Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
van egy olyan kiterjesztés,amivel az oldal szinét,betütipusát meglehet változtatni...csak ez nagyon szr...mert kiprobáltam,oszt az egész honlapot egy szinbe rakta,1 féle betütipus,stb,és igy undoritonak nézhetetlen volt...ez pl egy felesleges program.viszont ezt profibban megcsinni meglehet,és ha elég profin megcsinná valaki,jo program lenne.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

urbijoe
már sikerült betüszint és háttérszint is állitani
köszi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sil78
(És mint szintén említettem, a legtöbb téma képeket használ a tabokhoz, így nem ilyen egyszerû megváltoztatni a színét, mint ezzel a régi módszerrel. A betûtípussal és betûszínnel többet értek.)

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Mondom, a színkódokat úgy variáljátok, ahogy akarjátok, és újraindítást igényel. Az about:config nem erre való, az a user.js és a prefs.js megfelelõje.

urbijoe
ez most igy nemigazán értem,mert ez bemásoltam a file-ba de semmi nem történt
about:config-ban nem lehet variállni?

Met
a #4640 segített, bár ugyan oda (is) bemásoltam elõzõleg
viszont valami nem volt jó a színkóddal de beírtam más RGB számot és most jó
thx

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sil78
Volt már szó róla, pl #4640 környékén nézelõdj (lásd lenti keresõ). Ha érdekel pár kifejezetten 2.0-hoz való hasonló tipp, akkor #4614, #4613 is ajánlott.

Doomista
wáá ez a buzamezöben lévö firefox ikon kqa jo lett !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sland
Köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Met
errõl kicsit bõvebben pls
bemásoltam mindenhova de nem változott semmi 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sil78
Létezett, oregoni egyetemisták csinálták. katt ide

Sland
Tényleg létezik vagy csak valami hack?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sil78
A userChrome.css segítségével lehet változtatni:
/* Change color of active tab */
tab{
-moz-appearance: none !important;
}
tab {
background-color: rgb(222,218,210) !important;
color: black !important;
}

De a legtöbb skin képeket használ a tabokhoz, nemcsak egyszerû színezést, szóval érdemes lehet képet betenni a háttérszín helyett. Vagy a betûszínt írd át fekete helyett valami másra, az is feltûnõ.

ivjoe
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.

Itt találsz egy bookmark.bak filet. Ez egy backup a könyvjelzõidrõl, a könyvjelzõidet egy bookmark.html file-ban tárolja a róka, szóval írd át a bookmark.bak kiterjesztését html-re.
urbijoe
ha megvan nyitva több lap akkor annak a tab-nak ami éppen aktiv annak hogy lehetne mevélltoztatni a szinét ,hogy jobban elüssön a nem aktiv tab-ok tól?
de nem kiterjesztéssel,hanem about:config-ban ,ha van rá parancs?

miilann
eltûntek ff-ból a bookmarkjaim,hogy lehet õket visszaállítani? <#szomoru1>
vagy hol kéne tarolnia õket? <#help>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Sil78
Ja, vagy a hosts fájl.

ivjoe
Adblock plus vagy tûzfal.
TheCables
Hello!

Szeretnek segitseget kerni abban, hogy egyes websiteok tiltasra keruljenek. Tehat en megadom, hogy blablabla.hu-t tiltsa le kedves firefox baratunk, ha legkozelebb ezt a cimet valaki beirja, mar ne toltse be a bongeszobe. A segitseget elore is koszonom!

ivjoe
Nekem 63 van. 😄
Faterx
Ez a humoros képekbe is beleférne
Sland
Ó máj gád :S

Sil78
101? Az messze nem az összes, csak az ExtensionsMirror-on 920 van...

KeKKSZike
<#vigyor><#merges2><#vigyor> Milyen lassú lehet a Firefox!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Sil78
Na jó, akkor az utóbbi pár nap termése:
FoxyTunes 2.0.4.1
ColorZilla 0.8.3.1 (ez nem lesz hivatalos, mert valaki más már dolgozik a hivataloson, ahogy láttam)
CuteMenus Crystal SVG 1.8.1.2
Save Image in Folder 1.1
Save Link in Folder 1.2
Signature Switch 1.4 (Thunderbird kiterjesztés)

Sland
köszi! ez jó

Shortstop
Hi!

