön skint keresel rá.hivatalos angol oldarol pl...
---------------
"Meg letöltöttem ezt az idõjárást hogy alkalmazhatom?"
-Ha a Forecastfox idöjárás kiterjesztés van,akkor így:
Elinditod a kiterjesztés(Eszközök-Kiegészítõk-Forecastfox Beállitások:
Általános menü-Hely megadása-Kód keresése-beirod értelemszerüen hgy pl: Budapest,Hungary. A budapest helyére természetesen a saját városod nevét irod.Veszõvel elválasztva !! Aztán klikk a kód keresésére: Ha megtalálta,rákattolsz egyet és le OK-zod.Aztán alkalmaz gombra katt,és kész.A többit értelemszerüen töltöd ki.Hogy hol helyezkedjen el,ikonnal vagy szöveggel,nappalt vagy éjszakát mutasson e.
Ha sorban akarod megnézni,akkor kiválasztod pl hogy ikont és szöveget egyaránt mutasson,és alkalamzod azonnal,és látnifogod a különbséet külsöleg és belsöleg,attol függ hogy mi a lényege a parancsnak.

Benc16
😄

Doomista
nem lényeg.de láthatod mekkora agresszivitást vezérelt rám...azért ez akkoris durvaság nagyon...mintha olyan rossz kedve lenne hogy kinyirna szivesen...

Benc16
Doomista te tudsz segíteni?

Benc16
Ez bolond, ez a Puskás öcsi hez is ilyet írt, figyi azért ha nem tetszik vmi nem kell le bunkózni meg lehúlyézni emg minden... Láma!

Doomista
egyébként te neked mi a véleményed a kiterjesztésekröl,azon belül melyiket találod nyerönek legjobak,és hasznosnak ? (mert látom te nagyon bennevagy a témában)

Doomista
hogy te mekkora bunko vagy másokkal ... <#wilting>
nem értem,hogy birsz ekkora agresszivitást irni másra...lelehet nyugodtabban is irni nemde?

Doomista
hát az szerencsére nálam nem baxta meg semelyik kiterejsztést 😊

de viszont ma elbsz*ta a FireFoxMenuButtons a mozilla firefox 2.0-mat.
bejön a firefox,tök üresen.semmi kiterjesztés nincs,és alul egy hiba kódot ir ki pirossal... szépen le is szedtem.

meg valami más progi is utána elkrta a mozilla firefoxomat ugy,hogy megsem lehetet nyitni a böngészõt.hogy ne kelljen ujrarakni a firefoxt,azért ezt ugy oldottam meg,hogy ugye maga a mozilla firefox programhoz van még1 kisebb program, a mozilla firefox ( csökkentett mód ),vagyis nem más program,hanem más állapotban lévö program.szoval ezt elinditottam,és máris irt egy olyan lehetöséget,hogy az összes kiterjesztés tiltása.letiltottam,elinditottam a firefoxt csökkentett módban,szépen beléptem a kiterjesztésekbe,és kitöröltem azt a 5 db kiterjesztést,amit az elött kaptam le mielött elkurdott a firefoxom.ujrainditás,és már ment is 😊

azért vigyázni kell az kiterjesztésekkel ...

Benc16
Kösz! És tudsz olyan oldalt ahol ezeket lehet kicserélni:

Meg letöltöttem ezt az idõjárást hogy alkalmazhatom?

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Sil78
Ha letöltötted csak, és nem telepítetted közvetlenül a weboldalról, akkor ott vannak, ahova letöltötted. Alapból az Asztalra menti a fájlokat, de ez állítható. Az így letöltött fájlokat telepítheted, ha ráhúzod õket az egérrel a Firefox ablakára.

Benc16
http://firefox.hu/kiterjesztesek/firefox ha innen letöltöttem pár dolgot azok hol vannak?

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Sil78
Nem újdonság, minden böngészõs topicban megesik, de az nem jelenti azt, hogy az lenne a megoldás, hogy átmész egy másik topicba, és hasonló stílusban folytatod. Volt már itt is komolyabb Maxthon vs. Firefox vita, de legalább érvek is elhangzottak.

Csak azért írtam ezt a tartalmas hozzászólást, mert a nemrég nyitott Maxthon topic is ilyenekkel volt tele...

http://www.winportal.net

Sil78
Ne veszekedjetek már, nem a böngészõ nem jön be neki, hanem a képet nem látja valamiért. Pedig a link jó, én is látom.

Sil78
Nekem ugyan az 1.1.1 van fent éppen, de tökéletesen mûxik 2.0-val, semmi baja.