Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
már találltam
ezt a DownThemall-t hogy kell beállitani,hogy na véletlen kikapcsolna a gép akkor onnan tudjam folytatni a letöltést ahol abbahagytam?
mert ha menet közben be akarom zárni azt irja hogy nem folytathato letöltés

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
van valami jo letöltésvezérlö,mert a flashget mostanában szar?
a multkor stedtem játékot és 50 file-bol 30-at kihagyott,
de csak azota van ez amiota megemelték a sávszélességet

Hát ennél egyszerübb nincs? mondjuk a media playert meg a direcx-et probáltam már. De nem jött be. <#vigyor3>
Met
A #5509-re valaki?<#fejvakaras>
Ha mondjuk van 5 kép linkelve akkor az elsõnél villan csak.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

LeonSilver
És valóban.Kössz!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sil78
#5158.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
BB kódokra nem lenne jobb megoldás a BBCode kiterjesztés holmi billentyûkombinációk helyett? Ez a jobb egérgombos menüben jelenik meg, kijelölt szövegen is mûködik.

Sil78
Az Application Data rejtett mappa, állítsd be, hogy azokat is lásd.

Hellotok! Segitséget szeretnék kérni. Ha szeretnék nézni olyan oldalakat amin video van akkor ezt irja a mozilla: can not create DirectShow player.
Mi a megoldás h le tudjak játszani a honlapokon találhato videokat? Elõre is köszönöm a segitséget
Malakai
Alt+Shift+* ?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeonSilver
Srácok.A következõ problémával küszködök.
Fórumokon a BB kódokat belehet vinni ugye billentyû kombinációval (pl. alt+b).Ez a régi FF-ben mûködött is frankón de mióta az új van azóta erre nemcsinál semmit.Nemlehet valahogy beállítani, hogy az újban is mûködjön ez??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

128bit
Na kérdezek továb vista alol firefox, megakarok nyitni 1 videot de bövitményt kér ,azt meg nem tok felrakni hozzá semmit!Xp alol magátol telepitette a lejátszot de itt nem jooo valaki?

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

128bit
[email protected]
Vegyél fel kérlek már akkor is megcsinálom ha addig élunk is😊
Nincs ilyen mappa amit irsz,irtok se xp alol se vistánál!

Sil78
A profilod helyét XP alatt lásd #5471. Vistában pedig C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\ lesz. A kettõ között másold át a fájlokat. (Skype-ot nem használok, úgyhogy nem tudlak felvenni.)

128bit
Ja tudni kell hogy vistába akarom xp böl!

128bit
Valakit aki pro a fox dolgaiban megkérhetek,hogy vegye fel velem a kapcsolatot mert nem tudom a könyvjelzöimet importálgatni sehogy se akármelyik dolgot probálom !Lusta vagyok én erre oldjátok meg nekem kéééérem!!!<#buck> Mondjuk skypen vegyen fel a mester:megasanyi
Köszönném

Köszi szépen Silke<#wave>! Elnéztem, a mezõ alján Keresõszolg.ke... van, rá sem katt, mert az biztos keresése, nahát, égés ez a javából.

Sil78
2.0-tól már nem kell hozzá kiterjesztés, ha lenyitod a keresõmezõt, van legalul egy olyan, hogy Keresõszolgáltatások kezelése...

KÉRDÉS - KÉRÉS : a keresõszolgáltatásokat hogyan lehet törölni? Régen, emlékszem volt valami kis kiterjesztés, amivel le-fel mozgatni lehetett õket, ill. törölni is. Köszi elõre is a segítséget.

Doomista
megjavult.egyik program bekavart neki,elvan szedve,így helyreállt.thx

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sil78
Ha lehet, elõször arra válaszolj, amit kérdeztem.

Doomista
nem semmi,söt az egész gép befagy,mikor mozillában ezt csinom amit leirtam,de más program semmi más nem csinálja.reinstal ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Met
Be van állítva, hogy ha egy linkre kattintok akkor új lapon nyíljon meg, mostanában némelyik linkre kattintáskor bevillan a desktop, az oldalt betölti azzal nincs gond csak zavar ez a villogás.
pl. a #5508-ban a linkre villog, itt a fórumban ha a kedvencek között kattintok egy topic címére nem villan, googlében is villan.
ez miért van?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sil78
A javascripthez nagyon nem értek, de Brendan Eich (a javascript megalkotója) nekik dolgozik, szóval csak tudják... (Laikusként én még azt sem egészen értem, hogy jön a script tag a javascript Script object támogatásának megszûnéséhez. Néztem referenciát is, de nem volt egyikben sem ilyen objektum. Ja, és itt a bug, hátha mond valamit.)

Sil78
A memóriahasználat és/vagy a prociterhelés megugrik ilyenkor? Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is csinálja ezt?

Sil78
A #625 körül volt ez új, bár akkor még elég szkeptikus voltam vele szemben. De használják elég sokan. Ha van pl FasterFoxod, vagy állítgattad az about:configban ezeket a preferenciákat, akkor valószínûleg nem fogsz különbséget észlelni.

urbijoe
ezt használlta már valaki?
és ha igen akkor jo?

Evin
Milyen RSS olvasó ajánlott Firefoxhoz?
(jó, gyors, okos legyen)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Doomista
Az lenne a gondom,hogy most pl ezen az sg-s oldalon vagyok,mellete betöltödik egy oldal,és hirtelen az egész firefox fagy,aztán mikor egyszercsak betöltödik az oldal,elszáll a fagyás,ezt mindig megcsinni,mikor egy oldal betöltödik,de értitek,csak ugy hirtelen.Mi lehet a probléma ?

Dj Faustus
"Illetve az elõbb elfelejtettem kérdezni, hogy errõl a motorról hol találok valami értelmes leírást?"
Itt, illetve a róla hivatkozott oldalakon.

"A Minefield-et tesztelgetted?"
A Minefield a Gran Paradiso elõzetes "trunk" kiadásai. Bõvebben.

"bár az Ajaxos alkalmazásokkal nem volt kibékülve"
Ja ezért:
The non-standard JavaScript "Script" object is no longer supported.
Forrás
De mire készülnek ezek? Az XHTML 1.1-ben benne van a <script> tag!

Illetve az elõbb elfelejtettem kérdezni, hogy errõl a motorról hol találok valami értelmes leírást?

A Minefield-et tesztelgetted?minefield

Melyik a jobb?

Dj Faustus
Én a Gran Paradiso-t (Firefox 3.0 Alpha 2) tesztelgettem . A Cairo motor tényleg sokat dobott az egészen, és bár az Ajaxos alkalmazásokkal nem volt kibékülve (a 2.0-ás széria, az IE, Opera böngészõkön mûködött), de drukkolok neki.

Sziasztok!
Látta már valaki az új Firefoxot(Minefield)?

Dj Faustus
Mondok egy másik megoldást Firefoxban: Könyvjelzõk/Könyvjelzõk rendezése -> A megnyíló ablakban Fájl/Exportálás

Dj Faustus
Nincsenek feltüntetve a rejtett könyvtárak.
Az Application Data az.

128bit
Melyikben vannak a konyvjelzöiiiiim????

128bit
Nincs nemtalálom!!!!nekem nincsolyan mappám amit irtatok!!

desigo
nah csak összeszenvedtem de nem volt egyszerû😊
kivágás-beillesztés
ez segített😊
Sil78
És ha ráhúzod õket a Könyvjelzõ Eszköztárra az egérrel, akkor se?

Sil78
#5471.

128bit
Hello
Most iserkedek a Firefoxal és kellenének nekem a konyvjeltök!mondjátok ell nekem hol vannak!!köszi

desigo
Nem sikerül a könyvjelzõket visszatennem a könyvjelzõk eszköztárak mappájába.
Ha importálom fájlból a könyvjelzõket akkor csinál egy új mappát aminek ugyanaz a neve( könyvjelzõk eszköztárak mappája)
de nem abba a mappába rakja ahova kellene😞
gameplusz
2.0.0.1 =)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

via_mala
A Password Exporter kiegészítés segít rajtad.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

akyyy
jee köszi. még jó hogy hülye próba lévén csináltam egy akyyys könyvtárat sé belemásoltam a dos tartalmát, igy megvolt egy biztonsági másolatom , és most visszaállt a rend😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sil78
Passz, én az AdBlock Plus 0.5.x-et használom, nem a 0.7.x-es szériát... (Ez két külön kiterjesztés.)

Picar77
Köszi amúgy érdemes használni?

()() (^^)

Sil78
Ez egy kiegészítõ az Adblock Plus 0.7.x kiterjesztéshez. Segít a szûrõfeltételek létrehozásában, pl a szöveges hiredetések ellen.

Picar77
Adblock plus :element hinding helper 1.0
Ez mit csinál?

()() (^^)