Az van hogy kicsit lassabb a netem és nemtudom hogy a FF hibája mivel van hogy rákattintok egy oldalra és elõfordul hogy mondjuk ötpercenként hogy úgy csinál mintha elkezdené tölteni de a progress-baron nem látok semmi haladást és a tûzfalam sem jelez forgalmat, és van hogy másik böngivelpróbálom és akkor az megnyitja...De nem mindig. Van hogy várok majd egy percet és akkor vagy elkezdi tölteni vagy nem. Reinstall után viszont megy faszán. Van hogy indexen vagy iwiw-en miután megírtam a levelet és rámegyek hogy küldje el a progressbar ne mozdul, és persze nem is küldi el...
De lehet hogy a netszolgáltatómnál van a hiba mert nem valami stabil bár akik ugyanitt vannak és megkérdeztem õket azt mondták hogy mostanában hibátlan...
Nincs valami olyan oldal ahol a netkapcsolatomat nézhetem meg hogy nem szakad-e idõnként? Vagy valami 5let?
A torrentek azok mennek faszán úgy hogy meg sem szakad (legalábbis nem veszem észre).Illetve pár oldalt mindig pöccre megtudok jeleníteni ilyen pl. a legnagyobb magyar torrent oldal, ill. még az SG...

Elõre is köszi ha tudtok segíteni, aminek örülnék mert szétvet már az ideg hogy nem tudok huzamosabb ideig netezni..

ProGabe
down them all

download statusbar

én ezt a kettõt használom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sland
Tudtok valami jó cuccot, ami megváltoztatja a firefox letöltés vezérlõjét?
Régebben találtam egy jót, de miután újraraktam a gépet, nem találtam meg.
Avval a vezérlõvel jobban lehetett tölteni, több opció volt, szebb is volt, sosem volt baj.

Az alap letöltõvel meg nekem az van, hogy ha elkdezek tölteni valami akkor legalább 5sec meg megnyíilik a letöltési ablak, ha kész a letöltés akkor megint 2-3sec mig minden oké lesz, mert befagy a firefox...

Doomista
ebben sem megy
de mikor ez a hiba elölépett,akkor nem voltak kiterjesztések...
szoval nem kiterjesztések okozzák

Sil78
Safe Mode-ban sem megy? (Ez arra való, hogy ki lehessen zárni, hogy a kiterjesztések okozzák-e.)

Doomista
help me #5036

Sil78
Magánakciók, mint a többieké is. Tulképp volt tavaly egy levlistánk is, és onnan kerültek fel a firefox.hu-ra a magyarított kiterjesztések, de ez valahogy abbamaradt. Meg már akkor is az volt a cél, hogy hivatalosan is bekerüljenek a kiterjesztésbe.

Benc16
Kösz mindenkinek!

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

köszi!

ivjoe
Minden magyarítás érdekelne, és sztem nem vagyok vele egyedül. 😄

Amúgy a fordítások, amiket csinálsz fsf projektek, vagy teljesen magán akciók a kiterjesztés készítõjével együttmûködve?
ivjoe
Magyarán van hozzá magyarítás? Mert az érdekelne, de nem találom sehol :S

Sil78
Igen, FoxyTunes + Finespun skin. (Még ez megy legjobban a Silvermelhez.) A FoxyTunes-nak egyébként van már egy béta verziója IE-re is, de nem próbáltam, mert ugye nem használok IE-t.

Egyébként tegnap frissítettem a fordítást is a FoxyTunes-hoz, a következõ verzióban, gondolom, már benne lesz (kicsit elhanyagoltam az utóbbi idõben). De ha akarjátok, feldobom netre.

ivjoe
Foxy tunes + gondolom hozzá valami skin.
Meg tudnád mondani annak a kiterjesztésnek a nevét ami a jobb felsõ sarokban az a lejátszó?
Elõre is thx!

ivjoe
És ez szted kit érdekel? :C
Doomista
az az érdekes,hogy nálam ott alul a böngészöben nem mutat töltést...szoval hogy most hogy áll az oldal betöltésével...
ilyen csik,oszt attol függ ugye milyen skin van hozzá...
egyszercsak elszállt kb 1-2 hónapja...azota nem sikerült visszakranom,pedig volt uninstal is meg javitás...help me please...help mee

Doomista
találtam eszméletlen jo kiterjesztéseket ezen a extenisonmirroron,csak a végén már annyira belassitotta ez a pár kiterjesztés a böngészöt,hogy elég lassan jöttek be a honlapok.dehát maga a gép tetü lassu,nemcsoda,nah de majd az uj gépen nyomni fogom ezerrel.addig beérünk ezekkel.

Doomista
hát az alap 😄

Doomista
mert ? 😮

ivjoe
Csak, hogy ne legyen akkora az arcod. :CCC
ibrik
Vagy a http://www.firefox.hu oldalról.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu