Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
köszi
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
These are my friends, see how they glisten...
about:config-ban nem lehet variállni?
viszont valami nem volt jó a színkóddal de beírtam más RGB számot és most jó
thx
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
bemásoltam mindenhova de nem változott semmi 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
/* Change color of active tab */
tab{
-moz-appearance: none !important;
}
tab
background-color: rgb(222,218,210) !important;
color: black !important;
}
De a legtöbb skin képeket használ a tabokhoz, nemcsak egyszerû színezést, szóval érdemes lehet képet betenni a háttérszín helyett. Vagy a betûszínt írd át fekete helyett valami másra, az is feltûnõ.
Itt találsz egy bookmark.bak filet. Ez egy backup a könyvjelzõidrõl, a könyvjelzõidet egy bookmark.html file-ban tárolja a róka, szóval írd át a bookmark.bak kiterjesztését html-re.
de nem kiterjesztéssel,hanem about:config-ban ,ha van rá parancs?
vagy hol kéne tarolnia õket? <#help>#help>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Szeretnek segitseget kerni abban, hogy egyes websiteok tiltasra keruljenek. Tehat en megadom, hogy blablabla.hu-t tiltsa le kedves firefox baratunk, ha legkozelebb ezt a cimet valaki beirja, mar ne toltse be a bongeszobe. A segitseget elore is koszonom!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
FoxyTunes 2.0.4.1
ColorZilla 0.8.3.1 (ez nem lesz hivatalos, mert valaki más már dolgozik a hivataloson, ahogy láttam)
CuteMenus Crystal SVG 1.8.1.2
Save Image in Folder 1.1
Save Link in Folder 1.2
Signature Switch 1.4 (Thunderbird kiterjesztés)
Az van hogy kicsit lassabb a netem és nemtudom hogy a FF hibája mivel van hogy rákattintok egy oldalra és elõfordul hogy mondjuk ötpercenként hogy úgy csinál mintha elkezdené tölteni de a progress-baron nem látok semmi haladást és a tûzfalam sem jelez forgalmat, és van hogy másik böngivelpróbálom és akkor az megnyitja...De nem mindig. Van hogy várok majd egy percet és akkor vagy elkezdi tölteni vagy nem. Reinstall után viszont megy faszán. Van hogy indexen vagy iwiw-en miután megírtam a levelet és rámegyek hogy küldje el a progressbar ne mozdul, és persze nem is küldi el...
De lehet hogy a netszolgáltatómnál van a hiba mert nem valami stabil bár akik ugyanitt vannak és megkérdeztem õket azt mondták hogy mostanában hibátlan...
Nincs valami olyan oldal ahol a netkapcsolatomat nézhetem meg hogy nem szakad-e idõnként? Vagy valami 5let?
A torrentek azok mennek faszán úgy hogy meg sem szakad (legalábbis nem veszem észre).Illetve pár oldalt mindig pöccre megtudok jeleníteni ilyen pl. a legnagyobb magyar torrent oldal, ill. még az SG...
Elõre is köszi ha tudtok segíteni, aminek örülnék mert szétvet már az ideg hogy nem tudok huzamosabb ideig netezni..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Régebben találtam egy jót, de miután újraraktam a gépet, nem találtam meg.
Avval a vezérlõvel jobban lehetett tölteni, több opció volt, szebb is volt, sosem volt baj.
Az alap letöltõvel meg nekem az van, hogy ha elkdezek tölteni valami akkor legalább 5sec meg megnyíilik a letöltési ablak, ha kész a letöltés akkor megint 2-3sec mig minden oké lesz, mert befagy a firefox...
de mikor ez a hiba elölépett,akkor nem voltak kiterjesztések...
szoval nem kiterjesztések okozzák
Amúgy a fordítások, amiket csinálsz fsf projektek, vagy teljesen magán akciók a kiterjesztés készítõjével együttmûködve?
Egyébként tegnap frissítettem a fordítást is a FoxyTunes-hoz, a következõ verzióban, gondolom, már benne lesz (kicsit elhanyagoltam az utóbbi idõben). De ha akarjátok, feldobom netre.
Elõre is thx!
ilyen csik,oszt attol függ ugye milyen skin van hozzá...
egyszercsak elszállt kb 1-2 hónapja...azota nem sikerült visszakranom,pedig volt uninstal is meg javitás...help me please...help mee
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu