Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Amikor azt írják, hogy hú milyen kevés ramot eszik. De ha ez normális mennyiség akkor ennyi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mostmeg az egyik haveromnál nyomtam le a gépére a firefoxot,és ö is csupa jot mondot,már azt csak használja. Szerintem ismét elmondtato hogy az firefox a nyerõ.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egy ideje használom a Mozilla Firefoxot és minden rendben volt, de egy ideje ha belépek a myvipre vagy az iwiwre vagy egyéb helyekre nem jelennek meg a képek. Ha az explorerrel lépek be minden rendben van.
Már újra telepítettem, de ez nem segített a problémán.
Tud nekem valaki segíteni? Nem akarom az explorert használni nagyon lassssúúúúúúúúú.
Mindegy, visszaraktam egy korábbi verziót.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
-------
Most frissült a TabMix Plus, és nem jönnek fel a korábban megjelenített oldalak. Grrrr...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Nekem most 100 MB-ot foglal az 1 GB-ból, és nem érzem lassúnak.
Próbáld meg letiltani az IE Tab-ot, és úgy tesztelni. (Lehet helyette használni pl az IEView-t.) Az AdBlock 0.7.2.2-ben már ki van javítva a memóriával kapcsolatos bug, bár elvileg azt még csinálja, hogy tab bezárásakor nem szabadítja fel a memóriát, csak késõbb.
Safe Mode-ban most 50 mega körül használ
Ad Block 0.7.2.2
IE Tab 1.2.0.20061120
Safe Mode-ban is sokat használ? AdBlock-ból milyen verziód van? Az IE Tab egyébként lehet ludas, de az AdBlock bizonyos verzióinak is van a memóriakezeléssel kapcsolatos bugja.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Most megint felkúszott 90megára ezért Safe Mode-ban tesztelem.
Adblock Plus, AI Roboform, Fasterfox, IE Tab, MR Tech Local Install van fent.
Témákból Aluminium Alloy és Tinseltown.
Radeon 9600Pro-m van 2.6.87es Omega Driverrel.
Meg lehet csökkenteni a Memory Cache méretét (bár ez nem a teljes memóriafogyasztás), az about:config-ban a browser.cache.memory.capacity értékének lehet megadni valami szimpatikus számot KB-ban. Az alapbeállítás Firefox 2-ben (ezen lehet csökkenteni): 32MB-nál 2048, 64MB-nál 4096, 128MB-nál 6144, 256MB-nál 10240, 512MB-nál 14336, 1GB-nál 18432, 2GB-nál 24576 és 4GB esetén 30720. Hogy éppen konkrétan mennyit használ, azt az about:cache?device=memory címen lehet megnézni. Ez egy egész (integer) típusú kulcs amúgy, ha nem létezik az about:config-ban, létre kell hozni.
De kicsit késõbb belinkeltem a frissített változatot is.
Mit ír ki és miért nem tom telepíteni?
2 év mire elindult a Firefox :-)
köszi
Sajnos nincs uj verzioja,legalábbis én nem találtam 😞
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
SafeDownload
de erre van jülön kiterjesztés,ugyanugy bevizsgálja nodal,stbvel a fájlt.
Eddig NOD+1.5 volt az ment faszán,
most Kaspersky+2.0 van de seholsem találom azt hogy hol lehet megadni a virusirto elérési utját.
(A NOD jobb mint a Kaspersky hozzászolásoktol kérem tekintsunk el. Köszönöm.)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
plugin=java,adobe reader,flash player pl...
2.firefox.hu , extensionsmirror.nl
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
de mondom,berakom feketére a háttért,puf huhu....berakok egy betütipust...huhu...
telejsen használhatatlanná teszi az oldalt.elis rontja.
az igaz hogy érteni kell a csshez 😊 há értsek az illetö akkor...ha megcsinálta,akor csak ért hozzá...még fejleszteni is tudja magát...